amiiin cnmm işlh....Evet hatırladım canım Rabbim başka kayıp yaşatmasın inş...
nasılsın cnmm bgn durumun nasıl?Nazcım ii pazarlar canım nasılsın? Dün kan verdim yeniden sıfırlamamış çok az bi düşüş olmuş 23 çıktı değerimSinir oldum artık...Haftaya yeniden kan istedi dr.um belki 2. bi doz iğne daha yazarım dedi...Başka bi dr.a gitsem mi diyorum bilmiyorum naparsam...Bugün de göğüslerimin ucu çok fena kaşınıyo nedense? Sen de ne var ne yok canım?
nasılsın cnmm bgn durumun nasıl?
bnm sabahtan çok gelmiyo akşamlarıda çok gelmiyo ama şu sıralar öğlen coşuyo
yaa dr bşy yok diyo ama bn endişelenmeye başladım yaa acaba ciddi bşy mi war?
senin drun ne dedi sana ndn bitmiyo bu kanamalar halaaa
bide yoğunluğu nasıl senin ?
ya acaba başka bi dramı gitsek napsam ama sıkıldım bn artık dra gitmektende yaaa?
gene muayene alttan bakıcaklar.....uffff
iiyim canım hamdolsun, sen nasılsın? Benim 2 gündür azaldı canım yani afedersin normal ped çok geliyo tam kirlenmiyo yani ama günlük ped de az geliyo...Günlük ped kullanıyorum 10 dk de bi değiştiriyorum ama...Endişelenme canım Allah korusun benim dr.um normal diyo, b-hcg sıfırlamadığı için kanama devam ediyo diyo...Valla canım her gittiğimde dr.la görüşmüyorum kan verip çıkıyorum sonra telefonla görüşüyoruz ama hastanedekiler beni ben onları ezberledik resmen...Her gittiğimde bu son gelişim diyorum ama olmuyo...Benim dr.um 2 kez muayene etti ikisinde de sordu kanamamı ve üstten baktı canım alttan bakmadı...Rahim ve yumurtalıklar temiz dedi...Acaba alttan bakmadığı için göremiyo mu bilmiyorum ki...Bende alttan bak demiyorum sapık gibi töbe töbee
allah iyiliğini......
ya bnm kanamada bi garip sabahları gelmiyo hiç tertemiz ama saat 1 2 den snr akşam 6 7 ye kdr coşuyoo ufff pztsiye kdr beklicem artık gene geçmezse bnde başka bi dra gidicem blki bhcg baktırırım bende ama umarım seninde bnmde geçer artıkk
lifos nasılsın cnm?
bn kafayı yemek üzereyim kanamam halaa kesilmedi bgn sağlık ocağına gittim kanını çook düşmüş kan bile werilebilecek durumdasın dedi
salak druma söledim ilgisiz bi şekilde daha okdr düşmemiş normal diyooo
ufff ne zmn kesilcek yaaa acaba ciddi bşymi warki?
pztsi başka drdan randewu aldım ama pztsiyi nasıl beklicem ben?
senin kanaman nasıl umarım kesilmiştir??
tmm cnm hbr weririm mutlakaYa bu dr.ların ilgisizliği beni fitil ediyo...Onlar mı ilgisiz biz mi pimpirikliyiz bilmiyorum...Benimde kesilmedi canım ama 3-4 gündür azaldı gibi ki bugün bi miktar daha azaldı...bakalım c.tesi kanda ne çıkacak sonuç...Ben sonucumu bildiriri ama sende dr.dan gelince haberdar et merak ederim canım...
tmm cnm hbr weririm mutlaka
wallahi bn diyorum acaba çokmu panik yapıyrm diye ama bnm karnımda adet sancısı gibi ağrıyo arda ondan telaş yaptım
umarım öledir cnm bnmmAdetin karışmış olabilir canım...Benimde olmuştu kanamamın 40. günü falan...Annemde adetin karıştı demişti...Dr.umada sordum muayenede yumurtalıklar temiz, karışmış olabilir demişti...Bence senin de öyle olmuştur nazcım dr.una sor bence...
umarım öledir cnm bnmm
sende yrn gzl hbr wer bze işlhh değerin sıfırlanmıştır atık cnmm ya mübarek cuma wakti dua ediyorum allahım kabul etsin işlhhh
hadi gözün aydın cnm çok sewindim:)Nazcım kan verdim değerim 8.3 e düşmüş çok şükür...2. doz iğneye gerek kalmadı inş...Dr.umla konuşmadım daha ama sanırım bi kez daha kan veririm...Kanamamda azaldı canım sanki adetin 4.günü gibi...Sen nasılsın, kanaman ne alemde? Darısı sana canım inş tamamen temizleniriz...
hadi gözün aydın cnm çok sewindim:)
bnim kanama çok çoğaldı dünden beri ped yetiştiremedim pztsi günkü randewumu bgne aldım dra gittim dr rahmin temiz ama geç toparlanacak dedi kesilmesi için ilaç werdi umarım kesilir artık yaa
çok kansız çıktım değerim 7.5 kan ilacıda werdi
bu kanama mafetti bizi walaaa...
bgn tam 46. günüm cnmmcanım yaaa kıyamam...Kaç gün oldu canım tam olarak? Benim 56. günüm inş 60 günden fazla sürmez...Az önce dr.umla da konuştum bitmiş sayılır kana gerek yok dedi çok şükür vermicem artık kan...Kanamam da azaldı adetin 4. günü gibi işte...Darısı sana canım inş ilacın üzerine kesilir kanaman canım benim...
bgn tam 46. günüm cnmm
bakalım işlhh ilaçlar işe yarar kesilir....
walla baya uğraştık bu kanamalarla....snrda adet olmak için gün sayıcaz gibime geliyoo olmadım olmadım daha olmadım uff neden acaba??? diye
nedir bu kadınların çektiği....
öncelikle hepinize geçmiş olsun. benimde bir sorum olacak. ben 6 haftelık bebeğimin kalbinin durması sebebiyle 5 gün önce kürtaj oldum ara ara sancı oluyordu. dün gece çok sancılandım ve bugün benden 2 cm den fazla büyüklükte bir parça düştü. kan pıhtısı değildi. bebek küçük olduğu için acaba onu alamadılarda omu düştü? sanki 2 parça da minicik kol gibi uzantı vardı. kontrole iki gün sonra gidicem. çok acayip durumdayım. böyle birşey olabilirmi?
saol cnm sanaa geçmiş olsunöncelikle hepinize geçmiş olsun. benimde bir sorum olacak. ben 6 haftelık bebeğimin kalbinin durması sebebiyle 5 gün önce kürtaj oldum ara ara sancı oluyordu. dün gece çok sancılandım ve bugün benden 2 cm den fazla büyüklükte bir parça düştü. kan pıhtısı değildi. bebek küçük olduğu için acaba onu alamadılarda omu düştü? sanki 2 parça da minicik kol gibi uzantı vardı. kontrole iki gün sonra gidicem. çok acayip durumdayım. böyle birşey olabilirmi?
saol cnm sanaa geçmiş olsun
düşen bebek değildir cnm lifosun dediği gibi 6 hftalık bebeğin kol gibi uzantısı fln oluşmamıştır...ama eşi weya plesantanın bi parçası düşmüş olabilir bnmde 40 gn snr ağrıyla birlikte küçük pıhtılar gelmişti
korkulacak bşy yoktur ama drunla bi görüş genede...
lifos nasılsın cnmm durumun nasıl bnm çok şükür kanamam tamamen kesildi ilaçlar işe yaraadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?