Düşükten sonra kanama...

Ay maaşallah nazcım çok sevindim bende ölmedim sürünüyorum misali...Kanamam bitmedi ama lekelenme tarzında oluyo artık, sanırım son demleri...
hadi cnmm seninde az kalmış biter artk sana ağızdan hap wermedilermi ya bna metiler werdi o çok ii geldi bna bikaç arkadalada onu wermişler kanaması dursun diye

hadi cnmm seninde az kalmış biter artk sana ağızdan hap wermedilermi ya bna metiler werdi o çok ii geldi bna bikaç arkadalada onu wermişler kanaması dursun diye

Yok canım bana ilaç vermedi...Haftada b-hcg bakıldı 1 dozda methotaxate(yanlış yazmadıysam) diye iğne verdi canım...

lifos nasılsın cnmm ne durumdasın umarım kanaman kesilmiştir:)

lifos nasılsın cnmm ne durumdasın umarım kanaman kesilmiştir:)

Hamdolsun iiyim canım...Yok canım yaa kesiliyo gibiydi bilyosun, 4 gündür fazlalaştı ve sancımda var annem 2. adetini görüyosun dedi ama sanırım bencede öyle çünki adet gibi rengi, yoğunluğu ve sancısı...Ama hiç tamamen kesilmedi bugüne kadar...Sen nasılsın canım yok artık kanaman de mi?

bnde iyiym cnm çok şükür
ozmn kesin sen adet görüyosun cnmm bakalım kaç gün sürecek takip et
ewet çok şükür bnm kesildi cnm tamamen o ilaçlar çok ii geldi:)

bnde iyiym cnm çok şükür
ozmn kesin sen adet görüyosun cnmm bakalım kaç gün sürecek takip et
ewet çok şükür bnm kesildi cnm tamamen o ilaçlar çok ii geldi:)

ii bari canım çok sevinidin senin adına darısı bana inş bakalım 2-3 güne kesilmezse başka bi dr.a gidiyim diyorum ama inş gerek kalmaz...

mrb,5 haftalık hamileydim ve pazartesi doktora gittim b hcg baktı 758 cıktı ve transvajinal ultrsonla keseye baktı ve o an kanamam basladı.dr hemen kurtaja almak istedi olmadım bende daha once kanamam falan yoktu ultrasondan sonra basladı ve hala devam edio, dr aradım kanamam için yine kürtaja cagırdı gitmedim.napmalıyım sizce agrılı kanamam var ve ilk hamileliğimdi kesin düşük mü yapıorum kürtaja gitmelimiyim???

başka dr a görün derim kesinlikle bu gibi durumlarda tek dr a bağlı olmayın gecmiş olsun

sence ben kesin düşük mü yapıorum ve kürtaj olmak istemiorum korkuyorum.olmasam tehlikeli bi durum olurmu?

mrb,5 haftalık hamileydim ve pazartesi doktora gittim b hcg baktı 758 cıktı ve transvajinal ultrsonla keseye baktı ve o an kanamam basladı.dr hemen kurtaja almak istedi olmadım bende daha once kanamam falan yoktu ultrasondan sonra basladı ve hala devam edio, dr aradım kanamam için yine kürtaja cagırdı gitmedim.napmalıyım sizce agrılı kanamam var ve ilk hamileliğimdi kesin düşük mü yapıorum kürtaja gitmelimiyim???

cnm çok geçmiş olsun ama esmerayın dediği gibi hmn başka bi dra git bnce hiç bekleme....

cnm çok geçmiş olsun ama esmerayın dediği gibi hmn başka bi dra git bnce hiç bekleme....

tesekr ederim canm.bugun agrım daha az ama doktora gitmeyede korkuyorum kürtaja alır die kürtaj olmadan atlatan arkadasların yazdıklarını okudum karar veremedm bi turlu yaa

tesekr ederim canm.bugun agrım daha az ama doktora gitmeyede korkuyorum kürtaja alır die kürtaj olmadan atlatan arkadasların yazdıklarını okudum karar veremedm bi turlu yaa
cnm dr a gitmeden olmaz bnce bi git gözük kanaman warmı halaa?

Son düzenleme:
evet var canm pazartesiden beri var daha once hiç bişeim yoktu doktr vajinal ultrason yaptı ozaman basladı kanamam var hala malesef bugun agrım biraz az sukur ama
cnm vajinal ultrason düşüğe neden olmaz bnm rahmim tersti we 4 aya kdr alttan gördük hep bebeği snr karından gözükmüştü yani biçok arkımda vajinal bakıldı ama böle ewde oturup beklememelisin bnce gene tabi sen bilirsin ama büyük şehirlerde yaşıyoruz başka bi dra git hmn kanamanda war belki bi çare gösterir

evet var canm pazartesiden beri var daha once hiç bişeim yoktu doktr vajinal ultrason yaptı ozaman basladı kanamam var hala malesef bugun agrım biraz az sukur ama

kesin bir doktora gitmen lazım. esas gitmezsen kaybedebilirsin bebeğini. kanamyı durdurucu iğneler var. hemen kürtaj etcekler diye düşünme. sen istemeden kimse sana bişey yapamaz bunu unutma...

Canım diğer topikte de yazmıştım sana burda da arkadaşlar yardımcı olmuşlar ama bencede tek dr.la kalma...Vajinal ultrasonda benimde kanamam olmuştu...Dediğin gibi önce hiç yoktu kanamam 7. haftada bebeğin kalp atışlarını göremediği için vajinal bakmak istedi...Gördük, sonra eve gittiğimde lekelenmem oldu ama azdı...1 hafta sonra kanamam başladı...Çok yoğun ama sancısızdı...Dr.um pruluton depot (yanlış yazmış olabilirim) diye bi iğne verdi...5 günde bir 4 kez onu yaptırdım ve sürekli yattım...Sonra kesilmişti canım...Umarım bişey olmaz ama sancın varsa mutlaka başka dr.a git ve ıstırahat et derim ben...Rabbim yar ve yardımcın olsun...

cok tesekkr arkadaslar yardmlarınız için bugun öğleden sonra gidiyorum doktra inş hayırlı haberler alırım buarada bişey daha sorcam bebeğin kalp atısları nezaman duyulur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…