38. gun oldum canim ama iki gun surdu.ilk gunu cok yogun oldu kanama ikinci gun aksamsi bittiHamilelik takvimini bir türlü kaldıramıyorum ondan dolayı hala öyle
kisisel bilgilerndeki tahmini dogm tarihini sil kaydet kalkar canimHamilelik takvimini bir türlü kaldıramıyorum ondan dolayı hala öyle
Tşk ederim canım bende olmadım merak ettim38. gun oldum canim ama iki gun surdu.ilk gunu cok yogun oldu kanama ikinci gun aksamsi bitti
olursn canim stres yapma ben yaptim yedim kendimi olmuyrm diye amca oldum.gecmis olsunTşk ederim canım bende olmadım merak ettim
Gecmis olsn canim neden durmus yolunda gtmeyen bseyler mi vardi bu arada bn 25. Gun adet oldmMrb kızlar ocak 15 TE düşük yaptım , 7 haftalık bebeğimin kalbi durdu ama kürtaj olmadım ve kendim düşürdüm çok şükür içimde parça kalmamıştı , doktor 3 ay korun dedi ama kendini hazır hissediyorsan bir sakınca yok dedi ve ben hiç korunmadim , bugün 34. Günüm ve olmadım , siz ne zamn oldunuz acaba
Kese küçük kalmıştı canım zaten kalp atışını duyduk , atımı zayıftı beklendik bi durumdu , 4 gün boyunca her gün düşünmkten kafayı yedim ve 4 günden sonra gittim ve minik kalbinin durduğunu öğrendim 2 gün beklemek istedim kürtaj olmadım ve 1 gun SONRA kendiliğinden düştü.Gecmis olsn canim neden durmus yolunda gtmeyen bseyler mi vardi bu arada bn 25. Gun adet oldm
Canım kendiliğinden düşerse daha iyi olacağını düşünüyorum , leken falan var mıBen de 7. Haftada kaybetmişim bebeğimi.. Bugün öğrendim 2 hafta olmuş meğerse ama düşmedi hala benimle beraber sağolsun.. Yarın sabah kürtaj yaptıracağım.. Bakalım bir daha ne zaman nasip olacak..
Var canım akşama doğru artmaya basladı.. Maslak acıbademdeki doktor bu akşam hemen yapmak istedi ama ben kendi doktorumu görmek istedim. Açıkçası düştüğünü gözümle görmek istemiyorum o yüzden anestezi ile görmeden bitsin gitsin istiyorum.. Sabah yaptıracağım erkenden artık..Canım kendiliğinden düşerse daha iyi olacağını düşünüyorum , leken falan var mı
Hayırlısı olsun canım düştüğünü görmek zor birşey ama kendi düşerse daha kolay hamile kalabilirsin diye duymuştum ve uzun bir zamn korunmana gerek yok ama kısmet artkVar canım akşama doğru artmaya basladı.. Maslak acıbademdeki doktor bu akşam hemen yapmak istedi ama ben kendi doktorumu görmek istedim. Açıkçası düştüğünü gözümle görmek istemiyorum o yüzden anestezi ile görmeden bitsin gitsin istiyorum.. Sabah yaptıracağım erkenden artık..
Bliyrm cnm bnde yasadgm icin aynen bn de hep oyle derim dusmaniminbasina bile gelmesin boyle bsey ama unutma tekrar kalacaksin sakin umudunu kaybetme ve bu uzun da surmeyecek allahin izniileKese küçük kalmıştı canım zaten kalp atışını duyduk , atımı zayıftı beklendik bi durumdu , 4 gün boyunca her gün düşünmkten kafayı yedim ve 4 günden sonra gittim ve minik kalbinin durduğunu öğrendim 2 gün beklemek istedim kürtaj olmadım ve 1 gun SONRA kendiliğinden düştü.
Ne diyim çok zor bi durum rabbim düşmanıma bile bu duyguyu yaşatmasn
İnş canım benimBliyrm cnm bnde yasadgm icin aynen bn de hep oyle derim dusmaniminbasina bile gelmesin boyle bsey ama unutma tekrar kalacaksin sakin umudunu kaybetme ve bu uzun da surmeyecek allahin izniile
Sana da geçmiş olsun canım , aynen düştüğünü görmek ve bklemk çok zor bir durum rabbim bize yeniden sağlıklı bir gebelik nasip eder inşallahGecmis olsun Rabbim bizlere tekrar evlat sahibi olmayi nasip etsin 10 subatta bende 12 haftalik bebegimi kaybettim kendi dustu ama esi ve bir diger parcasi icin kurtaj oldum gormek daha zor benim gozumun onunden hala gitmiyor
Sana da geçmiş olsun canım , aynen düştüğünü görmek ve bklemk çok zor bir durum rabbim bize yeniden sağlıklı bir gebelik nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?