Düşükten sonra ne zaman adet oldunuz?

Benimde 9 gün sürdü leke şeklinde bir hafta geçmeden yine oekenme oldu 3 gün boyunca şimdide 4 gündür olmadım, bilmiyorum demk düşükten sonra adet düzeni çok değişiyormuş demk

Benimde 9 gün sürdü leke şeklinde bir hafta geçmeden yine oekenme oldu 3 gün boyunca şimdide 4 gündür olmadım, bilmiyorum demk düşükten sonra adet düzeni çok değişiyormuş demk
Evet adet düzeni degisiyor diye okudum bende her yerde :/ benim bi azalıyor bitti diyorum ertesi gün bi anda artiyo. Bakalım pazartesi kontrole gidicem ne diycek :/

Kizlar bende 24 ocakta kurtaj oldum bebegimin 9+4de kalbi durmus dr 2 adet donemi korun dedi bakslim ilk adetimi ne zaman olcam

Ben bir ay sonra olmuştum normal şekliyle. Kendi kendine düşmüştü. Hazır hissettiğiniz zaman tekrar deneyebilirsiniz. Dr bir şey demediyse tabi..

Selam kızlar,

Ben dün kürtaj oldum. Bayağı ağrı yaptı dün ama bugün daha iyiyim.

Fakat doktorum beni çok rahatlattı sağolsun. Aynen şöyle dedi size de yazayım lütfen üzmeyin kendinizi.

Sizin pencerenizden çok üzücü bir olay biliyorum ama benim penceremden bakınca bu iyi birşey çünkü vücudunuz o kadar sağlıklı ki sağlıksız bir bebeğin yaşamasına müsade etmiyor. Eğer bunu yapmasaydı vücut biz bebeğin genetik bir hastalığı olduğunu en erken 14. Haftada nifty test sonucunda öğrenecektik ve bu aşamada vereceğin karar senin icin çok daha zor olacaktı. Dolayısı ile bu şekilde olması çok daha iyi. Eğer tekrar yaşanırsa bu durum o zaman eşinle birlikte seni genetik teste göndereceğiz ve sağlıklı embriyoları secerek tüp bebek yapacağız.

Ne kadar beklemen gerektiğine gelince, beklemene gerek yok cünkü vücudun kendini ne zaman hazır hissederse o zaman tekrar hamile kalacaksın.

Benim doktorumun düşüncesi bu şekilde kızlar. Nolur fazla yıpratmayın kendinizi. Tıp bu kadar ilerrlemişken inşalah bizim de sağlıklı bebeklerimiz olacak en doğru zamanda. Allah hepimizin yardımcısı olsun :))

2 kez düşük yaptım 2 sinden sonrada 30 32 gün içinde Regl oldum ama dr bana 3 ay korun vücudun kendini toparlasın dedi ilkinde 4. ay da tekrar hamile olduğumu öğrendim maalesef Onuda kaybettim şimdi testler yapıldı araştırıyorum. 2. Regl oldum korunuyoruz bence 3 ay ideal vücut anca kendine geliyor psikoloji desen oda öyle toparlamak çok zor. Rabbim kimseye yaşatmasın fakat düşük olaylarının arttığı kesin

1 - 1,5 ay falan sonra
Kızlar bugün benim 36 günüm hastalanmadm , 15 ocakta düşük yapmıştım ne zamn doktara gitmeliyim 40 günü bkliyim SONRA mı gidiyim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…