düşün artık yakamdan

canım bugun evrak tamamlarken annem olacak kadın aradı ve boşanacapım diye laf saydırdı ağladım cehennemin dibinde ağla fln deyıp laf saydı yanı anlayacağım battıkça batıyorum

canım bugun evrak tamamlarken annem olacak kadın aradı ve boşanacapım diye laf saydırdı ağladım cehennemin dibinde ağla fln deyıp laf saydı yanı anlayacağım battıkça batıyorum
Acaba ailenidemi eşinin ailesi etkiliyor? Hani çaktırmadan baskı yapmak gibi.. Boşanma sebebi dolayısıyla onların oğlu ve dolayısı ile kendileride rezil oluruz, bizde sizin kızınızı ve sizi ederiz gibi bir çirkeflik söz konusu olabilirmi?
Gerçi öyle bile olsa ailenin yinede arkanda durması gerekir.. Diğer olasılık, ailen ile ilgili eşinin bildiği ama senin bilmediğin bir şey varda bunumu kullanıyorlar? Çünkü normalde boşanmada aile faktörü ne olursa olsun bu kadar baskı yapmaz, hele senin yaşadığın durumda asla yapmaz.. Ailenin durması lazım..
Sebep ne olursa olsun..

Annen belki uzuntusunden ne dedigi bilmiyodur.cocuklara size felan uzuluyodur.gelecek kaygisindan korkuyodur.annenizide kirmadan anlatin.uzuntusunden yapiyodur.kolay degil kizisin sonucta iki torunu var.

ama is buraya kadat gelmisken sakin pes etmeyin.

ailen cinsellikle alakalı olan sorunları biliyormu.. deseydin annene yarın birgün elin adamlarına satar bu beni diye..

canım bende anneme boşanacağımı söylediğimde bana dediği şuydu: ' baba evinde zindan lokması , koca evinde meydan lokması' şok oldum başımdan aşağı kaynar sular döküldü..

yeni doğum yapmıştım geri dönecek bir kapım bile kalmamıştı.. ya bu deveyi güdücem ya bu diyardan gidicem diyip adamın kumar borçlarını kapatayım diye kredi çektim 2 ay sonra baba evine döndüm. babam neden kredi çektin kızım safmısın diye sorduğunda aynen şöyle dedim :' baba evi zindan lokması koca evi meydan lokmasıymış annem dedi 'dedim.

babam çok kızdı tabi.. senin suçun yok beyaz gelinliğinlen çıktın aynen o şekildede alnın ak döneceksin tabi dedi..

sabırlı ol. dik dur kararlı dur.. çocukların ve kendin için yap bunu işe gir nafakanı al hatta tazminat davası aç. çekişmeli boşan. işe girene kadar kendinede nafaka bağlat..
sen güçlü bir kadınsın ben başaracağına inanıyorum..

şimdi ne mi oldu? annemle hala zıtlaşıyoruz evet anlaşamıyoruz.. onun evinde yaşadığım için onun kuralları geçerli olsun isytiyor çocuk sesini kafası götürmüyor yapacak hiiiççç bişrşey yok keşke benimde mutlu bir yuvam olsaydı ama olmadı..

ayaklarım üzerinde duruyorum çocuklarım huzurlu.. yakında arabamıda alacağım inşallah..

herşey güzel olacak sabır..

yok canım kadın aradı benı elli çeşit laf saydı kapattı gıttım oğlumu aldım bir daha benı arayıp sormayın kapıma gelmeyin dedim oda gelmeyiz zor durumdayım dıye arama dedi çektm geldim eve

ben annemle babamla yapamam ki daha kvden kpderin ne yaptı bu sureçte

evden ayrılırken ellerini öptüm her ne olursa olsun sonuçta evlatları allah kimseyi evladıyla sınamasın diye düşündüm. helallik isteyerek çıktım. önce bana hak veriyorlardı sonra kapıma geldi kayınpeder .. 'biz senin ne mal olduğunu biliyoruz gibi iğrenç laflar etti.'
annemde ne yapmış dedi namussuzlukmu yapmış dedi siz önce kendi evinizdeki ahlaksız oğlunuza bakın falan dedi.. kapımıza edebinizle gelin dedi..
tabiki oğullarını tuttular nede olsa evlatları atsan atılmaz satsan satılmaz.. ama hakkımı helal etmiyorum tabi..

ama boşanma aşamasında bhöyle sakin değildim.. daha selaları okunurken hesap soracam falan diyordum şimdi iki yıl oldu. sakinim..

oturduğun ev kiraysa bile çıkma ordan ben kayınvalidemle oturduğum için çıktım aslında ayrıydı evim adam kumarda batırdı herşeyi bende kayınvalide evine yerleşmiştim eşyam falan icralık olmuştu zaten.

sen çıkma evden hemen tedbir nafakası bağlat kiradaysan kiranı ve çocukların masrafı çıksın.. ve hemen çocuklara bakacak birini bul ve işe gir..
para kazandıkça daha iyi hissedeceksin... sonra istersen evide değiştirirsin.. uzaklaştırma kararı falanda çıkarttırabilirsin eve gelip rahatsız ederse..

benimde annem kırıcı laflar etti bazen hala ediyor. ama en çokta o üzülüp ağlıyor.. yapacak birşey yok biz anneyiz ve güçlü olmak zorundayız

birde boşanırken çocuğumun biri 2 yaşında biri 6 aylıktı çok küçüklerdi üzerimde kredi borcu vardı ve çocuklarıma bakacak kimse yoktu yani mecburen baba evine döndüm..
şuanki şartlarım olsaydı bende dönmezdim kolay değil onca yıl kendi düzeninde yaşadıktan sonra aileyle yaşamak.

yok canım kadın aradı benı elli çeşit laf saydı kapattı gıttım oğlumu aldım bir daha benı arayıp sormayın kapıma gelmeyin dedim oda gelmeyiz zor durumdayım dıye arama dedi çektm geldim eve

sen dik dur vazgeçme burdan annem şöyle dedi böyle dedi diye anlatmak içimden gelmiyor ama emin ol birçok kişi aynı süreçten geçiyor..
anlatmaya kalksam uzun olur milletin gözleri bozulur.. hepsi geçecek çocukların kaç yaşlarında?

kocan seni başkalarıyla düşünüyodu. onu konuştur sesini kaydet yüksek bir nafaka alırsın

Ailen de sen de gerilmişsindir, çok zor bir süreç. Ama bu hüzünden kurtulmak için seni o adama dönmeye ikna etmeye çalışmalarını kınadım.
Boşanma işi bitince herkes gevşeyecek, herkesin güçlü olması lazım.... Toplum yamalı bizim işte, herkes illa karışacak yorumlayacak anasını satım. Kendileri hayatı dört dörtlük yaşamış sanırsın öyle konuşurlar ki...
Güçlü ol, bitecek hepsi...

Pardon da ailene göre daha ne olması lazım boşanman için?
Adam seni satsa kocasıdır yapar mı diyecekler?Ya insanın aklına bin bir türlü şey geliyor sayamıcam burda..
Bir de babanın kredi kartından para çekmiş adam, ya baban hala ne diyor şaka gibi gerçekten.

Allah akıl fikir versin.

Bunları da atlatacaksın emin ol bak bi sürü arkadaş örnek verdi.Sen sakinliğini koru, hakaret de etme, avukatınla konuş ne derse yap oyuna gelmeden bitecek bu dönemler.

Yalnız da değilsin oğlun var bak ne güzel,kendini düşünmesen bile oğlun için dimdik dur.Sen aklı başında bir insansın, belki başkası olsa affederdi, bu gözler neler gördü burda, kendine olan saygından dolayı seni takdir ediyorum inan ki en doğrusunu yapıyorsun.

İyi haberlerini bekliyorum, takipteyim.En az yıpranmayla atlatırsın inşallah.

vega k.k dan seni tanıyan bir arkadaşın olarak güçlü olmaya çalış ve psikiyatra git bu dönem antidepresana bile ihtiyacın olacak .Çocuk küçük çalışman zor annen bebeğe bakmazsa asgari ücret alsan en az 700 800 kreşe gider eşinin maaşıda düşükmüş nafaka anca kira aidat telefona yeter o da küçük bir şehirdeysen bunları hep hesaba kat umarın o adamdan kurtulursun bi an önce .istedığın kadar da konu açabilirsin istemeyen okumasın biz her zaman yanındayız unutma sevgiler

herkes herşeyi biliyor ama ben şerefsiz dedim diye suçluymuşum

Valla al başını git tatile. Ya da imkanın yoksa açma kimsenin telefonunu. Boşver konuşur konuşur giderler.

Bu sapikliklarini falan kanitlayamiyor musun? Eski konularini bilmiyorum ama okuduklarimdan aklıma direk Çankaya sapığı cinsi bişey geldi ne yalan söyleyeyim.

canım acımı bile yaşatmıyorlar ya herkes benden çok üzüldüğünü iddia ediyor
hala zaman ver deyip duruyorlar işin kötüsü kpderimle evliymişim gibi davranılıyor kp derim arıyor sana şu kadar nafaka veririm arabayı alırsan vicdanın nasıl el verecek fln diyor benim eşimde karakter olsa bunlara fırsat vermez

Bu adam babanın paralarını çalmamış mıydı kendi ailen niye sana laf sayıyor ki?

hadi onun ailesi oğullarını savunur kimse yoğurdum ekşi demez de

senin ailene şaşırdım senin arkanda durmaları gerekirken

canım kayınpeder sanki ben onunla boşanıyormuşum gibi bir havaya girdi adam sana şu kadar nafaka veririm yok efendim kiranın şu kadarını öderim diye benle konuşuyor ben sanki onunla boşanıyorum
annem de dışladı dayımda herkes gitti resmen
düşenin dostu olmazmış meğer artık omzunda ağlayacak bir annem de yok
en çokta eşime kızıyorum bu duruma getirdin barı babana deki baba nafaka benım borcum benım işim sen karışma de iyice tiksindim ha

vega, cocugunun hatrina herkes cirkinlesse de sen cirkinlesmeyeceksin. annesin sen!

dilin lal, gozun kor, kulagin sagir olsun. bu surec nihayetinde bitecek. onemli olan evladinin incinecegi seyleri kamufle ederek o sonuca erismek. az sabirda cok keramet vardir. inanciniza siginin.

canım annemde yok artık arkamda dediğim
kadın benden çok üzüldüğünü iddia ediyor dayım da geber fln dedi üzerime dövmeye yürüdü intihar edeceğim az kaldı oğlum olmasa çoktan asmıştım kendimi
kimse anlamıyor benı kimse

canım öyle işte dövmeye bile çalıştılar hoş dün annem vurdu dün iki tane canımdan bezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…