- 27 Mayıs 2011
- 6.950
- 12.556
- 448
Hepsini okuyayim mi bastan?Çok güzel şeyler paylaşıyoruz.
Bence oku sayfaları eminim göreceksin güzellikleri![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepsini okuyayim mi bastan?Çok güzel şeyler paylaşıyoruz.
Bence oku sayfaları eminim göreceksin güzellikleri![]()
Hepsini okuyayim mi bastan?
Tanisiyor muyduk? Devam ediyorum erken kalkmaya. 5. Gunum olacak yarin nasipse.. asil mesele ctesi ve ozellikle de pazar...Baştan okumann zor olur...
Başla bi yerinden işte.
Ben öyle yapıyorum birazzz geriye gidip başlıyorum konuya Göre geriye ileriye devam ediyorum. .
Nasıl gidiyor erken kalkman bu arada.
@gülhilal cim o sorunlu bilincalti kaliplarimiz varya iste o yuzden bu yuzden ileriye atmalarimiz,hazir olmamalarimiz.Ozellikle kendimizi sevme ve hak etme olumlamalarimiz hep o yuzden.Cocukken anne,babamiz ve kardeslerimizin her cumlesi bilincalti gercek olarak kabul ediyor ve ic ses bunu bize bizim cumlemiz gibi sunuyor.Iste yerine yeni kaliplar koyalim da titresimleri degistirip cevremizi,hayatimizi güzellestirelim.Imajinasyonlarla canlandiralim, o harika duygulari hissedip olmadan şükrünü yasayalim ki zaten bizim gibi olsunlar :) Zaman sorununa ben de cozum bulamadim cunku cogu 1 yilda oldu buyuk hayallerimin.Ama ben hic sabirsizlik yapmiyorum,cunku o olmus hissi ile doyuyorum resmen ve birakiyorum.buttrfly hatırlıyorum da yıllar önce bir duamla (bir dönme seninle konuştuğum konu) alakali, bir kağıda, duamı en ince detayına varana kadar yazmıştım. Neden? Çünkü dua ederken söylemeyi unuttuklarim olur diye.Sonra o kağıdı her akşam okuyarak duamı yapardım. Hatta rüyalarımda da duamla ilgili çok güzel şeyler görürdüm. Öyle inanmıştım ki duamın kabul olacağına, resmen duam gerçekleşmiş gibi yasiyordum.Ruyalarim da buna delildi. Ama benim söyle bir yanlısım oldu.Ben hiç "an"da yaşamadım duamı, sadece duamın "gelecekte" kabul olacağına yüzde yüz inanmıştım. Hatta iman etmiştim ama hiç bir zaman duamı "simdi" istemedim.Cunku "şimdi"ye hazır olmadigima inandım. Sonra ne mi oldu? Bazi negatif enerjilere maruz kalarak duamdan vazgeçtim, inancimi kaybettim ve o kağıdı yırtıp attım. Yani senin deyiminle "iptal" ettim. Düşünüyorum da, hala o duamın gerçekleşmesine hazır degilim. Ama bu hazır olmama fikri hiç bir zaman geçmeyecek onu da biliyorum.O yüzden hazır olmasam da artık "simdi" istiyorum:)
Bundan sonra ben de senin gibi dualarımı yazarak yapacağım. Hatta elimde çok güzel bir hatıra defteri var, onu bu iş için kullanacagim:)
Hepimizin amaci mutluluk.Mutsuzluluktan beslenen insanlarin amaci bile mutlu olmak aslinda.Mutsuz oldugunda kendini guvende ve rahat hissediyor ve mutlu oluyor.Bir seyler yolunda gitse korkmaya basliyor misal,kesin bir sey olacak diye kendini sartliyor ve oluyor zaten,olmali zaten enerji o yonde calisiyor cunku.Sonra hep fiziksel rahatsizliklar icinde oluyor boyle kisiler,ve surekli sikayet acilar...Ama bunlarin hepsi malesef kotu bilincalti kaliplari ve ruhun,kalbin isleyisine ters safligi bozuyor.Her sey de ters gidiyor hayatta.Once farkindalik olacak,bilincli secimlerimiz olacak keyif veren kitaplar okuyacaz,filmler izleyecegiz,sosyal medyada keyifli ama hayat dolu paylasimlari takip edecegiz;digerlerininbirakacagiz negatif insanlardan ve tv den uzak duracagiz.Bakis acimiz degisecek,sonra düşüncerimiz degisecek artik ic sesimiz hep olumlu seyler fisildayacak kısıķ ve hos tonlarda : )))Yok yok hiç dağınık yazıyorum diye düşünme bence olması gereken şekilde çünkü okurken hepsi yerli yerine geliyor taşların , birbir tamamliyo kendini soylediklerin:) sen hep yaz, yaz ki bu enerji akisi hep sürsun zira an da kalmayi , enerjiyi daima yukseklerde tutmayi basarmak pek de kolay olmuyordu benim için şu birkaç gündür. Sen öyle sahicisin ki, olduğu gibi anlatıyorsun ya geliyor buluyor bizi de sıcaklığı ❤mesela zaman zaman senin de geçmişe ya da geleceğe gittiğini , kısa sürede olsa an da kalamayabildigini dile getirdin ya bu bile aydinlatici oldu hani şöyle söyleyeyim pes etmeye yakin bi anda egom kulaklarıma bas bas bagirirken, yeserttigim filizin üstüne basmaya çalışırken onu fark etmeyi ogreniyorum. Yok olmayacak bu iş demek yerine bunca emek vermiş yıllardır özümsemiş milyonlarca güzel deneyim yaşamış sevgili buttrfly bile yaşıyor; demek ki bundan da öğrenecek bi şey var diyorum şimdi ❤ mutluluk bi varış degil bi yolculuk her durağımız nese huzur sağlık olsun bugün kucağımda bebegimle camda kayan yağmur damlalarını izleyip minik kahkahalar attık, inislerini heyecanla takip ettik minnetle dolduk yuce Allah a şükrettik ❤Şu anda da disarda yağmur ve kucağımda uyuyan bebeğimle yazıyorum bu satırları:) Eskiden yağmurla melankoliye bağlayan ben şimdi huzurla karşılıyorum onu. Nasıl bakarsak öyle görüyoruz değil mi? Gelişimi görmek cok guzel cok umut verici biz pozitif olmaya çabaladikca cok guzel geri donusler aliyoruz aslinda.
bugun cok sevdiğim ve bir süredir ciddi saglik sorunlariyla ugrasan bir arkadaşımi aradim hani normalde mesaj atar musait olup olmadığını sorar oyle arardim bu sefer farkında olmadan ilk is aramaya bastim açar açmaz: bugun kac defa aklimdan gectin ben de seni arayacaktim dedi hayatındaki bir gelişmeden ve ondan duydugu endiseden bahsetti. konuştukça bir suru alternatif cozum urettik ve ikimizde musmutlu, hafiflemis kapattik telefonu. Sevgilibuttrfly senin paylaştığın bu güzel enerjinle buradaki tüm güzel gönüllü hanımları ulaşıyor , aynen devam canim❤ hepimize güzel bakıp güzel görmeyi ve güzellikleri yaşayabilmeyi nasip etsin Allah❤
Eger konuya ilginiz varsa kesinlikle tavsiye ederim,cok guzel cok pozitif paylasimlarimiz var.2015 haziraninda pofu acmisti topigi 1 yildan fazladir da burdayim,aktif paylasim yapiyorum.Icerisinde harika enerjiler barindirir,bulasicidir,sevgi yukludur.Muhtesem hayallerimizi cizdik buraya;esmalarimizla ve dualarimizla besliyoruz.Onlar coooktan oldu gerceklesti,şükürlerini bile yaptık.Sadece ilahi düzene bıraktık,zamani gelince en güzel şekilde yasiyoruz :)Hepsini okuyayim mi bastan?
L Lavanta kokusu diyorsun ya onceleri benim icin yağmur melankolikti ama simdi keyifle izliyoruz iste bilincalti kalibini degistirmeye muhtesem ornek.Birinde mutsuzluk varken digerinde sadece mutluluk yok ki Yaradana şükür var,güven var,huzur var.Daha biraz once biz de kizimla izliyorduk o damlalari, dedi ki anne simdi sincaplar,kuslar sulari iciyordur degil mi :) Evet diyerek ekledim,agaclar da iciyor yagmur suyunu ve sincaplara,kuslara yemeklerini hazirliyor boylece.
Onlari yetistirirken kendimize gelecek de hazirliyoruz aslinda,biz unuttugumuz sirada bize hatirlatacaklar.
selamlar. bugunlerde gerek ulkenin genel durumu gerek gecmiste yasadigim olumsuz deneyimler anksiyete duzeyimin tavan yapmasina neden oldu. icimde bir yerde umut var isteklerim yerli yerinde ama gerceklestirebilecegime dair inancim yavas yavas kiriliyor. zaman yetmicek o gunleri goremicem gibi geliyor. hem kendim hem ailem icin cok asiri endiseleniyorum.ailem bugun bir yolculuga cikacak ve ben daha once yasadigim 3 buyuk trafik kazasindan oturu kendimi cok kotu hissediyorum onlar icin cok endiseleniyorum. ne yapmam gerekiyor bunu cozebilmek bu enerjiden cikabilmek icin ? su an gercekten tavsiyeye cok ihtiyacim var[/QUOT
Yakın zamanda ailem uzun ve tehlikeli bir yolculuğa, aniden gelen bi haberle çıkmak zorunda kaldı. üstelik yoğun kar yağışı vardı ben de çok tedirgin olmuştum. O yuzden gorunce nacizane paylaşmak istedim. öncelikleselamlar. bugunlerde gerek ulkenin genel durumu gerek gecmiste yasadigim olumsuz deneyimler anksiyete duzeyimin tavan yapmasina neden oldu. icimde bir yerde umut var isteklerim yerli yerinde ama gerceklestirebilecegime dair inancim yavas yavas kiriliyor. zaman yetmicek o gunleri goremicem gibi geliyor. hem kendim hem ailem icin cok asiri endiseleniyorum.ailem bugun bir yolculuga cikacak ve ben daha once yasadigim 3 buyuk trafik kazasindan oturu kendimi cok kotu hissediyorum onlar icin cok endiseleniyorum. ne yapmam gerekiyor bunu cozebilmek bu enerjiden cikabilmek icin ? su an gercekten tavsiyeye cok ihtiyacim var
[/QUOTE]Yakın zamanda ailem uzun ve tehlikeli bir yolculuğa, aniden gelen bi haberle çıkmak zorunda kaldı. üstelik yoğun kar yağışı vardı ben de çok tedirgin olmuştum. O yuzden gorunce nacizane paylaşmak istedim. öncelikle
Allah sağ salim gidecekleri yere ulaştırsın inşallah. Yolculuğa çıkarken okunacak ayetler var onlardan okusan, Allah in koruyucu esmalarindan çeksen içini ferahlatır ❤ bir de bunu " ailenin gideceği yere ulaştığında seni aradığını , yolculuklarınin çok konforlu, keyifli geçtiğini söyledikleri bir telefon konuşmasıni imgeleyerek o ic rahatligini ferahlamayi ta yureginde hissettigin bi imajinasyonla taclandirsan❤
Tanisiyor muyduk? Devam ediyorum erken kalkmaya. 5. Gunum olacak yarin nasipse.. asil mesele ctesi ve ozellikle de pazar...
Amacin milli piyangonun sanab cikmasi degil paranin sana gelmesi degil mi ? Yani hedef para.Evrenin yasalarina gore aynen sunu yorumlarim ben ancak ve ancak bu parayla zengin olurum...Ve ancak bu yolla isteklerime ulasirim demek kitlik bilinci sinyalidir.Ama hedefin para olsun,kendine cek yaz adina;nerden nasil gelecegine karisma.Bu paraya kendini layik hisset hatta proje yazar gibi gerekcelendir,neler yapacaksin bu parayla,nasil duygulara sahip olacaksin.Mesela bu paranin bir kismiyla aş evi filan actigini düsün evsiz insanlarin,durumu olmayan ogrencilerin senin sayende saglikli ve lezzetli yemekler yediklerini dusun.Boyle bir iyilige araci olmak harika bir duygu bence muhtesem enerjileri var hele bir de insanlar beni tanimiyorsa : ) Proje sahibinin de Allah olarak dusun en bol en karsiliksiz hibeler ona aittir El Vehhab adiyla.Kızlar brn bişey yaptım ama nasıl anlatsam
Milli piyangoya niyet ettim
Doğal olarak baya bi zaman var....bu sene aldığım bileti bereket köşesine bantladım
Üzerine belirlediğim miktarı yazdım.bana aittşr afirmasyonu yazdım üstüne hatta adımla soyadımla beraber
Beni bu işe iten bu sene az bir miktar kaznmam...ilk defa oldu...ve çok küçük bir miktar olmasına rağmen o anın heycanını hiç unutmiycam :)))
buttrfly bir tavsiyen var mı ? :) önğmde koca bir sene var :)))
"Kalbin atışı, kaderin sesidir..." Alintidir
pofu hatirladin degil mi kalp kiprtisi demistik.
Evet aynen oyle bazen bazi hayaller icin oyle carpar ki iste onlar bizim potansiyellerimizdir.Yuregimizin goturdugu yere gitmek lazim.
Ay evet kıtlık bilincine dönem dönem girerim arada aşıyorum sonra yine girerim :)Amacin milli piyangonun sanab cikmasi degil paranin sana gelmesi degil mi ? Yani hedef para.Evrenin yasalarina gore aynen sunu yorumlarim ben ancak ve ancak bu parayla zengin olurum...Ve ancak bu yolla isteklerime ulasirim demek kitlik bilinci sinyalidir.Ama hedefin para olsun,kendine cek yaz adina;nerden nasil gelecegine karisma.Bu paraya kendini layik hisset hatta proje yazar gibi gerekcelendir,neler yapacaksin bu parayla,nasil duygulara sahip olacaksin.Mesela bu paranin bir kismiyla aş evi filan actigini düsün evsiz insanlarin,durumu olmayan ogrencilerin senin sayende saglikli ve lezzetli yemekler yediklerini dusun.Boyle bir iyilige araci olmak harika bir duygu bence muhtesem enerjileri var hele bir de insanlar beni tanimiyorsa : ) Proje sahibinin de Allah olarak dusun en bol en karsiliksiz hibeler ona aittir El Vehhab adiyla.
Mesela yine bu parayla hayatina cok fazla şükredecek sey bulacaksin; şükür duygusunu defalarca tatmak o hissi oncesinde hissetmenin bile muazzam enerjisi vardir.Mesela diyelim bu paraya ulasacagin yapmaktan keyif aldigin bir isin olacak ; bu isle insanlara cok kaliteli hizmetler sunacaksin,pek cok insana ilham olacagin cok guzel faaliyetlerde bulunacaksin,onlara yol gostermek gibi misyonlarin olacak...Neden olmasin :)