• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Gunaydinnnn. Sana iyi geceler buttrfly buttrfly :))

Ne kadar guzel bir gune basliyoruz:KK200: Hersey yolunda gidiyor. Istediklerimize tek tek kavusuyoruz. Biz istiyoruz, inaniyoruz ve oluyor...

Çoooktan oldular bile canım,biz enerji boyutunda hallettik :halay:Gerisi Rabbin bileceği iş, nasıldır nedir bizi ilgilendirmez:KK200:

S sevgidenbihaber aramıza bekliyoruz.Gerçekten evrenden torpilin var,ben hissediyorum.Bu arada benim de mezuniyet matematik pedagojik formasyonum da var ama olur da o küçücük naciz kalplerden birini istemeden incitirim diye öğretmenliği düşünmeme nedenlerimdendi.Onlara inşallah daha farklı şekilde güzellikler bulunmayı Rabbim nasip eder inşallah hedeflerimle :KK200:

S sevgidenbihaber ahanda burda hepimiz telepatiyle anlasiyoruz:KK53:sende gel arkadasim halkamiz genislesin titresimler butunn evreni sarsinn huzurla sevinclee:KK68:

S sevgidenbihaber aramıza bekliyoruz.Gerçekten evrenden torpilin var,ben hissediyorum.Bu arada benim de mezuniyet matematik pedagojik formasyonum da var ama olur da o küçücük naciz kalplerden birini istemeden incitirim diye öğretmenliği düşünmeme nedenlerimdendi.Onlara inşallah daha farklı şekilde güzellikler bulunmayı Rabbim nasip eder inşallah hedeflerimle :KK200:

Yaa cok teşekkür ederim :)

naneelimoonn naneelimoonn lütfen bugün bol bol imajinasyon yap hem kendine hem de tüm evrene.İnanılmaz güzel enerjiler alıyorum maşallahhh:KK200:
Bende yaa hatta tuylerim diken diken oluyor gozlerim doluyor inanilmaz bir enerjiyle kapliyim sanki:))
Sanki evren diyorki "Evett tamda simdii "diyor
Harika muhtesem bir akim bu butun evrene dunyanin her bir kosesinde bu akimi hissedenler biliyorum orda bir yerlerdesiniz hep vardiniz aslinda:)hadi kocaamaan bir halka olusturalimm:KK68:bu muhtesem enerrjiyi sevgiyle coskuyla kucaklayalimm:KK68:
Ufacik bir isik tanesi arayan kalplere isiklarin nurlarin en guzeli girsin gonul kapilarindan rabbimin duzeni muhtesem isliyor gercekten:KK74:valla ben cok tuhaf oldum yahu:KK68:

Bunu yeni gordum ayy ayni anda hemde bin sukur rabbim sana:KK68:

buttrfly buttrfly

Kova hatunu Kova hatunu
bana artt tekniğini tam olarak nasıl uyguladığınızı anlatır mısınız?

Tamamen hisse odaklanıyorum canım önce.Olayı yaşıyormuş gibi oluyorum,his de iyice canlanıyor.Sonra hemen hangi çakrama etki ediyor bakıyorum.Bir de benim çok hissetmemin nedeni daha önce hangi his neremde nasıl bir hissettiriyor bildiğimden de kolay yakalıyorum.Sonra tabi açıyorum o bölgeden güzel bir pencere, pencereyi açarken coşku hissediyorum azıcık çünkü estetik bir pencereden sanki içimdekiler de ordan çıkmak için can atmak istesin der gibi işte...Sonra başlıyorlar çıkmaya.Her defasında çok farklı şekilde çıktılar.Geçen gün bir kaybetme hissime yaptım.Sonlara doğru bembeyaz kuş tüyleri şeklinde çıkmaya başladılar.En sonunda yine o bölgeye sıkışmış bir şey hissettim ve zorla çıktı...Bilin bakalım ne çıktı : ))) Bembeyaz harika bir kuş çıktı...Uçtu gitti içimden...İçime hapsetmişim onu.Yaaa rüya gibiydi,harikaydı:KK200:

Tamamen hisse odaklanıyorum canım önce.Olayı yaşıyormuş gibi oluyorum,his de iyice canlanıyor.Sonra hemen hangi çakrama etki ediyor bakıyorum.Bir de benim çok hissetmemin nedeni daha önce hangi his neremde nasıl bir hissettiriyor bildiğimden de kolay yakalıyorum.Sonra tabi açıyorum o bölgeden güzel bir pencere, pencereyi açarken coşku hissediyorum azıcık çünkü estetik bir pencereden sanki içimdekiler de ordan çıkmak için can atmak istesin der gibi işte...Sonra başlıyorlar çıkmaya.Her defasında çok farklı şekilde çıktılar.Geçen gün bir kaybetme hissime yaptım.Sonlara doğru bembeyaz kuş tüyleri şeklinde çıkmaya başladılar.En sonunda yine o bölgeye sıkışmış bir şey hissettim ve zorla çıktı...Bilin bakalım ne çıktı : ))) Bembeyaz harika bir kuş çıktı...Uçtu gitti içimden...İçime hapsetmişim onu.Yaaa rüya gibiydi,harikaydı:KK200:
İmajinasyon üzerinde coşuyorum farkındayım : )))) Hep bu los angeles etkisi.İnanılmaz enerjisi var anlatamam.Dünyanın enerji merkezi burası :KK200:

buttrfly buttrfly canim su imajinasyon deneyimlerini oyle guzel masal tadinda anlatiyorsunki aninda gozumun onunde beliriyor o goruntuler:)cook tsk ederim boylesine kiymetli ve senin icin ozel olan bilgileri bizimle paylastigin icin..

Benimde uzun zamandir hani videosunuda izledik gulnihal arkadasimizin paylastigi sagolsun orda tamamen netlestirdigim bir problemim var,duygularin vucud uzerinde yarattigi etkiler o blokaj benimde mide ve gogus kafesi civarinda bir agirlik derin nefes alamama durumu yasiyorum cok stresli ve kaygili oldugum zamanlarda ve anladimki o bolgede bir ve ya bircok duygunun yarattigi bir tikaniklik soz konusu...
Seninde imajinasyon deneyimlerine dayanarak dun gece uyumadan sirt ustu yattim kapadim gozlerimi ve o bolgeye odaklandim ve bir muddet sonra kendimi mide borusu gibi bir yerde gordum,ilerledim biraz ve yolun sonunda o boruyu tikamis kocaman zift gibi simsiyah ama bir topak gibi bisey gordum,hatta ona yaklastikca icimde hem bir korku hemde bir hirs belirdi onu butun gucumle ordan cekip atmak istedim tutundum ve cekmeye basladim cok zordu okadar kalmiski orda sanki yapismis gibiydi ceke ceke sanki yerinden biraz oynatabildim kii o anda kucuk kizim kaldirdi beni ve gozlerimi actigimda ter icindeydim...tam yaklasmistim oysaki tekrar deniyecem elbette ama o tikanikligi yaratan duygular nedir acaba bulmakta zorlaniyorum ve merak ediyorum cok uzun oldu hakkini helal et:)
Bulabilmem icin ne yapmaliyim cunku onu ordan cikarsam bile adini bilmedigim duygular oldugu icin tamamen son bulmayacak sanki oyle hissediyorum..tskler simdiden:)

[QUOTE=

Peki bu uygulamayı yaparken yatıyor musum,oturuyor musun?

Videoyu biliyorum:)) Ben,uygulamayı yeni tecrübe ettiğiniz için sizin pratikte tam olarak ne yaptığınızı merak ettim.

Ben videoda soylenilenin aynisini yapmaya calisiyorum...ama ben mesela sorunu hissetigim yere degil butun vucuda pencere aciyorum
Boylece daha iyi hisssdebiliyorum
Mesela bugun yaptigimda ilginc bir sekilde sirt ve boyundan cikmak istedi bende ordan pencere actim...yani bedenin arkasini komple actim bu sefer

Ben bu uygulamayı,videoları sizinle paylaştım ama kendim hiç tecrübe etmedim.Çünkü taa ilk baştan beri derin bilincim yöntemi uygulamamı ertelettiriyor.Bilinçaltım aynen şunu söylüyor "Boşuna deneme.Nasıl olsa uygulamayı başaramayacaksın,sonra da hayal kırıklığı yaşayacaksın.Hem daha okuyacağın bir sürü kitap var.Bütün kitapları bitir,ondan sonra denersin." diyor.

Tam olarak durum böyle:)

Back
X