- 27 Kasım 2016
- 2.324
- 6.854
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydinnnn. Sana iyi gecelerbuttrfly :))
Ne kadar guzel bir gune basliyoruzHersey yolunda gidiyor. Istediklerimize tek tek kavusuyoruz. Biz istiyoruz, inaniyoruz ve oluyor...
S sevgidenbihaber ahanda burda hepimiz telepatiyle anlasiyoruzsende gel arkadasim halkamiz genislesin titresimler butunn evreni sarsinn huzurla sevinclee
![]()
S sevgidenbihaber aramıza bekliyoruz.Gerçekten evrenden torpilin var,ben hissediyorum.Bu arada benim de mezuniyet matematik pedagojik formasyonum da var ama olur da o küçücük naciz kalplerden birini istemeden incitirim diye öğretmenliği düşünmeme nedenlerimdendi.Onlara inşallah daha farklı şekilde güzellikler bulunmayı Rabbim nasip eder inşallah hedeflerimle![]()
Bende yaa hatta tuylerim diken diken oluyor gozlerim doluyor inanilmaz bir enerjiyle kapliyim sanki:))naneelimoonn lütfen bugün bol bol imajinasyon yap hem kendine hem de tüm evrene.İnanılmaz güzel enerjiler alıyorum maşallahhh
![]()
Bunu yeni gordum ayy ayni anda hemde bin sukur rabbim sanaS sevgidenbihaber aramıza bekliyoruz.Gerçekten evrenden torpilin var,ben hissediyorum.Bu arada benim de mezuniyet matematik pedagojik formasyonum da var ama olur da o küçücük naciz kalplerden birini istemeden incitirim diye öğretmenliği düşünmeme nedenlerimdendi.Onlara inşallah daha farklı şekilde güzellikler bulunmayı Rabbim nasip eder inşallah hedeflerimle![]()
Hoşgeldin tatlım bol bol istifade edebilmen dileğiyle senin yaşadığın örneklerden de var olmayanların da özü hep aynı.Yaa cok teşekkür ederim :)
Rica ederiz canim:)Yaa cok teşekkür ederim :)
İmajinasyon üzerinde coşuyorum farkındayım : )))) Hep bu los angeles etkisi.İnanılmaz enerjisi var anlatamam.Dünyanın enerji merkezi burasıTamamen hisse odaklanıyorum canım önce.Olayı yaşıyormuş gibi oluyorum,his de iyice canlanıyor.Sonra hemen hangi çakrama etki ediyor bakıyorum.Bir de benim çok hissetmemin nedeni daha önce hangi his neremde nasıl bir hissettiriyor bildiğimden de kolay yakalıyorum.Sonra tabi açıyorum o bölgeden güzel bir pencere, pencereyi açarken coşku hissediyorum azıcık çünkü estetik bir pencereden sanki içimdekiler de ordan çıkmak için can atmak istesin der gibi işte...Sonra başlıyorlar çıkmaya.Her defasında çok farklı şekilde çıktılar.Geçen gün bir kaybetme hissime yaptım.Sonlara doğru bembeyaz kuş tüyleri şeklinde çıkmaya başladılar.En sonunda yine o bölgeye sıkışmış bir şey hissettim ve zorla çıktı...Bilin bakalım ne çıktı : ))) Bembeyaz harika bir kuş çıktı...Uçtu gitti içimden...İçime hapsetmişim onu.Yaaa rüya gibiydi,harikaydı![]()
Dinle ve sonuna kadar uygulahttps://youtu.be/0eqA2c0mJ6w
Dinle ve sonuna kadar uygulahttps://youtu.be/0eqA2c0mJ6w
[QUOTE=Tamamen hisse odaklanıyorum canım önce.Olayı yaşıyormuş gibi oluyorum,his de iyice canlanıyor.Sonra hemen hangi çakrama etki ediyor bakıyorum.Bir de benim çok hissetmemin nedeni daha önce hangi his neremde nasıl bir hissettiriyor bildiğimden de kolay yakalıyorum.Sonra tabi açıyorum o bölgeden güzel bir pencere, pencereyi açarken coşku hissediyorum azıcık çünkü estetik bir pencereden sanki içimdekiler de ordan çıkmak için can atmak istesin der gibi işte...Sonra başlıyorlar çıkmaya.Her defasında çok farklı şekilde çıktılar.Geçen gün bir kaybetme hissime yaptım.Sonlara doğru bembeyaz kuş tüyleri şeklinde çıkmaya başladılar.En sonunda yine o bölgeye sıkışmış bir şey hissettim ve zorla çıktı...Bilin bakalım ne çıktı : ))) Bembeyaz harika bir kuş çıktı...Uçtu gitti içimden...İçime hapsetmişim onu.Yaaa rüya gibiydi,harikaydı![]()
Videoyu biliyorum:)) Ben,uygulamayı yeni tecrübe ettiğiniz için sizin pratikte tam olarak ne yaptığınızı merak ettim.