• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Daha geçen gün Hz Süleyman ın kesinlikle harika bir imajinasyoncu olduğunu düşündüm ve bir kaç araştırmamdan sonra emin oldum.Düşünerek ve çok güçlü dualarıyla oldu.Kendisi ilham kaynaklarımdandır :KK200:
Çok ilginç...

Bununla ilgili bir örnek verebilir misin canım? Gerçekten çok merak ettim.Daha önce hiç duymamıştım Hazreti Süleyman'ın imajinasyon yaptığını.Eğer dediğin gibiyse Süleyman peygamber bizim önderimiz sayılır:))

Çok ilginç...

Bununla ilgili bir örnek verebilir misin canım? Gerçekten çok merak ettim.Daha önce hiç duymamıştım Hazreti Süleyman'ın imajinasyon yaptığını.Eğer dediğin gibiyse Süleyman peygamber bizim önderimiz sayılır:))

Açık açık tabiki imajinasyon yapıyor demiyor ,simyacı deniyor hatta büyücü bile deniyor.Aklından ne geçiriyorsa olduğu gibi gerçekleşiyor,sahip olyor.Zaten Peygamberlerin hayatları biliyorsun ki hep geleceğe,geleceğin teknolojisine ve enerjisine işaret. Ben de buradan çıkarımladım ki enerjilere, boyutlara hükmedebiliyor...Direk budur deseler zaten İslamiyet de evren de alır başını yürürdü teee o zamanlardan zaten :))))

Niyeyse aklima tuz golu geldi. Oralarda tas gordum demek. Ben de bakacagim. Ama sey dediniz ya eline koyunca hissedersin. Cok ilgimi cekti. Acaba nasil bir his?

Eline alınca hissediyorsun çok fzla bir beklenti sanki daha çok içsel bir sıcaklık oluyor.Daha önceden beri seninleymiş hissi,aklından geçmesi,bir kaç yerde denk gelmesi ....Yani ben de öyle oluyor

Bugünlerde iletişim sıkıntıları yaşanabilir,kendimizi ifade ederken edemeyebiliriz,Yanlış anlaşılmalar olabilirmiş hep bu iletişim gezegeni merkürün etkisiyle.Ben çok defa yaşadım şimdiden. Tün yanlış anlaşılmalardan,yanlış anlatımlardan dolayı şimdiden affınıza sığınıyorum : ))) Sizleri de kendimi de çok seviyorum.Rabbim gönlünüzdekileri en kolay en güzel en hayırlı şekilde nasip etsin,mucizelerin hayatımızda sıradanlaştığı keyifli coşkulu günler diliyorum.Yakında bilinçaltı çalışmaları mı yapsak hep beraber diye de düşünüyorum, bilinçaltı kalıplarımızla oynayalim şöyle bir güzel :KK200::halay:

Bugünlerde iletişim sıkıntıları yaşanabilir,kendimizi ifade ederken edemeyebiliriz,Yanlış anlaşılmalar olabilirmiş hep bu iletişim gezegeni merkürün etkisiyle.Ben çok defa yaşadım şimdiden. Tün yanlış anlaşılmalardan,yanlış anlatımlardan dolayı şimdiden affınıza sığınıyorum : ))) Sizleri de kendimi de çok seviyorum.Rabbim gönlünüzdekileri en kolay en güzel en hayırlı şekilde nasip etsin,mucizelerin hayatımızda sıradanlaştığı keyifli coşkulu günler diliyorum.Yakında bilinçaltı çalışmaları mı yapsak hep beraber diye de düşünüyorum, bilinçaltı kalıplarımızla oynayalim şöyle bir güzel :KK200::halay:

Bugun bende fazlasiyla yasadim. iyi ki mesaj yazdin canimm :KK68:

Canım benim biz de seni çok seviyoruz, amin inşallah. Nasıl yapacağız canım, açıklar mısın?

Oyle gercekten bosuna dememisler,keskin sirke kupune zarar diye:))
Huzurla yasamak varken su hayatta her guzel anin tadina varabilmek varken degermi hic bu guzelligi bozmaya:)

Iste benim en iyi yaptigim seylerden biriydi. Mutlu "an" a odaklanmadan olumsuz ayrintiyi bulmak. Surekli kafamda dolanirdi ya oyle olursa ya boyle olursa. Bir de 1,2 adim sonrasini degil 5-10 adim sonrasini dusunurdum:oops: neyse ki artik cok takilmiyorum. Nasil gecirmisim omrumu oyle diyorum?

buttrfly buttrfly retroyu iyi ki soyledin:KK200: bugun tekrar okudum. Icim daha da rahatladi. Bir de 5 sene once bugunlerde ben de amerika daydim. Henuz dogu tarafindaydik. 2 hafta sonra bati tarafina gecmistik. Amerika da benim cocukluk hayalimdi. Cok sukur o da gerceklesti:KK200: Tekrar gitmek istiyorum. Bakalim ne zaman?

Ne iyi yaptin haber vererek:KK200:

Bilincalti calismalarina da ben varim. Cok guzel deneyimler yasadigimiz icin simdiden sukrediyorum ve tesekkur ediyorum:)

Iste benim en iyi yaptigim seylerden biriydi. Mutlu "an" a odaklanmadan olumsuz ayrintiyi bulmak. Surekli kafamda dolanirdi ya oyle olursa ya boyle olursa. Bir de 1,2 adim sonrasini degil 5-10 adim sonrasini dusunurdum:oops: neyse ki artik cok takilmiyorum. Nasil gecirmisim omrumu oyle diyorum?

buttrfly buttrfly retroyu iyi ki soyledin:KK200: bugun tekrar okudum. Icim daha da rahatladi. Bir de 5 sene once bugunlerde ben de amerika daydim. Henuz dogu tarafindaydik. 2 hafta sonra bati tarafina gecmistik. Amerika da benim cocukluk hayalimdi. Cok sukur o da gerceklesti:KK200: Tekrar gitmek istiyorum. Bakalim ne zaman?
Canim benim,bakma ben de oyle cok "an'lar kacirdimdki ahh kafam diyorum:-)ne var okadar yoracak kafayi ya derdin neymis nane diyorum valla:))
Neyseki akillandim cok sukur anin tadini cikariyorum onumu gorebiliyorum ya gerisi allah kerimdir neylerse guzel eyler mevlam birak kendini akisina ilahi duzenin sal gitsin:))

var ya bi keresinde bi imajine yaptım o kadar canlıydı ki sonra birden irkildim :KK70::KK70:
aslında yapmaya başlasan feci bi duygu..ama sen yaparsın inanıyorum sadece gevşemen lazım ve ilk başladığında sessiz bi ortam olmalı daha sonra yolda yürürken bile yapabilirsin :)

Su asamalara gelecek miyim? :)

Simdi ne durumdasin:)
Çok özel bir çalışmam yok ama şu aralar olmasını çok istediğim bir hayalim var.O hayalimle meşgulüm ve küçücükte olsa hayalimin gerçekleşmesi yönünde adımlarım var.Kendimi hacca gitmeye çalışan karınca gibi hissediyorum:))) Bakalım ne zaman düşlerim gerçeğe dönüşecek...

Canım benim biz de seni çok seviyoruz, amin inşallah. Nasıl yapacağız canım, açıklar mısın?

Ne iyi yaptin haber vererek:KK200:

Bilincalti calismalarina da ben varim. Cok guzel deneyimler yasadigimiz icin simdiden sukrediyorum ve tesekkur ediyorum:)

Daha henüz detaylandırma aşamasındayım içimde yani...kendim yapacaktım zaten sonra dedim neden topiğe yazmıyorum. İlk bolluk bereket için yapayım diyorum mesela...Bolluk bereket köşesi hazırlayayım kendime diyorum.Orada bana bolluğumu hatırlatacak şeyler olsun, aile fotoğraflarımız mesela (Her zaman derim ailem paha biçilmez eşsiz servetimdir:KK200: ), hoş kokulu mumlar,tütsüler,... Sonra şükür defterim olsun küçük,oraya aklıma geldikçe şükrettiğim şeyleri yazayım. Sonra bugünlerde bolluk berekete dair bol bol olumlamalar,zaten öyleymiş gibi bol imajinasyonlar ve davranışlar,ritüeller:halay:.... dediğim gibi şu an araştırıyorum neler yapabilirm diye.Bu ara böyle bir şeylere zaman ayırasım var.Bir şeylere emek vermek,ona zaman ayırmak,araştırmak beni çok mutlu ediyor,heyecanlandırıyor:KK36:

kızlar bu arada biliyorsunuz sorunlarım vardı,çözülmeyi bekliyordu..vs
hepsi ama hepsi tek kusur kalmadan çözüldü :) inanın -isteyin-düşleyin-ve dileyin
aradaa iç sesim arka plandan konuşuyordu bır bır :KK70: olmuycak yapamıycaksın..her zaman yaptığım gibi ''bi sus sen'' deyip onu kapatıyor ve ben istediğim düşüncelere odaklanıyordum
sonuç;herşey rayına girdi :) inanın rahatladım :) tek sıkıntı çok yoruluyorum :KK70::KK70:

Ne guzel boyle yazilari okumak:KK200:

merhaba canım
ay çok güzel size minettar kalırızz
nasıl olacak o_O

Bugun cok yogun oldugum icin kendimle ilgili bir sey fark edemedim:))
Ama cok eglenceli bir cizim gordum. Sizlerle paylasmak isterim:KK70:
20170816_140503.webp
Sanirim boyle kararli olmak lazim:))) tabi simdiki zaman cekimlerini kullanarak:super:

Back
X