- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
ilham olabilecek gibiyse yazdıklarım ne mutlu bana.Yalniz senin de yazdiklarin bana ilham oluyor. Tasimi da aldim. Geliyor pozitif duygular, olaylar, insanlar...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilham olabilecek gibiyse yazdıklarım ne mutlu bana.Yalniz senin de yazdiklarin bana ilham oluyor. Tasimi da aldim. Geliyor pozitif duygular, olaylar, insanlar...
istanbulda bildiğiniz bir yer var mıSertifikalı yerlerden almanızı öneririm. Herhangii bir yerden almayın.Bir keresinde kızım illa ben bu taşlardan istiyorum dedi aldım,ama hiç tekin gelmiyordu satılan yer,Çok istedi diye aldım.Eve geldim yıkadım,rengi aktı : ))) Tamam dedim hislerimde haklıymışım.Yani araştırın önceden
ahahahah cok hoşsun ya kahkaha attim vallahi :)))
evet onunla yine görüşme imkanim olsa aynen böyle düşünürdüm, aynen diger insanlar gibi olduğunu düşünüp yaninda kendimi ezik hissetmezdim
ama onun hicbir zaman bana mesej atmayacagina geri gelmeyecegine eminim.
ve bununla yaşamak cok acı
yasadiklarim adeta birbirinin tekrari ve artik buna katlanamiyorum sevmek sevilmek aşık olmak istiyorum en uzun iliskim 1 hafta sürdü.
ne zaman birj olsa aklima hemen kötü olumsuz düşünceler üşüşüyor. ve bu son olay da beni cok yipratti.
artik korkudan kimseye yaklaşabilecegimi düşünmüyorum. ..
Yasadigin duygular cok guzel:) ifade edisin de oyleilham olabilecek gibiyse yazdıklarım ne mutlu bana.
bu hislerin gitmesini cok istiyorum çünkü artik nefes alamiyorum sanki.. hic mutlu olamayacakmisim gibi..Cogumuz boyle basladik merak etme. Cok kisa zamanda bu hislerin gidecek. Yerine cok daha guzelleri gelecek. Sana ufak tavsiyem ki yeni baslayanlara hep tavsiye ediyorum, mutlaka en bastan okumaya basla. Faydalanabilecegin cok.bilgi var. Ben de bayram donusu kendi degerini bilme ile ilgili olumlamaya basliyorum. Sen de oyle yapabilirsin. Maalesef insanlari gozumuzde cok buyutuyoruz.
aynen olsa bu kadar olmaz. hele ki artık 25. yaşımı beklediğim zamanlarda ve bu çağda. yaklaştıkça insan kendini koruma güdüsüyle düşünüp davranmaya başlıyor. ama açıyorum kalbimi artık böyle güzel şeylere. ve bu sayede kazanacağım tecrübelere
bence bilirken öyle olacak diye şartlıyoruz kendimizi biraz.Bazen bilmemek mutluluk mudur peki?
Ben hem hamile hem bebekli olduğum için aylardan hangisindeyizi karıştırırken güneş tutulmuş, merkür retro yapmış vs vs ve hiç bilgim yoktu. Hayatım şükür sorunsuz ve güzel ilerledi ama daha önceki merkür retrosunu öğrenmiş ve özellikle elektronik araçların bozulacağını ve iletişimle ilgili gecikmeler yaşanacağını duymuştum. O retroda evdeki kettle bile bozulmuş, tüm iş bağlantılarım ya ertelenmiş y iptal olmuştu. Bu sene aynı gerilemeden haberim yoktu ve her şey yolunda gitti.
Gene gezegenlerden gideceğim bir örnekte de o dönem neptünüm kötü açıdaymış ve bir arkadaşım suyla ilgili sorunlar yaşayacağımı söylemişti( hatta yaşamakta olduğumu ama yaşamıyordum). O akşam çatı katında otururken çatı çöktü ve tüm yağmur, kıyamet yatak odama dolup evi nerdeyse sel basmıştı.
Diyeceğim şu ki böyle negatif / sorunlu gerilemeleri, kesişimleri, tutulmaları falan bilmesek görmesek duymasak daha pozitif, enerjik ve hasarsız atlatabilir miyiz bu dönemleri?
bu hislerin gitmesini cok istiyorum çünkü artik nefes alamiyorum sanki.. hic mutlu olamayacakmisim gibi..
sizin yaptiginiz uygulama var mi suanda beraber yapsak birbirimize destek olsak?
bu hislerin gitmesini cok istiyorum çünkü artik nefes alamiyorum sanki.. hic mutlu olamayacakmisim gibi..
sizin yaptiginiz uygulama var mi suanda beraber yapsak birbirimize destek olsak?
Sertifikalı yerlerden almanızı öneririm. Herhangii bir yerden almayın.Bir keresinde kızım illa ben bu taşlardan istiyorum dedi aldım,ama hiç tekin gelmiyordu satılan yer,Çok istedi diye aldım.Eve geldim yıkadım,rengi aktı : ))) Tamam dedim hislerimde haklıymışım.Yani araştırın önceden
valla daha önce böyle birine kendimi kaptırdığım oldu kendisi şu an evliİşte o koruma güdüsünün altında ne kalıplar var.Güvensiz tekin,yalancı çapkın ... erkekler değil mi.Ama bir de şu var duyarız mesela en güvensiz,en çapkın erkekler bile öyle değişirler ki kadınına değer verir,önemser,aldatmaz artık evinin erkeği olur...Çooook duyarız,hatta anlatırlar da inanamazsın hadi canımmmm dersin.Hiç öyl bir insan değil dersin.Ama artık değişmiştir.İşte siz de kalıplarınızı böyle yumşatabilirsiniz.Yani tabiki öyle erkekleri çekin düzelsin demiyorum da ; ben hayatımıza giren insanları eleştirmeden önce kendi kalıplarımıza bakmayı tavsiye ediyorum: ))) Beni el üstünde tutan,her zaman varlığına şükrettiğim.çok sevildiğim çok sevdiğim , harika deneyimler yaşadığım bir ilişkiyi kendime çekiyorum diyebilirsiniz olumlama olarak.
bu insan nasil karşıma çıktı hemen soyleyeyim :)Wooow nefes alamıyorum dediniz ya kendinizi müthiş ifade ettiniz.Blokaj yapmışsınız, bu insan hangi dönemde nasıl ortaya çıktı.İlişkiler aslında içimizin de aynasıdır.İçe dönebilirsiniz,biraz temizlik gibi.Çok örnek var aslında konularda yer yer hatta şu yakınlarda bile vardır,olumlama yapabilirsiniz.Enerji yükseltmelisiniz.Hobi bulun kendinize,sizi seven insanlarla bol bol vakit geçirin...
bu insan nasil karşıma çıktı hemen soyleyeyim :)
tatildeyken.. tam da önceki iliskilerimin nasıl mutsuz bittigini ve ne kadar sansssiz olduğumu düşünürken.
şöyle ki.. ben kolay beğenen biri değilim ve bu çocuk o kadar yakışıklıydi ki beni hemen etkiledi. ve benim saf ruhum hemen sansimin dönmeye başladığını sandı.
Oysaki onunla tanisma firsati buldugumda daha ilk dakikalardan itibaren kendimi ele vermisimdir muhtemelen. yok efendim guvenilir biri misindir yok efendim şöyle böyle. ..
olumsuz bir seyler olacak hissi onla ayrilir ayrilmaz beni bi daha aramayacagi hissi..
ve şuan benden uzaklasti bir daha mesaj atmayacak.
şöyle ki bu konularla ilgili olmasam yani cekim gücüdür olumlamadir enerjidir direk karsimdaki insanlari suclayabilirdim.
ama artik bunun benimle alakali olduğunu biliyorum.
enerjim cok cok düşük, ozguvensiz ve bence kendine deger vermeyen biriyim.
ben boylesine kendime deger vermezken kim bana deger versin? yaşamak icin sevinx bile bulamıyorum bazen icimde boşa yaşıyorum gibi..
bana yardim etmenizi öyle isterim ki
Yikadim. Akmadi:)))yıkadın mı![]()
![]()
Bazen bilmemek mutluluk mudur peki?
Ben hem hamile hem bebekli olduğum için aylardan hangisindeyizi karıştırırken güneş tutulmuş, merkür retro yapmış vs vs ve hiç bilgim yoktu. Hayatım şükür sorunsuz ve güzel ilerledi ama daha önceki merkür retrosunu öğrenmiş ve özellikle elektronik araçların bozulacağını ve iletişimle ilgili gecikmeler yaşanacağını duymuştum. O retroda evdeki kettle bile bozulmuş, tüm iş bağlantılarım ya ertelenmiş y iptal olmuştu. Bu sene aynı gerilemeden haberim yoktu ve her şey yolunda gitti.
Gene gezegenlerden gideceğim bir örnekte de o dönem neptünüm kötü açıdaymış ve bir arkadaşım suyla ilgili sorunlar yaşayacağımı söylemişti( hatta yaşamakta olduğumu ama yaşamıyordum). O akşam çatı katında otururken çatı çöktü ve tüm yağmur, kıyamet yatak odama dolup evi nerdeyse sel basmıştı.
Diyeceğim şu ki böyle negatif / sorunlu gerilemeleri, kesişimleri, tutulmaları falan bilmesek görmesek duymasak daha pozitif, enerjik ve hasarsız atlatabilir miyiz bu dönemleri?
Yikadim. Akmadi:)))
Ama ben bunlari bilmiyordum. Direk taktim. Simdi bekletsem olur mu?Toprakta beklettin mi bir gün boyunca bu arada.Mutlaka beklet,sonra ona kalpten sıcacık sevgini gönder,enerjisiyle bütünleştiğini düşün.Çok güvendiğin her defasınsa içtiğin bir ilacın nasıl tesir ettiğini bildiğin gibi hisset...