• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Sertifikalı yerlerden almanızı öneririm. Herhangii bir yerden almayın.Bir keresinde kızım illa ben bu taşlardan istiyorum dedi aldım,ama hiç tekin gelmiyordu satılan yer,Çok istedi diye aldım.Eve geldim yıkadım,rengi aktı : ))) Tamam dedim hislerimde haklıymışım.Yani araştırın önceden
istanbulda bildiğiniz bir yer var mı :D ya da internette

ahahahah cok hoşsun ya kahkaha attim vallahi :)))

evet onunla yine görüşme imkanim olsa aynen böyle düşünürdüm, aynen diger insanlar gibi olduğunu düşünüp yaninda kendimi ezik hissetmezdim

ama onun hicbir zaman bana mesej atmayacagina geri gelmeyecegine eminim.

ve bununla yaşamak cok acı

yasadiklarim adeta birbirinin tekrari ve artik buna katlanamiyorum sevmek sevilmek aşık olmak istiyorum en uzun iliskim 1 hafta sürdü.

ne zaman birj olsa aklima hemen kötü olumsuz düşünceler üşüşüyor. ve bu son olay da beni cok yipratti.

artik korkudan kimseye yaklaşabilecegimi düşünmüyorum. ..

Cogumuz boyle basladik merak etme. Cok kisa zamanda bu hislerin gidecek. Yerine cok daha guzelleri gelecek. Sana ufak tavsiyem ki yeni baslayanlara hep tavsiye ediyorum, mutlaka en bastan okumaya basla. Faydalanabilecegin cok.bilgi var. Ben de bayram donusu kendi degerini bilme ile ilgili olumlamaya basliyorum. Sen de oyle yapabilirsin. Maalesef insanlari gozumuzde cok buyutuyoruz.

Bazen bilmemek mutluluk mudur peki?

Ben hem hamile hem bebekli olduğum için aylardan hangisindeyizi karıştırırken güneş tutulmuş, merkür retro yapmış vs vs ve hiç bilgim yoktu. Hayatım şükür sorunsuz ve güzel ilerledi ama daha önceki merkür retrosunu öğrenmiş ve özellikle elektronik araçların bozulacağını ve iletişimle ilgili gecikmeler yaşanacağını duymuştum. O retroda evdeki kettle bile bozulmuş, tüm iş bağlantılarım ya ertelenmiş y iptal olmuştu. Bu sene aynı gerilemeden haberim yoktu ve her şey yolunda gitti.

Gene gezegenlerden gideceğim bir örnekte de o dönem neptünüm kötü açıdaymış ve bir arkadaşım suyla ilgili sorunlar yaşayacağımı söylemişti( hatta yaşamakta olduğumu ama yaşamıyordum). O akşam çatı katında otururken çatı çöktü ve tüm yağmur, kıyamet yatak odama dolup evi nerdeyse sel basmıştı.

Diyeceğim şu ki böyle negatif / sorunlu gerilemeleri, kesişimleri, tutulmaları falan bilmesek görmesek duymasak daha pozitif, enerjik ve hasarsız atlatabilir miyiz bu dönemleri?

Cogumuz boyle basladik merak etme. Cok kisa zamanda bu hislerin gidecek. Yerine cok daha guzelleri gelecek. Sana ufak tavsiyem ki yeni baslayanlara hep tavsiye ediyorum, mutlaka en bastan okumaya basla. Faydalanabilecegin cok.bilgi var. Ben de bayram donusu kendi degerini bilme ile ilgili olumlamaya basliyorum. Sen de oyle yapabilirsin. Maalesef insanlari gozumuzde cok buyutuyoruz.
bu hislerin gitmesini cok istiyorum çünkü artik nefes alamiyorum sanki.. hic mutlu olamayacakmisim gibi..

sizin yaptiginiz uygulama var mi suanda beraber yapsak birbirimize destek olsak?

aynen olsa bu kadar olmaz. hele ki artık 25. yaşımı beklediğim zamanlarda ve bu çağda. yaklaştıkça insan kendini koruma güdüsüyle düşünüp davranmaya başlıyor. ama açıyorum kalbimi artık böyle güzel şeylere. ve bu sayede kazanacağım tecrübelere

İşte o koruma güdüsünün altında ne kalıplar var.Güvensiz tekin,yalancı çapkın ... erkekler değil mi.Ama bir de şu var duyarız mesela en güvensiz,en çapkın erkekler bile öyle değişirler ki kadınına değer verir,önemser,aldatmaz artık evinin erkeği olur...Çooook duyarız,hatta anlatırlar da inanamazsın hadi canımmmm dersin.Hiç öyl bir insan değil dersin.Ama artık değişmiştir.İşte siz de kalıplarınızı böyle yumşatabilirsiniz.Yani tabiki öyle erkekleri çekin düzelsin demiyorum da ; ben hayatımıza giren insanları eleştirmeden önce kendi kalıplarımıza bakmayı tavsiye ediyorum: ))) Beni el üstünde tutan,her zaman varlığına şükrettiğim.çok sevildiğim çok sevdiğim , harika deneyimler yaşadığım bir ilişkiyi kendime çekiyorum diyebilirsiniz olumlama olarak.

gerçekten çok büyütüyoruz bundan 2-3 sene kadar önce bir şey farketmiştim. özgüvenli olup olmadığını bilemem ama epey girişken bir tanıdığım vardı. bazı insanlara açık açık pısırık derdi hatta. meslek seçiminde bana da öğretmenlik yapamazsın sen demişti. ne yapabileceğimi de bilmiyordu üstelik !!! senelerdir (evet hala daha) kilosu ile uğraşan bazen diyetisyen ya da spor salonlarından para esirgemeyen biri. ama 2-3 sene önce en son diyetisyen kontrolünde olduğunu gördükten bir süre sonra görmüştüm eski haline dönmüş bir de kısacık bir elbise giymişti. kınadığım bir durumu yok. Ancak uzun uzun bakıp düşünmüştüm ki. başkalarına rahat rahat akıl veren biri üstelik ekonomik özgürlüğü olan biri bunca pes ediyorsa hele ki başladığı yere dönüyorsa neden vayy be diyeyim ki. sürekli denemeye devam etmesi güzel bir şey ama hele ki onun gibi hayran olunası görünen birinin aslında hedef gibi gösterdiği yerlere yaklaşmak şöyle dursun yolu en başa saran biri bana pısırık dese nolur demese nolur.. çook uzun sürdü biliyorum ama insanları gözümüzde büyütüyoruz demişken böyleeee bi konuşasım geldi :D

Ben hem hamile hem bebekli olduğum için aylardan hangisindeyizi karıştırırken güneş tutulmuş, merkür retro yapmış vs vs ve hiç bilgim yoktu. Hayatım şükür sorunsuz ve güzel ilerledi ama daha önceki merkür retrosunu öğrenmiş ve özellikle elektronik araçların bozulacağını ve iletişimle ilgili gecikmeler yaşanacağını duymuştum. O retroda evdeki kettle bile bozulmuş, tüm iş bağlantılarım ya ertelenmiş y iptal olmuştu. Bu sene aynı gerilemeden haberim yoktu ve her şey yolunda gitti.

Gene gezegenlerden gideceğim bir örnekte de o dönem neptünüm kötü açıdaymış ve bir arkadaşım suyla ilgili sorunlar yaşayacağımı söylemişti( hatta yaşamakta olduğumu ama yaşamıyordum). O akşam çatı katında otururken çatı çöktü ve tüm yağmur, kıyamet yatak odama dolup evi nerdeyse sel basmıştı.

Diyeceğim şu ki böyle negatif / sorunlu gerilemeleri, kesişimleri, tutulmaları falan bilmesek görmesek duymasak daha pozitif, enerjik ve hasarsız atlatabilir miyiz bu dönemleri?
bence bilirken öyle olacak diye şartlıyoruz kendimizi biraz.

bu hislerin gitmesini cok istiyorum çünkü artik nefes alamiyorum sanki.. hic mutlu olamayacakmisim gibi..

sizin yaptiginiz uygulama var mi suanda beraber yapsak birbirimize destek olsak?

Ben bayram donusu baslayacagim. Su an pek uygun yerde degilim:) ama cok guzel olurdu birlikte bir seyler yapmak.

Soyle soyleyeyim, niyetini belirle, olumlama cumleleri olustur ve uygun esmalari belirle. Bas sayfalarda hepsi ayrintili olarak yaziyor. Niyetine uyhun esma cumlelerini bile bulabilirsin.

Wooow nefes alamıyorum dediniz ya kendinizi müthiş ifade ettiniz.Blokaj yapmışsınız, bu insan hangi dönemde nasıl ortaya çıktı.İlişkiler aslında içimizin de aynasıdır.İçe dönebilirsiniz,biraz temizlik gibi.Çok örnek var aslında konularda yer yer hatta şu yakınlarda bile vardır,olumlama yapabilirsiniz.Enerji yükseltmelisiniz.Hobi bulun kendinize,sizi seven insanlarla bol bol vakit geçirin...

Sertifikalı yerlerden almanızı öneririm. Herhangii bir yerden almayın.Bir keresinde kızım illa ben bu taşlardan istiyorum dedi aldım,ama hiç tekin gelmiyordu satılan yer,Çok istedi diye aldım.Eve geldim yıkadım,rengi aktı : ))) Tamam dedim hislerimde haklıymışım.Yani araştırın önceden

Ben de bi yikayayim:)))

İşte o koruma güdüsünün altında ne kalıplar var.Güvensiz tekin,yalancı çapkın ... erkekler değil mi.Ama bir de şu var duyarız mesela en güvensiz,en çapkın erkekler bile öyle değişirler ki kadınına değer verir,önemser,aldatmaz artık evinin erkeği olur...Çooook duyarız,hatta anlatırlar da inanamazsın hadi canımmmm dersin.Hiç öyl bir insan değil dersin.Ama artık değişmiştir.İşte siz de kalıplarınızı böyle yumşatabilirsiniz.Yani tabiki öyle erkekleri çekin düzelsin demiyorum da ; ben hayatımıza giren insanları eleştirmeden önce kendi kalıplarımıza bakmayı tavsiye ediyorum: ))) Beni el üstünde tutan,her zaman varlığına şükrettiğim.çok sevildiğim çok sevdiğim , harika deneyimler yaşadığım bir ilişkiyi kendime çekiyorum diyebilirsiniz olumlama olarak.
valla daha önce böyle birine kendimi kaptırdığım oldu kendisi şu an evli :o artık ,lg,lenmediğim için durumunu bilmiyorum tabi :D güzel olumlama örneği için teşekkürler

Wooow nefes alamıyorum dediniz ya kendinizi müthiş ifade ettiniz.Blokaj yapmışsınız, bu insan hangi dönemde nasıl ortaya çıktı.İlişkiler aslında içimizin de aynasıdır.İçe dönebilirsiniz,biraz temizlik gibi.Çok örnek var aslında konularda yer yer hatta şu yakınlarda bile vardır,olumlama yapabilirsiniz.Enerji yükseltmelisiniz.Hobi bulun kendinize,sizi seven insanlarla bol bol vakit geçirin...
bu insan nasil karşıma çıktı hemen soyleyeyim :)

tatildeyken.. tam da önceki iliskilerimin nasıl mutsuz bittigini ve ne kadar sansssiz olduğumu düşünürken.
şöyle ki.. ben kolay beğenen biri değilim ve bu çocuk o kadar yakışıklıydi ki beni hemen etkiledi. ve benim saf ruhum hemen sansimin dönmeye başladığını sandı.

Oysaki onunla tanisma firsati buldugumda daha ilk dakikalardan itibaren kendimi ele vermisimdir muhtemelen. yok efendim guvenilir biri misindir yok efendim şöyle böyle. ..
olumsuz bir seyler olacak hissi onla ayrilir ayrilmaz beni bi daha aramayacagi hissi..

ve şuan benden uzaklasti bir daha mesaj atmayacak.

şöyle ki bu konularla ilgili olmasam yani cekim gücüdür olumlamadir enerjidir direk karsimdaki insanlari suclayabilirdim.
ama artik bunun benimle alakali olduğunu biliyorum.
enerjim cok cok düşük, ozguvensiz ve bence kendine deger vermeyen biriyim.
ben boylesine kendime deger vermezken kim bana deger versin? yaşamak icin sevinx bile bulamıyorum bazen icimde boşa yaşıyorum gibi..

bana yardim etmenizi öyle isterim ki

bu insan nasil karşıma çıktı hemen soyleyeyim :)

tatildeyken.. tam da önceki iliskilerimin nasıl mutsuz bittigini ve ne kadar sansssiz olduğumu düşünürken.
şöyle ki.. ben kolay beğenen biri değilim ve bu çocuk o kadar yakışıklıydi ki beni hemen etkiledi. ve benim saf ruhum hemen sansimin dönmeye başladığını sandı.

Oysaki onunla tanisma firsati buldugumda daha ilk dakikalardan itibaren kendimi ele vermisimdir muhtemelen. yok efendim guvenilir biri misindir yok efendim şöyle böyle. ..
olumsuz bir seyler olacak hissi onla ayrilir ayrilmaz beni bi daha aramayacagi hissi..

ve şuan benden uzaklasti bir daha mesaj atmayacak.

şöyle ki bu konularla ilgili olmasam yani cekim gücüdür olumlamadir enerjidir direk karsimdaki insanlari suclayabilirdim.
ama artik bunun benimle alakali olduğunu biliyorum.
enerjim cok cok düşük, ozguvensiz ve bence kendine deger vermeyen biriyim.
ben boylesine kendime deger vermezken kim bana deger versin? yaşamak icin sevinx bile bulamıyorum bazen icimde boşa yaşıyorum gibi..

bana yardim etmenizi öyle isterim ki

21 gun boyunca olumlama yap. Sabah aksam. Yukarida yazdim niyet, olumlama, esma.

Bir de insanlara ya da hayvanlara yardim et. Karsilik beklemeden. Bana cok iyi geliyor birilerini mutlu etmek, fayda saglamak. Ciceklerle ugras, fidan dik...
Yani ben oyle yapiyorum:)

Düşüncelerimiz enerjidir.İyi ya da kötü deriz anlamlar katarız düşüncelerimize. Negatif düşünüp olumsuzu düşüneceğimize hiç bilmeyip nötr kalıp olayı gelişine göre yaşamak tabiki mantıklıdır.Ama merkür retrosu var,dolunay var diyerek bilinçaltımızda kötü ne varsa ortaya çıkıp iyilşemesine niyet etmek çok güzel bir olaydır,ama risktir.Krizleri fırsata çevirirsek ordan çok güzel şey çıkar,ben alırım mesela bu riski.Yani ben düşünmüuorum ki retro her türlü iletişim kessin,bence negatife ivme veriyordur.Negatiftenten biran önce kurtulmak hayra geçer bence.Mesela hoşlanmadığım bir elektrikli süpürgem bu dönemde bozuldu, iyiki bozuldu yenisini aldım memnunum : ))) Bazen bahaneler üretiriz, yok iyidir güzeldir ama işe yaramıyor ne yaparsan yap.İşte bu bahaneleri kaldırıyor bence.Ya da bizim göremediklerimizi.Bir de şöyle bir şey var sizi an lık mutlu eden şey her zaman iyi olduğu anlamına gelmez, belki ileride en canınızı yakan şey olacak.Bence iyi yönden düşünmek.pozitif açıdan bakmak lazım.Evrendeki her şey biribiryle muhteşem dengede, güven içerisindeyiz.Tüm deneyimler bizi geliştiriyor,güçlendiriyor diye düşünebiliriz mesela.

Son düzenleme:
Toprakta beklettin mi bir gün boyunca bu arada.Mutlaka beklet,sonra ona kalpten sıcacık sevgini gönder,enerjisiyle bütünleştiğini düşün.Çok güvendiğin her defasınsa içtiğin bir ilacın nasıl tesir ettiğini bildiğin gibi hisset...
Ama ben bunlari bilmiyordum. Direk taktim. Simdi bekletsem olur mu?

Back
X