• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

hımmm, ben de telefondan ziyade bilgisayarı seviyorum, eski nesil, yaş 42 olunca, pek telefonla haşır neşir olamıyoz. onu da kullanıyorum da, mesaj yazmayı falan tek elle yapıyom:rolleyes::rolleyes: kızım da gülüyor bana..
Telefonla hasir nesir olmamak bence super:) ben bunun icin bile olumlama yapmayi dusunuyorum:olamaz:

ABD'inde MONTESORI okullarında Dr.Chopra'nın yöntemi ile (EÖSM) günde iki kere 20'şer dakika düzenli meditasyon apan çocukların matematik performanslarının %50 arttığı yapılan kontollü deneylerle ispatlanmıştır. Bu çalışmaların yayınlanmış olanlarından bazı alıntıları da zaman zaman bu blogda yayınlayacağız.

Telefonla hasir nesir olmamak bence super:) ben bunun icin bile olumlama yapmayi dusunuyorum:olamaz:
Ben hattima 1gb tarife yukluyorum. Kendimi boyle frenleyebildim. Yoksa sokakta, iste elimden birakmam. Evde sinirsiz internet var.
Uzun bakacaksam evde bakiyorum. Meditasyon videolarini her seferinde you toubeden aciyorum. Bu interneti yavaslatiyor sanirim. Indirip ordan acmak daha mantikli galiba..

evet canım ben de çok severim kedileri, dediğin gibi insandaki negatifliği yok ediyorlar. Alıntıladığın yazıyı çok anlayamadım yalnız, alien ve dremar demişya onlar ne demek ki?
Ben kendi anladığım kadarıyla açıklayım canım Eski Mısır da kedileri dünyalar arası kapılarda gardiyan bekçi gibi kutsal görürlermiş. ifrit ailen (ailen İngilizce bir sözcükdü sanırım Türkçesi yaratık galiba) dediği kötü enerji sanırım. Dremarlar için de rüyaları kontrol eden ruhsal rehber demiş kedilerin ruhları için her aleme bizle gelen kutsal yaratıklardır demek istemiş ;) sanırım umarım doğru ifade etmişimdir.

hayırlı cumalar günaydın kızlar ,önce bişe sorcam size ben şimdi sayfaları teker teker okumaya başladım ya mesela dün 42.sayfada kaldım bugün direkt 42.sayfaya nasıl gideceğim :) ya da teker teker tüm sayfaları mı geçeceğim ,ilerki günler de 300 400 sayfalara gelince nasıl açıp okuyacağm bi kolayı varmdıır bunun ? bir de app store da kk varmı telefna indirebilecğmz ,en azından daha sıklıkla okuybilirm mesajları .yardım :)
Merhaba ben yardımcı olmaya çalışayım ben de direk 42. syf i açamadım ama yukarda sayfa kutukları var ya 1 < 595.....599 600 sonraki >okunmayan ilk mesaja git diye bir bölüm var orda ki oklarlarla kaydırabilirsiniz sol oka uzun tıklayınca ilk sayfalara doğru kayar tersi de son sayfalara anlatabildim umarım ben öyle yapmıştım belki bu yöntemi biliyorsunuzdur direk istenilen sayfayı ben de açamıyorum

Hatta Dr.Deepak Chopra "KUANTUM İYİLEŞME" adlı kitabında 2 yıl düzenli meditasyon yapanların biyolojik yaşlarına ait parametrelerin en az 6 yıl geriye gidebildiğini göstermiştir.
bu da ilgimi çekti, paylaşayım dedim.
Oooo bu süpper bir habermiş kozmetiğe para yatırmaya gerek kalmaz :halay:işin şakası vücut için her yönden önemli ve faydalı sanırım.Keşke düzenli yapabilsem yaa düzenli yapan varsa söyleyebilir mi o istikrarı nasıl sağlayabiliyorsunuz

Ben kendi anladığım kadarıyla açıklayım canım Eski Mısır da kedileri dünyalar arası kapılarda gardiyan bekçi gibi kutsal görürlermiş. ifrit ailen (ailen İngilizce bir sözcükdü sanırım Türkçesi yaratık galiba) dediği kötü enerji sanırım. Dremarlar için de rüyaları kontrol eden ruhsal rehber demiş kedilerin ruhları için her aleme bizle gelen kutsal yaratıklardır demek istemiş :KK66: sanırım umarım doğru ifade etmişimdir.
ftemiz ftemiz Türkçem de ağlıyordu resmen :skandal:sanırımlar galibalar hava da uçuyor kusuruma bakma canım :oops:

Oooo bu süpper bir habermiş kozmetiğe para yatırmaya gerek kalmaz :halay:işin şakası vücut için her yönden önemli ve faydalı sanırım.Keşke düzenli yapabilsem yaa düzenli yapan varsa söyleyebilir mi o istikrarı nasıl sağlayabiliyorsunuz
Ben de yeni yeni okuyorum canım bunları, aklamları yatmadan önce en uygun zaman gibi gözükütor, ya da çalışmıyorsanız evde kimse olmadığı zamanlar yapılabilir.

hayırlı cumalar günaydın kızlar ,önce bişe sorcam size ben şimdi sayfaları teker teker okumaya başladım ya mesela dün 42.sayfada kaldım bugün direkt 42.sayfaya nasıl gideceğim :) ya da teker teker tüm sayfaları mı geçeceğim ,ilerki günler de 300 400 sayfalara gelince nasıl açıp okuyacağm bi kolayı varmdıır bunun ? bir de app store da kk varmı telefna indirebilecğmz ,en azından daha sıklıkla okuybilirm mesajları .yardım :)

Ben de hemen bir öneri yapayım, bu da bir seçenek :) 42. Sayfadayken ana sayfaya ekleyin .Her açtığınızda 42 den açar ama oradan ilerlemek daha kolaydır.Daha sonra ilerki sayfaları eklersiniz ordan ilerlersiniz.

ben de hep öyle insanlar istiyorum canım, inşallah bulacağım ve de buldum diyelim. öyle bir abla olsun ki, bana hem dini anlamda hem de hayata dair, hem de her anlamda önder olsun. çünkü maalesef oturduğum binada kimse yok böyle, hepsi ev hanımı ama boş yani. Bilmem anlatabildim mi?
bir de iyilik meselesinde, ben de senin gibiyim canım, bir iyilik gördüm mü, illaki altında kalmamaya, karşılığını vermee çalışırım.
Artık kabul ediyorum ki etrafımda aynı ben gibi gönülden,karşılıksız iyilik yapan insanlar var,çevremi o insanlarla kuşatıyoru.Bu insanlar sadece iyilik yapmakla bile çok mutlu olan insanlar :KK200::halay:

İnşallah canım Allah gönlüne göre versin.Çok şükür insanlarla ilgili dileklerim hep kabul oldu,imajinasyonlarım sağolsun : ))) Tam hayal ettiğim insanları çektim diyebilirim.Detaylandır mutlaka imajinasyonlarla.Birlikte sohbet ederken ne kadar da mutlu olduğunu hisset,birlikte içtiğiniz nefis kahvenin kokusu içine çek.Sıcaklığını hisset filan.Sonra kapının çaldığını duy,kapının deliğinden bak.Çok mutlu olduğu düşün.Ay ben hissettim resmen,çooo keyifli :KK50::KK200:

Eki Görüntüle 2054851
Çok güzel canım çok bakamadım buraya topici açmadan önce şu sözü gördüm :) burayla uyumlu gitmek huzurlu hissettiriyor resim hoşuma gitti paylaşmak istedim

Ne kadar güzel ne kadarrrr :KK200::KK200::KK200:,Bu küçük gibi görünen güzel eşzamanlılıklar çok çok büyük mutluluğu kaynağıdır benim için.Her defasında muhteşem bir düzende olduğumuzu,yaratıldığımızı hissettiriyor.Veeee farkediyorum ki her dileğim her hayalim mümkün çünkü muazzam güçlerle çevriliyiz:KK200:

HayallerimGercekOldu HayallerimGercekOldu ne zamandır yazmak istiyordum bir türlü denk gelemedim.Tuğçe Işınsu yu ben çok severim.Ama değişik bir sevgi bea.Çünkü ben ne zaman aklımdan bir endişe geçirsem o anda okuduğum yazısı sanki bana yazılmış gibiydi.Yazdıklarını hemen uyguladım,anında etkisini gördüm desem yeridir.Sen biraz mantık detaylarını arıyorsun sanki, ama bizim yazarlarımızın çoğunda malesef bir mantıkdışılık hissi geliyor.Yani bir yerde bir eksiklik var,bu enerji eksikliği bile olabilir,Onu geçiremiyorlar bize.Bence seninki de o olabilir mi pek sevmemende kitaplarını filan acaba diye aklıma geldi
Aynen instagram da takip ederken ben ne dusunsem istesem onu la ilgili bir kart paylasiyordu. Cok buyuk hevesle aldim kitabini. Iste buuu diyerek:)) dili de hosuma gitmedi, negatif yorumlar da etkili oldu. Bir de cumleler arasinda kopukluk var gibi geldi. Ama kitabi birakmadim ve bitirdim:rapci: guzel yerleri de vardi elbette. Peki buttrfly buttrfly sen okudun mu ol der ve ol kitabini? Ya da okuyan baska okuyan var mi?

İnşallah canım Allah gönlüne göre versin.Çok şükür insanlarla ilgili dileklerim hep kabul oldu,imajinasyonlarım sağolsun : ))) Tam hayal ettiğim insanları çektim diyebilirim.Detaylandır mutlaka imajinasyonlarla.Birlikte sohbet ederken ne kadar da mutlu olduğunu hisset,birlikte içtiğiniz nefis kahvenin kokusu içine çek.Sıcaklığını hisset filan.Sonra kapının çaldığını duy,kapının deliğinden bak.Çok mutlu olduğu düşün.Ay ben hissettim resmen,çooo keyifli :KK50::KK200:
Ben bile hissettim:)

Ne kadar güzel ne kadarrrr :KK200::KK200::KK200:,Bu küçük gibi görünen güzel eşzamanlılıklar çok çok büyük mutluluğu kaynağıdır benim için.Her defasında muhteşem bir düzende olduğumuzu,yaratıldığımızı hissettiriyor.Veeee farkediyorum ki her dileğim her hayalim mümkün çünkü muazzam güçlerle çevriliyiz:KK200:
Çok teşekkürler canım :KK68:

Sağol canım, olabilir bazen yazı dili anlaşılmayabiliyor.
Ben de yeni yeni okuyorum canım bunları, aklamları yatmadan önce en uygun zaman gibi gözükütor, ya da çalışmıyorsanız evde kimse olmadığı zamanlar yapılabilir.
Anladım canım sağol yatmadan yapıyorum genelde ama sabah kalktığımda ya da gün için de yapamıyorum iki kere yapabilsem daha iyi olur benim için

Back
X