Hoşgeldin canım hepimiz bir şekilde hayatımızda ki negatiflik, olumsuzluk vs... düşük enerjiyi yukarıya pozitife çekmek için geldik buraya :) potansiyelimiz sandığımızdan daha büyük aslındaO huzura varmaya çalışıyorum. bunu buraya yazmam ne kadar doğru bilmiyorum ama Aslında olumlu biri değildim. Hayatımda büyük travmalar oldu tabii bunların etkisi psikolojim ister istemez bozuldu. ve hep olumsuzluklar haksızlıklar kısır döngü ve hastalıklar şeklinde bana geri döndü.olumlu düşünmeyle 4 yıl kadar önce tanıştım ama bu kadar kapsamlı olduğunu yeni öğrendim. Şimdi geriye bakınca yaşadığım bazı sorunların sebeplerini buldum, birçoğunu bulamadım :))). Onlar için nasıl bilinçaltı kalıpları geliştirmişim daha çözemedim. Küçük mutluluklarla daha büyük mutlulukların beni bulacağını anladım, olumlu düşündükçe hayatımın yoluna girmeye başladığını gördüm. Daha önce olsa çok öfkeleneceğim bir şeye nasıl olsa halledilir diye yaklaşabiliyorum artık, bu benim için çok büyük bir gelişme.:)))
Hoşbuldum canım. Bencede bir dahi.Hoşgeldin canım hepimiz bir şekilde hayatımızda ki negatiflik, olumsuzluk vs... düşük enerjiyi yukarıya pozitife çekmek için geldik buraya :) potansiyelimiz sandığımızdan daha büyük aslında
Alice harkilar diyarında tavşan deliğine düşer macera başlar : Tavsan deliğindeki Alice'in de dedigi gibi "bana kim olduğumu soyleyin, kim olduğum hoşuma gitmezse hosuma giden biri olana kadar burada kalacagım! Alice, sen bir dahisin tatlım
En önemli değişimlerin 2012 de başladığı söyleniyor hep.Yani bu enerjiler anlamında.Gerçekten de 2012 den beri ben dahil çevremdeki çok çok insan değişti.8-8 ya da 9-9 10-10 ve 11-11 gibi tarihlere hep denk geldi mesela bu yıl tutulmalar,dolunaylar yeni aylar.Bu yıl zaten apayrı bir yıl katılıyorum.Paralel evrenlerde yaşıyor gibiyim kendimi mesela :))) çok hızlı değişimler dönüşümler oluyor.
Bir de ben burcumdan dolayı mı iki yıldır ekim aylarında çok fena başım dönüyor.Geçen sene 13 saatlik uçuş yapmıştım jet lag demiştim ama 1 hafta sürdü.Bu sene ki yine aynıydı.İnanılmaz baş dönmesi.Ama sonrasında genel anlamda bir ferahlık, olaylara insanlara.Abartı olacak ama sanki eneji dönüşümü oluyor gibi : ))) Valla çok merak ediyorum nasıl bir şeydir bu.
Tüm yarınlarınız bugünkü düşünceleriniz tarafından tasarlanıyor, çünkü barındırdığınız her düşünce - hangi duygusal amaçla olursa olsun, hayal ettiğiniz herşey- bedeninizde bir his yaratır ve bu his ruhunuza kaydolur. Ve bu his sonra sizin yaşam koşullarınızı hazırlar.
Söylediğiniz her sözcüğün, gelecek günlerinizi yarattığını bilin...
Ramtha..
Yine bir imajinasyonumun üzerine içten içten çalışırken ki eşime zerre bahsetmemişken bana şöyle şöyle olurmuş dedi imajinasyonumu biliyor gibi .Ne kadar muhteşem bir kanıt oldu benim için; evet şimdiden oldu diyoruz ya evet kabul ettiğimiz anda tüm evren onaylıyor.Hepimi biriz ve birbirimize bağlantılıyız
Veee çok çok öncelerden ilk başlarda sadece eşimi nasıl ikna ederim şeyler için eşim benden daha hevesli,daha istekli : )))) İmajinasyonlar birer sihirli değnek
Tüm yarınla
rınız bugünkü düşünceleriniz tarafından tasarlanıyor, çünkü barındırdığınız her düşünce - hangi duygusal amaçla olursa olsun, hayal ettiğiniz herşey- bedeninizde bir his yaratır ve bu his ruhunuza kaydolur. Ve bu his sonra sizin yaşam koşullarınızı hazırlar.
Söylediğiniz her sözcüğün, gelecek günlerinizi yarattığını bilin...
Ramtha..
Yine bir imajinasyonumun üzerine içten içten çalışırken ki eşime zerre bahsetmemişken bana şöyle şöyle olurmuş dedi imajinasyonumu biliyor gibi .Ne kadar muhteşem bir kanıt oldu benim için; evet şimdiden oldu diyoruz ya evet kabul ettiğimiz anda tüm evren onaylıyor.Hepimi biriz ve birbirimize bağlantılıyız
Veee çok çok öncelerden ilk başlarda sadece eşimi nasıl ikna ederim şeyler için eşim benden daha hevesli,daha istekli : )))) İmajinasyonlar birer sihirli değnek
İmajinasyonlar için inanın hiçbir şarta ihtiyaç yok arınma anlamında filan.Ama bilinçaltı daha berrak daha pozitif olan insanların daha aktif daha pozitif imajinasyonlar yapması daha muhtemel.İmajinasyon yapmadan önce neyi nasıi istediğinize hangi duyguyu yaşamaya istediğinize karar vermek işinizi kolaylaştırır.Mesela istediğiniz bir ev olsun, film izlerken güzel bir ev gördünüz.O evin sahibini kendi yerinize koyup imajinasyon yapabilirsiniz, filmi kafanızda canlandırarak.Hem hazır ürün var elinizde,Kapı çalsın sesini duyun.Açın kapıyı sevdiğiniz biri ellerinde hediyelerle gelsin misal, hayırlı olsun demek için : ))) Evi gezdirin,aldığınız yeni eşyalara bayılsın.Ne kadar zevklisiniz herşey harika dediğini duyun.Mesela kültürlü yeni arkadaşlar istiyorsunuz, hem pozitif bir çevreniz olması hem de yeni şeyler öğrenmek için.Gelen arkadaşınızın getirdiği hediye taaa hindistandan olsun mesela : )))) oraya ait önemli bir şey.Anılarını filan dinleyin mesela.Hatta size oraya bir ait kahve getirsin, özel pişirme yöntemiyle size pişirsin.Çok şaşırın mesela : )))) Kokusunu içine çekerken yeni bir şeyler öğrenmenin,deneyimlemenin o harika hissini yaşayın.Ne kadar güzel
Imajinasyonlarin basarili olması için sağlam bir arınma mi gerekiyor peki acaba?
Çok uzun zamandır beceremiyorum bu imajinasyon isini nedense olmuyor kesiliyor kopuyorum.
Bir tavsiyeniz olursa dinlemeyi çok isterim
Çok iyymis canım Allahım daim etsin inşallah, ben ortak dileklerimiz olduğu zaman anlatiyorum ya eşime o da dilesin dua etsin diye yanlis mi yapiyorum ? Çoğu seyi başardık evimizi almak gibi çok şükür Rabbime. Kişisel özel konularda yana eşten yana olan imajinasyonlari mi anlat mıyoruz?
Mesela ben şu ara yüzüm cildin bedenim canlansin bir de koca beni daha çok beğensin diye Ya Mussavir okumaya basladim bunu söylemedim tabi eşimeBir dua sitesinde küçük bir kaptaki suya 18 kere Ya Hayy okuyup sonra beni genclestir cildimi diri ve güzel yap diye ufleyip yüzümüzü yikiyoruz tabi inanarak çok fayda gören olmuş.Gül suyu ile yapabiliriz bunu hem de toniklemis oluruz cildi konudan konuya atladim ama siz anladınız beni.
İmajinasyonlar için inanın hiçbir şarta ihtiyaç yok arınma anlamında filan.Ama bilinçaltı daha berrak daha pozitif olan insanların daha aktif daha pozitif imajinasyonlar yapması daha muhtemel.İmajinasyon yapmadan önce neyi nasıi istediğinize hangi duyguyu yaşamaya istediğinize karar vermek işinizi kolaylaştırır.Mesela istediğiniz bir ev olsun, film izlerken güzel bir ev gördünüz.O evin sahibini kendi yerinize koyup imajinasyon yapabilirsiniz, filmi kafanızda canlandırarak.Hem hazır ürün var elinizde,Kapı çalsın sesini duyun.Açın kapıyı sevdiğiniz biri ellerinde hediyelerle gelsin misal, hayırlı olsun demek için : ))) Evi gezdirin,aldığınız yeni eşyalara bayılsın.Ne kadar zevklisiniz herşey harika dediğini duyun.Mesela kültürlü yeni arkadaşlar istiyorsunuz, hem pozitif bir çevreniz olması hem de yeni şeyler öğrenmek için.Gelen arkadaşınızın getirdiği hediye taaa hindistandan olsun mesela : )))) oraya ait önemli bir şey.Anılarını filan dinleyin mesela.Hatta size oraya bir ait kahve getirsin, özel pişirme yöntemiyle size pişirsin.Çok şaşırın mesela : )))) Kokusunu içine çekerken yeni bir şeyler öğrenmenin,deneyimlemenin o harika hissini yaşayın.
İmajinasyonlarımızdaki en önemli eksiklik bence yeterli motive olamamak aslında.Bir kere keyfini aldınız mı, çok keyifli oyuncak gibi oynayıp durursunuz nacizane : )))) Güzel müzikler dinleyin, güzel tütsüler yakın, güzel anılarınızı düşünün.Enerjinizi yükseltmeye çalışın,sonra tekrar deneyin imajinasyonu
Eşim diyor bana gel bak beraber odaklanalım geleceğimize,hadi söyle diyor : )))) Ama ben söylersem biliyorum sakız gibi sündürürüm.Aklımadan hiç çıkmaz ona bahsederim hep.Bendeki de takıntı gibi işte.Sonra da hevesim isteğim kırılır yani.Ama siz başarabiliyorsanız neden olmasın tatlım.Eşimden duymak istediğin şeylerde de en etkili şey imajinasyon, mutlaka destekle esmalarına.
Eki Görüntüle 2061696
Ey alemlerin yaratıcısı, kendi yolumda benim ve tüm evren için doğru seçim nedir, nelerdir ? '
Sevgiyle bildirdik.
SYG
- Lotus -
Rica ederim canım ben de öğrendikçe paylaşıyorumBu aralar yeni ogreniyorum,soru sormak da olumlama yapmak kadar oneyliymis.Ben de hee birini kendim icin sordum canim.Coook tesekkur ederim paylasimlar icin
Estağfirullah canım hep beraber paylaşıyoruz birbirimize destek oluyoruz umuyorum hayatımıza hayırlı şekilde yansıtabilirizSahra- sorular cok isime yariyor. Nerden baslayacagini bilemeyenler icin cok faydali paylasimlar. Emeginize saglik .
Evet cok güzel başarmışsın.Secimlerimizi yönetebilirsek hayatimizi elimize alabilecegimizin en onemli kanitlari gibi aslinda bu deneyimler.Hiç de şaşmiyor sonuclar.Bu deneyiminden cok sey çıkartabilirim aslinda kendime,yani ben yaşamış olsam.Mesela hep baskalarini sucluyoruz ozellikle sevgili konusunda degil mi;bana bunlari yasatti,bana bunlari hissettirdi.Ben yasadigim onca deneyimden ve duyduklarimdan sonra yasadiklarimizin sorumlusu benim ve benim düsuncelerim.Cunku karsima cikan insanlari ben cekiyorum,dusuncelerimle.Eger daha once aldatilmissam ve hala affedemediysem yine ayni seyleri yasayacagim.Cunku bilincalti kalibim sapasaglam duruyor.Kurbanlik hosuma da gidiyor zaten,neler cektim ben diye geziyorum bir de :) Ama sorumluluk alir,dusunce kaliplarimin nelere yol actigimin farkindaysam artik sorumlulugun ben de oldugunu kabul ederim ve artik ne kendimi ne de bir baskasini suclarim.Artik bilirim degismesi gereken kaliplarim var.Acarim bilincalti cekmecemi,cikartirim pis kokmus negatif dusuncelerimi.Bir guzel de temizlerim,yerlerine koyarim bana yakisanlari,yakistirdiklarimi.Yakistirdiklarim? Burda devreye olumlamalar giriyor iste,desteklerimle onlarla.Her konu icin gecerli bu;is,es,arkadas,akademik kariyer,...
Es Sekur benim icin cok mucizevi bir esmadir.Onu andikca sukreder,sukrettikce daha cok sukredecek seyler cikar karsima.Cok sevindim hem senin adina hem de Es Sekur esmasi adina,bir bedene daha enerjisini tasiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?