Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Hoşgeldin canım hepimiz bir şekilde hayatımızda ki negatiflik, olumsuzluk vs... düşük enerjiyi yukarıya pozitife çekmek için geldik buraya :) potansiyelimiz sandığımızdan daha büyük aslında
Alice harkilar diyarında tavşan deliğine düşer macera başlar : Tavsan deliğindeki Alice'in de dedigi gibi "bana kim olduğumu soyleyin, kim olduğum hoşuma gitmezse hosuma giden biri olana kadar burada kalacagım! Alice, sen bir dahisin tatlım

Hoşbuldum canım. Bencede bir dahi.

Tüm yarınlarınız bugünkü düşünceleriniz tarafından tasarlanıyor, çünkü barındırdığınız her düşünce - hangi duygusal amaçla olursa olsun, hayal ettiğiniz herşey- bedeninizde bir his yaratır ve bu his ruhunuza kaydolur. Ve bu his sonra sizin yaşam koşullarınızı hazırlar.
Söylediğiniz her sözcüğün, gelecek günlerinizi yarattığını bilin...

Ramtha..

Yine bir imajinasyonumun üzerine içten içten çalışırken ki eşime zerre bahsetmemişken bana şöyle şöyle olurmuş dedi imajinasyonumu biliyor gibi .Ne kadar muhteşem bir kanıt oldu benim için; evet şimdiden oldu diyoruz ya evet kabul ettiğimiz anda tüm evren onaylıyor.Hepimi biriz ve birbirimize bağlantılıyız

Veee çok çok öncelerden ilk başlarda sadece eşimi nasıl ikna ederim şeyler için eşim benden daha hevesli,daha istekli : )))) İmajinasyonlar birer sihirli değnek

Müthiş bir yazı

5. BOYUTA HOŞGELDİNİZ !!!!

İster kabullenin ister kabullenemeyin artık 3. boyuttan 5. boyuta geçiş yaptınız.
21 aralık 2012 tarihinde sizin algıladığınız 3. boyut realite dünyası tamamen yok oldu. Tıpkı söylenenler gibi dünya bir yıkıma uğradı.
Siz o an 4. boyut realitesi, diğer bir deyişle rezonansın alt gerilme sınırında yani ARAF denen çizgide bekleyip 5. boyuta uyumlandınız. Bu yüzden gerilimler ve sıkıntılar baş gösterdi.
Bazı insanlar neden etrafınızda değil zannediyorsunuz. Fakat siz hala 5. boyut içinde alışageldiğiniz 3. boyut realitesi yaratmaya direniyorsunuz. Bu gayet doğal fakat uzun süre devam eden bu direnme sizi biraz sıkıntıya sokabilir. Artık gözünüzün önünden 3. boyut perdelerini kaldırın.
2012 tarihinden sonra geçmiş illüzyonlarınızı hala 2012 yıkımı olmamış gibi hatırlıyorsunuz.
Zaten bu öyle olmalıydı!
Şimdi hayatınızda ne gibi farklılıklar gözlemleyeceksiniz onları konuşalım.
3. boyut realitesinde YÜKSEKLİK - GENİŞLİK VE DERİNLİK ALGILARINIZ VARDI.
Şimdi ise ZAMAN VE MEKAN ALGILARI buna eklendi.
Zamanı çok daha hızlı algılamaya başladınız. Bu algının yaşla hiç ilgisi kalmadı. İsterseniz küçük çocuklara dahi sorabilirsiniz. Onlarda zamanın ne kadar hızlı geçtiğini söyleyeceklerdir.
Artık 3. boyut realitesinin en ünlü kuantum fizikçisi Einstein'ın bilgileri eskide kaldı. IŞIK HIZI diye bir algı yoktur. Her oluşum aynı anda vuku bulduğundan hız sadece bir illüzyondur. Sadece an içinde OLUŞUM vardır. Siz düşünebildiğiniz sürece hız sınırı yoktur.
Gökyüzüne baktığınızda geçmişle geleceği aynı anda görürsünüz.
Bu boyutta düşüncelerinizi çok daha hızlı gerçekleştirme şansınız vardır. 3. boyut realitesinde zaman engeli sizin kontrol edemediğiniz düşüncelerinizin gerçekleşmesine bir engel teşkil edip size bir kaç defa tekrar düşünme şansı verdiğinden düşünceleriniz gerçeğe daha geç dönüşüyordu. Ama bundan böyle bu son derece hızlı olacak. Böylece düşüncelerinize dikkat edin kendinize zarar verebilirsiniz.
Zaman algınız çizgisel düzeyden dairesel ya da ŞİMDİ olarak algılanma aşamasına geldi.
Farkedersiniz ki, parasal veya manevi sıkıntıları kafanıza daha az takmaya başladınız.
Etrafınızda bulunan insanları daha saydam görmeye başlayacak ve onların ne düşündüğünü daha kolay anlamaya başlayacaksınız.
İstemediklerinizden hemen uzaklaşma hissi oluşacak.
Bu boyutta kanser dahil her hastalık sadece bir düşüncenizin dışa yansıması olduğunu göreceksiniz. Tüm bu hastalıkların nedeni titreşimsel bedenlerinizin birbirine uyumsuz olmasından kaynaklandığını anlayacak ve hücrelerinizin sadece oksijen eksikliğinden kaynaklanan hastalıkları an içinde yok edeceksiniz.
Bu boyutta sizin bedenleriniz ancak hücrelerinizin oksijenle beslenmesi ile hafifleyecek. Beynin sağ lobunu bilinçli şekilde kullanmaya başlamakla stresi yok ederek kandaki alyuvar sayısı artacak ve hücrelere daha bol oksijen taşınacak.
Tüm hastalık dediğiniz illüzyon bu sistemle ortadan kalkacak.
Bedenlerinizi istediğiniz yaş sınırında tutma yeteneğinizi geliştireceksiniz.
6. his dediğiniz an içinde yaşadığınız çoklu boyut yaşam realitelerinden hatalarınızı tekrar yapmamak için sürekli bilgi alış verişi içinde olacaksınız.
5. boyut çok farklı bir yaşam realitesi sunuyor.
Bu güne kadar sınırları birbirinizden korumaya çalıştığınızı hatırlayacak ve ne kadar zor zamanlardan geçtiğinizi anlayacaksınız.
Üstbenliklerinizi tanımaya ve onlardan yardım almaya başlayacaksınız.
Son olarak çevrenizde olan biten her oluşumun canlı ve düşüncelerinize tepki verdiğini farkedecek ve bir süre onlara alışmaya çalışacaksınız.
TEKRAR 5. BOYUT REALİTESİNE HOŞGELDİNİZ VE 6. ORADAN 8. BOYUTA GEÇİŞE KADAR MİSAFİR OLACAKSINIZ!
TADINI ÇIKARIN...
Alıntı

Eskilere bakıyorum herşey aynıydı,tek düzeydi gerçekten ama şimdi kesinlikle öyle değil.Eşzamanlılıklar müthiş devrede, hem de her konuda.Her satır için yazabilirm,çok güzeller

"Son olarak çevrenizde olan biten her oluşumun canlı ve düşüncelerinize tepki verdiğini farkedecek ve bir süre onlara alışmaya çalışacaksınız."

Çok iyymis canım Allahım daim etsin inşallah, ben ortak dileklerimiz olduğu zaman anlatiyorum ya eşime o da dilesin dua etsin diye yanlis mi yapiyorum ? Çoğu seyi başardık evimizi almak gibi çok şükür Rabbime. Kişisel özel konularda yana eşten yana olan imajinasyonlari mi anlat mıyoruz?
Mesela ben şu ara yüzüm cildin bedenim canlansin bir de koca beni daha çok beğensin diye Ya Mussavir okumaya basladim bunu söylemedim tabi eşime Bir dua sitesinde küçük bir kaptaki suya 18 kere Ya Hayy okuyup sonra beni genclestir cildimi diri ve güzel yap diye ufleyip yüzümüzü yikiyoruz tabi inanarak çok fayda gören olmuş.Gül suyu ile yapabiliriz bunu hem de toniklemis oluruz cildi konudan konuya atladim ama siz anladınız beni.

Ne kadar güzel

Imajinasyonlarin basarili olması için sağlam bir arınma mi gerekiyor peki acaba?
Çok uzun zamandır beceremiyorum bu imajinasyon isini nedense olmuyor kesiliyor kopuyorum.
Bir tavsiyeniz olursa dinlemeyi çok isterim

İmajinasyonlar için inanın hiçbir şarta ihtiyaç yok arınma anlamında filan.Ama bilinçaltı daha berrak daha pozitif olan insanların daha aktif daha pozitif imajinasyonlar yapması daha muhtemel.İmajinasyon yapmadan önce neyi nasıi istediğinize hangi duyguyu yaşamaya istediğinize karar vermek işinizi kolaylaştırır.Mesela istediğiniz bir ev olsun, film izlerken güzel bir ev gördünüz.O evin sahibini kendi yerinize koyup imajinasyon yapabilirsiniz, filmi kafanızda canlandırarak.Hem hazır ürün var elinizde,Kapı çalsın sesini duyun.Açın kapıyı sevdiğiniz biri ellerinde hediyelerle gelsin misal, hayırlı olsun demek için : ))) Evi gezdirin,aldığınız yeni eşyalara bayılsın.Ne kadar zevklisiniz herşey harika dediğini duyun.Mesela kültürlü yeni arkadaşlar istiyorsunuz, hem pozitif bir çevreniz olması hem de yeni şeyler öğrenmek için.Gelen arkadaşınızın getirdiği hediye taaa hindistandan olsun mesela : )))) oraya ait önemli bir şey.Anılarını filan dinleyin mesela.Hatta size oraya bir ait kahve getirsin, özel pişirme yöntemiyle size pişirsin.Çok şaşırın mesela : )))) Kokusunu içine çekerken yeni bir şeyler öğrenmenin,deneyimlemenin o harika hissini yaşayın.

İmajinasyonlarımızdaki en önemli eksiklik bence yeterli motive olamamak aslında.Bir kere keyfini aldınız mı, çok keyifli oyuncak gibi oynayıp durursunuz nacizane : )))) Güzel müzikler dinleyin, güzel tütsüler yakın, güzel anılarınızı düşünün.Enerjinizi yükseltmeye çalışın,sonra tekrar deneyin imajinasyonu

Eşim diyor bana gel bak beraber odaklanalım geleceğimize,hadi söyle diyor : )))) Ama ben söylersem biliyorum sakız gibi sündürürüm.Aklımadan hiç çıkmaz ona bahsederim hep.Bendeki de takıntı gibi işte.Sonra da hevesim isteğim kırılır yani.Ama siz başarabiliyorsanız neden olmasın tatlım.Eşimden duymak istediğin şeylerde de en etkili şey imajinasyon, mutlaka destekle esmalarına.

Ne güzel anlatmışsınız çok teşekkür ederim gerçekten... Gördüğüm kadarıyla başarılı bir imajinasyonun sırlarından biri de detayları iyi belirleyip onları tasavvur edebilmek. Benim burada galiba en büyük sorunum odaklanmak... Tam imajinasyon yapmaya çalışırken ay dur şimdi böyle hayal etmeyeyim falan diyorum. Mesela bir projem var işyerinde. Senelerdir üstünde çalışıyorum. Eğer olursa maddi anlamda beni çok farklı yerlere getirebilir. Bir-kac kez üstlerime götürdüm fakat ilgilenmediler pek. Ben de yılmadım üstünde çalıştım başka bir boyuta taşıdım. Henüz bitmedi ama bittiğini hayal etmeye çalışıyorum ustlerimle konuştuğumu kabul ettiklerini projenin çok sattığını... Ama sonra birden ya dur ben bunlara zaten gittim reddedildim bu sefer rakip firmaya gittiğimi orda kabul gördüğünü düşüneyim zaten burdakilere kirginim diyorum. Onu düşünmeye çalışırken de ay yok ya yanlış yapıyorsam ya rakip firma hayırlı değilse diyorum... ve bole bole bir bakmışım uyumus gitmişim....

Tamam canım yaparım dua ederken. Anladım kafamızdaki resimleri anlatmıyoruz tamamdır :)

BU HAFTA ki ÇALIŞMA

Bu haftanın enerjisine uygun olarak hazırlanan niyeti her gün odaklanarak en az 7 kere okuyunuz.

Niyetiniz;

"Kendimi güvende hissetme ihtiyacımdan kaynaklanan, değişim korkumu ve kontrol etme ihtiyacımı hemen şimdi ve burada sevgiyle serbest bırakıyorum. Bugüne kadar ektiğim zenginlik tohumlarının artık açığa çıkmasını, maddi ve manevi zenginliklerin benim için görünür olmasını seçiyorum. Teşekkür ederim. Teşekkür ederim. Teşekkür ederim."
Reikiturk.com

-Güliz Özkan-

HAFTANIN OLUMLAMASI

Bir hafta boyunca "Huzurlu, keyifli ve bereketli bir hafta geçirdiğim için şükrediyorum." olumlaması ile her gün çalışmanızı öneririm.

.HAFTANIN SORUSU:

Soruların da kendine özel bir enerjisi vardır ve bir soruyu sorar, yanıt aramadan beklerseniz yanıtı yaşam içinde karşınıza çıkacaktır. Bu hafta her sabah uyandığınız zaman kendinize "Bu dolunayın hayatımda maddi ve manevi zenginlikleri açığa çıkartması için hangi bilinç durumunda olmalıyım ? "diye kendinize sorun. Bir yanıt aramayın ve akışta kalmaya odaklanarak gününüze sevgiyle başlayın.

-Güliz Özkan-

Eki Görüntüle 2061696

Ey alemlerin yaratıcısı, kendi yolumda benim ve tüm evren için doğru seçim nedir, nelerdir ? '

Sevgiyle bildirdik.
SYG
- Lotus -

Bu aralar yeni ogreniyorum,soru sormak da olumlama yapmak kadar oneyliymis .Ben de hee birini kendim icin sordum canim.Coook tesekkur ederim paylasimlar icin

Bu aralar yeni ogreniyorum,soru sormak da olumlama yapmak kadar oneyliymis .Ben de hee birini kendim icin sordum canim.Coook tesekkur ederim paylasimlar icin
Rica ederim canım ben de öğrendikçe paylaşıyorum
Sahra- sorular cok isime yariyor. Nerden baslayacagini bilemeyenler icin cok faydali paylasimlar. Emeginize saglik .
Estağfirullah canım hep beraber paylaşıyoruz birbirimize destek oluyoruz umuyorum hayatımıza hayırlı şekilde yansıtabiliriz Amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…