Cevap bulman çok güzel olmuş:)Çok güzel paylaşımın bir soru varken aklımda cevap geldi yazından şükür :)
Dolunaydan olabilir +- 7 gün etkisi sürebilir kimisini etkiler kimisini etkilemez her birimiz farklı bir dünyayız. Beni etkiliyor biraz. Arkadaşına ve idarecine olan kızgınlığın için içine dön bir sor bakalım neden böyle hissediyorum diye sonra bekle biraz .... Cevaba göre hareket edersin zamanı gelince affedersin kesin sen :)Cok sinirliyim dunden bu yana. Hem anneme hem idarecime. Annemle olan tartismayi yattigimda notrledim. Secret kitabinda oyle yaziyordu. Yasanmasini istemediginiz bir olayi gece yatarken yeniden dusunun ve istediginiz gibi sonuclandirin. Gercekten ise yaradi:))) Ama kafama takilan bu sinirim. Bir arkadasimiz dolunay yazmis. Dolunaydan olabilir mi? Idarecime olan sinirim de gecmedi. Gecmesin istiyorum sanki. Baska bir is arkadasimizla arada dengeyi kuramadi. Isi yapan ve ezilen taraf ben oldum. Asli da ezilmis gibi de kabul etmiyorum ama:) Ne cins insanlar var
Kesinlikle:)HayallerimGercekOldu canım senin soruna cevap olmuş bu hafta ki olumlama :)
ay harika fikir...Belki manyakça gelebilir ama ben de kendi yöntemimi söyleyeyim,
Kafama taktığım,beni rahatsız eden,sürekli ahh keşke olmasaydı dediğim olayları,önce tekrar değerlendiriyorum,sonra kağıda yazıp buruşturup atıyorum hayalimde falan ama
Burası aşırı manyaklık içerir dikkat :)
Tuvaletimi yaparken bu kötü deneyimleri ve olayları düşünüyorum,her parçada benden uzaklaştıklarını düşünüyorum,dışarı atmak için uğraşıyorum,ve üzerlerine sifonu çekiyorum.saçma gelebilir ama deneyin derim
Herkes wc de beni düşünecek şimdi
harika sözler tam da aradığım sanki içimdeymişde dile dökülememiş gibi bazılarıHava mükemmel,harika bir işim var,çocuklarım ve eşim sağlıklı,maddi durumum her gün daha da iyiye gidiyor,birazdan enfes yemekler yiyeceğim.allah beni seviyor ve kayırıyor,yaşam bana hep şans ve güzellik getiriyor.
Geçmişte ne olduysa tam da olması gerektiği gibi olmuş,"şimdi"olanlar yanı düşüncelerin de geleceğimi ışıl ışıl aydınlatıyor...
Ben çok şanslıyım,bana aşık bir eşim ve iki dünya güzeli bebem var.
Allah isteyen herkeseeee benim eşimden daha aşık bir eş,benim işimden daha kazançlı bir iş,benim çocuklarımdan daha da güzel evlatlar versin...
canım dilek kutuna devam ediyor musun...dilerim evren en güzel dilekleri sunsun güzel haberlerini bekliyorumek olarak;o an o var..onu yaşadığınızda ki duygular..canlandırma..hepsini yapıyorum..sonrada kutuma atıyorum..kısacası uçup gitsin ve bana dileklerimi getirsin diye serbest bırakıyorum :)
hayır cnm, duruyor ama hala, ve bazı şeyler gerçekleşti :)canım dilek kutuna devam ediyor musun...dilerim evren en güzel dilekleri sunsun güzel haberlerini bekliyorum
Zaten ben o arkadasi affetmistim. Hatta onun hayati yoluna girsin diye dualar etmistim. Iste hasta ruhlu olunca insan yine seni cekebiliyor icine. Burda muhim olan mudurun tavriydi. O da diger tarafin karsisindaymis gibi duruyor ama sozde. Sabah tum sinirlerimi ziplatti. Bir duzen vardir isleyislerde. Ben sen ya da o kendine gore degistiremez bu duzeni. Arkadasimiz kendine gore uyarlamaya calisiyor sozde yanimizda olan mudur de buna izin veriyor. Ne kadar onemsiz bir mevzu aslinda hayatimda yer kaplamamasi gereken. B3n bugun yasadigim bu olayi da gece sileyim zihnimden onume bakayim guzelce:)Dolunaydan olabilir +- 7 gün etkisi sürebilir kimisini etkiler kimisini etkilemez her birimiz farklı bir dünyayız. Beni etkiliyor biraz. Arkadaşına ve idarecine olan kızgınlığın için içine dön bir sor bakalım neden böyle hissediyorum diye sonra bekle biraz .... Cevaba göre hareket edersin zamanı gelince affedersin kesin sen :)
Klasik ama senin yüreğin rahatsa su yolunu bulur canım. Ben de çok düzenli yapamasam da gün içinde içiminden geçiriyorum sözleri . Yazı ben de özlüyorum ama kış ayının ayrı güzellikleri var. imajinasyonlarına yazla ilgili sahneler ekle enerjin hemen değişir. Yazın sıktığın bir parfümü kokla güneş kremi kokusu yazı hatırlatır ya :) tatil resimlerine bak ben yaparım aradaZaten ben o arkadasi affetmistim. Hatta onun hayati yoluna girsin diye dualar etmistim. Iste hasta ruhlu olunca insan yine seni cekebiliyor icine. Burda muhim olan mudurun tavriydi. O da diger tarafin karsisindaymis gibi duruyor ama sozde. Sabah tum sinirlerimi ziplatti. Bir duzen vardir isleyislerde. Ben sen ya da o kendine gore degistiremez bu duzeni. Arkadasimiz kendine gore uyarlamaya calisiyor sozde yanimizda olan mudur de buna izin veriyor. Ne kadar onemsiz bir mevzu aslinda hayatimda yer kaplamamasi gereken. B3n bugun yasadigim bu olayi da gece sileyim zihnimden onume bakayim guzelce:)
O olumlama da dedigin gibi tam bana goreSahra- gerci son zamanlarda pek uygulayamiyorum olumlama isini. Ayyy yazki halime donmek iatiyorum. Mutlu, pozitif
Pofuduk nerelerdesin?hayır cnm, duruyor ama hala, ve bazı şeyler gerçekleşti :)
UygulayacagimKlasik ama senin yüreğin rahatsa su yolunu bulur canım. Ben de çok düzenli yapamasam da gün içinde içiminden geçiriyorum sözleri . Yazı ben de özlüyorum ama kış ayının ayrı güzellikleri var. imajinasyonlarına yazla ilgili sahneler ekle enerjin hemen değişir. Yazın sıktığın bir parfümü kokla güneş kremi kokusu yazı hatırlatır ya :) tatil resimlerine bak ben yaparım arada
https://storia.me/tr/@semavii/astrolog-semavii-den-3-15popp
Basak burcu direk 2 gundur yasadigim olaylari anlatmis:)))
kızlar izleyin ..farklı frekanslarda ki şekil değişimleri muhteşemmm!!!çok anlamlı ve aslında açıklayıcı bi çalışma olmuş
pek bu kısma uğramıyorum cnm :) ama buralarda dolanıyorumPofuduk nerelerdesin?
Niye uğramıyorsun?pek bu kısma uğramıyorum cnm :) ama buralarda dolanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?