Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Cok sinirliyim dunden bu yana. Hem anneme hem idarecime. Annemle olan tartismayi yattigimda notrledim. Secret kitabinda oyle yaziyordu. Yasanmasini istemediginiz bir olayi gece yatarken yeniden dusunun ve istediginiz gibi sonuclandirin. Gercekten ise yaradi:))) Ama kafama takilan bu sinirim. Bir arkadasimiz dolunay yazmis. Dolunaydan olabilir mi? Idarecime olan sinirim de gecmedi. Gecmesin istiyorum sanki. Baska bir is arkadasimizla arada dengeyi kuramadi. Isi yapan ve ezilen taraf ben oldum. Asli da ezilmis gibi de kabul etmiyorum ama:) Ne cins insanlar var

Dolunaydan olabilir +- 7 gün etkisi sürebilir kimisini etkiler kimisini etkilemez her birimiz farklı bir dünyayız. Beni etkiliyor biraz. Arkadaşına ve idarecine olan kızgınlığın için içine dön bir sor bakalım neden böyle hissediyorum diye sonra bekle biraz .... Cevaba göre hareket edersin zamanı gelince affedersin kesin sen :)

Sevgi dolu haftalar olsun arkadaşlar

Bu hafta aşağıda niyeti her gün odaklanarak 7 kere okuyunuz.

"Hayatın olasılıklardan oluştuğunu kabul ediyorum. Yaşamda her şey mümkün ve ben düşüncelerimi değiştirerek tüm hayatımı değiştirebilirim. Artık olumlu düşünen, yaşam enerjisi yüksek, değişime açık ve mutlu bir insan olmayı seçiyorum. Hayatımda istediğim olasılıkları seçme ve bunları gerçekleştirme gücüne sahip olduğumu kabul ediyorum. Hayatın harika bir yolculuk olduğunu ve her yeni günün gelişmem, büyümem, ilerlemem için bir fırsat olduğunu fark ediyorum. Sevgi dolu ve beni güçlendirecek deneyimlere şimdi kendimi bütünüyle açıyor ve artık muhteşem bir hayat sürdürmeyi tüm kalbimle onaylıyorum."
Reikiturk.com

ay harika fikir...
ne şeker bir paylaşım hem güldüm hemde kesinlikle başarılı buldum

harika sözler tam da aradığım sanki içimdeymişde dile dökülememiş gibi bazıları Teşekkürler

ek olarak;o an o var..onu yaşadığınızda ki duygular..canlandırma..hepsini yapıyorum..sonrada kutuma atıyorum..kısacası uçup gitsin ve bana dileklerimi getirsin diye serbest bırakıyorum :)
canım dilek kutuna devam ediyor musun...dilerim evren en güzel dilekleri sunsun güzel haberlerini bekliyorum

Zaten ben o arkadasi affetmistim. Hatta onun hayati yoluna girsin diye dualar etmistim. Iste hasta ruhlu olunca insan yine seni cekebiliyor icine. Burda muhim olan mudurun tavriydi. O da diger tarafin karsisindaymis gibi duruyor ama sozde. Sabah tum sinirlerimi ziplatti. Bir duzen vardir isleyislerde. Ben sen ya da o kendine gore degistiremez bu duzeni. Arkadasimiz kendine gore uyarlamaya calisiyor sozde yanimizda olan mudur de buna izin veriyor. Ne kadar onemsiz bir mevzu aslinda hayatimda yer kaplamamasi gereken. B3n bugun yasadigim bu olayi da gece sileyim zihnimden onume bakayim guzelce:)

O olumlama da dedigin gibi tam bana gore Sahra- gerci son zamanlarda pek uygulayamiyorum olumlama isini. Ayyy yazki halime donmek iatiyorum. Mutlu, pozitif

Klasik ama senin yüreğin rahatsa su yolunu bulur canım. Ben de çok düzenli yapamasam da gün içinde içiminden geçiriyorum sözleri . Yazı ben de özlüyorum ama kış ayının ayrı güzellikleri var. imajinasyonlarına yazla ilgili sahneler ekle enerjin hemen değişir. Yazın sıktığın bir parfümü kokla güneş kremi kokusu yazı hatırlatır ya :) tatil resimlerine bak ben yaparım arada

Uygulayacagim

Selam kızlar,

Hala ertelemelerime ve araştırmalarıma devam ediyorum. Bir yandan da 2018 için planlar yapmaya çalışıyorum. 2018 için iki ana prensip benimsedim:

1- Ben kendimin annesi ve en iyi arkadaşıyım (yani yaptıklarımı ona göre yapıcam, youtube'da "how to parent yourself" diye bir video var 4 dakikalık, izlemenizi tavsiye ederim)

2- Anneannelerimizin deyimi vardır ya, "Her an doktora gidecekmiş gibi, donun kıyafetin temiz olsun" diye :)
Onu pozitif hale getirip "Erkek arkadaşımla/kocamla aynı evde yaşıyormuşum gibi" yapacağım. Çünkü uzun zamandır ilişkim yok ve ilişkiye hiç açık olmadığımın farkındayım. Özsaygım çok az ve benim ilişkide olmak isteyeceğim bir insan 2 gündür sadece dizi izleyip yemek yiyen bir kadına aşık olamaz. Sevmediğim pijamalarımı, yıpranmış iç çamaşırlarımı atacağım. "Aman bugün de duş almayayım, tıkınıp yatayım nasıl olsa kimse görmüyor" demeyeceğim. BEN GÖRÜYORUM VE MUTSUZ HİSSEDİYORUM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…