Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

bende buna çok inanıyorum gerçekten...
bir puzzle gibi geçmiş hayatıma bakıyorum ve olmadı diye üzüldüklerime şükürler olsun ki olmamış dediğim o kadar çok şey var ki...asıl olan anda kalmakmış ve olumlu düşünerek geleceği planlamak...

Merhaba Louise Hay'in Düşünce Gücüyle Tedavi kitabınıda okudunuz mu?

bende akrep burcuyum çok sevindim
inanın bana sorsalar du buttrfly ve pofu hangi burçtur diye akrep derdim
öyle bir çekim hissediyorum

Akrepler mistik konulara ilgi duyar ozellikleri geregi. Surekli gorunmeyenin pesindeyizdir, deli bir merakimiz vardir.İste kuantum,cekim yasasi tam da akreplerin tutkusunu atesler : ))) Ben de sasirmiyorum o yuzden tatlim

Rabbim tum dualarimizi,dileklerimizi kabul etsin Ya Mucib ismiyle.Her zaman guzelliklerine iyiliklerine bizleri vesile kilsin Ya Muktedir Ya Mukaddim isimleriyle. Cosku dolu,mutluluk dolu,onur dolu,sayginlik dolu,bolluk bereket icerisinde saglikla bir omur nasip etsin.Hepimizin icin,sevdiklerimiz icin,ozellikle topigimizdeki herkes icin aminnnn canlar hayirli kandillerrr

Yasam boyu mutlulul kitabi var bende, ara ara okuyorum.
Tuğçe Işınsu nun Ol Der Ve Olur kitabıyla başladım spirütüel tarzda kitap okumaya. Ama bu kitabı okuyunca bir çok yazarın Louise Hay'i taklit ettiğini düşünğyorum. Düşünce gücüyle tedavi isimli kitabını mutlaka okuyun. 2 kere üst üste ve uygulayın. Gerçekten hayata daha anlamlı ve pozitif bakıyorsunuz.

Bende de bir kitabi vardi ama adini hatirlayamadim. Bir de ayni kitap olurmus

Ben bir defa uygulamistim ama simdi onu bulamiyorum. Kapi aciliyordu vucuttan ordan cikiyordu falan. Dun o kadar baktim bulamadim. Sadece ofke olan teknigi izlemedim.
Peki degistirmek istedigin duygularini nasil seciyorsun?

Ben bir defa uygulamistim ama simdi onu bulamiyorum. Kapi aciliyordu vucuttan ordan cikiyordu falan. Dun o kadar baktim bulamadim. Sadece ofke olan teknigi izlemedim.
Peki degistirmek istedigin duygularini nasil seciyorsun?
Pek çok negatif duygu bizi engelleyen duygulardır.Diyelim ki çok çabuk öfkelenen bir insansın. Bilinçaltına ben neden çabuk öfkeleniyorum, diye sormakla başlayabilirsin.Zaten gözünün önüne bir sahne geldiğinde devamı da mutlaka gelecektir. Belki bir kaç tekrar gerekebilir.Sadece kendine baskı yapma,kendini serbest bırak...

Kapı açma videosunu biz daha önce topicte paylaşmıştık.İstersen ağustos ya da eylül tarihli mesajları kontrol edebilirsin.

Hepsinin anlatmak istedigi seyler ayni aslinda.Hepsi birbirini tekrar ediyor gibi.Hepsinin ortak vurguladigi " tamamen inanclarimizdan olusuyoruz ve onlarla yasiyoruz" İnanclarimiz ailemizden,toplumumuzdan,kulturumuzden geliyor.Bunlarla ilgili hafif bir koklu degisim yaptiginizda cok degisiklik oluyor.Sen degisirsen dunya degisir dedikleri aynen boyle bir sey.Yasadigin yer bile degisse dunyan degisiyor zaten. Coook defa deneyimledim, baska bir dunya mumkun oluyor.İnanir misiniz evimizin kapisini kiliylemeyiz mesela.Anahtarsiz gireriz, bir tik yaptik mi icerdeyiz.Kac defa arabamizin kapisini acik unutmusuzdur,kapi bildiginiz disari acik yani.Herkesin gorecegi sekilde yani.Cogu defa baska arabalari da o sekilde gormuslugumuz var.Hem de ulke kosullarimizda luks denilen arabalar bunlar.İste bunlar bile benim icin baska bir dunya : )))Dahasi neden olmasin ki degil mi ama.

Butterfly
Evet çok haklısınız. Bende gerekli notları aldım. Kendimi iyice tarttım eksimi artımı biliyorym artık. Bir yerden başlayacağım.
Bu arada Reiki 1 e uyumlama yaptırdım. 21 günlük sürecimin bitmesini bekliyorum.
Sonrada kendimi affetme ve sevme çalışmasına başlayacağım

İyiki bu topic ve değerli içerikleri var .... kendimce ne kadar olgunlaşsam gelişsem yol alsam da bazen duvarlar çeviriyor etrafımı bu baskı yoruyor... Böyle zamanlar da buraları okumak iyi geliyor ...
Kusuruma bakmayın kızlar biraz düşük enerjili oldu tutunabileceğim bir sürü sebebim var şükür diyorum

canım yine böyle bir enerji bombası yapsak harika olur...çok önce paylaşmışsın bayıldım. ..

Hepimiz aynı düşük enerjilerden gün içinde defalarca geçiyoruz canım.Her bir deneyim kendine özel .En önemli hazinemiz farkındalığımız tatlım.Artık olaylara dış arıdan bakabiliyoruz,gözlemler gibi,hiç hayıflanmana gerek yok ki.Önemli olan çıkarımlarını alıp yola devam etmek umutla,neşeyle,heyecanla.

Yakında ülkemize dönüyoruz,haberini aldık. Yaklaşık 2.5 yıl su gibi akıp geçti,muhteşem deneyimlerle anılarla dönüyoruz.Evet çok çok daha fazla beklentim vardı.Ama biliyorum Rabbim neylerse ennnn güzelini eyliyor, diyorum ya her zaman her şey muhteşem bir dizayn içinde.Mottom şudur bu aralar "hayat bana tüm ihtişamıyla,coşkuyla,neşeyle,keyifle,kolaylıkla ve sağlıkla geliyor; her şey için çok şükür bin şükür "

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…