bende buna çok inanıyorum gerçekten...Emin ol oda zamanla olur ki ben su soze cok inaniyorum birsey olmuyorsa gercekten Allah bize daha iyisini vericegi icindir hayatimdada bunu cok yasadim bazen goremiyoruz koru korune birseye tutunup onu istiyoruz olmayincada uzuluyoruz ama belki hayirli degil bizim icin belkide daha cok uzulucez bunu bilemeyiz ama herseyin hayirlisi elbet bizi bulucak buna inanmamiz lazim :) ne guzel susturmayi ogrenmisin bende cenemi tutmayi ogrensem :)
Eki Görüntüle 2073362
Mevlid Kandilinizi kutluyor, sevgiye, şifaya, huzura, bolluğa, berekete vesile olmasını diliyorum ...
HAYIRLI KANDİLLER
Hepimizin kandili mübarek olsun.Bu kutlu gecede dualarda buluşalım inşallah...
Yukarıda paylaştığım yazı biraz uzun ama mutlaka okunması gereken bir yazı.
Ben de ara ara artt tekniğini kendime uyguluyorum.Kendimde en çok ilgimi çeken şey,önceleri beni rahatsız eden bir şeyin sebebini artt yöntemiyle aradığımda bilinçaltım çok direnirdi.Hiç bir zaman ilk denemede başarılı olamazdım.Ama şimdi artt tekniğini uyguladığımda eski anılarımın arasında yağ gibi akıyorum adeta.
Bu zamana kadar çok kitap okudum,çok teknik öğrendim.Ama hiç biri artt'den aldığım sonuç kadar etkili olmadı.Bu yöntem gerçekten bir mucize...
Elimde bu kitap var ama henüz okumadım..Merhaba Louise Hay'in Düşünce Gücüyle Tedavi kitabınıda okudunuz mu?
Merhaba Louise Hay'in Düşünce Gücüyle Tedavi kitabınıda okudunuz mu?
Tuğçe Işınsu nun Ol Der Ve Olur kitabıyla başladım spirütüel tarzda kitap okumaya. Ama bu kitabı okuyunca bir çok yazarın Louise Hay'i taklit ettiğini düşünğyorum. Düşünce gücüyle tedavi isimli kitabını mutlaka okuyun. 2 kere üst üste ve uygulayın. Gerçekten hayata daha anlamlı ve pozitif bakıyorsunuz.Yasam boyu mutlulul kitabi var bende, ara ara okuyorum.
Bende de bir kitabi vardi ama adini hatirlayamadim. Bir de ayni kitap olurmusTuğçe Işınsu nun Ol Der Ve Olur kitabıyla başladım spirütüel tarzda kitap okumaya. Ama bu kitabı okuyunca bir çok yazarın Louise Hay'i taklit ettiğini düşünğyorum. Düşünce gücüyle tedavi isimli kitabını mutlaka okuyun. 2 kere üst üste ve uygulayın. Gerçekten hayata daha anlamlı ve pozitif bakıyorsunuz.
Ben bir defa uygulamistim ama simdi onu bulamiyorum. Kapi aciliyordu vucuttan ordan cikiyordu falan. Dun o kadar baktim bulamadim. Sadece ofke olan teknigi izlemedim.Genel kanı,bu tip uygulamaların profesyonel yardım almadan yapılamayacağı yönünde.Doğru olabilir ama kendimizi de çok hafife almamak lazım.Bizim de kendi içimizde gücümüz var.Mesela ben bundan Sonra çok kilolu biri olmayacağıma inanıyorum.Hatta bir ay sonrasında bayağı kilo vereceğim fikrindeyim:))
Pek çok negatif duygu bizi engelleyen duygulardır.Diyelim ki çok çabuk öfkelenen bir insansın. Bilinçaltına ben neden çabuk öfkeleniyorum, diye sormakla başlayabilirsin.Zaten gözünün önüne bir sahne geldiğinde devamı da mutlaka gelecektir. Belki bir kaç tekrar gerekebilir.Sadece kendine baskı yapma,kendini serbest bırak...Ben bir defa uygulamistim ama simdi onu bulamiyorum. Kapi aciliyordu vucuttan ordan cikiyordu falan. Dun o kadar baktim bulamadim. Sadece ofke olan teknigi izlemedim.
Peki degistirmek istedigin duygularini nasil seciyorsun?
Tuğçe Işınsu nun Ol Der Ve Olur kitabıyla başladım spirütüel tarzda kitap okumaya. Ama bu kitabı okuyunca bir çok yazarın Louise Hay'i taklit ettiğini düşünğyorum. Düşünce gücüyle tedavi isimli kitabını mutlaka okuyun. 2 kere üst üste ve uygulayın. Gerçekten hayata daha anlamlı ve pozitif bakıyorsunuz.
Hayırli kandiller diliyorum kizlarcim...Bugunun o harikaligini hissederek,o muazzam gül kokularini icimize cekerek,coşup duran kalbimizin heyecani ve o heyecanla bedenimizden ayrilmis semada dans eden ruhumuzla bol enerjili dualar edelim canlar kendimize,birbirimize.Rabbim dualarimizi kabul etsin Ya Mucib Ya Kadir adiyla...
Bugun size cok guzel gecen aksamimdan bahsedeyim ruya gibiydi,dajavu gibiydi...Gecen sene kuantum alanim olan bu alanda bu aksam hayalini kurdugum bir ortamdaydim...Hayal panomun icindeki gibi bir yerdi...O ortama girdim icimdeki coskuyu anlatamam size,ben de istiyorum ben de diyordu ama can atarak...Iste o benim sinandigim noktaydi, bu durumlarda ya iteceksiniz ya cekeceksiniz.Icim oyle ferahtiki o an,o hayata sahip insanla iki iyi arkadas gibiydik zate ona bol bol transfer yaptim enerji,Rabbim daha cok versin dedim :) Ama size ruhsal boyutu anlatamam,tum hayallerim gerceklesmeden onceki beni arkadan iten bir guc ve iste bu iste bu diyen icimde haykiran bir ses :) Rabbime binlerce kez sükür dun icim bir tuhafken kulum sen sıkılma diye oyle bir isaret gonderdeki o benim canim canimmm Rahmanim Rahimim :)
Iste boyle anlarda o özgürlük,ferahlik hissini imajinasyon yaparak cok daha iyi hissedeceksin ki hayalindeki isi bol bol besleyeceksin tatlim.Krizi hemen firsata cevir,al kagidi eline.Once sıkintini yaz,yirt at sonrada hayalindeki olmasini istedigini;onu saklayabilirsin canim :)
canım yine böyle bir enerji bombası yapsak harika olur...çok önce paylaşmışsın bayıldım. ..Su an müsaitken yaziyorum hemen,siz sabahi karsilarken ben de geceyi karsiliyorum.Dua calismasi yapalim demistim yukarida ona istinaden yaziyorum:
Dua grubuna katilmak isteyenler arkadaslarim;
Öncelikle hazir oldugumuzda duayi hissederek,gercek olacagina emin bir sekilde basliyoruz calismamiza.Grubumuzun güzel insanlarinin o güzel enerjilerini ve birlikte yapmanin verdigi gücü,birbirimize faydali olabilecegimiz duygusunu hissederek dualarimizi okuyoruz.
Tabiki de niyetimizi bildiriyoruz.Niyetimiz;
Niyet ediyorum Dua Calisma Grubunun "hayallerin gerceklesmesi" çalismasina sevgi ile katilmaya.Ve bu çalismada yer alan arkadaslarimla tüm iyi niyetim,enerjim ve duanin gücüyle bir araya gelmeye.Tüm kalbimle hayallerimdekini en hayirli,en güzel şekilde yaşamaya niyet ediyorum.
Niyetimizi yaptiktan sonra dualara geciyoruz,cuma günü olmasi vesilesi ile dualari cuma saatine getirirsek süper olur diye düsünüyorum.Dualar icin 129 Ya Latif,196 El Vehhab,101 La havle vela kuvvete illa billahilazim öneriyorum.Ve resim seklindeki dualari öneriyorum,her birinin ayri yeri vardir benim icin 2 tanesi bizzat ruyamda okumam soylendi,haklarinda hic bilgim yoktu daha once.Sizle de paylasmak istedim.Her birini 11 defa okuyalim.
En son olarak da diyoruz kiii "hayallerin gerceklesmesi" niyet calismasindaki tüm bu calismaya katilan arkadaslarimin ve benim bütünün hayrina olacak güzel secimlerimizin kolaylikla,güzellikle gerceklesmesini diliyorum.
Katilmak isteyen arkadaslarim hemencik yazsin ona gore de hemen baslayalim canlar.pofu umarim musaitsindir canim bugun ben gec girersem senin seve seve ustlenecigini dusunuyorum,emrivaki olacak ama.Bu iki gun onemli : )
İyiki bu topic ve değerli içerikleri var .... kendimce ne kadar olgunlaşsam gelişsem yol alsam da bazen duvarlar çeviriyor etrafımı bu baskı yoruyor... Böyle zamanlar da buraları okumak iyi geliyor ...
Kusuruma bakmayın kızlar biraz düşük enerjili oldu tutunabileceğim bir sürü sebebim var şükür diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?