Ne güzel yazmıssınızHepimiz aynı düşük enerjilerden gün içinde defalarca geçiyoruz canım.Her bir deneyim kendine özel .En önemli hazinemiz farkındalığımız tatlım.Artık olaylara dış arıdan bakabiliyoruz,gözlemler gibi,hiç hayıflanmana gerek yok ki.Önemli olan çıkarımlarını alıp yola devam etmek umutla,neşeyle,heyecanla.
Yakında ülkemize dönüyoruz,haberini aldık. Yaklaşık 2.5 yıl su gibi akıp geçti,muhteşem deneyimlerle anılarla dönüyoruz.Evet çok çok daha fazla beklentim vardı.Ama biliyorum Rabbim neylerse ennnn güzelini eyliyor, diyorum ya her zaman her şey muhteşem bir dizayn içinde.Mottom şudur bu aralar "hayat bana tüm ihtişamıyla,coşkuyla,neşeyle,keyifle,kolaylıkla ve sağlıkla geliyor; her şey için çok şükür bin şükür "
Teşekkür ederim canım desteğin için ... Sizin için hayırlısı olsun gönlünüzce olsun herşey inşallah.Hepimiz aynı düşük enerjilerden gün içinde defalarca geçiyoruz canım.Her bir deneyim kendine özel .En önemli hazinemiz farkındalığımız tatlım.Artık olaylara dış arıdan bakabiliyoruz,gözlemler gibi,hiç hayıflanmana gerek yok ki.Önemli olan çıkarımlarını alıp yola devam etmek umutla,neşeyle,heyecanla.
Yakında ülkemize dönüyoruz,haberini aldık. Yaklaşık 2.5 yıl su gibi akıp geçti,muhteşem deneyimlerle anılarla dönüyoruz.Evet çok çok daha fazla beklentim vardı.Ama biliyorum Rabbim neylerse ennnn güzelini eyliyor, diyorum ya her zaman her şey muhteşem bir dizayn içinde.Mottom şudur bu aralar "hayat bana tüm ihtişamıyla,coşkuyla,neşeyle,keyifle,kolaylıkla ve sağlıkla geliyor; her şey için çok şükür bin şükür "
.En önemli hazinemiz farkındalığımız tatlım.Artık olaylara dış arıdan bakabiliyoruz,gözlemler gibi,hiç hayıflanmana gerek yok ki.Önemli olan çıkarımlarını alıp yola devam etmek umutla,neşeyle,heyecanla.
Cok haklisin daha dun boyle bir olay yasadim. Normalde daha cok sinirlenmem gerekirken ben gayet olgunlukla karsiladim. Nasil davranmaliyim diye sordum kendime. Bugun olaylarin devami gelecek. Insallah umdugum gibi olacak degil. Umdugum gibi oldugu icin tesekkyr ederim:)
Bu arada hic donmeyeceksiniz gibiydi buraya. Cok degisik geldi bana bile. Demek bitiyor Los Angeles gunleri...
Günaydın,
Kavgalı olduğum arkadaşımla karşılaştık demiştim ya, buluştuk onla. Tabii geçmişe gittim, yüzleşmeler başladı. Dün gece de hayallerimi yaratıyorum meditasyonu yapasım geldi. Dedim ki sağlam bi ağlarım. Yanıma kağıt havlumu koydumAma ağlamadım ya ağlasam rahatlıycaktım, bugün yine deniycem.
Bir de bugün part-time bir iş görüşmesine gideceğim. Umarım saatleri ve ücret bana uyar. Bu yaşta kenarda param olmayınca çok ezik hissediyorum. Hala aileme bağlıyım.
Çekim yasasının en önemli ilkesi; 'olmadan olmuş gibi' hissetmektir.Ezik hissediyorum demişsin ya önce bu kalıbını değiştirmelisin.Ailenden para alman eziklik değil de şu an sana sunulan para kaynağı olarak bakman gerekiyor.Buna şükretmelisin mesela.Sonra da açık açık beyan etmelisin;bu da çok güzel bir kaynak ama ben çalışarak bereketimi bolluluğumu çoğaltmak istiyorum... Sonrada paranı kazanırkern ki sahip olacağın hislere odaklanmalısın,neler yapacağına filan da ama duygu esas olacak...bağımsızlık,özgürlük,...
Çok güzel paylaşımın bir soru varken aklımda cevap geldi yazından şükür :)Beyin sadece en çok söylediğiniz şeye inanır! Mecburdur.Çaresi yoktur.
Ona kendiniz hakkında ne söylerseniz,sizi ona dönüştürecektir.Başka seçeneği yoktur. Başka ihtimal de yoktur.
Bunu ona, senin kelimelerinle şekillenmiş kafatası içerisinde etrafını saran SU yaptıracaktır.Çünkü SU,her ne söylediysen kelimelerine tepki vermiştir; o kesilmiştir, o olmuştur.Etrafını çevirdiği, içine girip çıktığı beynin artık başka çaresi yoktur!
Senin sözlerin senin "KADER"in!
Bu Allah'ın yarattığı,sevdiği ve üzerine bir kainat sistemi yarattığı SU'yun KANUNU!
Mustafa Kaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?