Canım ben bu hafta olumlamaya odaklanırım dilek çalışmasına 21 aralıkta başlamayı düşünüyorum gün dönümüyle birlikte yeni yıl enerjisi ile besleyerek ...
Ama seni takip edeceğim yaz buraya destek istersen burdayım hep herşey gönlünce olsun canım
nerden biliyorsunuz dileklerimizin kabul olacağını ??Eki Görüntüle 2078344
Bugün 12.12 tarihinde Saat 12:12 de ( veya bu zamana niyet edip ) gönlünüzden ne dilerseniz, biliniz ki dilekleriniz hayatınızda var olacak.
Niyetlerinizde barış şimal yıldızınız olsun, yolunuzu aydınlatsın, şimdi ve tüm zamanlarda...
Sevgiyle bildirdik.
***Lotus***
(Zamanın önemi yok bu zamana niyet edebilirsiniz)
Hayatlarınıza sevgi ışık aksın....
Ben dilekleriniz mutlaka kabul olur demiyorum böyle bir öngörüm yok beğendiğim bir sayfanın iletişimi paylaştım sadece, yeni ay dolunay kandiller gibi enerjisi yüksek bir gün dileyip dilememek seçim meselesi sonuçta biz dileriz kalpten hayırlı ise Allah Tanrı Yaratıcı siz Neye inanıyorsanız o kabul eder olur olmaz kısmet ... sevgiler.nerden biliyorsunuz dileklerimizin kabul olacağını ??
maşallah canım, senin adına çok mutlu oldum.Gunaydin kizla:)) @Ayaklarim3kilo nun gondermis oldugu programi yapacaktik da erteledik ya:))) Ben dilegimi belirlemistim ve dilegim gerceklestihatta 2. 7 gunluk dilegimi de belirlemistim:))) bakalim o ne olacak:)
Cok guzel anlatmis:) paylasim icin tesekkur ederim:)***
'Göl sakinleştikçe ayna özelliğine sahip olur. O zaman ay kendi güzelliği ile birlikte onun içinde yansır. Gölde yansıyan ay, gökyüzündeki aydan daha güzeldir çünkü göl onun güzelliğine bir şey ekler. Hakikat de böyledir. Tamamen rahat olduğun zaman hakikat senin içinde yansır ve onun güzelliği daha çok ortaya çıkar. Mevlana'nın gevşemiş ve dalgasız farkındalığı içinde hakikat yansıdığı zaman daha güzel ve daha azametli görünür. Hakikate şükran duyan sadece Mevlana değildir, belki hakikat de Mevlana'ya şükran duymaktadır. Bir kişi aydınlandığı an bilinmeyene doğru görkemli bir kuantum sıçraması gerçekleştirir. Her bilge, hakikat elmasının daha güzel ve parlak olmasını sağlar. Bütün bunlar sessizlik sanatında gizlidir, derin bir sessizlik. Sessizlik sanatını öğrenmeliyiz, sessiz olduğun an bilgelik kaynağı sende kaynar ve hikmetin çiçek dolu bitkisi çevrende filizlenir.'
- Mareechi Asu -
Gunaydin kizla:)) @Ayaklarim3kilo nun gondermis oldugu programi yapacaktik da erteledik ya:))) Ben dilegimi belirlemistim ve dilegim gerceklestihatta 2. 7 gunluk dilegimi de belirlemistim:))) bakalim o ne olacak:)
Çok mutlu oldum canım senin adına Allahım rast getirsin ikincisi de olsun inşallah :)Gunaydin kizla:)) @Ayaklarim3kilo nun gondermis oldugu programi yapacaktik da erteledik ya:))) Ben dilegimi belirlemistim ve dilegim gerceklestihatta 2. 7 gunluk dilegimi de belirlemistim:))) bakalim o ne olacak:)
Ayyy ne güzel haberler ne mutlu bir gün çok sevindim canım senin açına da işin sırrı o titreşim kanalına geçmek şükür minnet duygusuyla dolmakmış kesinlikleTebrikler canım
Aynı şey banada oldu.bende kafamda planladım ne isteyeceğimi. daha pazartesi olmadan isteğim için ilk adım atıldıbi yerden hediye çeki geldi..dileğim elektronik bir eşya idi şu an merkür geriliyor diye almak istemedim(bu zamanlarda almayın hep tamir görür bozulur filan diyorlarya onun için erteledim)amaaaa çeki onun için ayırdık
Aslında istediğim bikaç şey için konuşuldu harekete geçildi diyebilirim.
Ben onlara artık oldu gözüyle bakıyorumimgeleme gerçekten çok başarılı.yaşadığım bişeyi daha anlatıyım.pazar günü çocuklar için alışverişe çıkıcaktık büyük kızım kesin yine hiçbişey almadan geliriz işte babam yine acele eder filan gibi olumsuz konuştu.bende uyardım onu böyle dersen aynen böyle olur dedim.bugün çok güzel geçti çok güzel şeyler aldık hepsinide çok beğendim filan de dedim zorlada olsa söyledi:))gerçektende alışveriş 4 saat sürdü çokta kalabalıktı ama eşim çok sakindi acele etmeden hepsinede güzel şeyler aldık.Allah a şükürler olsun.bence ağzımızdan çıkan her söz dua yerine geçiyor.
Burda emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum.eminim hayatımızda öncedende çok güzel şeyler oluyordu.ama farkında değildik topik sayesinde farkındalığımızın arttığını düşünüyorum.farkettikçe daha fazla şükrediyoruz şükrettikçe Allah ın bize sunduğu nimetler artıyor.işin özü bu galiba...
Sevgiyle kalın hoşçakalın
Ben de sen başlayalım deyince kafamdan birşey belirlemiştim ama yazmadım sonra pazartesi bişeyler gelişti hızlıca oldu o dilek dedim ki küçük bişeydi ondan sen kafamdaki oldu deyince birdeGunaydin kizla:)) @Ayaklarim3kilo nun gondermis oldugu programi yapacaktik da erteledik ya:))) Ben dilegimi belirlemistim ve dilegim gerceklestihatta 2. 7 gunluk dilegimi de belirlemistim:))) bakalim o ne olacak:)
ay ne güzel canım, benim kız da hep negatif konuşur. bir türlü onu pozitife alıştıramadım, hep hayal ediyorum, olumluyorum onun için ama bakalım umarım yakın zaman da o da başlar. Rabbim hepimize güzel günler nasip etsin, farkındalıkla, sevgiyle, iyiki bu topik ve iyiki herkes var. emeği geçen herkese Rabiim dileklerini yaşamayı nasip etsin.Tebrikler canım
Aynı şey banada oldu.bende kafamda planladım ne isteyeceğimi. daha pazartesi olmadan isteğim için ilk adım atıldıbi yerden hediye çeki geldi..dileğim elektronik bir eşya idi şu an merkür geriliyor diye almak istemedim(bu zamanlarda almayın hep tamir görür bozulur filan diyorlarya onun için erteledim)amaaaa çeki onun için ayırdık
Aslında istediğim bikaç şey için konuşuldu harekete geçildi diyebilirim.
Ben onlara artık oldu gözüyle bakıyorumimgeleme gerçekten çok başarılı.yaşadığım bişeyi daha anlatıyım.pazar günü çocuklar için alışverişe çıkıcaktık büyük kızım kesin yine hiçbişey almadan geliriz işte babam yine acele eder filan gibi olumsuz konuştu.bende uyardım onu böyle dersen aynen böyle olur dedim.bugün çok güzel geçti çok güzel şeyler aldık hepsinide çok beğendim filan de dedim zorlada olsa söyledi:))gerçektende alışveriş 4 saat sürdü çokta kalabalıktı ama eşim çok sakindi acele etmeden hepsinede güzel şeyler aldık.Allah a şükürler olsun.bence ağzımızdan çıkan her söz dua yerine geçiyor.
Burda emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum.eminim hayatımızda öncedende çok güzel şeyler oluyordu.ama farkında değildik topik sayesinde farkındalığımızın arttığını düşünüyorum.farkettikçe daha fazla şükrediyoruz şükrettikçe Allah ın bize sunduğu nimetler artıyor.işin özü bu galiba...
Sevgiyle kalın hoşçakalın
oy maşallah maşallah ne güzel haberler bunlar. ben de okudukça sizlerden çok heyecanlanıyorum. benim de bir dileğim varya bakalım inşallah ben de burdan oldu haberlerini paylaşırım.Ben de sen başlayalım deyince kafamdan birşey belirlemiştim ama yazmadım sonra pazartesi bişeyler gelişti hızlıca oldu o dilek dedim ki küçük bişeydi ondan sen kafamdaki oldu deyince birdeha_mim in de olmuş dileği şaşırdım :) İkinci dileğim yılbaşında istediğim bir olay onu da aklımdan geçirmiştim ama ilk dileğin bu kadar çabuk olacağını düşünememiştim @Ayaklarim3kilo canım çok sağol dilek çalışman için
İkinci dilek için hemen başlasam mı beklesem mi bilemedim yılbaşına 17 gün var :)
İnşallah canım gönlünce olur yazarsın buraya, benim ilki küçük bişeydi ikinciyi Bakalım mevlam neyleroy maşallah maşallah ne güzel haberler bunlar. ben de okudukça sizlerden çok heyecanlanıyorum. benim de bir dileğim varya bakalım inşallah ben de burdan oldu haberlerini paylaşırım.
Gunaydin kizla:)) @Ayaklarim3kilo nun gondermis oldugu programi yapacaktik da erteledik ya:))) Ben dilegimi belirlemistim ve dilegim gerceklestihatta 2. 7 gunluk dilegimi de belirlemistim:))) bakalim o ne olacak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?