Ben de bir zamanlar hatırladığım bütün kötü anılarımı yazıp sonra yakmıştım.Ama bir zaman Sonra anladım ki,o yazıp yakmalar hiç işe yaramamış. Şimdi yine ara ara kötü hatıraları yazıyorum ama bu sefer yakmayacağım.Bütün o anıları becerebilirsem pozitife çevirmeye çalışacağım.fitvesaglikli canim yazmak sorunla yuzlesmek icin cok faydali. Yaz ama ic hesaplasmalarin bitince hepsini yak. Kendini affet. Bazen ilk seferde icin ferahlamayabilir. Hislerin seni yonlendirecektir.
Hayallerimi yaratiyorum meditasyonu vardi. Onu yaptin mi? Burda ben dahil yapan ve faydasini goren arkadaslar olmustu. Ama tek seferde degil de birkac seferde olumsuz hayaller ucup gidiyordu. Aklima da ne geldi. Belki de sen tavsiye ettin o meditasyonu:)))Selamlar,
Bugün çok sevdiğim ve çekim yasası hakkında çok fazla bilgi sahibi olan bir arkadaşımla buluştum. Günlüğümdeki olumsuzlukları bir kağıda yazıyorum dedim (Bir kağıda dediğime bakmayın şimdiden 4 sayfa oldu :) ). O da böyle yaparak olumsuzlukları güçlendiriyorsun dedi. O sayfaları yakmak da dışsal bir eylem, senin içinde o zamanki inançların doğru olmadığına inanman gerek dedi. Ama ben tespit edebilmek ve üzerinde çalışabilmek için yazmaya devam edicem.
Ben de bir zamanlar hatırladığım bütün kötü anılarımı yazıp sonra yakmıştım.Ama bir zaman Sonra anladım ki,o yazıp yakmalar hiç işe yaramamış. Şimdi yine ara ara kötü hatıraları yazıyorum ama bu sefer yakmayacağım.Bütün o anıları becerebilirsem pozitife çevirmeye çalışacağım.
Hayallerimi yaratiyorum meditasyonu vardi. Onu yaptin mi? Burda ben dahil yapan ve faydasini goren arkadaslar olmustu. Ama tek seferde degil de birkac seferde olumsuz hayaller ucup gidiyordu. Aklima da ne geldi. Belki de sen tavsiye ettin o meditasyonu:)))
Tebrik ederim canım seni inşallah Harika bir hafta olur :) hepimiz içinselamlar :) çok şükür ki tüm sayfaları teker teker okumam bitti artık güncel olarak devam edeceğim yazılanlara :) burdan da sizlerle mucizelerimi paylaşmaya devm :) harika bir hafta bizim olsun :) yürekten sevgiler herkese :)
Ben de çok beğendim bu haftaki çalışmayı, iki tane olması çok güzel , şifa olsun hepimize inşallah@sahra8483 canim tam ihtiyacim olan cumle. Bu ara gecmis surekli beynime ususuyor.
Hemen yapscagim.
@sahra8483 canim tam ihtiyacim olan cumle. Bu ara gecmis surekli beynime ususuyor.
Hemen yapscagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?