Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

17 Aralık -Şeb i Arus ( Mevlânâ Celâleddîn-i Rûmî nin Rahmete kavuştuğu gece= Düğün Gecesi)

Sevgi şifadır.Sevgi güçtür.
Sevgi değişimin sihridir.
Sevgi evrensel akıştır.
İnsan,Allah'ın sırrının sırrıdır.
İnsan ilahi güzelliğin aynasıdır.

Hz.Mevlana
Not:Beynimin yandığı gecelerden siz bana bakmayın huzurlu uykularda olun kızlar

Bir kişi hangi duygunun enerjisini çevresine yayıyorsa,çevresi ona o duyguyu yaşatmak üzere davranır; yaşam programı böyledir.

Bir radyo gibi yayın yaparız.Mesela arabesk müzik yayın yapan bir radyo kanalı, o tür müzikten hoşlanan kişileri çekecektir.Klasik müzik yayını yapan bir kanal ise, o tarz müzikten hoşlanan insanları. Siz de hangi kanaldan yayın yapıyorsanız, o insanları kendinize çekersiniz.

Güneş Tan

Selamlar,

Bugün çok sevdiğim ve çekim yasası hakkında çok fazla bilgi sahibi olan bir arkadaşımla buluştum. Günlüğümdeki olumsuzlukları bir kağıda yazıyorum dedim (Bir kağıda dediğime bakmayın şimdiden 4 sayfa oldu :) ). O da böyle yaparak olumsuzlukları güçlendiriyorsun dedi. O sayfaları yakmak da dışsal bir eylem, senin içinde o zamanki inançların doğru olmadığına inanman gerek dedi. Ama ben tespit edebilmek ve üzerinde çalışabilmek için yazmaya devam edicem.

fitvesaglikli canim yazmak sorunla yuzlesmek icin cok faydali. Yaz ama ic hesaplasmalarin bitince hepsini yak. Kendini affet. Bazen ilk seferde icin ferahlamayabilir. Hislerin seni yonlendirecektir.
Ben de bir zamanlar hatırladığım bütün kötü anılarımı yazıp sonra yakmıştım.Ama bir zaman Sonra anladım ki,o yazıp yakmalar hiç işe yaramamış. Şimdi yine ara ara kötü hatıraları yazıyorum ama bu sefer yakmayacağım.Bütün o anıları becerebilirsem pozitife çevirmeye çalışacağım.

Hayallerimi yaratiyorum meditasyonu vardi. Onu yaptin mi? Burda ben dahil yapan ve faydasini goren arkadaslar olmustu. Ama tek seferde degil de birkac seferde olumsuz hayaller ucup gidiyordu. Aklima da ne geldi. Belki de sen tavsiye ettin o meditasyonu:)))

Aynen, yakıp yakmamak önemli değil aslında... Ritüel olarak tamamlayıcı olabilir ama önemli olan içimizden atmak. İçimizden atmadan yakınca hala onu aldatan nişanlısına aşık ama yüzüğünü denize atan bir insan gibi oluyoruz. Mahkumiyet hala içimizde ama görünürde olan prangamızı atıyoruz, zincirimiz duruyor. Ben yakacağım yine ama hepsini dönüştürdükten sonra :)

Hahaha evet canım onu ben yazmıştım :) Çok güzel bir meditasyon gerçekten ama benim daha derinlere dalmaya ihtiyacım var sanırım...

BU HAFTA İÇİN ÇALIŞMA

Pazartesi günü ve salı günü yeni ayın enerjisinden olumlu etkilenmek için aşağıda vereceğim niyeti odaklanarak en az 7 kere okumanızı önerilir.

"Yay burcunda gerçekleşen yeni ay enerjisinin, amaçlarıma ulaşmam için beni desteklemesini, güçlendirmesini ve her açıdan olumlu etkilemesini seçiyorum."

Haftanın diğer günlerinde ise aşağıda verilen niyeti yine odaklanarak en az 7 kere okuyabilirsiniz.

"Bugüne kadar bilerek veya bilmeyerek, üzdüğüm, kırdığım ve zarar verdiğim tüm varlıklardan bütün kalbimle özür diliyorum. Şimdi ve burada beni affetmeye ihtiyacı olan tüm varlıklara, sevgimi gönderiyorum ve bu sevginin hayatlarına iyilikler getirmesini seçiyorum."

Reikiturk.com

Tebrik ederim canım seni inşallah Harika bir hafta olur :) hepimiz için

GÜNAYDIN KIZLAR ,mutlu günler diliyorum herkse ,

Hayatınızı İyileştirin İstanbul Semineri (Heal Your Life®-by Louise L.Hay)
Tarih : 6-7 Ocak 2018 (Cumartesi, Pazar)
Saat : 10:00 – 17:00
Yer : Divan City Otel, İstanbul
*Öğle yemekleri ve tüm ikramlar dahildir.
1.280₺KDV Dahil

ayyy öyle çok gitmeyi istedim ki ama şuan bütçem uygun deil bunu içn ,umarım bir mucize gerçekleşir ve gidebilrm :) belki ilgilenen arkaşdlarımz olur diye paylaşmk istedim :) (bu arada o sayfayı da ınstgrmdan takibe almanızı öneririm ısıksarsınsizi

Lâ tahzen! (Üzülme!)

Bir şey olmuyorsa:
Ya daha iyisi olacağı için,
Ya da gerçekten olmaması gerektiği için olmuyordur.

Şu uçan kuşlara bak! Ne ekerler, ne biçerler…
Onların rızkına kefil olan Allah; seni mi ihmal edecek sanırsın!
Yeter ki sen istemeyi bil..

Lâ tahzen! (Üzülme!)
İnsanlar senin kalbini kırmışsa üzülme!
Rahman: (c.c), “Ben kırık kalplerdeyim” buyurmadı mı?
O halde ne diye üzülürsün ey can?
Gündüz gibi ışıyıp durmak istiyorsan;
Gece gibi kapkaranlık nefsini yak !..

“Derdim var” diyorsun;
Dert insanı Hak’ka götüren Burak’tır; sen bunu bilmiyorsun.
Sanma ki dert sadece sende var.
Şunu bil ki;
Sendeki derdi nimet sayanlar da var.
Umudunu yıkma; Yusuf’u hatırla.

Dert nerede ise deva oraya gider.
Yoksulluk nerede ise nimet oraya gider.
Soru nerede ise cevap oraya verilir.
Gemi nerede ise su oradadır.

Suyu ara, susuzluğu elde et de sular alttan da yerden de fışkırmaya başlasın.
Dünya malı Allah’ın tebessümüdür: ona bak! Ama sarhoş olma…

Lâ tahzen! (Üzülme!)
Irmağa deniz, denize okyanus sığmaz. .
“Aşık” olmayana anlatsan da “Ben” “Sen” anlamaz.
Hakka ulaşmak için yoldur desen kimse inanmaz…
Gönlünde zerre-i miskal şems olmayan;
Yanmaz, yanamaz…

Ayağın kırıldı diye üzülme!
Allah senden aldığı ayak yerine belki sana kanat verecek.

Kuyu dibinde kaldın diye üzülme!
Yusuf kuyudan çıktı da Mısır’a sultan oldu, unutma!

İstediğin Bir şey; Olursa Bir Hayır,
Olmazsa Bin Hayır Ara…

Geçmiş ve gelecek insana göredir.
Yoksa hakikat âlemi birdir. Bu âlem bir rüyadır.

Zanna kapılma ey can! Rüyada elin kesilse de korkma, elin yerindedir.
Dünya bir rüya ise, başına gelen felaketler de geçicidir.

Neden çok üzülürsün ki?
Herşey üstüne gelip seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde sakın vaz geçme:
– Çünkü orası gidişatın değişeceği yerdir.

Bu âlemin, bu kâinatın kitabı sensin:
Aç da kendini oku ey can!
Kâinatın en uzak köşesi, senin içinde ufak bir nokta…
Ama sen bunun farkında bile değilsin.

Derdin ne olursa olsun korkma!
Yeter ki umudun ALLAH olsun…
Herkes bir şeye güvenirken;
Senin güvencen de ALLAH olsun.

Hiçbir günah, ALLAH’ın yüce merhametinden büyük değildir ama;
Sen yine de günah işlememeye bak!

Lâ tahzen! (Üzülme!)
Derdin ne olursa olsun bir abdest al, nefes gibi…
Ve bir seccade ser odanın bir kösesine, otur ve ağla ,
Dilersen hiç konuşma…
O seni ve dertlerini senden daha iyi biliyor unutma.
Dua ederken O’na kırık bir gönülle el kaldır.
Çünkü Allah’ın merhamet ve ihsanı, gönlü kırık kişiye doğru uçar.
Sopayla kilime vuranın gayesi, kilimi dövmek değil, tozu kovmaktır.
Allah tozunu alıyor diye, niye kederlenirsin EY CAN!?

…(Mevlana)

Bu âlemin, bu kâinatın kitabı sensin:
Aç da kendini oku ey can!
Kâinatın en uzak köşesi, senin içinde ufak bir nokta…
Ama sen bunun farkında bile değilsin.

Geçmiş ve gelecek insana göredir.
Yoksa hakikat âlemi birdir. Bu âlem bir rüyadır.

Saatlerce üstüne düşünülüp konuşulacak sözler çok güzel çok derin .....

Merhabaaa!

Bugün şu konu hakkında düşündüm: Hayatta hiçbir şey yüzde yüz iyi veya yüzde yüz kötü değil. Yaşadıklarımız için de geçerli bu. Sadece iyiliğin ağır basması veya kötülüğün ağır basması var. En iyi olayda bile bir kötü yön vardır.

Örneğin şimdi bana birisi araba hediye etse sevinçten uçarım ama vergisi, bakımı, benzini bunlar da sıkıntı olur bana. Ama mutluluğum ağır basar. Halam mesela araba verseler, kaza maza olur diye kabul etmeyecek bir insandı, Allah rahmet eylesin. Bende de biraz var bu.

Anda kalamıyorum, bir ayın yarısını rüyada gibi, sorunlarımdan kaçarak geçiriyorum. Diğer yarısında toparlanıyorum. Çok yoruldum bu durumdan. Bir süre kendime günlük açıp yazacağım sanırım, pozitif düşünce grubuna pozitif olunca yazarım.

Sevgiler

Çok güzelmiş :)
Birisi hakkında konuşurken “ Ay onun durumu çok zor vallahi, O hayatta evlenemez, O bu kafayla iş bulamaz” şeklinde olumsuz cümleler kurarsanız , O kişiye negatif bir enerji çengeli atarsınız. Tabii bunun bir ucuda daima size bağlıdır Yani o kişinin mevcut durumunu daha da zorlaştırarak enerji alanını negatife daha fazla çevirirsiniz kendinize de negatif bir karma yaratarak hayatınıza olumsuz olaylar çekersiniz. .
Sizin gibi birkaç kişi daha aynı şeyi söylediğinde zaten o kişi de mevcut durumunu aynı şekilde yorumlamaya ve o negatif düğümlere teslim olmaya başlar.

Bu yüzden birisi hakkında konuşurken onun "şimdilik" böyle bir tekamül döngüsünden geçtiğini ve daha iyi olacağını söyleyerek iyi niyet ve dualarınızla enerjiyi dönüştürdüğünüzde o kişinin enerji alanına pozitif çengeller atarak onun çıkışına yine iyi niyet ve pozitif enerjinizle destek olursunuz.
Düşünce bir enerjidir ve düşündüğümüzü yaratırız.
Bu yüzden de "aklıma gelen başıma geliyor" cümlesini çok kullanırız.

BAŞINIZA NE GELMESİNİ İSTİYORSANIZ ONU AKLINIZA GETİRİN
Alev Cedimağar

günaydın mutlu güzel günler herkese . Sahra- dün akşam tam da bu konuşmayı yaptım yeğenimle,zor durumda olan birisi için üzülmeyi bırakalım yani illa ki üzülüyoruz ama onun durumunu istemeden de olsa zorlaştıryoruz negatif enerji gönderiyouz çünkü halbuki tam tersini düşünsek onun rahat olduğunu ve herşeyin normal olduğunu düşünebilirz o insan için hem böylelikle ona pozitif enerji göndermiş oluruz . yanlış düşünyosam düzeltin lütfen ama benm mantığım bu şekilde yönlendirdi beni....
bir de dün akşam uyumadan önce konştuğum şeler hemen sabah işe gelir gelmez aynı konuları rastladım, şimdi eşzamanlılık mı oldu ? (ay cümle düşüklüğü yaptım ama içimden bunlar geçti biran da :) )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…