Hayırlı dualı güzel Cumalar herkese. bugün hepimiz için şahane muhteşem ışıl ışıl haberler alacağımız bir günümüz olsun.
Rabbim bu güzel günde hepimize güzellikler mucizeler yaşamamızı nasip eylesin.iyi bizi bulsun ,her işimiz su gibi aksın fevkâlede bir günümüz olsun :) ayyyy gerçekten çok sevindim bu eşzamanlılık ve eşenerjilik :) dün akşam 7 günlük çalışmaya başladım umarım 7 günden daha kısa bi zamanda niyetim oldu diye yazarım :) ve oldu bile :) Eş Şekur Eş Şekur Eş Şekur
Amin canım güzel duaların İçin :)Hayırlı dualı güzel Cumalar herkese. bugün hepimiz için şahane muhteşem ışıl ışıl haberler alacağımız bir günümüz olsun.
Rabbim bu güzel günde hepimize güzellikler mucizeler yaşamamızı nasip eylesin.iyi bizi bulsun ,her işimiz su gibi aksın fevkâlede bir günümüz olsun :) ayyyy gerçekten çok sevindim bu eşzamanlılık ve eşenerjilik :) dün akşam 7 günlük çalışmaya başladım umarım 7 günden daha kısa bi zamanda niyetim oldu diye yazarım :) ve oldu bile :) Eş Şekur Eş Şekur Eş Şekur
Hayır lı cumalar kızlat.buttrfly epeydir uğramadı sanırsam. Memlekete geleceklerdi, iyidir umarım.
Ay çok şükür sen iyi ol de, gerisi bir şekilde olur. Allah a binlerce kez şükürler olsunki iyiki bu sayfa var, darlandığım sıkıldığım anlarda öyle kurtarıcım oluyorki. Resmen kendime geliyorum. Sizleri çok seviyorum, iyiki varsınız, iyiki burdayım, bin şükür, ya şükür.Selamlar tatlışlarım.Her şey yolunda çok şükür,teşekkür ederim ilginizeSadece uzun süredir içimde takılıyorum,sosyal medyadan filan uzağım gulhilal sormuşsun tatlım sen de.Dışarıdan ara ara takip ediyorum.Bu aralar değişik enerji dalgaları arasında hissediyorum,gözlem aşamasındayım.Çok fazla tutarlı hissetmiyorum açıkcası kendimi.Daha henüz gelmedik ülkemize.Bir süre daha böyle uzak kalırım buralardan canlar,çünkü yoğun bir koşturma içindeyim.Okuyorum sizleri fırsat buldukça.Çok keyif verici deneyimlerinizi okumak.Bu dönemde öyle insanlar hayatıma girdi ki benim de yine mucizelerini önüme serdi diyebilim Mevlam çok şükür bin şükür.Daha sonra detaylarıyla anlatırım inşallah.İsteklerimize,hedeflerimize sadece bilinçaltı boyutunda uzağız canlar.Sadece bize onu ikna etmek düşüyor
Sen yine de bizi ihmal etme canım. Yaşadığın mucizeleri eminim benim gibi diğer arkadaşlarımız da merak ediyordur. Bu aralar o kadar çok bilinçaltıyla ilgili şeylerle karşılaşıyorum ki... en önemlisi bilincaltimi rüyalarımda görebiliyorum:) Bu bile benim için büyük bir mucize.İnstagramda Güneş Tan ' ın muhteşem sözleriyle ve nokta atışı yorumlarıyla da çok karşılaşıyorum,bazılarını burada da paylaştığım oluyor.Butun sözleri sanki bilincaltimi bana anlatıyor gibi.Es zamanlılık diyorsun ya, galiba onu yaşıyorum.Selamlar tatlışlarım.Her şey yolunda çok şükür,teşekkür ederim ilginizeSadece uzun süredir içimde takılıyorum,sosyal medyadan filan uzağım gulhilal sormuşsun tatlım sen de.Dışarıdan ara ara takip ediyorum.Bu aralar değişik enerji dalgaları arasında hissediyorum,gözlem aşamasındayım.Çok fazla tutarlı hissetmiyorum açıkcası kendimi.Daha henüz gelmedik ülkemize.Bir süre daha böyle uzak kalırım buralardan canlar,çünkü yoğun bir koşturma içindeyim.Okuyorum sizleri fırsat buldukça.Çok keyif verici deneyimlerinizi okumak.Bu dönemde öyle insanlar hayatıma girdi ki benim de yine mucizelerini önüme serdi diyebilim Mevlam çok şükür bin şükür.Daha sonra detaylarıyla anlatırım inşallah.İsteklerimize,hedeflerimize sadece bilinçaltı boyutunda uzağız canlar.Sadece bize onu ikna etmek düşüyor
Çok sevindim canım iyi olmana eksikliğin hissediliyor hepimiz içinSelamlar tatlışlarım.Her şey yolunda çok şükür,teşekkür ederim ilginizeSadece uzun süredir içimde takılıyorum,sosyal medyadan filan uzağım gulhilal sormuşsun tatlım sen de.Dışarıdan ara ara takip ediyorum.Bu aralar değişik enerji dalgaları arasında hissediyorum,gözlem aşamasındayım.Çok fazla tutarlı hissetmiyorum açıkcası kendimi.Daha henüz gelmedik ülkemize.Bir süre daha böyle uzak kalırım buralardan canlar,çünkü yoğun bir koşturma içindeyim.Okuyorum sizleri fırsat buldukça.Çok keyif verici deneyimlerinizi okumak.Bu dönemde öyle insanlar hayatıma girdi ki benim de yine mucizelerini önüme serdi diyebilim Mevlam çok şükür bin şükür.Daha sonra detaylarıyla anlatırım inşallah.İsteklerimize,hedeflerimize sadece bilinçaltı boyutunda uzağız canlar.Sadece bize onu ikna etmek düşüyor
Ben de öyle düşünüyorum iyiki bulmuşum bu topiği 2 yılda iyi yönde çok değiştimBen hep inaıyorumki başıma gelen mucizeler, bu topik sayesinde. İnanın kızlar inanın ve de içtenlikle yapın olumlamalarınızı, asla pes etmeyin. Rabbim herkesi bir şekilde sınıyor, ama sabredenler de mükafatını alıyor. Zamanı vardır, vakti gelmemiştir, ama muhakakki şartlar olgunlaştığunda dualarınızın meyvesini alacaksınızdır. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
Ne kadar guzel anlatilmis. Ben simdi gecmise bakiyorum da yanlis kaliplari cok kullanmisim. Umarim etkisi kalmamistir:))) Peki etraftan bize negatif soylemler gonderenlere ne yapacagiz?Çok güzelmiş :)
Birisi hakkında konuşurken “ Ay onun durumu çok zor vallahi, O hayatta evlenemez, O bu kafayla iş bulamaz” şeklinde olumsuz cümleler kurarsanız , O kişiye negatif bir enerji çengeli atarsınız. Tabii bunun bir ucuda daima size bağlıdırYani o kişinin mevcut durumunu daha da zorlaştırarak enerji alanını negatife daha fazla çevirirsiniz kendinize de negatif bir karma yaratarak hayatınıza olumsuz olaylar çekersiniz. .
Sizin gibi birkaç kişi daha aynı şeyi söylediğinde zaten o kişi de mevcut durumunu aynı şekilde yorumlamaya ve o negatif düğümlere teslim olmaya başlar.
Bu yüzden birisi hakkında konuşurken onun "şimdilik" böyle bir tekamül döngüsünden geçtiğini ve daha iyi olacağını söyleyerek iyi niyet ve dualarınızla enerjiyi dönüştürdüğünüzde o kişinin enerji alanına pozitif çengeller atarak onun çıkışına yine iyi niyet ve pozitif enerjinizle destek olursunuz.
Düşünce bir enerjidir ve düşündüğümüzü yaratırız.
Bu yüzden de "aklıma gelen başıma geliyor" cümlesini çok kullanırız.
BAŞINIZA NE GELMESİNİ İSTİYORSANIZ ONU AKLINIZA GETİRİN
Alev Cedimağar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?