Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Doğru düşünmüşsün canım, evet eş zamanlılık oluyor... buradaki arkadaşlarla hep aynı şeyi yaşıyoruz.. mesela ben tam bişey sormak İçin açıyorum burayı bir arkadaş aklımdaki ile ilgili bir paylaşım yapmış kalplerimiz bir derler ya enerjilerimiz bir maşallah

Hayırlı dualı güzel Cumalar herkese. bugün hepimiz için şahane muhteşem ışıl ışıl haberler alacağımız bir günümüz olsun.
Rabbim bu güzel günde hepimize güzellikler mucizeler yaşamamızı nasip eylesin.iyi bizi bulsun ,her işimiz su gibi aksın fevkâlede bir günümüz olsun :) ayyyy gerçekten çok sevindim bu eşzamanlılık ve eşenerjilik :) dün akşam 7 günlük çalışmaya başladım umarım 7 günden daha kısa bi zamanda niyetim oldu diye yazarım :) ve oldu bile :) Eş Şekur Eş Şekur Eş Şekur

Amin canım güzel duaların İçin :)

Hayır lı cumalar kızlat. buttrfly epeydir uğramadı sanırsam. Memlekete geleceklerdi, iyidir umarım.

Hayırlı cumalar canım ben de merak ettim buttrfly i paylaşımlarda birkaç kez etiketledim belki uğrar diye geçen gulhilal de sormuştu inşallah herşey yolundadır onun İçin.

Selamlar tatlışlarım.Her şey yolunda çok şükür,teşekkür ederim ilginize Sadece uzun süredir içimde takılıyorum,sosyal medyadan filan uzağım gulhilal sormuşsun tatlım sen de.Dışarıdan ara ara takip ediyorum.Bu aralar değişik enerji dalgaları arasında hissediyorum,gözlem aşamasındayım.Çok fazla tutarlı hissetmiyorum açıkcası kendimi.Daha henüz gelmedik ülkemize.Bir süre daha böyle uzak kalırım buralardan canlar,çünkü yoğun bir koşturma içindeyim.Okuyorum sizleri fırsat buldukça.Çok keyif verici deneyimlerinizi okumak.Bu dönemde öyle insanlar hayatıma girdi ki benim de yine mucizelerini önüme serdi diyebilim Mevlam çok şükür bin şükür.Daha sonra detaylarıyla anlatırım inşallah.İsteklerimize,hedeflerimize sadece bilinçaltı boyutunda uzağız canlar.Sadece bize onu ikna etmek düşüyor

Ay çok şükür sen iyi ol de, gerisi bir şekilde olur. Allah a binlerce kez şükürler olsunki iyiki bu sayfa var, darlandığım sıkıldığım anlarda öyle kurtarıcım oluyorki. Resmen kendime geliyorum. Sizleri çok seviyorum, iyiki varsınız, iyiki burdayım, bin şükür, ya şükür.

Ben hep inaıyorumki başıma gelen mucizeler, bu topik sayesinde. İnanın kızlar inanın ve de içtenlikle yapın olumlamalarınızı, asla pes etmeyin. Rabbim herkesi bir şekilde sınıyor, ama sabredenler de mükafatını alıyor. Zamanı vardır, vakti gelmemiştir, ama muhakakki şartlar olgunlaştığunda dualarınızın meyvesini alacaksınızdır. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

Sen yine de bizi ihmal etme canım. Yaşadığın mucizeleri eminim benim gibi diğer arkadaşlarımız da merak ediyordur. Bu aralar o kadar çok bilinçaltıyla ilgili şeylerle karşılaşıyorum ki... en önemlisi bilincaltimi rüyalarımda görebiliyorum:) Bu bile benim için büyük bir mucize.İnstagramda Güneş Tan ' ın muhteşem sözleriyle ve nokta atışı yorumlarıyla da çok karşılaşıyorum,bazılarını burada da paylaştığım oluyor.Butun sözleri sanki bilincaltimi bana anlatıyor gibi.Es zamanlılık diyorsun ya, galiba onu yaşıyorum.

Çok sevindim canım iyi olmana eksikliğin hissediliyor hepimiz için

Ben de öyle düşünüyorum iyiki bulmuşum bu topiği 2 yılda iyi yönde çok değiştim

Yeni başlangıçlara son bir hafta
"Ne istersen yapabilecek güce sahipsin Yeter ki Kendine güven ! Bu sene seni BİR yani BAŞLANGIÇ enerjisiyle destekledim. Ne yapmak istersen seni teşvik edip "Başlaman" için yol açtım. Şimdi bak senenin bitmesine 1 hafta kaldı.
Ne çabuk geçti kocaman bir sene değil mi ?
Hadi başla ertelediğin ne varsa, Tohumları ek, temeli at yeni yılda ektiklerinin hasatını almaya hazırlan. Bu sene ne ektiysen (Olumlu veya OLumsuz) onu biçeceksin. Hayatına dair hiçbir değişiklik ve başlangıç yapmadıysan o zaman seni bayağa zorlu bir yıl bekliyor :) Eğer yeni temeller attıysan, O temellerin üzerine ise harika işler ve başlangıçlar inşa etmeye devam edeceksin. Keyif almayı da hatırlaman gerek. Çünkü yeni senenin sınavları Keyif, Haz ve Mutluluk'dan geliyor
Hadi harekete geç !"

diyen enerji akışı midemizde patlıyor ve mide'de ekşime , yanma, ağrı gibi sinyaller vererek BİZİ harekete geçirmeye çalışıyor olabilir.

Baş dönmeleri azalsa da bitmedi zaten döne döne yaşamaya alıştık artık çok da etkilemiyor :))))

Velhasıl hepimize harika bir Cumartesi OLsun <3
Alev Cedimağar
Ruhsal Denge ve Farkındalık Rehberi

Ne kadar guzel anlatilmis. Ben simdi gecmise bakiyorum da yanlis kaliplari cok kullanmisim. Umarim etkisi kalmamistir:))) Peki etraftan bize negatif soylemler gonderenlere ne yapacagiz?

Herkese mutlu geceler. Sabah okuyanlara simdiden gunaydin. Bu topige ilk basladimda bazi arkadaslar baslarina gelen olaylari anlatiyorlardi. Bana da garip geliyordu. Bu kadar da olmaz heralde diyordum. Surayi tekrar hatirlatayim "topigi okumaya basladigim ilk zamanlar":)))
Gecen hafta arkadaslarla yilbasi cekilisi yaptik. Ilk defa katildim bu arada:) ben hediyemi aldim. Kafam rahat. Arkadasimla diger arkadas icin hediye bakiyoruz. O sirada ihtiyacim olan bir seyi gordum. Alsam mi almasam mi. Indirim vardi hessp yaptik. Almayayim dedim. Aksama aklima indirimi yanlis hesapladigimiz geldi:))) yari yariua fark var. Yanimdaki arkadasi aradim kizdim:))) hadi ben hesaplayamdim sen niye uyarmadin beni dedim:))) neyse demek almamam gerekiyormus dedim ve dun diger arkadasla da bulustuk hesiyelerimizi verdik. Benim hediyem tahmin edeceginiz gibi yanlis hesaplama sonucu almadigim hediye:))) cok sasirdim sevindim. Simdi dusunuyorum da acaba baska seyleri mi bu kadar istemiyorum
Gerekli mesajlarimi evrene gonderemiyorum:)))
Bir de iki kisi dusunun biri bana mesaj ceksin istiyorum digeri mesaj cekmesin istiyorum:))) istemedigim mesaj cekmiyor super ama niye istedigim de mesaj cekmiyor gece gece cok guldum kendime yine

Bu arada @Ayaklarim3kilo nun bir programi vardi. Sozde uygulayacagimiz. Ben dilegimi belirlemistim ve uygulamadan dilegim gerceklesmisti hatirlarsaniz. Hatta kafamda o gerceklestikten sonraki dilegim bile belliydi. O da gerceklesti Ben en iyisi yarin asil dilegimi yazip uygulamaga baslayayim bir de 2018 de yapmak istediklerimin listesini yapacagim. Bakalim sene sonunda kac tanesi olacak:)
Hepinize kucak dolusu sevgiler

Pofu dediginiz gibi olumlamalara yogunlasmak gerek ben bir yerde yatmadan once yapilan olumlamalarin daha cok ise yaradigini duymustum. Siz bu olumlamlari tam nasil uyguluyorsunuz ve ne kadar surede etki gosterdi ?

Benden de bir olumlama cümlesi:
SEVGİYE ULAŞMAK KOLAY VE DOĞALDIR. UMUTSUZ BİR ŞEKİLDE SEVGİYE İHTİYAÇ DUYMAKTAN VAZGEÇİYORUM,ONUN YERİNE BANA EN UYGUN ZAMAN VE MEKANDA GELMESİNE İZİN VERİYORUM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…