Ya cok teşekkür ederimMerhaba öncelikle , dileğinizi olmuş gibi gözünüzde canlandırın , yaşayın, burda ayaklarım 3 kilo arkadaşımızın 7 günlük dilek çalışması var onu yapabilirsiniz , hayallerimi yaratıyorum meditasyonu var , geçmiş sayfalarda çok güzel paylaşımlar örnekler var. İnsanlar çok fazla sayfa var ,nasıl baştan okuyacağız diyorlar , zor değil inanın roman gibi hergün üç beş syf okunabilir ben çok şey öğrendim sağolsun herkesten umarım herşey gönlünüzce olur :)
Rica ederim canım çok sağol
Amin amin aminÇok güzel bir dua öyle olsun inşallah
Ne güzel o çoşkulu duyguyla çok isteme anları değil mi :) inşallah hayırlısı ile olsun dilekleriniz... Bu son yıllarda enerjiler çok yükseldi ondan bu frekansa yakın olanlar çar çabuk giriyor bu titreşime, aahhYa cok teşekkür ederim
Bende okumaya çalışıyorum ama böyle özellikle ama bilgi net nick verince dikkat ediyorum.
Okuyup denemek istiyorum.
Çok istemek ve olumlu enerjiye cok inanan biriyim.
Hiç olmayacak demeyi sevmem "elbet bir gün olacak" diyorum hep.
Ama bu sene ne olduysa daha cok istiyorum.
Kendimi hep gözlerim dolu dolu ya da ağlarken buluyorum.
Ya da hayaller kurarken.
Bu sene cok fena coştu duygularım acaba cok mu az kaldi ki diyorum kendime.
Allah icime o hissimi veriyor acaba?
Ya cok teşekkür ederim
Bende okumaya çalışıyorum ama böyle özellikle ama bilgi net nick verince dikkat ediyorum.
Okuyup denemek istiyorum.
Çok istemek ve olumlu enerjiye cok inanan biriyim.
Hiç olmayacak demeyi sevmem "elbet bir gün olacak" diyorum hep.
Ama bu sene ne olduysa daha cok istiyorum.
Kendimi hep gözlerim dolu dolu ya da ağlarken buluyorum.
Ya da hayaller kurarken.
Bu sene cok fena coştu duygularım acaba cok mu az kaldi ki diyorum kendime.
Allah icime o hissimi veriyor acaba?
Ben hep istiyordum bekliyordum sabirla.Ne güzel o çoşkulu duyguyla çok isteme anları değil mi :) inşallah hayırlısı ile olsun dilekleriniz... Bu son yıllarda enerjiler çok yükseldi ondan bu frekansa yakın olanlar çar çabuk giriyor bu titreşime, aahhbuttrfly ımız nasıl güzel açıklar anlatırdı şimdi uğrar belki ..
Büyüden falan anlamam ben.Bunu yaparken büyü gibi bir şey yapmadığımızın farkında olmak da önemli bence. 3 kertenkele kuyruğu, bir tutam adaçayını yak, kendi etrafında 3 tur dön dileğin gerçekleşir diye bir şey yok. Ben 5000 dua, 3000 bilmem ne suresi gibi şeylere de inanmıyorum artık. Öyle bir yere geliyorsunuz ki sayılara ve alacağınız sonuca takılmıyorsunuz. Sadece mutlusunuz ve seviyorsunuz. Ondan sonra gerisi geliyor. Bence buna ulaşmak önemli; tek tek şunu istiyorum, bunu istiyorum gibi değil. Zaten o isteğe tutunmak sürekli "Bu bende yok" demek oluyor. Evren de her şeye "evet" dediği için, "evet o sende yok" diyor. O yüzden şükretmek önemli, şükretmek bizi "var" enerjisine geçiriyor.
Bu yol daha sıkıcı ve uzun göründüğünden insanlar bunu seçmiyor. Hepimiz istediğimiz şeyler en kısa sürede olsun, somut şeyler olsun istiyoruz. Bunu sağlıklı bir diyet yerine 10 günde 10 kilo verdiren diyetleri seçmeye benzetiyorum. Çünkü sağlıklı diyet daha meşakkatli geliyor gözümüze ve bir an önce kilolu halimizden kurtulmak istiyoruz. Ama kazın ayağı öyle olmuyor, ya 5. günde diyet bırakılıyor ya da diyet sonunda daha fazla kilo alınıyor. KK'daki zayıflama topiclerinin hepsinde bunu görebiliriz, neredeyse istisnasız diyebilirim :)
Büyüden falan anlamam ben.
Esma çekerim onuda hic su esma kac tane çekiliyor diye bakmadim.
Ben kendime göre cekiyorum.
Duanin gucunede ayrıca inaniyorum.
Ama bazı şeyleri cok istediğimizdenmi olmuyor, daha mi cok sabretmek gerekiyor bilemiyorum.
Anlatamamışım sanırım ne demek istediğimi. Demek istediğim, şöyle yapsam bu isteiğim gerçekleşir mi diye bir soruya cevap veremeyiz. O isteğin gerçekleşmesi için birçok parametre var, bunları kontrol edemeyiz. Yapabileceğimiz şey, şükredip enerjimizi yükseltmek.
"Bu evden nefret ediyorum, taşınırsak her şey düzelir" enerjisinde olan insan, yeni evinden de nefret eder mesela. Hayatla pazarlık yapamayız, yalnızca anı yaşayabiliriz.
Oncelikle hoş geldiniz:)Merhaba konuya yeni dahilim okuyacagimda ama bu anlamda kesin şeyler yaşamış bilgisi olanlara bisi sormak istiyorum.
Kadere inanan biriyim ama hayattaki bize sunulan mucizeleride yaşamış biriyim.
Yani istediklerim yavaş yavaş oldu.
Cok istedigim bir şey var şuan onun icin elimden gelen bisi yok olması icin yani.
Bir devlet dairesi meselesi yani.
Çok dua ediyorum cok istiyorum
Olumlu düşünüp olumluyu cagiriyorum.
Ama başka benim bilmediğim bir enerji, pozitif olumlama, yani ne bilim böyle şeyler var mi?
Yaşayan başına gelen olmaz dediği olan var mi?
Elbette olacak cok inanıyorum ama zamanı var mutlaka.
Ben yine tevekkül etmek istiyorum elimden geleni yapmak istiyorum.
Yorumları okuyacagim.
Ben 6yildir sabırla bekliyorum sanirim zaman geçtikçe olmayacak hissine kapılıyor insan zaman zaman.Oncelikle hoş geldiniz:)
Arkadaslar bilgi verirler mutlaka. Ben simdilik dedigimde gunun oglen saatleriydi:)))
Dedigim de olmus arkadaslar guzel bilgiler vermis. Cogumuz kadere inaniyoruz. Bana gore kaderimiz tek degil. Coklu yollar. Secimlerimize gidecegimiz yolu belirliyoruz. Bir yerde okumustum. Net olarak hatirlamasam da Allah kullarina "Sizin isteginiz benim istegimdir" demis. Hep oyle degil midir? Allah isteyin, dua edin der. Bazi insanlar da bunu Allah tan degil evrenden ister:)))
Hayallerimin coguna kavustum. Kavusmadiklarima da kavusacagimi dusunuyorum Allah in izniyle. Burayi okudukca basima geken mucizeleri fark ediyorum
Sizde de olacagina inanc mi azaldi. Inaniyorum diyorsunuz ama sanki gercekten inansaydiniz buraya yazmazdiniz. Hepimiz bir care aramaya buraya geldik. Burda da nerelersen yardim istememiz gerektigini ogrendik.
Oglen kafamda yazmayi palnladiklarimla simdiki yazdiklarim arasinda cok fark varneyse artik is cikisi daha rahat anlayip anlatabiliriz. Mesajini tekrar okudum. Baya alakasiz bir cevap vermisim
Ben 6yildir sabırla bekliyorum sanirim zaman geçtikçe olmayacak hissine kapılıyor insan zaman zaman.
Bu sene daha cok istediğimden bir an önce olmasını ondan sanirim kendimi burada buldum.
Tebrik ve takdir ediyorum. Masallah. Bu tur bagimliliklardan kurtulmak cok iyi.Ayrica birde yıllardır internet bagimlisiydim 13 tane sosyal agda aktif uyeligim vardı şimdi ise bu 13 tane sosyal agi çeşitli nedenlerden en çok da sapiklardan ve arkadaşlık isteklerinden dolayı kapattım ve sadece facebook kaldı yasamim da. Ve internetsiz yaşamı seçerek kendime en büyük iyiliği yapacağıma inanıyorum. Bu arada asla kolay kolay televizyon seyretmem ve 1.5 aydır veganim... bunlar benim kendime seçtiğim hayat tarzı ve ALLAHIN izni ile yeni yaşamım da cok mutlu olacağım
Tamam canım bunu dikkate alacağım teşekkür ederim ☺Tebrik ve takdir ediyorum. Masallah. Bu tur bagimliliklardan kurtulmak cok iyi.
Ufak bir hatirlatma;Olumlamaya gore yeni yasamimda cok mutluyum demek gerekli:))) simdiki zamanla kuruyoruz cumlelerimizi.
Ya sizce su da bir msj olabilir mi?
Hani tesadufmudur ? Yoksa tamamen belirtimidir.
Mesela bu isteğimle ilgili şeyler karşıma cikiyor.
Bir rüya goruyorum tabirinde hane değişikliği gözüküyor.
Arkadaşım beni rüyasında goruyor sen taşınıyordun diyor.
Ya da karşıma bir fal bisi cikiyor bir burc yorumu ev cikiyor.
Yani bunlar bile bana mesaj mi ki diyorum.
Ya da ben mi böyle algılamak istiyorum tesaduf falan mi.
Yaşayıp gorecegim.
Böyle şeyler yaşayan sadece benmiyim merak ettim.
Bilmem belki bu 6 senedir istedigim bekledigim bisey zaten ama bu yil hep birşeyler duyuyorum ya da karsima cikiyor.Insallah bir isarettirEn yakin zamanda kavus dilegine hayirlisiyla.
Bu aralar konuya yogunlastiysan da sık sık karsina cikiyor olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?