Merhaba ben de bu konuyu yeni gördüm ve olumlama yapmaya başladım birkaç gün oldu .Kağıda yazdım olmasını istediğim güzel şeyleri.Şu andaki yaptığım olumlamamda acaba diyorum söylerken sonra kendime kızıyorum inanmalısın diye ama bir şüphe oluyor yinede içimde.Ama tamamlayacağım devam edeceğim. İlgili esmaları da okuyarak dua ediyorum hergün. Rabbim kabul etsin.
Hepimizde kaymalar oluyor merak etmeyin, negatif oldugunuz anlarda sadece durumun gecici ve anlik oldugunu dusunun yeter.Tabi bu surede pozitife gecme ritulleriniz olsun.Bir kagt alip yazin negatifleri,sonrada yirtip atin.Baska bir kagida da sukurlerinizi yazin; guzellikleri yazin.Tutsu yakin guzel kokulu.Guzel muzik kitap siir ...Size iyi gelen ne varsa yapinÇOK ŞÜKÜR BİN ŞÜKÜR BANA OLUMLAMALAR ÇOK İYİ GELİYOR.
KÖTÜ DÜŞÜNCELERDEN ALIKOYUYOR.
ARASIRA KAYMALAR OLUYOR MUTLAKA
Iste bu. Farkina varma olayi. Bunu gormeye alistigimizda hepsi arka arkaya geliyor.Zamanla hayatinda zaten halihazirda mevcut mucizelerin farkina vardilar
Ben cuma gunu basladim ama hafta sonu kendimi veremedim.esmalarida okuyamadim bugun 21 gun icin niyet edip tekrar baslasam olur mu
mor küre ritüeli nedir.Nazar çok oluyor bana ve oğluma .Nazarın bir enerrji olduğu ve yüksek enerjili olunca nazarın etkisini yitirdiğine eminim artık, kızımdan ve ailemden biliyorum.Hissedersem hemen mor küre ritüelini gerçeklştiriyorum çok şükür kayboluyor,hemen modum değişiyor bir de.Çok şükür bin şükür tüm farkındalığa
mor küre ritüeli nedir.Nazar çok oluyor bana ve oğluma .
Aa gerçekten neymiş ? Bende merak ettim
5 defa degistirme hakkin var yaziyorduHayallerimGercekOldu Canim yeni adin hayirli olsun. Cok begendim.
Ben istedigim adi alamamistim. Ona yakin aceleyle, pek dusunmeden bunu secmistim.Degistiriliyorsa bende degistirmek isterim.
Okudugunuza sayfanin biraz ilerisinde mutlaka soran olmustur ve ben anlatmisimdir oraya da bakin.Ama yine de yazayim.Tam meditasyon seviyesinde rahatlamisken kendnizi ve ailenizi hatta evinizi mor cam bir kurenin icinde hayal ediyorsunuz.Kurenin ametistten yapildigini dusunuyorum ve ona niyetleniyorum ben.bu kureden cam bir boru cikiyor ve topraga bagli.Cam borunun da kristal kuvars oldugunu dusunebilirsiniz.Sizden cikan tum negatif yuklu enerjiler(nazar,buyu,tum olumsuz enerjiler...) bu cam borudan topraga akiyor.Bu mor kure ayni zamanda isil isil mavi isinlarla kapli bunlar da koruma yapiyor radyasyon savar ya da yabanci frekans savar gibi;size gelen negatif enerjiler daha kureye degemeden geri sahibine donuyor.Hatta notrlenip donuyor ki size bir daha enerji dalgasi gonderemiyor filan.Yani hayal gucunuze gore kendinize koruma olusturabilirsiniz. Bunlar sizin auranizi enerjinizi yukseltiyor,isildatip parildatiyir.Farkli enerjiler sizi tanimiyor es geciyor...Tabi bunlar icin imajinasyonunuzu gelismis olmasi lazim.[/QU
Konusu geçmişti denemeye çalışacağım yazanlar olmuştu baktım sayfalara ama bu şekilde anlatım yoktu.Teşekkürler .
Evet o soranlardan biri bendim ondan biliyorum:)))Okudugunuza sayfanin biraz ilerisinde mutlaka soran olmustur ve ben anlatmisimdir oraya da bakin.Ama yine de yazayim.Tam meditasyon seviyesinde rahatlamisken kendnizi ve ailenizi hatta evinizi mor cam bir kurenin icinde hayal ediyorsunuz.Kurenin ametistten yapildigini dusunuyorum ve ona niyetleniyorum ben.bu kureden cam bir boru cikiyor ve topraga bagli.Cam borunun da kristal kuvars oldugunu dusunebilirsiniz.Sizden cikan tum negatif yuklu enerjiler(nazar,buyu,tum olumsuz enerjiler...) bu cam borudan topraga akiyor.Bu mor kure ayni zamanda isil isil mavi isinlarla kapli bunlar da koruma yapiyor radyasyon savar ya da yabanci frekans savar gibi;size gelen negatif enerjiler daha kureye degemeden geri sahibine donuyor.Hatta notrlenip donuyor ki size bir daha enerji dalgasi gonderemiyor filan.Yani hayal gucunuze gore kendinize koruma olusturabilirsiniz. Bunlar sizin auranizi enerjinizi yukseltiyor,isildatip parildatiyir.Farkli enerjiler sizi tanimiyor es geciyor...Tabi bunlar icin imajinasyonunuzu gelismis olmasi lazim.
5 defa degistirme hakkin var yaziyorduhayatdevamedecek bosluk biraktigin zaman kabul etmiyor.
olduyildiz123 sen gecmis sayfalari okumadin mi? Birden aklima geldi ve sasirdim:)))
isteyip tecrübe ettiğiniz sahip olduğunuz şeylerden bahsedermisiniz ilham olsun hepimizeBir de diyoruz ya istememiz bile Allahin istemesi.Kitapta da aynen soyle diyor,gerceklesmeyecek ve bizimle uyumlu olmayan hicbir sey icimizde his birakmaz.Eger icimizi bir hos yapan bir istek varsa onun gercek olduguna inanmaliyiz.Biz "yok yaaa nasil olsun,olmaz" diyerek ya da sabirsizlik yapip iptal etmedigimiz surece gerceklesiyor diyor.Hakli yani :)
Arkadaslar ben bu konularda yeniyim. Esmalarin hangi durumlarda faydali oldugunu , instagramda mucize yasam hesabindan takip ediyorum. Yeni baslayanlar icin cok guzel acikliyor.
Aslinda diger sayfalari okusaniz herkesin mucizelerini gorursunuz.isteyip tecrübe ettiğiniz sahip olduğunuz şeylerden bahsedermisiniz ilham olsun hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?