Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Eklemeye devam edeyim bu topik ile Rabbin güzelliklerine insallah daha farkli gozle bakacaksiniz.İlahi düzenin harikaliklarina bizzat tanik olacaksiniz. Her şeyin muhtesem bir dizaynda oldusuna şahit olacaksiniz. En guzel taraflarindan biri kendinizin ya da başkalarinin yaşadığı acı bir olaya artik eskisi gibi üzülüp karalar bağlamayacaksiniz.Mutlaka bunda da alinmasi gereken bir ders oldugunu,aslinda zaten icinizde hep var olan negatif bir enerjinin artik gun yuzune cikarak sizden ayrilmak istedigini gosterir.Eger dersinizi alir sevgiyle kabul edip gonderirseniz hayatinizin hicbir aninda size bulasmayacagini gorursunuz.Bu sadece size degil gelecek gecmis genlerle aktardiginiz tum nesillere ulasacak,coook derin bir konu ama yasadiklarimizin dna ile coook ilgisi var.Hastaliklar gibi,tum genetik ozellikler gibi...İnsanlarla da eskisi gibi olmayacaksiniz mesela.Cok gicik aldiginiz bir insan var mesela.Zamanla ogreneceksiniz ki o gicik aldiginiz sey sizinle alakasi olmasaydi zaten sizin karsiniza cikmazdi.Once o gicikligi gecirmeniz lazim ki enerji dagilip o insan ya da o gicik durum tamamen ortadan kalksin.Başkalarindan haksizlik gormemizin en onemli nedeni: bir yerde mutlaka kendmize haksizlik etmemizdir mesela; oyle olmasa o insandan bize zerre his gecmez o olay yasanmazdi.İste bunlar gibi farkindalik kazanabilirsiniz.

ÇOK ŞÜKÜR BİN ŞÜKÜR BANA OLUMLAMALAR ÇOK İYİ GELİYOR.
KÖTÜ DÜŞÜNCELERDEN ALIKOYUYOR.
ARASIRA KAYMALAR OLUYOR MUTLAKA
Hepimizde kaymalar oluyor merak etmeyin, negatif oldugunuz anlarda sadece durumun gecici ve anlik oldugunu dusunun yeter.Tabi bu surede pozitife gecme ritulleriniz olsun.Bir kagt alip yazin negatifleri,sonrada yirtip atin.Baska bir kagida da sukurlerinizi yazin; guzellikleri yazin.Tutsu yakin guzel kokulu.Guzel muzik kitap siir ...Size iyi gelen ne varsa yapin

Ben cuma gunu basladim ama hafta sonu kendimi veremedim.esmalarida okuyamadim bugun 21 gun icin niyet edip tekrar baslasam olur mu

Tabki de olur evrene istediğinzz zaman mesaj yollayabilirsiniz 21 günde tavsiye ediyorum sesinizi kaydedip yatmadan önce kaydettiğinz sesinizi dinleyin uyuyun

Olumlama örnekleri vermek gerekırse

Ben değerliyim
Ben mutluyum
Kendimi seviyor ve önemsiyorum
Parayı seviyorum
Para benimle
Mıknatıs gibi parayı çekiyorum
Mutluyum
Huzurluyum
Bereketli bir hayatım var
Sevdiklerim benimle
Hayat hergün ayrı bir süprizz yaşatıyor bana
Çok şükür ve öyle de oldu

Aramıza hoşgeldinizz, burayı takip edip hergün olumlama mesajları atın emın olun artık olumsuz düşğnmeyeceksinizdir

mor küre ritüeli nedir.Nazar çok oluyor bana ve oğluma .

mor küre ritüeli nedir.Nazar çok oluyor bana ve oğluma .

Okudugunuza sayfanin biraz ilerisinde mutlaka soran olmustur ve ben anlatmisimdir oraya da bakin.Ama yine de yazayim.Tam meditasyon seviyesinde rahatlamisken kendnizi ve ailenizi hatta evinizi mor cam bir kurenin icinde hayal ediyorsunuz.Kurenin ametistten yapildigini dusunuyorum ve ona niyetleniyorum ben.bu kureden cam bir boru cikiyor ve topraga bagli.Cam borunun da kristal kuvars oldugunu dusunebilirsiniz.Sizden cikan tum negatif yuklu enerjiler(nazar,buyu,tum olumsuz enerjiler...) bu cam borudan topraga akiyor.Bu mor kure ayni zamanda isil isil mavi isinlarla kapli bunlar da koruma yapiyor radyasyon savar ya da yabanci frekans savar gibi;size gelen negatif enerjiler daha kureye degemeden geri sahibine donuyor.Hatta notrlenip donuyor ki size bir daha enerji dalgasi gonderemiyor filan.Yani hayal gucunuze gore kendinize koruma olusturabilirsiniz. Bunlar sizin auranizi enerjinizi yukseltiyor,isildatip parildatiyir.Farkli enerjiler sizi tanimiyor es geciyor...Tabi bunlar icin imajinasyonunuzu gelismis olmasi lazim.

Evet o soranlardan biri bendim ondan biliyorum:)))

isteyip tecrübe ettiğiniz sahip olduğunuz şeylerden bahsedermisiniz ilham olsun hepimize

Arkadaslar ben bu konularda yeniyim. Esmalarin hangi durumlarda faydali oldugunu , instagramda mucize yasam hesabindan takip ediyorum. Yeni baslayanlar icin cok guzel acikliyor.

Merhaba yazınızı okuduktan sonra bende takip etmeye başladım. Bu aralar bıraktım. Fakat gerçekten de çok faydalı bilgiler var. Anladıgım kadarıyla bazı zamanlarda topluca dua veya esmalardan yararlanılarak isteklerden bahsediliyor. Bende takipteyim en azından içimi rahatlatıyor esmalar huzur veriyor dediğiniz gibi :)

Kızlar merhabalar tekrar ben :)) Bir sorum olacaktı sizlere ben dün uyumadan önce kendimi de biraz rahatlatmak maksatlı bilinçaltı engelleri kaldırma ve hedeflerine ulastırma meditasyonu yaptım. Youtube da begendigim bir kanal var ordan yine. Neyse çok iyi huzurlu uyudum evet çok şükür :)) . Fakat kndimle alakalı , meditasyonda dusundugum seyle alaksı olmayan baya kötü bir ruya gördum acıkcası ve bugüne de öyle uyandım diyebilirim. İlk uyandıgım zaman çok etkilenmiştim ama düşünmemeye calıstım ve bugün hersey güzel olacak olumlamalarımla evden çıktım . Sizce bu meditasyonla bir bağlantısı olabilir mi diye soracaktım ? Yoksa önem vermemem gereken bir şey mi sizce? Şimdiden teşekkür ederim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…