Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Ben bu aralar esmalari pek okuyamiyorum Bugun aklima geldi. Cok az okudum. Evet onun da duzene girmesi lazim:) Bu arada kitap listesini silmisim.

Ben günde 5 bine yakın esma cektiğim oluyoo ama bugün elim kolum dilim tutulmuş gibi sadece düşünüyorum .. olumlamalarıma haksızlık ediyorum ama yarın bu karamsarlığı silicem ! Kısmet değilmiş sağlık olsun :)

Dogum haritasi cikarmak benimde hep aklimda. Guclu ve zayif yonlerimi bilmek isterdim. Insanin kendini tanimasi cok cok onemli.

Aşırı paralar ama ya şuanda onu ayırck durum yok 500-800 den kapı açanlar var seanslara blokaj başka türlü kalkmaz diyenleri brz ticari görüyorumm dualar varyaa Allah yeterki nasip etsn diyorum ama işte off

Ekran goruntusunun ekran goruntusunu aldim:)))) 689.sayfada kitaplar kizlar unutmayalim:))))

2, 5, 8, 14, 15 numarali kitaplari okudum. Favorilerim Bilincaltinin Gucu ve Rezonans Kanunu. Bunlarin disinda secret ve ol der ve olur kitaplarini da okudum.

Bu arada olduyildiz123 kesinlikle sana katiliyorum dualar karsisinda bir sey duramaz. Ama dogru duayi bilmek lazim.

olduyildiz123 bugun gecti gitti. Su andan itibaren kaldigin yerden devam. Arada herkesin modu dusuyor ama pes etmiyoruz. Bu kural butun hayatimizda gecerli. Elinden geldigi kadar yap. Herseyin en dogrusunu hepimiz biliyoruz ama uygulamak zor geliyor. Uygulayabildigimiz kadari kardir.
Mesela esmalara baslamadan abdest almak en guzeli ama bazen imkan olmuyor. Icinden esma okumak geliyor. Beynine olumsuz dusunceler ususmeye basliyor.
Oldugu kadar deyip okuyorum ben. Bazen "Niyet ettim abdest almaya." diyorum. Boyle soylenebilecegini bir yerde okumustum. Abdestij yerini tutmadigini bende biliyorum ama hic yoktan iyidir.
Yapabildigim kadar ... Mukemmel kosullari beklersek hic birsey yapsmiyoruz.

Kızlar ben sadece bi konuda negatif olmak istiyorum umudumu kaybetmek istiyorum o da hamilelik
Her ay Umutlanregl olmamayı bekliyorum çoğu insan beklemeden oluyor bunun çaresi var mı az da olsa umudum oluyor nasıl yokedebilirim taktıkça olmuyor stresten hem de sorun olmamasına rağmen

Bende rezonons kanunları the secret okudum:) bilinçaltının gücünüde inşallah bulur okurumm

Haklısın tabii bugünde bitti sayılır çok şüküür yarına yansıtmaya hiç niyetim yok hergünn bize verilen en degerli günn :) bugünluk böyle olsun napalım.. esmaların gucune sonsuz ınanıorm aşırı huzur veriyor umut veriyor olacagına en içten şekilde inanıyor insan Elhamdülillah

Ben de aranıza katılmak isterim ama şuan değil kafamda hep bebek var

Bence burayı takip et bide aklını baska seylerle mesgul et meditasyon yapıp bilinçaltındaki o kuşkuyla yüzleş derimm derin nefesler alıp tütsü yakmanı kendini rahatlatmanı tavsiye ederim umarmmm etkisini sende görürsn:)

Canım blokaj olarak neyden bahsediyorsun tam olarak bilemiyorum. Ama benim şu şekilde bir dusuncem var. Bende bazı seylerin yolunda gitmedigi , durduk yere karamsarlık çökmesi , olumsuzluk vs gibi seyler icin nazar duası ve kendimi daha çok pozitife yöneltmeye çalışıyorum. En azından aradaki o enerjiyi her gün elimden geldigince temizlediğine inanıyorum. Kendimi esmaları ve duaları okuduktan sonra daha sakin hissediyorum. Hatta olur mu olmaz mı diye bu aralar da dusuncelerim kalmıyor. Zamanın akışına teslim oluyorum diyim :)

Cnm blokaj haritada oluşan engellermiş kısmetinin ilerlememesi işlerinin yolunda gitmemesinin sbebiymiiş buda geçmişte oluşan durumlardan kaynaklıymıs onların kaldırılması gerekırmıs buda astrologlar tarafndn sdce olurmus öyle diyoo astrologlar

Merhaba arkadaslar. Bende aranizda yeniyim. Son 1 senedir hayatim asiri kotu. Eskiden hep sansli oldugumu soylerlerdi ve gercekten oyleydim. Hayatimda hep mucizrlerim olmustu. Cuku biseyi isteyecegim zaman icten gonulden hep dua ederdim. Ve sukurler olsun ki hep de olurdu. Ama evlendikten sonra tani 3.5 senedir bana biseyler oldu. Tekrar eski halime donmek istiyorum. Nerden baslamaliyim napmaliyin. Hangi esmalari okuyosunuz nasil okuyosunuz. Bana yardim edermisinz

Bunu bilmiyorum o zaman canım pardon farklı bisey dediysemde :) ben enerji düşmesi gibi algılamıştım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…