- 30 Ocak 2018
- 636
- 995
- 18
- 36
Ben bu aralar esmalari pek okuyamiyorumBugun aklima geldi. Cok az okudum. Evet onun da duzene girmesi lazim:) Bu arada kitap listesini silmisim.
Listedeki kitaplar eski basim okdugu icin bulunamiyor. Cogunun yeni baskisi yok.
olduyildiz123 yazari Joseph Murphy.
Dogum haritasi cikarmak benimde hep aklimda. Guclu ve zayif yonlerimi bilmek isterdim. Insanin kendini tanimasi cok cok onemli.
Eki Görüntüle 2113811 Ekran goruntusunun ekran goruntusunu aldim:)))) 689.sayfada kitaplar kizlar unutmayalim:))))
2, 5, 8, 14, 15 numarali kitaplari okudum. Favorilerim Bilincaltinin Gucu ve Rezonans Kanunu. Bunlarin disinda secret ve ol der ve olur kitaplarini da okudum.
Bu aradaolduyildiz123 kesinlikle sana katiliyorum dualar karsisinda bir sey duramaz. Ama dogru duayi bilmek lazim.
olduyildiz123 bugun gecti gitti. Su andan itibaren kaldigin yerden devam. Arada herkesin modu dusuyor ama pes etmiyoruz. Bu kural butun hayatimizda gecerli. Elinden geldigi kadar yap. Herseyin en dogrusunu hepimiz biliyoruz ama uygulamak zor geliyor. Uygulayabildigimiz kadari kardir.
Mesela esmalara baslamadan abdest almak en guzeli ama bazen imkan olmuyor. Icinden esma okumak geliyor. Beynine olumsuz dusunceler ususmeye basliyor.
Oldugu kadar deyip okuyorum ben. Bazen "Niyet ettim abdest almaya." diyorum. Boyle soylenebilecegini bir yerde okumustum. Abdestij yerini tutmadigini bende biliyorum ama hic yoktan iyidir.
Yapabildigim kadar ... Mukemmel kosullari beklersek hic birsey yapsmiyoruz.
Ben de aranıza katılmak isterim ama şuan değil kafamda hep bebek var
Bence burayı takip et bide aklını baska seylerle mesgul et meditasyon yapıp bilinçaltındaki o kuşkuyla yüzleş derimm derin nefesler alıp tütsü yakmanı kendini rahatlatmanı tavsiye ederim umarmmm etkisini sende görürsn:)
Ayrıxa kızlarr benim gibi mi düşünüyorsunuz merak ediyorum bu konuda düşüncelerinzii yazarsanız sevinirimm..
Haritalarımızdaki blokajların kaldırılması..
çoğu astrolog işin rast gitmiyorsa dualarınz kabul olmuyorsa blokajlara sahipsinizdir bununda tek çözümü bi astrologdan yardım almanızdır baska türlüü çözümü yoktur yazılıyor.. ama fiyatlarıda aşırı uçç oluyor :/ abarttıklarını dusunuyorum yer gök duaa blokajları kendimizde cok ugrasıp kaldıramazmıyız dedikleri gibi astrologsuzz olmaz mı coook moralim bozuluyo acaba dıorm blokajlarım var dualarıma mı engel offff bugn bitsnn aglaamak istiyorımm duzelmem lazımm ben degerliyimmm bu modu hak etmiyorum kebndimi seviyor ve üzmek istemıyorum ama elimde değil siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Cnm blokaj haritada oluşan engellermiş kısmetinin ilerlememesi işlerinin yolunda gitmemesinin sbebiymiiş buda geçmişte oluşan durumlardan kaynaklıymıs onların kaldırılması gerekırmıs buda astrologlar tarafndn sdce olurmus öyle diyoo astrologlarCanım blokaj olarak neyden bahsediyorsun tam olarak bilemiyorum. Ama benim şu şekilde bir dusuncem var. Bende bazı seylerin yolunda gitmedigi , durduk yere karamsarlık çökmesi , olumsuzluk vs gibi seyler icin nazar duası ve kendimi daha çok pozitife yöneltmeye çalışıyorum. En azından aradaki o enerjiyi her gün elimden geldigince temizlediğine inanıyorum. Kendimi esmaları ve duaları okuduktan sonra daha sakin hissediyorum. Hatta olur mu olmaz mı diye bu aralar da dusuncelerim kalmıyor. Zamanın akışına teslim oluyorum diyim :)
Cnm blokaj haritada oluşan engellermiş kısmetinin ilerlememesi işlerinin yolunda gitmemesinin sbebiymiiş buda geçmişte oluşan durumlardan kaynaklıymıs onların kaldırılması gerekırmıs buda astrologlar tarafndn sdce olurmus öyle diyoo astrologlar
Yok canım:))Bunu bilmiyorum o zaman canım pardon farklı bisey dediysemde :) ben enerji düşmesi gibi algılamıştım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?