- 27 Kasım 2016
- 2.324
- 6.854
- 158
Soyle bir sey olabilir mi? Sizin unuttugunuz ancak bilincaltinda sakli olan olaylar ortaya cikmistir. Cunku ben hayallerimi yaratiyorum meditasyonunu yaparken ortaya cikan, unuttugum olaylar olmustu.Kızlar merhabalar tekrar ben :)) Bir sorum olacaktı sizlere ben dün uyumadan önce kendimi de biraz rahatlatmak maksatlı bilinçaltı engelleri kaldırma ve hedeflerine ulastırma meditasyonu yaptım. Youtube da begendigim bir kanal var ordan yine. Neyse çok iyi huzurlu uyudum evet çok şükür :)) . Fakat kndimle alakalı , meditasyonda dusundugum seyle alaksı olmayan baya kötü bir ruya gördum acıkcası ve bugüne de öyle uyandım diyebilirim. İlk uyandıgım zaman çok etkilenmiştim ama düşünmemeye calıstım ve bugün hersey güzel olacak olumlamalarımla evden çıktım . Sizce bu meditasyonla bir bağlantısı olabilir mi diye soracaktım ? Yoksa önem vermemem gereken bir şey mi sizce? Şimdiden teşekkür ederim :))
Soyle bir sey olabilir mi? Sizin unuttugunuz ancak bilincaltinda sakli olan olaylar ortaya cikmistir. Cunku ben hayallerimi yaratiyorum meditasyonunu yaparken ortaya cikan, unuttugum olaylar olmustu.
isteyip tecrübe ettiğiniz sahip olduğunuz şeylerden bahsedermisiniz ilham olsun hepimize
Aslinda diger sayfalari okusaniz herkesin mucizelerini gorursunuz.buttrfly da sıklıkla bahsetti.
Icimi dokmeye geldim.
Bu pazartesi izne ayrilacaktim. Olmadi. Olmadikca cok gerildim. Ise gitmeyi hiiiiic istemiyorum. Psikolojik olarak kendimi bu hafta izne cikacagima hazirlamistim.
Bugun kucuk bir ofke nobeti gecirdim. Banyoda uzun sure agladim. Kendimi kasmaktan boynuma kramp girdi. Kendimi bildim bileli boyleyim. Kendimi cok hazirlayipta engellendigim bir durumda cok sinirli oluyorum. Sinirim aglamadan asla gecmez.
Neyse, bu kez ofkemin kokune inmeye calistim. Sonucta buldugum sey; haksizliga ugramislik hissi cok agir basti.
Konuyu hemen kuantuma bagliyorum.
Son gunlerde esmalarla arinma calismasi yapiyorum. Enerji alanimi temizlemek, blokajlari kaldirmak , kitlik psikolijisinden arinmak, esnek bir zihin yapisina sahip olmak, degersizlik,yetersizlik kaliplarini temizlemek icin zaman ayiriyorum.
Dun gece dogru durust uyumadim.
Zikirler agir mi geldi acaba diyorum . Bir yandan da hosuma gidiyor. Kendimle yuzlesiyorum. ( Yillar yillaaaaar once yapmaliydim. Erteledim, sorunlardan kactim ama hep bir sekilde ayni olaylar yoluma cikti.)
Zikirlerin ise yaradigini dusunuyorum. Icimdeki negatif enerjiler bir yol bulup ,bir sekilde enerji alanimdan cikiyor.
Dikkatimi ceken bir nokta daha var. Son zamanlarda karsima hep parayi seviyorum, para iyidir gibi yazilar cikiyor. Parayla aramda bu kadar negatif iliski oldugunun farkinda degildim.
Allahim sukurler olsun, gonul gozum acildi.
Ve son bir farkindalik.
Buyuk oglumda kendi kopyami goruyorum. Esim " Butun olumsuz yanlarini cocuga aktarmissin " diyor. Yerden goge kadar hakli. Kendi enerji alanimi temizlersem , oglumada cok faydam olacak. Kucuk oglum cok sukur babasina cekti. Kismetli, sansli, pozitif, esnek, rahat. Cocugun ( babasininda) aurasi ferah olunca sanslari hep acik.
Cok uzun yazdim ama bana yazmak iyi geliyor. Burayi okuyanlara da motivasyon olur.
Bizi burda bulusturana milyarlarca , sonsuz kere sukurler olsun...
Oluyor arada canım hepimize havalar da kapalı ya ondan olabilir, ben artık çok bakmıyorum günlerin ayın etkisine psikolojik etkileniyorum. Yeni ay ya da dolunay da dualarımı dileklerimi yapmaya çalışıyorum. Çok takılma onlara benim fikrim , telkin ver kendine....enerji doluyum,coşkuluyum diye.... ellerini yüzünü yıka nötrler seni , hafif hareketli müzik aç ,enerjik mutlu olduğun zamanlarda yaptığın bir şeyi yap. Ben mesela hareketli müzik açarım işte dışarı çıkarken sıktığım özel bir parfümü bir fıs bileğime sıkar koklarım, az makyaj yapıp misafir gelecekmiş gibi biraz kendime özenirim saçıma başıma böyle işteKızlar sizin de içinizde bi boşvermişlik hiçbirşey yapmama isteği var mı? 14.22 itibariyle 22 e kadr ay boşluktaymış ondann diye yazıyor offf esmaları mı bile çekemedim bi çaresizlik var içimde ...
Destek plss
Oluyor arada canım hepimize havalar da kapalı ya ondan olabilir, ben artık çok bakmıyorum günlerin ayın etkisine psikolojik etkileniyorum. Yeni ay ya da dolunay da dualarımı dileklerimi yapmaya çalışıyorum. Çok takılma onlara benim fikrim , telkin ver kendine....enerji doluyum,coşkuluyum diye.... ellerini yüzünü yıka nötrler seni , hafif hareketli müzik aç ,enerjik mutlu olduğun zamanlarda yaptığın bir şeyi yap. Ben mesela hareketli müzik açarım işte dışarı çıkarken sıktığım özel bir parfümü bir fıs bileğime sıkar koklarım, az makyaj yapıp misafir gelecekmiş gibi biraz kendime özenirim saçıma başıma böyle işte
Kızlar sizin de içinizde bi boşvermişlik hiçbirşey yapmama isteği var mı? 14.22 itibariyle 22 e kadr ay boşluktaymış ondann diye yazıyor offf esmaları mı bile çekemedim bi çaresizlik var içimde ...
Destek plss
Kesinlikle . Bundan mıymış sebepkendimi zormalamaya calışıyorum :) bende yeni başladım esmalarıma bugune kendim için de okumaya :)
Evet saat 22 e kadar devam edicekmiş kendini yıpratmayın karamsar düşünmeyin etkisi budn diyorlar ..
olduyildiz123 canim yazdim aslinda. Her gun zikir cekiyorum. Genelde mucize yasamda paylasilan esmalari en az 21 gun olacak sekilde araliksiz cekiyorum.
Bazen o donem ihtiyac hissettigim konularla ilgili esmalarin anlamini arastirip sayisi kadar cekiyorum.
Sosyal medyada kuantumla ilgili hesaplari her gun okuyorum.
Kisisel gelisim kitabi burdaki listede yazilanlarin cogunu bulamadim ama elimde Bilincaltinin Gucu var. Geri donup donup okuyorum. Tam bir basucu kutabi...
Evimi silerken mutlaka sirke ekliyorum.
Arada ocakta adacayi yakiyorum.
Gece uyumadan once ve uyandigimiz ilk dakikalar beynimize format atmak icin en kritik zamanlar. Bu zamanlarda olumsuz fikirler gelirse, kendi kendimi doldurdugumu fark ettigim anda hemen olumlamalara baslayip dikkatimi dagitiyorum.
Otobus yolculugunda mutlaka zikir cekiyorum. Yolculukta cok guzel konsantre oluyorum.
Ve bu topikten ayrilmiyorum
Izin alamayanAynı şeyleri yapıyormuşuz peki kitabın yazarı kim öğrenebilirmiyim bende okuymm
Izin alamayanhayatdevamedecek ti degil mi? Ben oyle anladim. Senin sorunun nedir? Kitaplarin bir listesi vardi bende. Silmediysem paylasayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?