Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Soyle bir sey olabilir mi? Sizin unuttugunuz ancak bilincaltinda sakli olan olaylar ortaya cikmistir. Cunku ben hayallerimi yaratiyorum meditasyonunu yaparken ortaya cikan, unuttugum olaylar olmustu.

Icimi dokmeye geldim.
Bu pazartesi izne ayrilacaktim. Olmadi. Olmadikca cok gerildim. Ise gitmeyi hiiiiic istemiyorum. Psikolojik olarak kendimi bu hafta izne cikacagima hazirlamistim.
Bugun kucuk bir ofke nobeti gecirdim. Banyoda uzun sure agladim. Kendimi kasmaktan boynuma kramp girdi. Kendimi bildim bileli boyleyim. Kendimi cok hazirlayipta engellendigim bir durumda cok sinirli oluyorum. Sinirim aglamadan asla gecmez.
Neyse, bu kez ofkemin kokune inmeye calistim. Sonucta buldugum sey; haksizliga ugramislik hissi cok agir basti.
Konuyu hemen kuantuma bagliyorum.
Son gunlerde esmalarla arinma calismasi yapiyorum. Enerji alanimi temizlemek, blokajlari kaldirmak , kitlik psikolijisinden arinmak, esnek bir zihin yapisina sahip olmak, degersizlik,yetersizlik kaliplarini temizlemek icin zaman ayiriyorum.
Dun gece dogru durust uyumadim.
Zikirler agir mi geldi acaba diyorum . Bir yandan da hosuma gidiyor. Kendimle yuzlesiyorum. ( Yillar yillaaaaar once yapmaliydim. Erteledim, sorunlardan kactim ama hep bir sekilde ayni olaylar yoluma cikti.)
Zikirlerin ise yaradigini dusunuyorum. Icimdeki negatif enerjiler bir yol bulup ,bir sekilde enerji alanimdan cikiyor.

Dikkatimi ceken bir nokta daha var. Son zamanlarda karsima hep parayi seviyorum, para iyidir gibi yazilar cikiyor. Parayla aramda bu kadar negatif iliski oldugunun farkinda degildim.
Allahim sukurler olsun, gonul gozum acildi.

Ve son bir farkindalik.
Buyuk oglumda kendi kopyami goruyorum. Esim " Butun olumsuz yanlarini cocuga aktarmissin " diyor. Yerden goge kadar hakli. Kendi enerji alanimi temizlersem , oglumada cok faydam olacak. Kucuk oglum cok sukur babasina cekti. Kismetli, sansli, pozitif, esnek, rahat. Cocugun ( babasininda) aurasi ferah olunca sanslari hep acik.
Cok uzun yazdim ama bana yazmak iyi geliyor. Burayi okuyanlara da motivasyon olur.
Bizi burda bulusturana milyarlarca , sonsuz kere sukurler olsun...

Soyle bir sey olabilir mi? Sizin unuttugunuz ancak bilincaltinda sakli olan olaylar ortaya cikmistir. Cunku ben hayallerimi yaratiyorum meditasyonunu yaparken ortaya cikan, unuttugum olaylar olmustu.

Yani ben bu meditasyonu yaparken saglik ile alakali herhangi birsey aklima gelmemisti. Cok sukur saglik ile ilgili de bir problemim yok. Fakat ruyamdan baya etkilendim olumsuz anlamda. Anlam veremedim acikcasi. Bu meditasyindan bagimsiz olarak gordum galiba bilemiyorum tabiki :)

isteyip tecrübe ettiğiniz sahip olduğunuz şeylerden bahsedermisiniz ilham olsun hepimize

Aslinda diger sayfalari okusaniz herkesin mucizelerini gorursunuz. buttrfly da sıklıkla bahsetti.

Evet canım,ben dahil birçoğumuz burda mucizelerimizi yazıyoruz ki sağolsunlar özelden de çoook güzel mucizlerini yazan arkadaşlarım oldu Hepimizde değişimi sağlayan çoğu şey canımızı sıkan şeyleri kabul edip akışa geçmemizle gerçekleşmiştir herhalde. hayatdevamedecek senin bugün yaşadığın olay gibi(aynen anlattığın gibi) çıkması gereken bir negatif enerji var ki yaşadığımız olaylarla patlak veriyor.Farkındalığı kaptığımız anda o olay tatli bile geliyor ki o enerjinin çıkış noktasıdır.Tebrik ediyorum canım kendi kendine sarılmışsın resmen

Neyse tecrübelerime gelecek olursam o kadar çooooook ki 17 yıldır birlikte olduğum sevgilim (7 yıllık eşim) en önemli pozitif çekimimdir çok şükür : ))) Arada o kadar çok olay var ki atanmam,çalıştığım kurum, çok kısa sürede yurtdışı projelerim,tabiki Amerika maceramız,kızımın rüyalarımın ötesindeki İngilizce eğitimi,oğlumu doğurduktan sonra 2 yıl onunla olmam çocuklarıma bakmam (kredi borçlarımız filan vardı,ücretsiz izin alamazdım...) bu sürelerde yaşadığımız imkansız olaylar (kanunların,yönetmeliklerin bile üstü gelişmeler...) yani ne bileyim hep bahsediyorum zaten : )))) çok şükür bin şükür hepsine Rabbim "ol" dedikten sonra dünyayı bir elinize güneşi diğer elinize verir ne var ki

Maşaallah ne mutlu sana birşey sorucamm bnmiçinde çoook önemliii lütfen cevaplarsan sevinirim blokajları kaldırmam gerekiyorrr hayatımda sınır çiziyor bu blokajlar nasıl yapıuorsun neler yapıorsn kaldırmak için anlatırmısın lütfen ??

Kızlar sizin de içinizde bi boşvermişlik hiçbirşey yapmama isteği var mı? 14.22 itibariyle 22 e kadr ay boşluktaymış ondann diye yazıyor offf esmaları mı bile çekemedim bi çaresizlik var içimde ...

Destek plss

Oluyor arada canım hepimize havalar da kapalı ya ondan olabilir, ben artık çok bakmıyorum günlerin ayın etkisine psikolojik etkileniyorum. Yeni ay ya da dolunay da dualarımı dileklerimi yapmaya çalışıyorum. Çok takılma onlara benim fikrim , telkin ver kendine....enerji doluyum,coşkuluyum diye.... ellerini yüzünü yıka nötrler seni , hafif hareketli müzik aç ,enerjik mutlu olduğun zamanlarda yaptığın bir şeyi yap. Ben mesela hareketli müzik açarım işte dışarı çıkarken sıktığım özel bir parfümü bir fıs bileğime sıkar koklarım, az makyaj yapıp misafir gelecekmiş gibi biraz kendime özenirim saçıma başıma böyle işte

Mutlu huzurlu akşamlar kızlar ; bu görseldeki güzellikler , saf sevgi, önce kalbimize sonra, sevdiklerimize ve tüm yaşamımıza dolsun inşallah
Şükrediyor Teşekkür Ediyorum - Tuna Tüner (Bireysel Gelişim Danışmanı)

Bu yeni günü bana bahşedilmiş bir armağan olarak görüyorum.
Sağlığım için şükrediyor teşekkür ediyorum.

Ben kendime değer veriyorum.
Ben hayatıma değer veriyorum.
Benim her anım değerlidir ve ben her anıma değer katmayı seçiyorum.
Bugün, yüksek planda hayrıma olan olayların hafiflikle ve sevgiyle tezahür etmesine izin veriyorum.
Günüme sevgi, şefkat ve merhamet duygularıyla başlıyorum. (Hissedin.)

Hayatın tüm bolluk-bereketine, bilgeliğine ve sevgisine kendimi açıyorum.
Tüm canlılar için barış diliyorum.
Tüm canlıların sonsuz huzuru yaşamalarını diliyorum.
Daha önce yaratmaya niyet ettiğim her şeyin mucizevi yollarla bana geldiğinin işaretlerini görmeye niyet ediyorum.
Hayatımda her şey olduğu gibi iyi, güzel ve tamdır!
Şükürler olsun…

Olsun o halde/Amin!
......

olduyildiz123 canim yazdim aslinda. Her gun zikir cekiyorum. Genelde mucize yasamda paylasilan esmalari en az 21 gun olacak sekilde araliksiz cekiyorum.
Bazen o donem ihtiyac hissettigim konularla ilgili esmalarin anlamini arastirip sayisi kadar cekiyorum.
Sosyal medyada kuantumla ilgili hesaplari her gun okuyorum.
Kisisel gelisim kitabi burdaki listede yazilanlarin cogunu bulamadim ama elimde Bilincaltinin Gucu var. Geri donup donup okuyorum. Tam bir basucu kutabi...
Evimi silerken mutlaka sirke ekliyorum.
Arada ocakta adacayi yakiyorum.
Gece uyumadan once ve uyandigimiz ilk dakikalar beynimize format atmak icin en kritik zamanlar. Bu zamanlarda olumsuz fikirler gelirse, kendi kendimi doldurdugumu fark ettigim anda hemen olumlamalara baslayip dikkatimi dagitiyorum.
Otobus yolculugunda mutlaka zikir cekiyorum. Yolculukta cok guzel konsantre oluyorum.
Ve bu topikten ayrilmiyorum

Bir an on olsun dış dünyayı donduralım sadece beş dakika bile herşeyi değiştirebilir Bu şarkı beni hemen canlandırır ...
Not: Sözleri ben bu kadar düzgün çeviremezdim çeviri alıntıdır kızlar :) o zamaaaannn dance

Pharrell Williams - Happy
It might seem crazy what I'm about to say
Sana söylemek üzere olduğum şeyler çılgınca gelebilir.
Sunshine she's here, you can take a break
Gün ışığı burada,bu yüzden ara verebilirsin.
I'm a hot air balloon that could go to space
Ben,sıcak bir hava balonuyum;
With the air, like I don't care baby by the way
Öyle ki gökyüzüne (kadar) gidebilirim!
Umursamıyorum bebeğim bu arada

Because I'm happy
Çünkü mutluyum!
Clap along if you feel like a room without a roof
Ellerini çırp, sen de çatısı olmayan bir oda gibi hissediyorsan eğer!
Because I'm happy
Çünkü mutluyum!
Clap along if you feel like happiness is the truth
Ellerini çırp,sen de gerçeğin mutluluk olduğunu hissediyorsan eğer!
Because I'm happy
Çünkü mutluyum!
Clap along if you know what happiness is to you
Ellerini çırp,mutluluğun sana ne ifade ettiğini biliyorsan eğer!
Because I'm happy
Çünkü mutluyum!
Clap along if you feel like that's what you wanna do
Ellerini çırp,bunun yapmak istediğin şey olduğunu hissediyorsan eğer!

[Verse 2]
(2.Mısra)
Here come bad news talking this and that
İşte kötü haberler geliyor;
Yeah, give me all you got, don't hold back
Şöyle olmuş,böyle olmuş
Yeah, well I should probably warn you I'll be just fine
Evet,bana sahip olduğun her şeyi ver,saklama!
Yeah, no offense to you don't waste your time
Evet,alınma (ama),zamanını boşa harcama;
Here's why
Nedeni işte bu;
[Hook]
Because I'm happy
Çünkü mutluyum!
Clap along if you feel like a room without a roof

Bugüne kadar hep olumluydum sizler de az bucuk şahit oluyordunuz ama bugün inanılmaz bi hayal kırıklıgı içindeyim olacağına inandığım herseyin bi umutsuzluğu çöktü belkide bugün sorulan sorulardan beklentilerden ve sonuç olarak cevapsız kalmak zorunda kaldığım için belkide
Olumlama yapıp enerjimi toplamaya çalışıyprum ama enerjim inanlmaz düşük elleirm kalkmıyor... müzik dinlemeyeli 2 ay oluyo neredeyse sözleri ister istemezz insanı etkılıyo yada bilinci o yuzdn tek dinlediğim meditasyon muzkleri 10 dan snra uzanıp dinliym en iyisi bugün hemen bitsin umut dolu beniii özledimmmm

Kesinlikle . Bundan mıymış sebep kendimi zormalamaya calışıyorum :) bende yeni başladım esmalarıma bugune kendim için de okumaya :)

Ayrıxa kızlarr benim gibi mi düşünüyorsunuz merak ediyorum bu konuda düşüncelerinzii yazarsanız sevinirimm..

Haritalarımızdaki blokajların kaldırılması..
çoğu astrolog işin rast gitmiyorsa dualarınz kabul olmuyorsa blokajlara sahipsinizdir bununda tek çözümü bi astrologdan yardım almanızdır baska türlüü çözümü yoktur yazılıyor.. ama fiyatlarıda aşırı uçç oluyor :/ abarttıklarını dusunuyorum yer gök duaa blokajları kendimizde cok ugrasıp kaldıramazmıyız dedikleri gibi astrologsuzz olmaz mı coook moralim bozuluyo acaba dıorm blokajlarım var dualarıma mı engel offff bugn bitsnn aglaamak istiyorımm duzelmem lazımm ben degerliyimmm bu modu hak etmiyorum kebndimi seviyor ve üzmek istemıyorum ama elimde değil siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Aynı şeyleri yapıyormuşuz peki kitabın yazarı kim öğrenebilirmiyim bende okuymm

Izin alamayan hayatdevamedecek ti degil mi? Ben oyle anladim. Senin sorunun nedir? Kitaplarin bir listesi vardi bende. Silmediysem paylasayim.

Sorunum işlerin yolunda gitmemesi gideceğine inanıyorum bugünlük bi düş kırıklıkları toparlarım ama hergün kıymetli işte .. teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…