Herkese muhtesem gunler diliyorum. Mucizeleri fark edebilecegimiz bir gun olsun insallah:))
Size bir sorum olacak. Murphy Kanunlari ile ilgili ne dusunuyorsunuz?
Kucak dolusu sevgiler...
sağol kuzum incelicem topiği hemenSchonerDuft cnm burası
Ayyy ne tatlı bir görsel
Artt tekniğini 'Kaderini Değiştir' kitabında anlatıyor. Benim bildiğim tek kitabı da bu.Bahsettiğin kitabı hiç duymadım.Kaderini Değiştir'i mutlaka tavsiye ederim. Pratik amaçlı da videolarını izleyebilirsin.gulhilal buttrfly bu yazarı okuyan “bütün arkadaşlarım “ birşey sormak istiyorum : Güneş Tan ‘ nın “ Sen Kendin için Umut Olacaksın “ diye bir kitabını gördüm sayfasında, bu yeni bir kitap mı yoksa art tekniğini anlattığı ilk kitabının güncellenmiş hali mi ? Sizce almalı mıyım Videoları yeterli diyorsanız almayacağım, olumsuz yorumlarda var kitapla ilgili kafam karıştı
Sayfasında yeni kitap yazıyordu. Tamam teşekkür ederim bir kitapçıda kitabı incelemem lazım :) alırım büyük ihtimalleArtt tekniğini 'Kaderini Değiştir' kitabında anlatıyor. Benim bildiğim tek kitabı da bu.Bahsettiğin kitabı hiç duymadım.Kaderini Değiştir'i mutlaka tavsiye ederim. Pratik amaçlı da videolarını izleyebilirsin.
Merak ettim,hangi sayfa,instagram mı?Sayfasında yeni kitap yazıyordu. Tamam teşekkür ederim bir kitapçıda kitabı incelemem lazım :) alırım büyük ihtimalle
Face de Gunes Tan Artt yaz arama kismina ordan cnmMerak ettim,hangi sayfa,instagram mı?
"Mucizeleri akılla kavrayamazsın."
Bab-ı Esrar
Ahmet ÜMİT
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?