Gunaydin canim hayirli cumalar iyi dinlemeler sana ne guzel :)Gunaydin topikcanlaaaaar.
Bugun iznimin ilk gunu.
Enerjimden hissetmissinizdir.
Hayirli, nurlu, bereketli cumalarimiz olsun.
Ben simdi okuyorum. Daha once de okumustum. Tavsiye ederim:)günaydın mutlu güzel sabahlar :) bu kitap güzel mi okudun mu sen, alalım mı bizde :)
Sağol canım benim allah razı olsun bir nebze de olsa rahatladım@Vayneymis Canim bende isyerimde mutlu degildim. Hem benden kaynakli, hem herkesten.
Ben herkese mesafe koyunca kafam daha rahat etti.
Is ortamlarinda samimi sicak dostluklar pek olmuyor. Rekabet ortami olunca ister istemez cekememezlik, kiskanclik gibi olumsuz duygular devreye giriyor.
Ben moralimi bozmalarina izin verecegimi bildigim icin kimseyle fazla muhatap olmuyorum. Modum hemen dusuyor. Uzuldugumle kaliyorum. Kimsenin umrunda olmuyorum. Eve dusuk modla gelecegime uzak durmak daha iyi. Zorunlu hallerde, resmi bir sekilde iletisim kurmak benim icin daha iyi oldu. Kendimi tanidigim icin boyle bir yol sectim. Dedigim gibi olumsuz elestiriden cok etkileniyorum. Samimiyetle soylediklerini bilsem iyiligimi istiyorlar diye dikkate alirim ama durum tersi olunca uzak durmak hepmimize iyi geldi.
Ben de aranıza katılmaya karar verdim kızlar
Bu aralar hiç bişey yapmak içimden gelmiyor
Kendimi bırakmadım şükür ama zorlanıyorum
İçim karardı ve Zihni’m de dolu
İşyerinde dün Arkadaşım bişeyler dedi hâlâ kafamda ama o kadar akıllıca diyor ki tartışsam bana derler abartıyosun die
Yani iyiliğimi istercesine laf sokuyor
Aah ahhh bu gün de bitse hayırlısıyla
Ya olay ne bilio musunuz ben hamilelik içim doktora gitimiştim sadece sabah sormuşlardı doktorun adını tamam mı söyledim bitti
Kendi doktorum yoktu ilgilenmedi dedim kapattım konuyu
Sora akşama yakın aradan saatler geçmiş biri deri enerjin baya iyi ne yedin öğlen
O arkadaş da çıkmış bana dio ki ona satılmış iyi gelmiştir yani doktorun adı lafa bak
Ben de hee doktoru mu diosun benim doktorum yoktu dedim ya dedim geçtim
Başladı özele git yok benim arkadaşım gitti Tekirdağ’da isersen numarasını veriyim dalga geçio bence
Ben de dedim ki sorun bulamadılar ki gidiyim şuan gerek yok
O da o zaman neymiş var bişey falan dio çok sinirliyim hâlâ
İşyerinde arkadaşıma dedim ooo herşeyi taksak dedi sem de konuyu açmazsın bir daha dedi
Açmıcam ama bi akıl verseniz ne yapıyım sizce devamlı kafamda bir daha sorarsa desem mi bi tek sen soruyosun neden anlamadım die
Ama kavga çıkar en iyisi kibarca sormasından rahatsız olduğumu anlamak içim sessiz kalmak
Zaten bir daha konuyu zor açar hastaneye bi ay sora falan gidicem
Çok teşekkür ederim ağzına sağlık :) inşallah başarıcaz bakalım@Vayneymis aramiza hos geldin:)
Her is yerinde oluyor insanin canini sıkan birkac tip. Benim de var hatta onceki sayfalarda anlatmistim. En guzeli gerekmedikce konusmamak. Simdiden de dusunme sorarsa soyle derim boyle derim diye. Bazi insanlar insanlarin ustune ustune gelir. Biz burda o durumlarda nasil sakin kalabiliriz onu ogreniyoruz. Eger senin icin onemli biri degilse soylediklerinin de onemli olmamasi lazim. Yine o tarz bir soru sorarsa o da onun kisiligi de gec. Simdiden moralini bozma. Burdan boyle soylemekle olmayacagini hepimiz biliyoruz. Bunun icin biraz zaman ayirmak lazim. Gelen herkese soyledigim gibi :)))) topigi bastan oku. Gelisimleri gor. Yok cok uzun okuyamam diyorsan ara ara sayfa sec oku. Bu topik benim icin internette gecirdigim nadir bos olmayan zamanlardan. Bastan okudum. Yaklasik 400. Sayfadalardi ben basladigimda. Kitap gibi geldi. Hic sıkılmadan, gelisimleri, degisimleri gorerek okudum. Okudukca senin disindaki cogu insanin bos yere hayatinda yer kapladigini goreceksin. Onu dusundugun, onun yaptigi bir sey icin uzuldugun zamanlara aciyacaksin.
Eki Görüntüle 2115365
Yapılan psişik alan çalışmalarının çoğunda meselenin özüne indiğimizde ve anılarla iletişim kurduğumuzda;
içimize işleyen çocukluk kodlarını keşfederiz.
Bu programın kodları o kadar içimize işlemiştir ki bu yazılımı deşifre edip yeni yazılım geliştirmek çok uzun zaman alabilir.
Zaten 0-2 yaş arasında çocuklar hipnotiktir. Beyin dalgaları alfa-teta yayını yapmaktadır.
Her şeyi hemen öğrenmelerinin nedeni de güçlü bir hipnoz altında olmalarıdır.
12 yaşına kadar beyin dalgaları tam beta yayını yapmaz ve çocukluk devri tamamen bittiğinde bu hipnotik alan zayıflar.
Bir üstat bize şöyle bir anısını anlatmıştı : "7 yaşındaydım ve dişçi koltuğundaydım.
O zamanlar diş doktorlarında uyuşturucular yoktu, onun yerine korkunç sesler çıkaran kocaman aletler vardı.
Ağlıyor ve korkuyordum ... Babam ve doktor cesaretlenmem için diş oyma aletini elime verdiler ve benden kendi dişimi oymam için küçük denemeler yapmamı beklediler.
Gözyaşları içinde aeratörü dişime sürtüyordum ve karşımda iki kocaman adam beni alkışlıyordu.
Kendime her acı çektirdiğimde alkışlamaya devam ettiler.
Yapmak istemiyorum dediğimde sen erkek değil misin sorusu ile karşılaştığımı hatırlıyorum.
İşte bu programımı bulup temizlemek tam 40 yılımı aldı ... (Bilinçaltı kaydı : acı çektiğin kadar erkeksin. ) "
Bu programını 40 yıl bulamayan kişi bir hipnoz ve bilinçaltı uzmanı... Bir de bizim içimizdeki gizli yazılımları düşünün ... Yani bu programlar o kadar dokularımıza işlemiş ki doğal olan bu zannediyoruz.
İrdelemiyoruz bile ... ACI ÇEKTİĞİN KADAR ERKEKSİN inancı hangi sonuçları getirir ?
Defalarca acı çekme ve erkek olduğunu ispat etme deneyimleri ile dolu bir hayat ... Basit, eğer böyle inanırsan acı çekmen gereken bir hayat yaratırsın ... Ve neden böyle bir hayat yaşadığını bile anlamadan hayatın son bulabilir .. Bu hikayede muhtemelen çocuğun babası da erkeklerin acı çekmesi gerektiğine ikna olmuştu .. Hikaye sahibi bu inancı ile yüzleşip iptal ettiğinde artık ona acı veren deneyimler yaratmadığını ve hayattan çok keyif alıp eğlenmeye başladığını söylemişti.
Bilinçaltınız ile yapacağın küçücük bir değişiklik tüm hayat kalitenizi bir anda değiştirebilir.
Sevgiler,
@dmt_yldrm -Laya Holistic
Farklı bir çalışma ...
Kuantum sıçrama nasıl yapılır? - Nilda Ferhan Efeçınar
Kendinizi geliştirmeye hazırmısınız. Kuantum sıcraması yapmak istiyormusunuz. Öyleyse elinize kağıt ve kalem alın ve kendinize sorun: "Ben nasıl bir yaşam içerisinde olursam gerçekten kendimi mutlu hissederim"
Çünkü insanın yaşamındaki en büyük hedefi mutlu olmaktır. Çekim yasasıda mutlu olmak üzerine kuruludur. Çünkü mutlu olduğunuzda istediğiniz her şey size çok rahat bir şekilde akmaya başlayacaktır. Eğer mutlu değilseniz istediğiniz hiç bir şey olmayacaktır.
....
Hazırsanız kuantum sıcramasının ilk 5 adımı ile ilgili çalışmaya başlayalım.
1.Adım:
Gözünüzü kapatın ve deyin ki ben nasıl bir yaşam istiyorum. Burada tüm kural “olsun”
“Beni seven bana değer bir eşim, evim veya işim olsun.” Tabi burada sizin için önemli olan özelliklerle niyetinizi detaylandırabilirsiniz.
“Ferah aydınlık huzurlu bir evim olsun” gibi..
Ne istediğinizi bilen bir zihin sizi istediğiniz yere götürür.
Bazen şöyle yapıyoruz. İşte çok güzel bir evim olsun dubleks vesaire.. ardından nereden bulacağım ki!
Ne oldu iptal ettiniz. Kendi kendinize olmayacağına karar verdiniz. Kafanıza olumsuz bir düşünce bile geldiğinde onu sevgiyle uzaklaştırın. “ben bunu istiyorum” diyin.
....
2.Adım:
Bu hayatı gerçekleştirdiğinizde neler hissedeceğinizi yazıyorsunuz. {Yine gözlerinizi kapatın. Sıklıkla gözlerinizi kapatın diyorum çünkü dışarıda algılarımızdan dolayı isteğimize ulaşamıyoruz.}
Bu arada gözlerinizi kapattığınızda mutlu olmak istiyorum demeyin. Mutluluk bir durumun adıdır! Mutluluk bir his değildir. Bir insan başarılı bir iş çıkardığında kendini değerli hisseder bu yüzden mutluluk durumuna ulaşır.
O yüzden gözlerinizi kapattığınızda mutluluk demeyin sadece; Sizi mutluluk durumuna ulaştıracak halleri yazın.
Yani kendimi böyle bir yaşam içerisinde;
Güçlü hissederim,
Güvende hissederim,
Değerli hissederim,
Sağlıklı hissederim,
Keyifli hissederim,
Duygularımız bunlar.
Her düşüncemiz gerçekleşmiyor içerisinde sadece duygu olan düşünceler gerçekleşir. Bunu şöyle düşünün bir araba içerisinde yakıt olmadan gider mi, gitmez. O zaman ne yapmak lazım düşünceyi bir araba gibi düşünün, bu düşüncenin harekete geçmesi için ona mutlaka bir duygu verilmesi lazım. Bu nedenle korktuğumuz başımıza gelir sözünü sıklıkla duyarız. Çünkü korku güçlü bir duygu frekansıdır ve düşünceleri gerçekleştirir. O zaman ne yapıcaz korkuyu değil, yerine coşku, arzuyu hedeflerimiz gerçekleştiğinde duyacağımız duyguları yerine koyacağız.
....
3.Adım:
Bu arzu ettiğiniz hayat olabilirliliği olan bir şey mi bunu kendinize sormalısınız. Çok fazla uçmıycaz. Olasılığın biraz üzerine çıkacağız.
Eğer olabilir gelmiyorsa neden olduğunu yazın. İlk etapta daha olabilecek bir şey niyet edin.
Zihin kas gibidir nasıl ki bir sporcu idman yaparak arzu ettiği performansa ulaşırsa zihinde aynı şekilde çalışacak.
....
4.Adım:
Hak etme. Bazı insanlar bu durumda kendi kendine ket vuruyor!
İşte sevgiyi hak etmediğini, parayı hak etmediğini… bunlar geçmişte yaşadığı deneyimlerle orantılı.
Belki geçmişte birilerini üzdükleri için sevilmeyi hak etmediğini düşünüyor. Paranın kötü bir şey, kirli olduğuna inanıyor.
Yine gözlerinizi kapatın ve "ben bunu hak ediyor muyum?" diye düşünün, değilse bile "mış" gibi yapın.
....
5.Adım:
Karar maddesi. Ben arzu ettiğim bu hayatı gerçekleştirmeye karar verdim!
Ben tüm varlığımla bu hayatı gerçekleştirmeye karar veriyorum.
Ve altına da imzanızı atın......
İmza paraf şeklinde olmasın. Mutlaka açık adınızı yazın dilerseniz soyadınızda. Yukarı doğru atıyorsunuz. Altını çizmiyor, üstünü kapatmıyor ve üzerine karalayarak kendinizi sabote etmiyorsunuz!
....
Bunu neden yapıyoruz?
Bizim bilinçaltımızın dili bedenin diliyle, konuşmalarımızda kullandığımız sözcüklerde birde imzamızda ortaya çıkıyor.
Ardından başka bir hedef kartı alın üzerine 6 ay sonra neler oldu, neler gerçekleşti bunu yazın... Bu defa "oldu" diliyle yazıyoruz!
21 gün boyunca her sabah uyandığınızda yataktan kalkmadan beyniniz alfa dediğimiz modayken kayıt aldığı modda, hedef kartınıza yazmış olduğunuzu okuyorsunuz ve mutlaka gülümseyerek yataktan kalkıyorsunuz.
Akşamleyin yatağınıza girdiğinizde ise; gerekli olumlamalarınız varsa onları yoksa biraz evvel hedef kartında olan yaşam planınızda "oldu" diliyle oluşturmuş olduğunuz arzu ettiğiniz hayatı zihninizde canlandırmaya başlıyorsunuz.
Yatağa uzanıyor, gözlerinizi kapatıyorsunuz... Neden gözlerimizi kapıyoruz? Çünkü beyin o esnada Alfa dediğimiz dalga boyuna iniyor. Bu dalga boyu bizi bilinçli zihinden bilinçaltı zihine geçiren, geçiş alanı yapan bir frekans.
Bu frekans esnasında zihinde yapılan tüm canlandırmalar ve yapılan tüm telkinler nöronlar tarafından kayıta alınır!
Bunu her gece yaptığınızda o nöronlar arasında ilişkilendirme örülmeye başlıyor. Yani varlılığına olabilirliliğine inanmaya dönüşüyor. "Mış" gibi yaptığımız çalışma bir süre sonra evet, ben bunu yapabilirim, ben bunu hak ediyoruma dönüşüyor. Her ne kadar egomuz bizi vaz geçirmeye çalışsada vazgeçmeyelim lütfen.
....
21 günlük çalışma çok önemli. Neden?
Çünkü 21 günün sonunda beyin hücreleri bölünmeye başlıyor. 1 nöron 2'ye... 2 nöron 4'e.... 4 nörona 16'ya bölünerek. kardeş hücreler ortaya çıkacak. Yani bu ne demek, hücrelere verilen bilgi çoğalacak...
Bundan sonrasında bir hafta nadasa bırakıyorsunuz. O esnada bazı değişimlerin olduğunu görüyorsunuz. Ancak kesin sonucu ancak 3 aylık sürecin sonunda göreceksiniz.
Sonra ikinci 21 günlük periyoda gireceksiniz. Ve sekiz gün nadas dönemi. Son olarak bir 21 günlük periyotla 3 aylık süreci tamamlayacaksınız.
3 Aylık sürecin sebebi, nörobioloji çalışmalar şunu gösteriyor. Bir düşünce sisteminin değişmesi ya da yeni bir düşünce sisteminin oluşabilmesi için olması gereken olmazsa olmaz süreçtir.
Bu yüzden kesin sonucu ancak 3 aylık sürecin sonunda görebilirsiniz.
....
Nadasa birakmak ara vermek gibi dusun. O hafta olumlama ya da baska bir sey yapmiyorsun.Selamlar ya ben bu çalışmayı yapmak istyrm ama anlayamadığm terimler var ,ilk öncelikle 21 günlük çalışma sonra 1 hafta nadasa bırakıyosunz demek ne demek anlamadım o zaman da ne yapmam gerekli ve anladığım kadarı ile 3defa 21 günlk süreç var değil mi yanlış anlamamışmm
Bir hafta olumlamayla ilgili birşey yapmıyorsun canımSelamlar ya ben bu çalışmayı yapmak istyrm ama anlayamadığm terimler var ,ilk öncelikle 21 günlük çalışma sonra 1 hafta nadasa bırakıyosunz demek ne demek anlamadım o zaman da ne yapmam gerekli ve anladığım kadarı ile 3defa 21 günlk süreç var değil mi yanlış anlamamışmm
@gulhilalbuttrfly bu yazarı okuyan “bütün arkadaşlarım “ birşey sormak istiyorum : Güneş Tan ‘ nın “ Sen Kendin için Umut Olacaksın “ diye bir kitabını gördüm sayfasında, bu yeni bir kitap mı yoksa art tekniğini anlattığı ilk kitabının güncellenmiş hali mi ? Sizce almalı mıyım Videoları yeterli diyorsanız almayacağım, olumsuz yorumlarda var kitapla ilgili kafam karıştı
Ben de aranıza katılmaya karar verdim kızlar
Bu aralar hiç bişey yapmak içimden gelmiyor
Kendimi bırakmadım şükür ama zorlanıyorum
İçim karardı ve Zihni’m de dolu
İşyerinde dün Arkadaşım bişeyler dedi hâlâ kafamda ama o kadar akıllıca diyor ki tartışsam bana derler abartıyosun die
Yani iyiliğimi istercesine laf sokuyor
Aah ahhh bu gün de bitse hayırlısıyla
Doğru diyorsunuz hanım bey dediğimde mesafe korunmuş oluyor ama işyerinde o kadar az kişi çalışıyor ki herkes birbirine abla abi diyorHer yerde malesef bu tarz insanlar var ozellikle egolarin kapistigi is ortamlarinda. En guzeli guler yuzle mesafeyi korumak. -sınız -siniz diyip bir de isimlerinin sonnlarina hanim bey dediginizde herkes yerini biliyor olmali. Herkes kendine yakisani yapar,konusur ve kalbini yansitir;sizinle alakasi yoktur durumun.Siz olmazsiniz bir baskasi olur laf soktugu emin olun. Alinip gucenip te karsidakine istedigini vermeyin lutfen,enerjinizi gucunuzu elinizde tutun.Kendi kurumumda da var tuhaf insanlar, inanin sadece gülüp geciyorum; dunyada ugrasilacak o kadar sey var ki gelip sizi bulmus.Kendinizi şansli bile hissedebilirsiniz
Sizi çok iyi anlıyorum ben de aynı konuları yaşadım , kendi ailemle bile bu doktor konularını çok yüzeysel konuşuyordum , en güzeli herkesle mesafeli olmak . Çok özel ve hassas konular bizim için , anlayış yoksunu insanlarla paylaşmamak en güzeli.Ya olay ne bilio musunuz ben hamilelik içim doktora gitimiştim sadece sabah sormuşlardı doktorun adını tamam mı söyledim bitti
Kendi doktorum yoktu ilgilenmedi dedim kapattım konuyu
Sora akşama yakın aradan saatler geçmiş biri deri enerjin baya iyi ne yedin öğlen
O arkadaş da çıkmış bana dio ki ona satılmış iyi gelmiştir yani doktorun adı lafa bak
Ben de hee doktoru mu diosun benim doktorum yoktu dedim ya dedim geçtim
Başladı özele git yok benim arkadaşım gitti Tekirdağ’da isersen numarasını veriyim dalga geçio bence
Ben de dedim ki sorun bulamadılar ki gidiyim şuan gerek yok
O da o zaman neymiş var bişey falan dio çok sinirliyim hâlâ
TeşekkürlerSizi çok iyi anlıyorum ben de aynı konuları yaşadım , kendi ailemle bile bu doktor konularını çok yüzeysel konuşuyordum , en güzeli herkesle mesafeli olmak . Çok özel ve hassas konular bizim için , anlayış yoksunu insanlarla paylaşmamak en güzeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?