Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Biz mutluluğu , keyfi seçelim

* * * * * * *
İnanç sisteminiz nasıl işliyor? Genelde zihninizde misiniz yoksa kalbinizde mi? Kendinizi sıklıkla "hayatım iyi gitmiyor, mutlu değilim, keyfim yerinde değil, sıkılıyorum, kazancım iyi değil" gibi cümleler kurarken yakalıyorsanız bu sizin sıklıkla tuzaklara düştüğünüzü göstermektedir.. Bunu değiştirmek için daha sık olumlamalar yapmanız gerekir.. Bu konuda ustalaşmaya çalışın..Aklınızdan geçenleri not etmede ustalaşma... Menfi cümleyi farkedin ve hemen yerine müspet cümleyi yerleştirin ve birkaç kez tekrar edin.. Mühim olan bilinçaltınızı değiştirmeye başlamaktır.. Şunu söylemeliyim ki kendinize emek vermeden ilerlemeniz söz konusu değil.. Çok çalışmak lazım... Kendi üstümüzde çok durmamız gerekir.. Kendimize fazlaca zaman ayırmamız gerekir... Pasımızı kirimizi akıtmamız gerekir..Kalbe ulaşmak kolay olmuyor...Ama tabii ki istersek ve niyet edersek yapamıyacağımız şey yok...inşallah dünyadaki her bir birey olumlu düşüncelere sahip olur ve olumlu davranışlar sergiler...

- Suzet Elkabes -

Guzel yazi icin tesekkurler:)))

Buradaki evlilik için olan olumlama ve esmayi yapayım dedim dün akşam başladım bu sabah uyandığımda o kadar zor geldi ki çok inanarak yapamadım ama yine de yaptım. Bir de birisi dinlediğimiz şarkıların da hayatimizi etkilediğini söylemiş ilk sayfalarda, farkettim de benim beynimde sabahları batsın bu dünya çalıyor genelde :s :)) susturmak için baya uğraştım. İnşallah 21 gün devam edebilirim. Adetliyken de Esma çekebiliriz di mi?

Günaydın bu esmayı çekecektim ama merih saati diyor.Ona baktım İlk sayfalarda 22.sayfada saatinde okuyim diye ama
Perşembe gününün ikinci saati: Bu günün bu sattinde uyutup bağlamaya elverişlidir Nahıs yani kötü bir vakittir. Hiç bir işe teşebbüs edilmemesi gerekir.

Perşembe gününün dokuzuncu saati: Bu günün bu saatinde ayırma ve dağıtmaya elverişlidir Bu saatte hakim savcı veya her hangi bir insandan her hangi bir talebin varsa dua okur gidersen isteğin kabul görür.
11. Merih saati

Pazartesi gününün onbirinci saati :
Bu günün bu zamanında sakın alış veriş ve satış işlerine girme çünkü bu işlere uygun olmayan ters ve zıt bir vakit olma sebebidir bu işlerden uzak dur ve kaybetme. Kötü ve uğursuz bir saattir. Kin ve düşmanlık ara açma işleri yapılır.

vs..Böyle şeyler yazıyor. Okumamalımıyım. Eşim için okuyacaktım.Ya da jüpiter saatinde mi okunmalı.

EL-VELİYY:Bütün Mahlukatına dost olan,son derece şevkatli ve iyilik eden.Müminlerin yar ve yardımcısı olan demektir.
  • Bir kimse cuma günü(1000) kere “EL VELİYY” ismini,”YA VELİYYÜ YA ALLAH” şeklinde zikretse,istediği yerine gelir.itaat etmeyen eşi için okusa ve yanına girip çıktıkça “YA VELİYY”dese,eşi ıslah olur ve itaat eder.

aynı öyle biri benim de hayatımdaydı gülerek gülerek laf sokuyordu ve gecen hafta hayatımdan da servisimden de çıktı ama kaç hafta başımın ağrımasına neden oldu bgn kendimi çok huzurlu hissediyorum ve bu sayfa sayesinde onla tartışmam bile benim lehime oldu çünkü olumlu düşündüm ve böyle de devam edicem

o insanla direk mesafe koy arana günaydın iyi akşamalr dışında paylaşım yapma

Tebrik ederim, ne kadar güzel sonuç almışsınız

Böyle durumlarda hayatın bize bıraktığı içi dolmayı bekleyen enerji balonumuz olduğunu düşünün.Balonu hangi enerjiyle doldururmak bize kalmış.Olumlu düşünüp,olaya ve kişiye ( herhangi bir kişi gibi düşünerek-o sadece bir araç) sevgiyle yaklaşırsak; dışardan gelen hazır enerjiyi kendimize çekeriz.O kişi fırsatımız olur Hayatıma girmiş böyle kişiler için iyiki varlarmış diyorum, hepsi bana basamak oldu sağolsunlar

kızlar merhaba kendimi geçen hafta kötü hissediyordum buraya da gelemedim ama bugün çok iyi hissediyorum reglin de etkisi sanırım yeni bi kitaba başlıyorum MS 2150 bitirince düşüncelerimi yazarım
Kitabı ilk defa duydum internetten baktım çok ilgimi çekti seviyorum bu tarz okumayı:) mutlaka paylaşın lütfen

canım maalesef ben öyle durumlarda hep kendimi suçlayıp değersiz hissediyordum ilk defa bakış açımı değiştirdim ve olumlu sonuç aldım çok şükür

Çekebilirsiniz adetliyken esmaları diye biliyorum.
Ekleme yapmak istiyorum şarkılar için.Duygusal,negatif şarkılar olumlama yapmak gibidir ama tersine çalışır işte. Düşük enerjili olayları,anıları hortlatır, hatta bir an da öyle bir hissedersiniz ki sanki üzerinden dakikalar geçmiş gibi.Ve bilinçaltı bu gerçek mi değil mi ayırt edemez ve başlar stres stres sırasında salgıladığı hormonları algılamaya...Filmler,haberlerde aynı şekilde tabi.Bunların yerine hareketli canlı hayat dolu müzikler,filmler sözler,resimlerle ilgilenirsek enerjimizi yükseltir bilinçaltına da mutluluk hormonlarını salgılatabiliriz nacizane

Simone Milasas isimli Access eğitmenine göre Para Yaratmanın 7 Kolay Yolu

#1 TALEP EDİN

Kendiniz için yarattığınız para miktarı, gerçekten yaratmak istediğiniz kadar mı?

Şu soruları sorun ve ara ara tekrar edin;

• Hayatımda daha fazla para kaynağı getirecek neler var?
  • İlgi alanlarım nelerdir, iyi olduğum işler nelerdir?
İlgi alanlarınızı aklınıza geldikçe bir yere not alın. Bu köpek gezdirmek de olabilir, yemek pişirmek de. Bir süre sonra bu listenize bakın ve sorun “Bunlardan hangileri bana para akışı sağlar?” sadece sorun, tek tek düşünüp yaparım yapamam şeklinde kendinizi değerlendirmeyin.
Evrene “Bunlardan hangileri mümkün, bana göster” diyin.

#2 KENDİNİZİ YARGILAMAYIN

Yaptığınız her şey için şükran duyun. Şükran duydukça o artacaktır. Oysa
yargıladığınızda onu sınırlandırmış olursunuz.
  • Parayla oynayın, paranıza şükran duyun, ona teşekkür edin.
  • Faturalarınıza teşekkür edin, şükran duyun.
  • Eğer siz parayla ilgili kendi realitenizi seçiyor olsaydınız neyi seçerdiniz?

“Para kirlidir, elinin kiridir, geldiği gibi gider, paran varsa derdin var” gibi sözler hep birer yargı ve kısıtlayıcı. Böyle düşünceleriniz varsa, para akışınız bundan olumsuz etkileniyordur. Aklınıza bu düşünce geldiğinde şöyle diyin, “Para kirlidir düşüncemi yıkıp yaratımını iptal ediyorum. Poc, pod, right, wrong, good, bad, all nine shorts, boys and beyonds” (Bu cümle saçma gibi durabilir ancak her bir kelimenin Access’te anlamı var. Tekerleme gibi bu şekilde söylenir, bunun amacı sizin düşünmenizi engellemektir. Çünkü beyin düşündükçe yargıları artar ve bu da enerjiyi kısıtlar.)

#3 İSTEKLİ OLUN.

Parayı isteyin. Parayı kendinize davet edin.

Yatmadan önce şöyle diyin; “Bugün her nerde parayı kendime davet etmediysem yıkıp yaratımını iptal ediyorum. Para ile ilgili tüm bakış açılarımı yıkıp yaratımını iptal ediyorum.” diyin. Sabah hiç bir bakış açınız yok para ile
ilgili. Nedir şimdi yeni bakış açınız?

Parayı eğlenceli görün, neşelendirsin sizi.

Parayı talep ediyoruz, bu konuda iyiyiz ama gün içinde parayı kendimize davet etmiyoruz. Örneğin bir saat beğendiniz ve hemen “bunu alacak gücüm yok” dediniz o anda parayı davet etmemiş oluyorsunuz. Tam tersi soru sorun. “Bu saati almam için olasılıklarım nelerdir?” “Bu harika restoranda yemek yemem için ne gereklidir?” gibi açık sorular. Ama cevabını düşünmeyin. Bırakın soru evrene gitsin.

#4 KAZANDIĞINIZIN %10'UNU KENARA KOYUN.

Kazandığınız her kuruşun %10'unu - ama hepsinin. Bu %10'u, kendinizi onurlandırmak için ayırıyorsunuz. Sıkışınca harcamayın. Burada biriktirdiğiniz para arttıkça “param var” hissi ve sizde yarattığı rahatlık artacak bu da para ile ilgili endişelerinizi azaltacak. Kendinizi onurlandırın ve her kazandığınızdan %10 ayırın, 3 ay içinde bile paranızın arttığını görecek ve şaşıracaksınız. Lütfen ama lütfen harcamayın. (Simone borçta iken başlamış ayırmaya, simdi 70.000 USD varmış o hesabında ve yine oradan harcamıyormuş.)
#5 ZENGİN OLMAYI ARZULAYIN.

Zenginlikle ilgili aklınıza olumsuz düşünce gelirse hemen “yıkıp yaratımını iptal ediyorum” diyin. Zengin mahallelerde yürüyüş yapın, pahalı mağazaları girin, gezin, sahip olmak için olasılıklarım nelerdir gibi sorular sorun. Hatta kıyafeti, saati deneyin, onun sizde yarattığı zengiliği hissedin. Sahip olabilirim enerjisidir bu. Onları satın alın demiyor, sadece o hissiyatı yaşamak olumlu etki sağlıyor.

Sürdürmek istediğiniz hayatın harcamalarını alt alta yazın. Her detayı.. Haftada kaç gün kaç paralık yemek, alışveriş, seyahat, tatil vs. Toplam rakamı bulun. Üstüne %10 onurlandırma payınızı ekleyin. Onun da üstüne eğlence için %20 ekleyin. 6 ayda bir yapın bunu, çünkü beklentileriniz sürekli değişiyor. Ve bunları talep edin. “Daha fazlasını yaratabilmem için neler mümkün?” diye sorun.

Sabah kalkarken şöyle diyin; “Dolaplardan, çekmecelerden, çantalardan para fışkırıyor, her yer para, nereye koyacağım bunları”, gülün, neşelenin. :)

Para nasıl eğlenceli olur? “Ne kadar çok param var.” diyin. “Paramı artırmak ve eğlenceli kılmak için bugün hangi bilgiye ihtiyacım var?” diye sorun.
#6 KENDİ İÇSEL DEĞERİ OLAN BİR ŞEY SATIN ALIN.

Örneğin Simone, kendisine pırlantalı, pahalı bir yüzük almış. Ama satarken değer kaybetmeyecek bir yüzük. Onu takıyormuş uygun yerlerde. Ona baktıkça kendini zengin hissediyormuş. Evinde altın ve gümüş külçeler varmış, onları gördükçe yine zenginlik hissi artıyormuş. Eğer hırsızlık riski varsa kasa yaptırın, evde kasanızda tutun diyor. Ya da zenginlik hissi veren bir eşyanız olsun.

#7 CÜZDANINIZDA FAZLA PARA TAŞIYIN. ALTIN TAŞIYIN.

Cüzdanınızda bir miktar para bulundurun. Bunu harcamayın. Her açtığınızda size param var hissi, enerjisi versin. Cüzdanda az para taşımak enerjinizi kısıtlıyor. Bir küçük altın da koyabilirsiniz.

*PARA NEŞEYİ TAKİP EDER.

Para neşeyi takip eder. İnsanlar tersini düşünür, param olursa neşem olur. Oysa tam tersi. Param olunca mutlu olacağım demek doğru değil. Şimdi mutlu olun. Sevdiğiniz şeyi yapın böylece mutlu olun, para onu takip eder.

“Yaratım doğrusal değildir. O bir enerjidir.”

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…