Rica ederim . Bu sayfadaki bilgiler ve arkadaşlar bana çok iyi geldi hayata bakış açım değişti, elimizden geldiğince destek oluyoruz birbirimize , boşverin çevrenizdekileri buraya takılınTeşekkürler
Tamam inşallah ben de buradayımRica ederim . Bu sayfadaki bilgiler ve arkadaşlar bana çok iyi geldi hayata bakış açım değişti, elimizden geldiğince destek oluyoruz birbirimize , boşverin çevrenizdekileri buraya takılın
Guzel yazi icin tesekkurler:)))Biz mutluluğu , keyfi seçelim
Eki Görüntüle 2115915
* * * * * * *
İnanç sisteminiz nasıl işliyor? Genelde zihninizde misiniz yoksa kalbinizde mi? Kendinizi sıklıkla "hayatım iyi gitmiyor, mutlu değilim, keyfim yerinde değil, sıkılıyorum, kazancım iyi değil" gibi cümleler kurarken yakalıyorsanız bu sizin sıklıkla tuzaklara düştüğünüzü göstermektedir.. Bunu değiştirmek için daha sık olumlamalar yapmanız gerekir.. Bu konuda ustalaşmaya çalışın..Aklınızdan geçenleri not etmede ustalaşma... Menfi cümleyi farkedin ve hemen yerine müspet cümleyi yerleştirin ve birkaç kez tekrar edin.. Mühim olan bilinçaltınızı değiştirmeye başlamaktır.. Şunu söylemeliyim ki kendinize emek vermeden ilerlemeniz söz konusu değil.. Çok çalışmak lazım... Kendi üstümüzde çok durmamız gerekir.. Kendimize fazlaca zaman ayırmamız gerekir... Pasımızı kirimizi akıtmamız gerekir..Kalbe ulaşmak kolay olmuyor...Ama tabii ki istersek ve niyet edersek yapamıyacağımız şey yok...inşallah dünyadaki her bir birey olumlu düşüncelere sahip olur ve olumlu davranışlar sergiler...
- Suzet Elkabes -
Buradaki evlilik için olan olumlama ve esmayi yapayım dedim dün akşam başladım bu sabah uyandığımda o kadar zor geldi ki çok inanarak yapamadım ama yine de yaptım. Bir de birisi dinlediğimiz şarkıların da hayatimizi etkilediğini söylemiş ilk sayfalarda, farkettim de benim beynimde sabahları batsın bu dünya çalıyor genelde :s :)) susturmak için baya uğraştım. İnşallah 21 gün devam edebilirim. Adetliyken de Esma çekebiliriz di mi?[
Evet çekiliyor
aynı öyle biri benim de hayatımdaydı gülerek gülerek laf sokuyordu ve gecen hafta hayatımdan da servisimden de çıktı ama kaç hafta başımın ağrımasına neden oldu bgn kendimi çok huzurlu hissediyorum ve bu sayfa sayesinde onla tartışmam bile benim lehime oldu çünkü olumlu düşündüm ve böyle de devam edicemBen de aranıza katılmaya karar verdim kızlar
Bu aralar hiç bişey yapmak içimden gelmiyor
Kendimi bırakmadım şükür ama zorlanıyorum
İçim karardı ve Zihni’m de dolu
İşyerinde dün Arkadaşım bişeyler dedi hâlâ kafamda ama o kadar akıllıca diyor ki tartışsam bana derler abartıyosun die
Yani iyiliğimi istercesine laf sokuyor
Aah ahhh bu gün de bitse hayırlısıyla
o insanla direk mesafe koy arana günaydın iyi akşamalr dışında paylaşım yapmaYa olay ne bilio musunuz ben hamilelik içim doktora gitimiştim sadece sabah sormuşlardı doktorun adını tamam mı söyledim bitti
Kendi doktorum yoktu ilgilenmedi dedim kapattım konuyu
Sora akşama yakın aradan saatler geçmiş biri deri enerjin baya iyi ne yedin öğlen
O arkadaş da çıkmış bana dio ki ona satılmış iyi gelmiştir yani doktorun adı lafa bak
Ben de hee doktoru mu diosun benim doktorum yoktu dedim ya dedim geçtim
Başladı özele git yok benim arkadaşım gitti Tekirdağ’da isersen numarasını veriyim dalga geçio bence
Ben de dedim ki sorun bulamadılar ki gidiyim şuan gerek yok
O da o zaman neymiş var bişey falan dio çok sinirliyim hâlâ
Teşekkür ederim canımo insanla direk mesafe koy arana günaydın iyi akşamalr dışında paylaşım yapma
aynı öyle biri benim de hayatımdaydı gülerek gülerek laf sokuyordu ve gecen hafta hayatımdan da servisimden de çıktı ama kaç hafta başımın ağrımasına neden oldu bgn kendimi çok huzurlu hissediyorum ve bu sayfa sayesinde onla tartışmam bile benim lehime oldu çünkü olumlu düşündüm ve böyle de devam edicem
Kitabı ilk defa duydum internetten baktım çok ilgimi çekti seviyorum bu tarz okumayı:) mutlaka paylaşın lütfenkızlar merhaba kendimi geçen hafta kötü hissediyordum buraya da gelemedim ama bugün çok iyi hissediyorum reglin de etkisi sanırım yeni bi kitaba başlıyorum MS 2150 bitirince düşüncelerimi yazarım
canım maalesef ben öyle durumlarda hep kendimi suçlayıp değersiz hissediyordum ilk defa bakış açımı değiştirdim ve olumlu sonuç aldım çok şükürTebrik ederim, ne kadar güzel sonuç almışsınız
Böyle durumlarda hayatın bize bıraktığı içi dolmayı bekleyen enerji balonumuz olduğunu düşünün.Balonu hangi enerjiyle doldururmak bize kalmış.Olumlu düşünüp,olaya ve kişiye ( herhangi bir kişi gibi düşünerek-o sadece bir araç) sevgiyle yaklaşırsak; dışardan gelen hazır enerjiyi kendimize çekeriz.O kişi fırsatımız olurHayatıma girmiş böyle kişiler için iyiki varlarmış diyorum, hepsi bana basamak oldu sağolsunlar
Buradaki evlilik için olan olumlama ve esmayi yapayım dedim dün akşam başladım bu sabah uyandığımda o kadar zor geldi ki çok inanarak yapamadım ama yine de yaptım. Bir de birisi dinlediğimiz şarkıların da hayatimizi etkilediğini söylemiş ilk sayfalarda, farkettim de benim beynimde sabahları batsın bu dünya çalıyor genelde :s :)) susturmak için baya uğraştım. İnşallah 21 gün devam edebilirim. Adetliyken de Esma çekebiliriz di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?