- 27 Kasım 2016
- 2.324
- 6.854
- 158
Bugün dördüncü gün ama sabah galiba unuttum ben söylemeyitam hatırlamıyorum büyük ihtimalle unuttum. Ama yine de devam edicem.
Aşk meşk işleri artık saçmalık olarak gelmeye başlamıştı yaşadığım aşk acılarından dolayı ama iki gündür tekrar aşık olabilirim gibi hissediyorum kendimi. Hatta işyerinde birinin bakışlarını yakalamaya başladım bile. Aramızda bir şey olacağından değil de, birilerinin beni beğendiğini hissetmeyeli bile baya olmuş. Yani olumlu gelişmeler var ruhsal olarak :)
Bana da ilham oldu:)HayallerimGercekOldu nin dedigine katiliyorum bizim kabul etmedigimiz,secmedigimiz hicbir sey bize sunulmaz.Aramizda bir sey olacagindan degil de diyerek genel anlamda aşk duygusuna negatif cekim yapiyorsunuz.Yani bildiginiz itiyorsunuz.Kendinizi layik gormuyorsunuz diye dusunuyorum,kendinizden hosnut degilsiniz.Mutlu bir iliskinin imajinasyonunu yapin desem yapamazsiniz cunku yeteri kadar motivasyonunuz yok.Ama once kendinizi sevme deger verme uzerine alistirmalar yaparsaniz enerjiniz yukselir, guzellikleri ilgileri cekersiniz.Sonra baslarsiniz yuksek motivasyonla ask imajinasyonlarina.
Simdi ben sizin yerinizde olsam ne imajinasyonlar yaparim; belki ilham olur hemen ornek vereyim : )))) Sizin nelerden hoslandiginizi,neleri sevdiginize dair cooook ince arastirmalar yapiyor;sizden,yakinlarinizdan,arkadaslarinizdan bir sekilde ogreniyor bunlari. Tesadufi bir sekilde onuneze hoop diye sunuyor.Sizi şaşirtmaya bayiliyor jestleriyle,bilinclatiniza da muazzam uyum sinyalleri gidiyor tabi.İcinizde havai fisekler atiyor hissi filan : ))))) Sizdeki en kucuk degisimi farkediyor, her harketiyle her davranisi buram buram ilgi kokuyor.
Tabi imajinasyonlariniz tek tarafli olmamali, sizden ona da yogun hisler gecmeli ki enerji alisverisi korunsun.Sizin her davranisiniz onda annesi olur kardesi olur hep onun yakinligini,sevgisini hissettiriyor(erkekler hep annelerini ararlar aslinda : )))) ) Onu hep keyifle coskuyla gulerken,iyiki seni tanimisim dedigini duyun.Seninle vaktin nasil gectigini anlamiyorum,senle yuzyillardir tanisan sonsuzdan gelen bir beraberligi olan cift gibi hissediyorum dedigini filan duyun.İste motivasyonunuza,zevklerinize,yaraticiliginiza gore arttirabilirsiniz.
Yani ne demek istedigimi anlatabildim dimi.Duygularin ve dusuncelerin gercekten de kokusu rengi var inaniyorum.Onlari biz bilincalti ile iletiyoruz.Hayatimiza olaylari insanlari da boyle cekiyoruz canlar,ne istiyorsaniz uzerine calisin detaylandirin.Enerjiniz degisecek,olaylara bakis aciniz degiseceginden istemsiz davranizlariniz eylemleriniz degisecek nacizane
Cok haklisin. Kendimden bir ornek vermek istiyorum. 3 sene once birine asik oldum. Asik oldugumu 6 ay sonra anladim. O da bos degil gibiydi ama bir sey olmadi aramizda. Ben takildim kaldim sanirim. Arada baskalari da oldu ama onunla olmamasi, beni istememesi, "begenmedi mi acaba?" hissi... Icimdeki bir duygudan cok takinti olarak kaldi. Halbuki sen, kim köpek demem gerekiyor:)))))HayallerimGercekOldu turuncusari Aklima ilk siz geldiniz ama dileklerim neden olmuyor diye sorun yasayan herkes icin yazayim. Oncelikle enerji alanimizi temizlememiz lazim. Kendimizi o dilege layik gormeliyiz. O durumu hakettigimize inancimiz tam olmali. Derinlerde bir yerde yetersizlik, degersizlik hisleri varsa ozguven eksikligi olusuyor. Il asamada bunlardan arinamiz cok onemli. Oncelikle biz kendimizi sevecegiz ki, ben sevilmeye layigim hissi cevremize yansisin.
Birkac gun once burda yazmistim. Mucize yasam instagram hesabinda , 1 subat tarihli paylasim enerji alanini temizlemeyle ilgili cok guzel bilgiler ve esmalar vermis.
Ihtiyaciniz olan alana niyet ederek yapabilirsiniz.
Askla kalin.
Ben kendimden nefret ediyorum vs. Ergenlik isyanlarindan " Canim kendim. Kimse sevmese bile ben seni hep severim." konumuna geldigime gore inancla, hersey basarilir.
Haklisin ya. Ama o inanç oluşmuyor biraz daha çalışmam lazım galiba :)"Aramizda bir sey olacagindan degil de" diyerek iptal ettin. Niye olmasin? Boyle diye diye yas oldu kac? Hala esma cekiyoruzben de bu seneyi medeni durumum degismis olarak kapatiyorum. Cok mutlu bir evlilik yaptigim icin sukrediyorum
HayallerimGercekOldu nin dedigine katiliyorum bizim kabul etmedigimiz,secmedigimiz hicbir sey bize sunulmaz.Aramizda bir sey olacagindan degil de diyerek genel anlamda aşk duygusuna negatif cekim yapiyorsunuz.Yani bildiginiz itiyorsunuz.Kendinizi layik gormuyorsunuz diye dusunuyorum,kendinizden hosnut degilsiniz.Mutlu bir iliskinin imajinasyonunu yapin desem yapamazsiniz cunku yeteri kadar motivasyonunuz yok.Ama once kendinizi sevme deger verme uzerine alistirmalar yaparsaniz enerjiniz yukselir, guzellikleri ilgileri cekersiniz.Sonra baslarsiniz yuksek motivasyonla ask imajinasyonlarina.
Simdi ben sizin yerinizde olsam ne imajinasyonlar yaparim; belki ilham olur hemen ornek vereyim : )))) Sizin nelerden hoslandiginizi,neleri sevdiginize dair cooook ince arastirmalar yapiyor;sizden,yakinlarinizdan,arkadaslarinizdan bir sekilde ogreniyor bunlari. Tesadufi bir sekilde onuneze hoop diye sunuyor.Sizi şaşirtmaya bayiliyor jestleriyle,bilinclatiniza da muazzam uyum sinyalleri gidiyor tabi.İcinizde havai fisekler atiyor hissi filan : ))))) Sizdeki en kucuk degisimi farkediyor, her harketiyle her davranisi buram buram ilgi kokuyor.
Tabi imajinasyonlariniz tek tarafli olmamali, sizden ona da yogun hisler gecmeli ki enerji alisverisi korunsun.Sizin her davranisiniz onda annesi olur kardesi olur hep onun yakinligini,sevgisini hissettiriyor(erkekler hep annelerini ararlar aslinda : )))) ) Onu hep keyifle coskuyla gulerken,iyiki seni tanimisim dedigini duyun.Seninle vaktin nasil gectigini anlamiyorum,senle yuzyillardir tanisan sonsuzdan gelen bir beraberligi olan cift gibi hissediyorum dedigini filan duyun.İste motivasyonunuza,zevklerinize,yaraticiliginiza gore arttirabilirsiniz.
Yani ne demek istedigimi anlatabildim dimi.Duygularin ve dusuncelerin gercekten de kokusu rengi var inaniyorum.Onlari biz bilincalti ile iletiyoruz.Hayatimiza olaylari insanlari da boyle cekiyoruz canlar,ne istiyorsaniz uzerine calisin detaylandirin.Enerjiniz degisecek,olaylara bakis aciniz degiseceginden istemsiz davranizlariniz eylemleriniz degisecek nacizane
Çok haklısın. Önceki ilişkimde aniden terkedilince çocuğu darlamıştım iki de bir beni mi beğenmiyorsun neyimden rahatsız oldun kendimi değiştireyim falan diyerek, halbuki önce kendisine baksindi. Aah ah kendimize o kadar çok haksızlık ediyoruz ki...HayallerimGercekOldu turuncusari Aklima ilk siz geldiniz ama dileklerim neden olmuyor diye sorun yasayan herkes icin yazayim. Oncelikle enerji alanimizi temizlememiz lazim. Kendimizi o dilege layik gormeliyiz. O durumu hakettigimize inancimiz tam olmali. Derinlerde bir yerde yetersizlik, degersizlik hisleri varsa ozguven eksikligi olusuyor. Il asamada bunlardan arinamiz cok onemli. Oncelikle biz kendimizi sevecegiz ki, ben sevilmeye layigim hissi cevremize yansisin.
Birkac gun once burda yazmistim. Mucize yasam instagram hesabinda , 1 subat tarihli paylasim enerji alanini temizlemeyle ilgili cok guzel bilgiler ve esmalar vermis.
Askla kalin.
Ben kendimden nefret ediyorum vs. Ergenlik isyanlarindan " Canim kendim. Kimse sevmese bile ben seni hep severim." konumuna geldigime gore inancla, hersey basarilir.
Ben tesekkur etmeyi unuttum:)HayallerimGercekOldu turuncusari Aklima ilk siz geldiniz ama dileklerim neden olmuyor diye sorun yasayan herkes icin yazayim. Oncelikle enerji alanimizi temizlememiz lazim. Kendimizi o dilege layik gormeliyiz. O durumu hakettigimize inancimiz tam olmali. Derinlerde bir yerde yetersizlik, degersizlik hisleri varsa ozguven eksikligi olusuyor. Il asamada bunlardan arinamiz cok onemli. Oncelikle biz kendimizi sevecegiz ki, ben sevilmeye layigim hissi cevremize yansisin.
Askla kalin.
Çok güzeldi teşekkür ederim:)Mutlu hafta sonlarıGüzel bir motivasyon videosu
(Videonun sağ alt tarafındaki ilk kutucuk alt yazı İçin)
https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=Hhk4N9A0oCA#
Nasıl hissediyorsun? :) Ben daha başlamadım onaHerkese mutlu pazarlarrrrrr:)
hayatdevamedecek mesajindan sonra arinma uygulamasi yapmaya basladim. 3.gunumdeyim. Acaba meditasyon da yapmam gerekir mi?
Bilmem, daha cok yeni. Onceden aklima geldikce devam ederdim hayale simdi hayir yolun baska yone diyorum.Nasıl hissediyorsun? :) Ben daha başlamadım ona
Canım arınma çalışmasını bana da atabilir misin rica etsem ?Bilmem, daha cok yeni. Onceden aklima geldikce devam ederdim hayale simdi hayir yolun baska yone diyorum.
Cok daha iyi oldugum icin sukrediyorum.
Bu arada yurt disi tatil planimdan ve maddiyattan bahsetmistim birkac gun once:) bileti aldim ama cok farkli bir yerden, umulmadik indirimlerle. Yetmedi demek ki hiiiiiic aklimin ucundan gecmeyecek bir para akisi basladi. Tahmin etmedigim bir ek is oldu diyeyim. Cok rahatlatti beni. Hatta yeni planlar yapmaya basladim:))))
Gercekten gezmeye cok merakliyim ne istersem oluyor cok sukur:) gercekten 10 sene once bir defa yaptigim ve tekrar yapmayi dusunmedigim bir sey sayesinde butcem rahatladi.
Diger dileklerimde ayni performansi gosteremememin sebebi gecmisten getirdigim blokajlarim heralde. Onun icin yapmaya hemen basladim bu arinmayi. Faydasini gordugum icin de sukrediyorum:)
Canım arınma çalışmasını bana da atabilir misin rica etsem ?
Teşekkür ederim canım:)çok güzelmiş inşallah ben de tam anlamıyla yapabilmeye arınmaya niyet ediyorum Pzt günü başlayacağım Allah’ın izni ile şifa olsun Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?