Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Merhabalar :)) bnde bu forumda okuyuculardan biriryim. hayatdevamedecek bahsettigi zaman bnde bu arinma olayina basladim. Suan 15. Gunumdeyim. Az kaldi insallah. Ha sorun olarak sadece kendime odakli yapiyorum cevremdeki herseyi etkiliyor iyi veya kotu :) Eskiden surekli endise duyardim simdi amaaan bosver ya diyip geciyorum :))

Etikilerini sizlerde paylasir misiniz kizlar :))

Gunaydiiiiiin:)

Coook guzel bir gunden herkese selamlar. Dun gece bu konulari arastirirken daha once de karsima cikan ho'oponopo yontemini hatirladim. Adini dogru yazamadim ama:))) bunun da faydasini gormusler:) ben de bunu da deneyecegim.

Kollektif birlik butunluk... konusunda hiiic bilgim olmadigi donemlerde okumustum kitabi.Uygulamaya basladigim sure boyunca ruyamda bilincaltimda cok derin etkiler birakmis insanlari goruyordum.Onlardan teker teker kurtuluyordum sanki.Muthis bir deneyim olmustu benim icin.Her icimden gecen negatif bir seye duruma;seni seviyorum ozur dilerim beni affet tesekkur ediyorum diyordum.Coook rahatliyordum.Artik tabi coook sey ogrendim, yasadigimiz hicbir olay karsilastigimiz hicbir insan yoktur ki onun icimizde bir karsiligi olmasin.İste icimizde karsilasmamizin ana nedenine yonleniyoruz ve durumu artik serbest birakiyoruz, seni taniyorum ve kabulleniyorum diyoruz aslinda.Olay budur yani

Bu yöntemle ilgili geçmiş sayfalarda senin detaylı bir açıklaman vardı canım hatırlıyorum ondan sonra ben de araştırırken kitaba denk geldim

Gunaydiiiiiiiin pozitif insanlar:)

Dun youtube den ho'oponopno telkinli bir video dinleyerek uyumaya calistim. Mistik yolun videosuydu. Gece ruyamda( eskiler bilir) sorun yasadigim is arkadasimi gordum. Cok odaklanamadim dun. Ustune bikincalti temizligi videosu da dinledim:))) ona da cok odaklanamadim. Normalde videolarin 5.dksinda uyumaya baslayan bende tik yok:)))) Sebebi nedir acaba? Bu ara Sahra- artik kulaklikla dinliyorum

Canım uyumaya yakın bu tür telkin çalışmalarını dinleyince uykum daha çok açılır uyuyamam. Sözsüz sakinleştiren müzikler mayıştırır uyutur genelde beni.
Seni uyutmayan kulaklıkla mı dinlemek bilemedim, yanlış yönlendirmekte istemem nasıl rahat ediyorsan o şekilde dinle kendi bedenin daha iyisini bilir :)

Yok kulaklikla ilgili degil. Ho'oponoopono telkininde muzik, alttan da cumleler var. Onlari anlamaya calistim falan:)))) bir de ictigim kahveler caylar:)))

AEDEN - AZRA KOHEN

Numi : Ne kadar elinden geleni yaparsa yapsın insanın kendi duvarlarını aşması zor, o duvarlar sadece beynimizde olsa bile. Demek istediğim şey, gelişmek o kadar kolay değil,
dışarıdan direnç gibi gözüken şey içerideki yetersizlik duygusu olabilirse bazen...
bazı varlıklar için kendi ile daha da fazla mücadele değil, kendini anlama ve kabullenme gerekebilir.

Dokas insanın kalbindeki cennet kapılarını aralayan tebessümüyle Numi’ nin gözlerindeki hüznü yıkarcasına ona yaklaşıp fısıldadı: “Haklı olabilirsin... Evriminizin bir halka birbirinize bir halka gibi bağlı olarak geliştiğinin, yani evrime yeni başlayan insanla, evrimde en önde olan insan arasında mutlak bir bağ olduğunun ve eğer en baştaki gelişmiş olan, en sondaki zayıf halkayı önemsemeden hareket ederse, o bağın zincir gibi gerilip tekamülde dirence yol açtığını henüz anlamadığınızın da göstergesi olabilir bir durum. Yargılamak insanlığın en büyük duvarıdır. Anlamak ve kabullenmekse yargılamanın tek ilacı. “

Düşündü Numi, Sonje’nin yargılamalarıydı beynindeki o dev duvarın her bir tuğlası. Ama nasıl oluyordu da Sonje onu her yargıladığında kendi gelişimi yavaşlıyordu?! Mümkün müydü bu?! Yargılayan birini hayat daha fazla gelişememekle mi cezalandırıyordu?
Ya hep birlikte ya da hiç miydik yani?!

Dokas iri beyaz bedenini manzaraya dönüp Aeden’in havasından derin bir nefes alırken “Aynı anda, değişik kombinasyonlarda var olan tek bir halka olduğunuz bilincine uyanana kadar birbirinizle, daha doğrusu kendi kombinasyonlarınızla çekişebiliyorsunuz. İnsan organizmasının en ilginç tarafı bir bütün olduğunu görene kadar insanlığını keşfedemiyor olması “ dedi.
Numi’ nin kafası karışmıştı Dokası’ın yüzünü görebilmek için net bir adım atıp sordu:
“Aynı anda, değişik kombinasyonlarda var olan tek bir halka... Bu nasıl olabilir?”
“Etrafında gördüğün her kişinin, değişik hayatlara doğmuş, değişik deneyimlerden geçmiş ve bu deneyimler sonunda bugünkü kimliklerine bürünmüş aynı enerji zerresi olduğunu düşün.”

Numi’nin iyice kaşları çatılmıştı, Dokas devam etti:
“Yani bu Evren’de aslında bir tek sen varsın ve geri kalan herşey senin kombinasyonların, değişik deneyimlere doğmuş ve bu deneyimlerdeki duygular tarafından şekillendirilmiş kombinasyonların... Başkasını yargıladığında aslında kendini yargılıyorsun.”
Numi “Yani ben, tek başıma kendi kombinasyonlarımla mı yaşıyorum?...Ama neden ? diye sorguladı.
Dokas gülümsedi, soruyu beğenmişti:
“Benim cevabım, var olan her türlü duyguyu deneyimlek için olurdu. Varoluş kendini farklı haller ve formlarda deneyimliyor. Ama varoluş deneyiminde her hücre kendi cevabını bulmakla görevlidir.

Not: Sayfaların fotoğrafını çekmedim , bu bölümü birkaç kere okudum ve daha çok özümsemek için yazarak paylaşmak istedim... Sayfa 107, 108, 109 ‘ dan alıntılar.

Kızlar merhabaaa ...
sizlere sorum var mesela aşırı derece dua edıormm olucak biliyorum inanıorm ve öylede oldu dıorm.. ama niyetlerimin tersini yaşamakla karşılaşıyorum bi öneriniz var mı artık sıkılmaya başladımmmm yöntemlere açığımmm

Sabir demek geldi icimden. Sabirla bekkeyecegiz. Olmadiysa vardir bunda da bir hayir diyecegiz...

Bilinçaltın dualarının tam aksini istiyor olabilir, ya da dualarının kabul olacağına inanmıyor olabilir.Bundan kurtulmanın yolu da bilinçaltını temizlemek olacaktır.

Bilinçaltın dualarının tam aksini istiyor olabilir, ya da dualarının kabul olacağına inanmıyor olabilir.Bundan kurtulmanın yolu da bilinçaltını temizlemek olacaktır.

Mesela bugün rüyamda biri bana büyü yaptığını ve o yüzden önümün kapalı olduğunu duyuyorum... bilinçaltımda böyle bi durum var ama telkin hep ediyorum bilmiyorum yaa çok olumlu bakıyorum ama tostlatıcak şeyler yaşayınca hayal kırıklıgı yaşıyorum ...

@pofu
Nerelerdesin canım, ne yaptın sınavlarını? Inşallah herşey istediğin gibi olmuştur. Dualarımızdasın.

@pofu
Nerelerdesin canım, ne yaptın sınavlarını? Inşallah herşey istediğin gibi olmuştur. Dualarımızdasın.
buralardayım cn :) henüz sınava girmedim kuzum, hem işe gidiyorum hem gece kalkıp ders çalışıyorum :) anlıycan çok yoğunum.. temmuzdan sonra belli olcak herşey, çok tşk ederim düğşündüğün için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…