Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Tesekkurler:)))

Aaa bana bildirim gelmiyorduuu dedim herke olumlamalardan vazgeçti meğerse durum öyle değilmiş Kızlaaaaaar herkese merhabaa uzun süreden sonraaaa

Bende dün araştırdım şu hayatımızdaki blokajları engelleri kaldrmaya fenaaa taktımmmm vee çakralarımızdaki blokajları temizlemeyi buldummm bu hafta başlıycamm uygulamaya ben bu işi çözücem arkadaşşş

Sizlerinnn nasıl gidiyo kaç gündür de hastaydımm biraz olumlamalarıma ara vermiş oldum Ama olsun yepyenidennnnn motive olmuş şekildeyimmm ayrıca kızlar unutmayın bu pazartesi çooo öenmli gökyüzü içinn dua niyet kapıları acıkmıss cok dua edin bugünn

Sen nasil bir yontem buldun?

Sen nasil bir yontem buldun?

Aslında ben bulmadım araştırdım :) youtube da mistik yok var orada tek tek çakraları hem acıklıyorlar hemde tıkanıklıkları temizlemek için formuller veriyorlar onu uygulycam dinledim de bazı çakralarım gerçekten tıkanık

Dun dinledigim meditasyon videosunu sizinle paylasmak icin ararken elim carpti bu acildi:))) hosuma gitti.

Gece bunu dinledim ama dinlerken uyuuakalmisim acaba beynim algilamaya devam etmis midir?
Evet canım biliçaltın almıştır mesajları. Aslında bizim kulağımız duyamadığımız (algılayamadığımız zannettiğimiz) sesleri iletirmiş beyne, kulaklıkla dinlediysen tamamdır :)

Mistik yolu ben de seviyorum. Erdem Taskinsu da guzel. Evrim balikci yi da seviyorum ama onun "e" leri acik. Dinlerken konsantrasyonumu bozuyor

Simdi benim aklim karisti. Bilincalti temizligi mi yapacagim? Cakra mi acacagim? Yardiiiiiim:)))

Çakralardaki tıkanıkları temizlemek gerekiyor.. ünlü astrologlar yıldız haritasına kişinin bakıp blokajların var bu sebeple kısmetin engelli derler sebebi budur canım mesela yanlış hatırlamıyorsam bogaz cakramız kapalı olunca tıkanık yanii blokaj oluşmuşsa bereket döngümüzde calısmıyormuş.. onları temizleyelim ki bilinçee kodladıklarımız da oluşabilsin

Gunaydiiiiiin:)

Coook guzel bir gunden herkese selamlar. Dun gece bu konulari arastirirken daha once de karsima cikan ho'oponopo yontemini hatirladim. Adini dogru yazamadim ama:))) bunun da faydasini gormusler:) ben de bunu da deneyecegim.

Coook guzel bir gunden herkese selamlar. Dun gece bu konulari arastirirken daha once de karsima cikan ho'oponopo yontemini hatirladim. Adini dogru yazamadim ama:))) bunun da faydasini gormusler:) ben de bunu da deneyecegim.
GÜNAaaydınn:))

O yöntem ne içinmiş bende araştırayım:)

Canım Ho'oponopono yöntemini uygulayacaksan Zero Limit - Joe Vitale ‘nin kitabını öneririm kitaplıkta olması gerekenlerden birtanedir.

Tesekkurler canim. Sen uyguladin mi? Ya da uygulayan var mi?
Ben de topiğe yeni yeni takip etmeye başladığım zamanlar kitap karşıma çıktı iki yıldan fazla oldu sanırım bir ay kadar uyguladım faydalı bulduğum yönü gerçekten içime dönmemi sağladı , eski halim olsa bencilleşmeye başladım derdim ama hayır kendimi sevmemi ve sadece kendime yatırım yapmamı gösteren olaylar durumlar yaşadım , yani doğru yol gösterdi kısaca. Kitabın pdf sini görmüştüm bir sitede ama hatırlayamadım sitenin adını canım araştır bir bakalım.

Cok tesekkur ederim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…