- 27 Kasım 2016
- 2.324
- 6.854
- 158
Arınmaya birde destek benden olsun biliyorsunuzdur belki ama paylaşmak istedim
Eki Görüntüle 2119274
1)Serotonin nasıl hissettirir: , canlı, zinde
Serotonin eksikliğinde nasıl hissederiz: Depresif, karamsar, öfkeli
Serotonini yükseltmek için: Egzersiz yapın, güneş ışınlarından faydalanın, triptofan içeren gıdaları tüketin (yumurta, çikolata,peynir), düzenli uyuyun
2)Dopamin nasıl hissettirir: Keyifli, hayata bağlı, kendine güvenli
Dopamin eksikliğinde nasıl hissederiz: Üşengeç, unutkan, canı sıkkın
Dopamini yükseltmek için: Mutlu eden hobiler edinin, müzik dinleyin, c vitamini tüketin, tirozin içeren gıdalar tüketin (muz,salatalık)
3)Oksitosin nasıl hissettirir: Sevgi dolu, şefkatli, cömert ve paylaşımcı
Oksitosin eksikliğinde nasıl hissederiz: Yalnız, sevgisiz, huzursuz
Oksitosini yükseltmek için: Masaj yaptırın, hayal kurun,evcil hayvan besleyin, sevdiklerinize sarılın
4) Endorfin nasıl hissettirir: Neşeli, rahat, pozitif
Endorfin eksikliğinde ne hissederiz: Stresli, gergin, isteksiz
Endorfini yükseltmek için ne yapmalıyız: Acı biber yiyin, aşık olun, düzenli yürüyüş yapın, sizi güldüren videolar seyredin...
- Alıntı -
Tesekkurler:)))Destek ve motivasyona bir ara gaz daha
NEYE İNANIYORSAN ONU YAŞARSIN...
"Yenildiğinizi düşünüyorsanız, yenilmişsinizdir. Cesur olmadığınızı düşünüyorsanız, korkaksınızdır! Kazanmak istiyor fakat kazanamayacağınızı düşünüyorsanız, kesinlikle kazanamazsınız demektir!Kaybedeceğinizi düşünüyorsanız, çoktan kaybetmişsinizdir! Dışarıdaki dünyaya çıktığınızda anlayacaksınız ki başarı, ancak onu istediğinizde gelecektir. Her şey insanın kafasında biter! Alt edildiğinizi düşünüyorsanız, alt edilmişsinizdir! Yükselmek için yüksek düşünmelisiniz! Bir ödülü kazanmadan önce kendinizden emin olmalısınız! Yaşam savaşını kazanan her zaman, en güçlü ya da en hızlı olan değildir. Er ya da geç kazanan kişi, kazanacağını önceden düşünebilen kişidir..."
ARNOLD PALMER
!!!
“ Er ya da geç kazanan kişi , kazanacağını önceden düşünebilen kişidir...”
Dun dinledigim meditasyon videosunu sizinle paylasmak icin ararken elim carpti bu acildi:))) hosuma gitti.
Gece bunu dinledim ama dinlerken uyuuakalmisimacaba beynim algilamaya devam etmis midir?
Sen nasil bir yontem buldun?Aaa bana bildirim gelmiyorduuu dedim herke olumlamalardan vazgeçti meğerse durum öyle değilmişKızlaaaaaar herkese merhabaa uzun süreden sonraaaa
Bende dün araştırdım şu hayatımızdaki blokajları engelleri kaldrmaya fenaaa taktımmmm vee çakralarımızdaki blokajları temizlemeyi buldummm bu hafta başlıycamm uygulamaya ben bu işi çözücem arkadaşşş
Sizlerinnn nasıl gidiyo kaç gündür de hastaydımm biraz olumlamalarıma ara vermiş oldumAma olsun yepyenidennnnn motive olmuş şekildeyimmm ayrıca kızlar unutmayın bu pazartesi çooo öenmli gökyüzü içinn dua niyet kapıları acıkmıss cok dua edin bugünn
Sen nasil bir yontem buldun?
Evet canım biliçaltın almıştır mesajları. Aslında bizim kulağımız duyamadığımız (algılayamadığımız zannettiğimiz) sesleri iletirmiş beyne, kulaklıkla dinlediysen tamamdır :)Dun dinledigim meditasyon videosunu sizinle paylasmak icin ararken elim carpti bu acildi:))) hosuma gitti.
Gece bunu dinledim ama dinlerken uyuuakalmisimacaba beynim algilamaya devam etmis midir?
Kulaklikla dinlememistimEvet canım biliçaltın almıştır mesajları. Aslında bizim kulağımız duyamadığımız (algılayamadığımız zannettiğimiz) sesleri iletirmiş beyne, kulaklıkla dinlediysen tamamdır :)
Mistik yolu ben de seviyorum. Erdem Taskinsu da guzel. Evrim balikci yi da seviyorum ama onun "e" leri acik. Dinlerken konsantrasyonumu bozuyorAslında ben bulmadım araştırdım :) youtube da mistik yok var orada tek tek çakraları hem acıklıyorlar hemde tıkanıklıkları temizlemek için formuller veriyorlar onu uygulycam dinledim de bazı çakralarım gerçekten tıkanık
Mistik yolu ben de seviyorum. Erdem Taskinsu da guzel. Evrim balikci yi da seviyorum ama onun "e" leri acik. Dinlerken konsantrasyonumu bozuyor
Kulaklıkla daha etkili olur derler ya genelde meditasyon başında , bundan sonrakileri kulaklıkla dinlersinKulaklikla dinlememistim
Ben bilinçaltı temizliği derim canım, ruh beden zihin dengeli olduktan sonra çakralar düzene girer bana göre. Yani yaşam akışı düzgün olur .Simdi benim aklim karisti. Bilincalti temizligi mi yapacagim? Cakra mi acacagim? Yardiiiiiim:)))
Simdi benim aklim karisti. Bilincalti temizligi mi yapacagim? Cakra mi acacagim? Yardiiiiiim:)))
GÜNAaaydınn:))Gunaydiiiiiin:)
Coook guzel bir gunden herkese selamlar. Dun gece bu konulari arastirirken daha once de karsima cikan ho'oponopo yontemini hatirladim. Adini dogru yazamadim ama:))) bunun da faydasini gormusler:) ben de bunu da deneyecegim.
Canım Ho'oponopono yöntemini uygulayacaksan Zero Limit - Joe Vitale ‘nin kitabını öneririm kitaplıkta olması gerekenlerden birtanedir.Gunaydiiiiiin:)
Coook guzel bir gunden herkese selamlar. Dun gece bu konulari arastirirken daha once de karsima cikan ho'oponopo yontemini hatirladim. Adini dogru yazamadim ama:))) bunun da faydasini gormusler:) ben de bunu da deneyecegim.
Tesekkurler canim. Sen uyguladin mi? Ya da uygulayan var mi?Canım Ho'oponopono yöntemini uygulayacaksan Zero Limit - Joe Vitale ‘nin kitabını öneririm kitaplıkta olması gerekenlerden birtanedir.
Ben de topiğe yeni yeni takip etmeye başladığım zamanlar kitap karşıma çıktı iki yıldan fazla oldu sanırım bir ay kadar uyguladım faydalı bulduğum yönü gerçekten içime dönmemi sağladı , eski halim olsa bencilleşmeye başladım derdim ama hayır kendimi sevmemi ve sadece kendime yatırım yapmamı gösteren olaylar durumlar yaşadım , yani doğru yol gösterdi kısaca. Kitabın pdf sini görmüştüm bir sitede ama hatırlayamadım sitenin adını canım araştır bir bakalım.Tesekkurler canim. Sen uyguladin mi? Ya da uygulayan var mi?
Cok tesekkur ederim:)Ben de topiğe yeni yeni takip etmeye başladığım zamanlar kitap karşıma çıktı iki yıldan fazla oldu sanırım bir ay kadar uyguladım faydalı bulduğum yönü gerçekten içime dönmemi sağladı , eski halim olsa bencilleşmeye başladım derdim ama hayır kendimi sevmemi ve sadece kendime yatırım yapmamı gösteren olaylar durumlar yaşadım , yani doğru yol gösterdi kısaca. Kitabın pdf sini görmüştüm bir sitede ama hatırlayamadım sitenin adını canım araştır bir bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?