- 30 Ocak 2018
- 636
- 995
- 18
- 36
Telkin tek başına bilinçaltını değiştirmede çok etkili olmayabilir.Esaslı bir temizlik lazım. Bu yüzden telkinden evvel temizlik,artı telkin daha etkili olur.Mesela bugün rüyamda biri bana büyü yaptığını ve o yüzden önümün kapalı olduğunu duyuyorum... bilinçaltımda böyle bi durum var ama telkin hep ediyorum bilmiyorum yaa çok olumlu bakıyorum ama tostlatıcak şeyler yaşayınca hayal kırıklıgı yaşıyorum ...
Çok teşekkürler paylaşım İçinHarika bir video.Mutlaka izleyin arkadaşlar.
Esaslı temizliği nasıl yapimm önerin var öı teknik için?:)Telkin tek başına bilinçaltını değiştirmede çok etkili olmayabilir.Esaslı bir temizlik lazım. Bu yüzden telkinden evvel temizlik,artı telkin daha etkili olur.
Ben yine bu noktada Güneş Tan'ın kitabını ve videolarını tavsiye edebilirim:) Regresyon da çok tavsiye edilir ama nasıl yapıldığına dair pek bir bilgim yok...Esaslı temizliği nasıl yapimm önerin var öı teknik için?:)
MuhtesemHarika bir video.Mutlaka izleyin arkadaşlar.
Harika bir video.Mutlaka izleyin arkadaşlar.
Guzel bir gunden herkese gunaydin:)
Ben bugun biraz karisik duygularla uyandim. Bir kisminiz hatirlar. Asik oldugum sonrasinda takintiya donustugunu dusundugum biri vardi. Dusuncem ya da olumlamalarim su yondeydi: hayatimda biri olsun. Hayirlisiysa o degilse baskasi. Tam olarak boyle demiyorum ama anafikir bu
Bu surec icinde ne onunla oldu ne de karsima cikan yeni kisilerle. Cogunuz burda ya da okudugun yazilarda hayatina yeni birinin girebilmesi icin diger kisinin enerjisinin bitmesi gerekir dedi. Yani onun enerjisi gidecek yerine yeni biri gelecek. Bir sure once izledigim bir videodan etkilendim oradaki seyleri uygulamaya basladim. Onceden aklima gelince mutlu olmak icin onunla ilgili hayal kurmaya devam ediyordum. Bunu yapma diyordu videoda. Ben de oyke yapiyordum artik. Sonra sosyala medya dan takip i birak diyordu. Facebookta arkadasiz ama takip etmiyorum k3ndisini instagtamda takip ediyorum, ediyor. Burdan birakamadim. Zaman zaman acaba hesabimi mi kapatsam diyorum. Yani yapamananin sebebi haber alma amaci degil. Yaslar buyuk ya yuz yuze de bakacagimiz ortamlar oluyor. Mesela ayin 24 unde ayni ortamda bulunacagiz
Her neyse ben onu birakmaya karar verdim. Bu sefer kesin kararliyim. Ha bir de sunu soyleyeyim. Biriyle gorusurken kiyaslama yapiyorum onunlahayalimdeki tipti iste
Dun gece ruyamda gordum. Yanimdan geciyordu birden tanidim aaa ne yapiyorsun falan filan. Sonra biz yalniz yurumeye basladik bir sekilde sevgili olduksonucta bilinc bilincalti onu istiyor:))) nasil mutluyum. Sonra uyandim aaa ruyaymis dedim meger ruya icinde ruyaymis. Sozde yine karsima cikti. Biz yine sevgili olduk tabiii kacinilmaz son gercekten uyandim. Mutlu uyanmadim. Mutsuz uyanmadim. Neydi bu anlamadim.
Sizce neydi? Acaba profesyinel yardim mi alsam? Su thetal healing yuklemesi mi yaptirsam. Ya da zero limit kitabini okumaya basladim. Son bir haftadir da ho'oponopono ile ilgili calismalar yapiyorum. Onun etkisi mi? Iste mesajim kadar karisigim. Acaba bu mesajin yeri yanlis mi Bdv ye mi yazmaliydim
Yardiiiiiiim
Bilmem, daha cok yeni. Onceden aklima geldikce devam ederdim hayale simdi hayir yolun baska yone diyorum.
Cok daha iyi oldugum icin sukrediyorum.
Bu arada yurt disi tatil planimdan ve maddiyattan bahsetmistim birkac gun once:) bileti aldim ama cok farkli bir yerden, umulmadik indirimlerle. Yetmedi demek ki hiiiiiic aklimin ucundan gecmeyecek bir para akisi basladi. Tahmin etmedigim bir ek is oldu diyeyim. Cok rahatlatti beni. Hatta yeni planlar yapmaya basladim:))))
Gercekten gezmeye cok merakliyim ne istersem oluyor cok sukur:) gercekten 10 sene once bir defa yaptigim ve tekrar yapmayi dusunmedigim bir sey sayesinde butcem rahatladi.
Diger dileklerimde ayni performansi gosteremememin sebebi gecmisten getirdigim blokajlarim heralde. Onun icin yapmaya hemen basladim bu arinmayi. Faydasini gordugum icin de sukrediyorum:)
Hayallerim gercekoldu su butceni rahatlatan isi benimle de paylasir misin ? Gercekten buna ihtiyacim varBilmem, daha cok yeni. Onceden aklima geldikce devam ederdim hayale simdi hayir yolun baska yone diyorum.
Cok daha iyi oldugum icin sukrediyorum.
Bu arada yurt disi tatil planimdan ve maddiyattan bahsetmistim birkac gun once:) bileti aldim ama cok farkli bir yerden, umulmadik indirimlerle. Yetmedi demek ki hiiiiiic aklimin ucundan gecmeyecek bir para akisi basladi. Tahmin etmedigim bir ek is oldu diyeyim. Cok rahatlatti beni. Hatta yeni planlar yapmaya basladim:))))
Gercekten gezmeye cok merakliyim ne istersem oluyor cok sukur:) gercekten 10 sene once bir defa yaptigim ve tekrar yapmayi dusunmedigim bir sey sayesinde butcem rahatladi.
Diger dileklerimde ayni performansi gosteremememin sebebi gecmisten getirdigim blokajlarim heralde. Onun icin yapmaya hemen basladim bu arinmayi. Faydasini gordugum icin de sukrediyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?