Anladim tesekkur ederim:)Canım ben kendi bedenim kendi zihnim için yapmıştım, yani varlığıma seni seviyorum, lütfen beni affet, özür dilerim, teşekkür ederim diyordum, rüyalarımda görüyordum aynı olay ve kişileri, tekrar yaşıyordum film fragmanı gibi ama aynı üzüntüyü ya da hissi hissetmiyordum o duyguyu bırakmış gibi nötr gibi ( bir olay ya da eski bir anı kafamda belirlemiyordum) biraz karışık oldu anlatım ama sen anladın ne demek istediğimi :) istersen belli bir süre böyle yap, sonra istediğin bir konuya yanda kişi için yaparsın, sen kendi hayatın önceliklerine göre belirlersin zaten.
Bilinçaltı temizleniyor. Ben de Tuğçe Işınsu'nun geçmiş ile aradaki kordon bağını kesin dediği şeyi yaptığımda rüyamda çok acayip şeyler görmüştüm.Guzel bir gunden herkese gunaydin:)
Ben bugun biraz karisik duygularla uyandim. Bir kisminiz hatirlar. Asik oldugum sonrasinda takintiya donustugunu dusundugum biri vardi. Dusuncem ya da olumlamalarim su yondeydi: hayatimda biri olsun. Hayirlisiysa o degilse baskasi. Tam olarak boyle demiyorum ama anafikir bu
Bu surec icinde ne onunla oldu ne de karsima cikan yeni kisilerle. Cogunuz burda ya da okudugun yazilarda hayatina yeni birinin girebilmesi icin diger kisinin enerjisinin bitmesi gerekir dedi. Yani onun enerjisi gidecek yerine yeni biri gelecek. Bir sure once izledigim bir videodan etkilendim oradaki seyleri uygulamaya basladim. Onceden aklima gelince mutlu olmak icin onunla ilgili hayal kurmaya devam ediyordum. Bunu yapma diyordu videoda. Ben de oyke yapiyordum artik. Sonra sosyala medya dan takip i birak diyordu. Facebookta arkadasiz ama takip etmiyorum k3ndisini instagtamda takip ediyorum, ediyor. Burdan birakamadim. Zaman zaman acaba hesabimi mi kapatsam diyorum. Yani yapamananin sebebi haber alma amaci degil. Yaslar buyuk ya yuz yuze de bakacagimiz ortamlar oluyor. Mesela ayin 24 unde ayni ortamda bulunacagiz
Her neyse ben onu birakmaya karar verdim. Bu sefer kesin kararliyim. Ha bir de sunu soyleyeyim. Biriyle gorusurken kiyaslama yapiyorum onunlahayalimdeki tipti iste
Dun gece ruyamda gordum. Yanimdan geciyordu birden tanidim aaa ne yapiyorsun falan filan. Sonra biz yalniz yurumeye basladik bir sekilde sevgili olduksonucta bilinc bilincalti onu istiyor:))) nasil mutluyum. Sonra uyandim aaa ruyaymis dedim meger ruya icinde ruyaymis. Sozde yine karsima cikti. Biz yine sevgili olduk tabiii kacinilmaz son gercekten uyandim. Mutlu uyanmadim. Mutsuz uyanmadim. Neydi bu anlamadim.
Sizce neydi? Acaba profesyinel yardim mi alsam? Su thetal healing yuklemesi mi yaptirsam. Ya da zero limit kitabini okumaya basladim. Son bir haftadir da ho'oponopono ile ilgili calismalar yapiyorum. Onun etkisi mi? Iste mesajim kadar karisigim. Acaba bu mesajin yeri yanlis mi Bdv ye mi yazmaliydim
Yardiiiiiiim
Yaa ben bir türlü düşünüp bırakmıyorum. Düşünme kısmı hayal etme kısmı tamam ama sonrasında aklımdan çıkaramıyorum bir türlü...Hoş bir yazı mutlu akşamlar herkese
Eki Görüntüle 2122322
Her bir şey ummadığın bir anda gelir. Sen beklemeyi kesersin. Bir bakmışsın niyet ettiklerin oluyor. Senin düşündüğün imajine ettiğin herşey zaten rezonans alanında. Bırak biraz düşünmeyi nasıl olacak demeyi ki frekanslar oluşsun. Sürekli kontrol etmeye çalışma. Emin olduğumuz bir şey var ki; O da düşündüklerimizin bizim hayatımıza kesin olarak dahil olacakları. Lakin kafanda olmayacağına dair şüphe taşımamalısın. Şıimdiye kadar deneyimledin sen unuttuğun anda olur herşey. Yani zihninin sessizliğinde. İkramiyeler bile o bileti unuttuğunda gelir. Her sabah kalkıp nerde mucize diye soran zihnin seni mucizeden uzaklaştırır. Sadece inan. Bırak unut. O zaten sende kodlu bilgi. Yönetim Allahın emrinde. O ne zaman takdir ederse o gün o an olur. Ama sen sürekli müdahale etmeye kalkıyorsun.
Bırakırsan rezonans yasası işini tam olarak layıkıyla yapar. Hersey beklemediğin anda gelir bir bakarsın bir anda değişmiş herşey. Zihnin beynin işleyişi ve ruhun yasalarına dair deneyimlediklerin boşlukta oluşumun gerçekleştiğine dairdir. Boşluk nedir o vakit. Zihnin sustuğu vidi bidi yapmayı kestiği vakittir. Sen neyi ne şekilde tahayyül ettiysen ona yakın yada tam olarak niyetlerin gercekleseceğidir. Deneyimlerin bu yönde ve biliyorsun ki herkesinde bu şekilde. Teslimiyet dediğimiz bu işte. Sen iste bırak. Zaten sen DNA ve hücrelerine isteğini kodladıysan tam olarak buna bunun oluşumuna izin verirsen olur. Sadece serbest bırak rahat ol. Sevgiyle umutla barışla ışıkla ve aşkla kalınız. Saygılarımla.
- Nevzat Ertürk -
MS 2150 yıl beğenmediniz mi? Almayayım o zaman bende.iyice merak ettim şimdi en son MS 2150 okudum ama çok etkilenmedim açıkçası zero limit sıfır noktası ve bilinçaltının gücü var elimde hangisinden başlasam bilemiyorum
Hııhh tamam işte sorumluluk bizde pik noktası ... o an sadece kendin için yapıyorsun çalışmayı, biz çekiyoruz durum ya da kişileri, kendi özümüze söylüyoruz cümleleri.Anladim tesekkur ederim:)
Bugun beni cok kizdiran bir olay yasadim da o an aklima geldi hemen yapsam mi acaba diye. Kisiye cok kizmistim. Sorumluluk bende diye baslayip...:)))
Tamam o zaman. Direk bu olayin sorumlusu benim diyerek soyluyorum 4 cumleyi:)Hııhh tamam işte sorumluluk bizde pik noktası ... o an sadece kendin için yapıyorsun çalışmayı, biz çekiyoruz durum ya da kişileri, kendi özümüze söylüyoruz cümleleri.
Siz bilincakti temizleniyor dedikce o kadar mutlu oluyorum kiBilinçaltı temizleniyor. Ben de Tuğçe Işınsu'nun geçmiş ile aradaki kordon bağını kesin dediği şeyi yaptığımda rüyamda çok acayip şeyler görmüştüm.
Yaa ben bir türlü düşünüp bırakmıyorum. Düşünme kısmı hayal etme kısmı tamam ama sonrasında aklımdan çıkaramıyorum bir türlü...
Teşekkür ederim yazı için.
MS 2150 yıl beğenmediniz mi? Almayayım o zaman bende.
Zero Limit okuyup çok beğendiğim bir kitap. Ayrıca Pierre Franckh in Rezonans Kanunu kitabını da şiddetle tavsiye ederim, okuyorum şu an ve çok işime yaradı hayata bakışım değişti.
Ben şokokurken cok sasirdim. Ruyalar kismi bana tam uyuyor zaten
Cok tesekkur ederim
Sahra- iyi ki paylastin.
MasallahAhhh buraya sizlere ilk yazdigimda surekli dusundugum, cagirdigim, hayal ettigim evdi.
Ve evimiz imara acildi kentsel donusume girdi.
Yani oldu.
Biz suan fiyat alip anlasmaya calisicaz.
Yani o olumsuzluklar bir anda kalkti.
Ve Rabbim bize bir melek emanet etti hediyesiyle geldi yani ev haberi
Cok sukur bin sukur.
Ne guzel cogu isteginiz olmusHerkese hellooo. Ay Allah'ım ne kadar süre olmuş uğramayalı bu topiğe özlemişim :)
Bilen bilir, hatırlayan hatırlar 2015 Mart'ta hayatıma esmaları,olumlamaları ve niyet etmeyi soktuğumdandır 3 yılda hayatımda çok şey değişti. Süreç içinde değişmiyor gibi geliyor ama şimdi geriye dönüp baktığımda neler neler değişmiş .Allah'ıma bin kez şükürler olsun ki beni kendiyle meşgul eylemiş. Hatta öyle ki, 21 gün olumlamalarımı yapıp isteklerim gerçekleştikten sonra uzun aralar günlük dualarım haricinde yaptığım bir esma, bir olumlama çalışması olmamıştı buna rağmen Allah'ımın sevdiği kuluyum ki bana yürü ya kulum dedi bir bir verdi isteklerimi :)
Burada okudum, bilgilendim, uyguladım ve gerçekten kazandım. Allah'ın izniyle tabi. Eskiden de hep yapardım, bir şeye niyetlenmeden önce durumumu açıklayıp burada hep yorum alırdım. Tabii ki insanın niyetini en iyi kendi bilir ama o niyeti doğru ifade etmek de bi o kadar önemli.
yine aynısını yapıp sizlerin o güzel enerjisiyle fikirlerinizi almak istiyorum.
Sevdiğim biri vardı yaklaşık 2 yıldır birlikteydik ama Ocak'tan beridir ayrıldık ve görüşmüyoruz. Doğum gününü falan kutladım cevap yok, öyle büyük bişey olmadı ama karşılıklı inanç kırılımı diyebiliriz. Şimdi ben hep derim ki "Allah'ım hayırlım o'ysa onla olayım yoksa hayırlısı kimse onu kısmet et" diye. Ama Allah biliyor ya şu anda gönlümde yatan aslan o kişi yani.
Bu sebeple bu kişiyle mutlu ve huzurlu bi ilişki için olumlama yapmak istiyorum. Ama buna paralel olarak biraz enerji ve yaşam alanıma, kalbime gönlüme ferahlık verecek bir olumlama da söylemek istiyorum. Siz olsanız niyet ve olumlamanızı ne şekilde yapardınız?
Her görüş benim için ayrı kıymetli. Harmanlayıp en sonunda kendi cümlelerimle yeniden yorumladığım için :)
Şimdiden Allah razı olsun ve tüm istekleriniz bir bir gerçekleşsin
Maşallah bütün niyetleriniz olmuş ne güzel :) hayallerimgercekoldu nun dediği gibi bencede net şekilde belirleyin niyetinizi, “yoksa, o olmazsa bu olsun “gibi az bile olsa belirsizlik ya da olumsuz çağrışım içeren kelimelere dikkat edin. Allahım gönlünüzdekini nasip etsin inşallah.Herkese hellooo. Ay Allah'ım ne kadar süre olmuş uğramayalı bu topiğe özlemişim :)
Bilen bilir, hatırlayan hatırlar 2015 Mart'ta hayatıma esmaları,olumlamaları ve niyet etmeyi soktuğumdandır 3 yılda hayatımda çok şey değişti. Süreç içinde değişmiyor gibi geliyor ama şimdi geriye dönüp baktığımda neler neler değişmiş .Allah'ıma bin kez şükürler olsun ki beni kendiyle meşgul eylemiş. Hatta öyle ki, 21 gün olumlamalarımı yapıp isteklerim gerçekleştikten sonra uzun aralar günlük dualarım haricinde yaptığım bir esma, bir olumlama çalışması olmamıştı buna rağmen Allah'ımın sevdiği kuluyum ki bana yürü ya kulum dedi bir bir verdi isteklerimi :)
Burada okudum, bilgilendim, uyguladım ve gerçekten kazandım. Allah'ın izniyle tabi. Eskiden de hep yapardım, bir şeye niyetlenmeden önce durumumu açıklayıp burada hep yorum alırdım. Tabii ki insanın niyetini en iyi kendi bilir ama o niyeti doğru ifade etmek de bi o kadar önemli.
yine aynısını yapıp sizlerin o güzel enerjisiyle fikirlerinizi almak istiyorum.
Sevdiğim biri vardı yaklaşık 2 yıldır birlikteydik ama Ocak'tan beridir ayrıldık ve görüşmüyoruz. Doğum gününü falan kutladım cevap yok, öyle büyük bişey olmadı ama karşılıklı inanç kırılımı diyebiliriz. Şimdi ben hep derim ki "Allah'ım hayırlım o'ysa onla olayım yoksa hayırlısı kimse onu kısmet et" diye. Ama Allah biliyor ya şu anda gönlümde yatan aslan o kişi yani.
Bu sebeple bu kişiyle mutlu ve huzurlu bi ilişki için olumlama yapmak istiyorum. Ama buna paralel olarak biraz enerji ve yaşam alanıma, kalbime gönlüme ferahlık verecek bir olumlama da söylemek istiyorum. Siz olsanız niyet ve olumlamanızı ne şekilde yapardınız?
Her görüş benim için ayrı kıymetli. Harmanlayıp en sonunda kendi cümlelerimle yeniden yorumladığım için :)
Şimdiden Allah razı olsun ve tüm istekleriniz bir bir gerçekleşsin
Ahhh buraya sizlere ilk yazdigimda surekli dusundugum, cagirdigim, hayal ettigim evdi.
Ve evimiz imara acildi kentsel donusume girdi.
Yani oldu.
Biz suan fiyat alip anlasmaya calisicaz.
Yani o olumsuzluklar bir anda kalkti.
Ve Rabbim bize bir melek emanet etti hediyesiyle geldi yani ev haberi
Cok sukur bin sukur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?