Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Iste ben rahat birakmadim. Aslinda bu kadar dusunmemem lazim. Elimde iyi hissetmek kitabi da var. O ikisini de okuyayim. Bu olayi o kadar merkezim haline getirmek istemiyorum.

Cok guzel bir yazi tesekkur ederim:)

Bende acaba yontem mi ise yaramaya basladi diye dusundum:) tesekkur ederim iyi dusuncelerin icin. Zamani geldiginde her sey cok guzel oluyor.

Ayni is yerinde calismiyoruz ama memleket sebebiyle gorusme ihtimalimiz cok:) sosyal medyada da kendisi kuzeni anasi danasi herkes var:))) kendi kisisel hesabimdan cikarsam bile dernegin hesaplarini ben yonetiyorum. Ordan karsima cikiyor:))))

Aman iste. Bunu bir sorun olaral gormeyi biraktigimda cok daha iyi olacagim.

Bu arada ben arinma isini 1 hafta yaptim ve biraktim

Meditasyon, telkin, olumlama ya da dua birine tekrar başla canım zaten sonra zihin otomatiğe alıyor, ben bunlardan birini yapmayı bırakayım durduk yere içimden bir olumlama cümlesi ya da beni yükselten dua okuyor buluyorum kendimi

Temizlk arınma esması hangisi

zero limit bende de var ama okumadum hala

iyice merak ettim şimdi en son MS 2150 okudum ama çok etkilenmedim açıkçası zero limit sıfır noktası ve bilinçaltının gücü var elimde hangisinden başlasam bilemiyorum

bir iki haftadır girmiyordum sayfa canlanmış çok güzel paylaşımlar olmuş elinize sağlık

Sahra- ben geceleri ho'oponopono telkinleriyle uyuyorum artik. Aklima geldikce de 4 cumleyi tekrar ediyorum. Kitabin henuz baslarinda oldugum icin soruyorum. Tek bir konuya mi odaklanmaliyiz yoksa o an aklimiza gelen her seye odaklanabilir miyiz? Yani birden fazla konuya uygulayabilir miyiz?

Canım ben kendi bedenim kendi zihnim için yapmıştım, yani varlığıma seni seviyorum, lütfen beni affet, özür dilerim, teşekkür ederim diyordum, rüyalarımda görüyordum aynı olay ve kişileri, tekrar yaşıyordum film fragmanı gibi ama aynı üzüntüyü ya da hissi hissetmiyordum o duyguyu bırakmış gibi nötr gibi ( bir olay ya da eski bir anı kafamda belirlemiyordum) biraz karışık oldu anlatım ama sen anladın ne demek istediğimi :) istersen belli bir süre böyle yap, sonra istediğin bir konuya yanda kişi için yaparsın, sen kendi hayatın önceliklerine göre belirlersin zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…