- 27 Kasım 2016
- 2.324
- 6.854
- 158
Iste ben rahat birakmadim. Aslinda bu kadar dusunmemem lazim. Elimde iyi hissetmek kitabi da var. O ikisini de okuyayim. Bu olayi o kadar merkezim haline getirmek istemiyorum.Hoş bir yazı mutlu akşamlar herkese
Eki Görüntüle 2122322
Her bir şey ummadığın bir anda gelir. Sen beklemeyi kesersin. Bir bakmışsın niyet ettiklerin oluyor. Senin düşündüğün imajine ettiğin herşey zaten rezonans alanında. Bırak biraz düşünmeyi nasıl olacak demeyi ki frekanslar oluşsun. Sürekli kontrol etmeye çalışma. Emin olduğumuz bir şey var ki; O da düşündüklerimizin bizim hayatımıza kesin olarak dahil olacakları. Lakin kafanda olmayacağına dair şüphe taşımamalısın. Şıimdiye kadar deneyimledin sen unuttuğun anda olur herşey. Yani zihninin sessizliğinde. İkramiyeler bile o bileti unuttuğunda gelir. Her sabah kalkıp nerde mucize diye soran zihnin seni mucizeden uzaklaştırır. Sadece inan. Bırak unut. O zaten sende kodlu bilgi. Yönetim Allahın emrinde. O ne zaman takdir ederse o gün o an olur. Ama sen sürekli müdahale etmeye kalkıyorsun.
Bırakırsan rezonans yasası işini tam olarak layıkıyla yapar. Hersey beklemediğin anda gelir bir bakarsın bir anda değişmiş herşey. Zihnin beynin işleyişi ve ruhun yasalarına dair deneyimlediklerin boşlukta oluşumun gerçekleştiğine dairdir. Boşluk nedir o vakit. Zihnin sustuğu vidi bidi yapmayı kestiği vakittir. Sen neyi ne şekilde tahayyül ettiysen ona yakın yada tam olarak niyetlerin gercekleseceğidir. Deneyimlerin bu yönde ve biliyorsun ki herkesinde bu şekilde. Teslimiyet dediğimiz bu işte. Sen iste bırak. Zaten sen DNA ve hücrelerine isteğini kodladıysan tam olarak buna bunun oluşumuna izin verirsen olur. Sadece serbest bırak rahat ol. Sevgiyle umutla barışla ışıkla ve aşkla kalınız. Saygılarımla.
- Nevzat Ertürk -
Cok guzel bir yazi tesekkur ederim:)ZAMANIN KIYMETİNİ BİLİN...
Her sabah hesabınıza 86.400 TL yatıran bir banka düşünün. Gün boyu istediğiniz kadar parayı harcamakta veya harcamamakta serbestsiniz. Parayı istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Oyunun sadece tek bir koşulu var; harcamayı başaramadığınız meblağ ertesi güne devretmez, akşam hesabınızdan geri çekilir ve bu paranın hiçbir bölümünü ne sebeble olursa olsun saklayamazsınız. Bir önceki günün tutarının tamamını harcamış veya hiçbir bölümünü harcamamış da olsanız ertesi sabah hesabınızda yine 86.400 TL bulacaksınız. Nasıl keyifli değil mi? Farkında olsanız da olmasanız da aslında hepimizin böyle bir bankası var; Adı ''ZAMAN"... Her sabah 86.400 SANIYE hesabınıza yatıyor ve o gün daha fazlasını asla harcayamıyorsunuz. Kullanamadığınız kısım ise akıp gidiyor ve hesabınızdan siliniyor, hiç devretmiyor. Her gün size yeni bir hesap açılıyor, her akşam günün bakiyesi siliniyor... Eğer günlük hesabınızı kullanmadıysanız, bu zarar sizindir, geriye dönüş yok, yarından avans çekmek yok... Bugünü, bugünkü hesaptan yaşamalısınız... ZAMAN hiç kimseyi beklemez... Dün artık mazi oldu... Yarın ise muamma... Bugün ise avuçlarımızın içinde bize sunulmuş bir armağandır... Sağlık, huzur ve kazançlı harcanacak ''ZAMAN''lara...
TERAPİDE BİR GÜN - Psikoterapist & Yazar Cem Keçe
Bende acaba yontem mi ise yaramaya basladi diye dusundum:) tesekkur ederim iyi dusuncelerin icin. Zamani geldiginde her sey cok guzel oluyor.Merhaba canım bilinç altın bence temizliğe başlamış sen zero limiti okumaya, ho oponoya yapmaya devam et. Kendine kızma, başka biriyle kıyaslama yaptığın zaman, bu çok normal. Hatta hepimiz eski ama görüşmediğimiz bağımızı kopardığımız bir arkadaşımızı, tanıştığımız yeni insanlarla kıyaslamaz mıyız ? iyi ya da kötü taraflarını. Ailede alıştığımız düzeni evlendiğimiz kişide veya ortamda bekleriz.
Anladığım kadarıyla o kişi görmezden gelmiyorsun iş ortamında karşılaşıyorsunuz merhabanız var bu güzel. Köşe bucak kaçmak, görmek istememek daha büyük direnç oluştururdu. Sosyal medyada takipi bırakıp silme konusunda birşey diyemeyeceğim, belki zaman gelecek aaa bu kişi hala listemde miymiş ya diyeceksin zaman ver kendine, bdv ye gitmene gerek yokbaşka yorumlar da gelir kızlardan, grup destek ekibi burda canım :)
Ben de şu temizlik arınma esmasına başladım ya minik minik aksilikler yaşadık ama düzeltiyoruz ( belki eski kalmış sevgiye dair olmayan enerjiler çıkıyor temizleniyor, temizlik yaparken biraz toz kalkar bitince mis olur ) hatta hayatımız düzgün herşey yolunda çok şükür.
Sen de benim gibi kalıntıları temizliyorsun belki, yerine daha güzel saf temiz enerjiler gelecek, temizliğe devam yani (bütünün hayrına bir sevgi) öyle olsun inşallah
Meslegimle ilgili ek is yapmaya basladim diyeyim cok sukur. Senin isini bilmedigin icin bir yorum yapamayacagim.Hayallerim gercekoldu su butceni rahatlatan isi benimle de paylasir misin ? Gercekten buna ihtiyacim var
Meditasyon, telkin, olumlama ya da dua birine tekrar başla canım zaten sonra zihin otomatiğe alıyor, ben bunlardan birini yapmayı bırakayım durduk yere içimden bir olumlama cümlesi ya da beni yükselten dua okuyor buluyorum kendimiBende acaba yontem mi ise yaramaya basladi diye dusundum:) tesekkur ederim iyi dusuncelerin icin. Zamani geldiginde her sey cok guzel oluyor.
Ayni is yerinde calismiyoruz ama memleket sebebiyle gorusme ihtimalimiz cok:) sosyal medyada da kendisi kuzeni anasi danasi herkes var:))) kendi kisisel hesabimdan cikarsam bile dernegin hesaplarini ben yonetiyorum. Ordan karsima cikiyor:))))
Aman iste. Bunu bir sorun olaral gormeyi biraktigimda cok daha iyi olacagim.
Bu arada ben arinma isini 1 hafta yaptim ve biraktim
Tamam canim. TesekkurlerMeditasyon, telkin, olumlama ya da dua birine tekrar başla canım zaten sonra zihin otomatiğe alıyor, ben bunlardan birini yapmayı bırakayım durduk yere içimden bir olumlama cümlesi ya da beni yükselten dua okuyor buluyorum kendimi
Ben ev hanimiyim,hayallerimgercekoldu.Meslegimle ilgili ek is yapmaya basladim diyeyim cok sukur. Senin isini bilmedigin icin bir yorum yapamayacagim.
Gercekten inan, iste oluyor:)
Ben ev hanimiyim,hayallerimgercekoldu.Meslegimle ilgili ek is yapmaya basladim diyeyim cok sukur. Senin isini bilmedigin icin bir yorum yapamayacagim.
Gercekten inan, iste oluyor:)
Bebegim ve iki evladim var. Evde yapabilecegim ek is arastiriyorum ben de :)Ben ev hanimiyim,hayallerimgercekoldu.
Ben ev hanimiyim,hayallerimgercekoldu.
Insallah en yakin zamanda buldum is mesajlarini gorecegiz:)Bebegim ve iki evladim var. Evde yapabilecegim ek is arastiriyorum ben de :)
Tesekkur ederim,insallah.Insallah en yakin zamanda buldum is mesajlarini gorecegiz:)
Temizlk arınma esması hangisiMerhaba canım bilinç altın bence temizliğe başlamış sen zero limiti okumaya, ho oponoya yapmaya devam et. Kendine kızma, başka biriyle kıyaslama yaptığın zaman, bu çok normal. Hatta hepimiz eski ama görüşmediğimiz bağımızı kopardığımız bir arkadaşımızı, tanıştığımız yeni insanlarla kıyaslamaz mıyız ? iyi ya da kötü taraflarını. Ailede alıştığımız düzeni evlendiğimiz kişide veya ortamda bekleriz.
Anladığım kadarıyla o kişi görmezden gelmiyorsun iş ortamında karşılaşıyorsunuz merhabanız var bu güzel. Köşe bucak kaçmak, görmek istememek daha büyük direnç oluştururdu. Sosyal medyada takipi bırakıp silme konusunda birşey diyemeyeceğim, belki zaman gelecek aaa bu kişi hala listemde miymiş ya diyeceksin zaman ver kendine, bdv ye gitmene gerek yokbaşka yorumlar da gelir kızlardan, grup destek ekibi burda canım :)
Ben de şu temizlik arınma esmasına başladım ya minik minik aksilikler yaşadık ama düzeltiyoruz ( belki eski kalmış sevgiye dair olmayan enerjiler çıkıyor temizleniyor, temizlik yaparken biraz toz kalkar bitince mis olur ) hatta hayatımız düzgün herşey yolunda çok şükür.
Sen de benim gibi kalıntıları temizliyorsun belki, yerine daha güzel saf temiz enerjiler gelecek, temizliğe devam yani (bütünün hayrına bir sevgi) öyle olsun inşallah
zero limit bende de var ama okumadum halaBen de topiğe yeni yeni takip etmeye başladığım zamanlar kitap karşıma çıktı iki yıldan fazla oldu sanırım bir ay kadar uyguladım faydalı bulduğum yönü gerçekten içime dönmemi sağladı , eski halim olsa bencilleşmeye başladım derdim ama hayır kendimi sevmemi ve sadece kendime yatırım yapmamı gösteren olaylar durumlar yaşadım , yani doğru yol gösterdi kısaca. Kitabın pdf sini görmüştüm bir sitede ama hatırlayamadım sitenin adını canım araştır bir bakalım.
iyice merak ettim şimdi en son MS 2150 okudum ama çok etkilenmedim açıkçası zero limit sıfır noktası ve bilinçaltının gücü var elimde hangisinden başlasam bilemiyorumKollektif birlik butunluk... konusunda hiiic bilgim olmadigi donemlerde okumustum kitabi.Uygulamaya basladigim sure boyunca ruyamda bilincaltimda cok derin etkiler birakmis insanlari goruyordum.Onlardan teker teker kurtuluyordum sanki.Muthis bir deneyim olmustu benim icin.Her icimden gecen negatif bir seye duruma;seni seviyorum ozur dilerim beni affet tesekkur ediyorum diyordum.Coook rahatliyordum.Artik tabi coook sey ogrendim, yasadigimiz hicbir olay karsilastigimiz hicbir insan yoktur ki onun icimizde bir karsiligi olmasin.İste icimizde karsilasmamizin ana nedenine yonleniyoruz ve durumu artik serbest birakiyoruz, seni taniyorum ve kabulleniyorum diyoruz aslinda.Olay budur yani
bir iki haftadır girmiyordum sayfa canlanmış çok güzel paylaşımlar olmuş elinize sağlıkZAMANIN KIYMETİNİ BİLİN...
Her sabah hesabınıza 86.400 TL yatıran bir banka düşünün. Gün boyu istediğiniz kadar parayı harcamakta veya harcamamakta serbestsiniz. Parayı istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Oyunun sadece tek bir koşulu var; harcamayı başaramadığınız meblağ ertesi güne devretmez, akşam hesabınızdan geri çekilir ve bu paranın hiçbir bölümünü ne sebeble olursa olsun saklayamazsınız. Bir önceki günün tutarının tamamını harcamış veya hiçbir bölümünü harcamamış da olsanız ertesi sabah hesabınızda yine 86.400 TL bulacaksınız. Nasıl keyifli değil mi? Farkında olsanız da olmasanız da aslında hepimizin böyle bir bankası var; Adı ''ZAMAN"... Her sabah 86.400 SANIYE hesabınıza yatıyor ve o gün daha fazlasını asla harcayamıyorsunuz. Kullanamadığınız kısım ise akıp gidiyor ve hesabınızdan siliniyor, hiç devretmiyor. Her gün size yeni bir hesap açılıyor, her akşam günün bakiyesi siliniyor... Eğer günlük hesabınızı kullanmadıysanız, bu zarar sizindir, geriye dönüş yok, yarından avans çekmek yok... Bugünü, bugünkü hesaptan yaşamalısınız... ZAMAN hiç kimseyi beklemez... Dün artık mazi oldu... Yarın ise muamma... Bugün ise avuçlarımızın içinde bize sunulmuş bir armağandır... Sağlık, huzur ve kazançlı harcanacak ''ZAMAN''lara...
TERAPİDE BİR GÜN - Psikoterapist & Yazar Cem Keçe
Bilincalti nin gucu bence. Yeni basladim zero limiteiyice merak ettim şimdi en son MS 2150 okudum ama çok etkilenmedim açıkçası zero limit sıfır noktası ve bilinçaltının gücü var elimde hangisinden başlasam bilemiyorum
Canım geçmiş sayfalarda hayallerimgerçekoldu paylaşmıştı sen bak bir bulamazsan ben de bakarım uzun biraz açıklamasıTemizlk arınma esması hangisi
Rica ederim geçmiş syfları okursanız buradaki arkadaşlarımızın hepsi önce bilinç altının gücünü okumayı önerdiler bencede sonra zero limiti okuyun.bir iki haftadır girmiyordum sayfa canlanmış çok güzel paylaşımlar olmuş elinize sağlık
bahar6198 canım çalışma bu.
Canım ben kendi bedenim kendi zihnim için yapmıştım, yani varlığıma seni seviyorum, lütfen beni affet, özür dilerim, teşekkür ederim diyordum, rüyalarımda görüyordum aynı olay ve kişileri, tekrar yaşıyordum film fragmanı gibi ama aynı üzüntüyü ya da hissi hissetmiyordum o duyguyu bırakmış gibi nötr gibi ( bir olay ya da eski bir anı kafamda belirlemiyordum) biraz karışık oldu anlatım ama sen anladın ne demek istediğimi :) istersen belli bir süre böyle yap, sonra istediğin bir konuya yanda kişi için yaparsın, sen kendi hayatın önceliklerine göre belirlersin zaten.Sahra- ben geceleri ho'oponopono telkinleriyle uyuyorum artik. Aklima geldikce de 4 cumleyi tekrar ediyorum. Kitabin henuz baslarinda oldugum icin soruyorum. Tek bir konuya mi odaklanmaliyiz yoksa o an aklimiza gelen her seye odaklanabilir miyiz? Yani birden fazla konuya uygulayabilir miyiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?