Mevsim geçişlerinde her insanda olabilirmiş böyle inişli çıkışlı duygu durumları, hava bile garip bir gün 20 derece birgün 7 derece, bol bol su içip sağlıklı beslenmeli ve uyku düzenine dikkat etmek gerek, doğa uyanırken yavaş yavaş hareketlenmeli, yürüyüş, hafif spor öneriyor uzmanlar ben de niyet ediyorum bunları yapmaya inşallah yaniMutlulugu hak ettigimizi dusunmuyor olabiliriz bilinclatinda.
Bende haller bir garip. Dedim ya psikologa gidecegim. Yine ufaktan kurmaya basladim. Halbuki bahar geldi ne guzel
Kesinlikle. Ben yeme olayina pek dikkat etmiyordum. Daha da dikkat edeyim:)Mevsim geçişlerinde her insanda olabilirmiş böyle inişli çıkışlı duygu durumları, hava bile garip bir gün 20 derece birgün 7 derece, bol bol su içip sağlıklı beslenmeli ve uyku düzenine dikkat etmek gerek, doğa uyanırken yavaş yavaş hareketlenmeli, yürüyüş, hafif spor öneriyor uzmanlar ben de niyet ediyorum bunları yapmaya inşallah yani
atlatırız yaaww bu geçiş dönemini
sana ve bütün hastalara geçmiş olsun@olduyildiz123 coskun çok hoşuma gidiyor. Yazın ben de oyleydim:) simdi duraklama donemine girdim sanirim:))) tamamlanmamis birkac işim var. Onlar tamamlanınca Sanırım bende eski Coşkuma kavuşacağım
Sahra- kaç gündür Buraya yazmak istediğim bir konu vardı ama bir türlü elim gitmiyordu. Yazdığım Bu hikaye artık yazmam gerektiği mesajını verdi:)
Aslında konuları öyle bir bağladım ki Gerçi hayatta her şey de öyle bağlantılı değil mi?
Bundan birkaç hafta önce ben de arkadaşlarımla birlikte kaymak için bir yere gittim. Kaymayı çok beceremediğim için haliyle korku da var düşer miyim düşersem bir şey olur mu diye bir taraftan da diyorum ki hayır düşmezsin niye düşeceksin çok güzel kayıyorsun mükemmelsin falan filan. Arkadaşlarımdan biri ile aşağıda Beklerken arkamızı bir döndük bizi böyle dizine kırmış oturuyor ve acı çekiyor belli ne oldu diye sorduk Hatta arkadaşımın yanına gitti sanırım dizim kırıldı dedi Onun arkadaşlarına haber verdik Hani arkadaşınız düştü işte ambulans çağırın diye. Şimdi o adamı öyle görünce beni iyice bir korku aldı ya Bana da bir şey olursa aynı şekilde diye ki ne oldu Tabii ki de düştüm aynı şekildedizi yani çıt diye bir ses geldi. Dizime bir şey oldu sandım üst üste 10 defa daha düştüm Tabii çok önemsemedim Sonra kaldığımız yere döndüğümde Dizimin arkasının biraz şiştiğini ve oturup kalkarken şey olduğumu gördüm acıdığını ağrıdığını.
Hadi bu olayı ben çektim kendime onu fark ettim ama sonrasında başka bir olay yaşadım bu olaydan çok bağımsız ama nasıl düşünmem gerektiğini bilemediğim bir olay.
Yakın bir arkadaşının çalışma arkadaşı 9 aylık hamile bir gece eşiyle birlikte (Yatarken yani doğumuna bir hafta kalmış) cici bir telefon geliyor bir kadın sesi kız da haliyle soruyor Kim bu diye adam da işte tanımıyorum diyor geçiştirme falan filan derken bunlar bir kavgaya tutuşuyor 19 aylık hamile kadını maalesef dövüyor şiddet uyguluyor. Şimdi bu ilk yaptığı değil hani ben konu değişti Bir anda ben dedim kendi nasıl bu şiddet olayını Bu kadar çabuk getirebiliyorsunuz asla şey yapmadım Hani gelmedim Aynı ben olsam bir dakika durmam falan sen gibi bir şeyler de söylemedim Ama hani bu kadar çabuk geçmesi bu konunun ha Sonra ne mi olmuş Kız otele yerleşmiş Ondan sonra işe gelmiş Onu almış oradan özürler dilemiş kız işte doğumunu yaptı Şimdi tekrar bir aradalar. Söyle ki daha uzatma mıza bizim gerek yok çünkü nişanlı olduğundan beri dayak yiyor ve ikinci çocuğu bu belki 5-6 senedir evliler. Ben bu olayı nasıl bakacağımı şaşırdım Hani üzülerek mi bakayım korkarak mı bakayım ayıplayarak zaten bakmam. Arkadaşımın söylediğine göre para için orada para için de bu eziyet çekilir mi de diyemem gerçekten hayatımıza ne getireceği belli değil ben sadece fikirlerinizi almak istiyorum Yani bu konuya nasıl Hangi açıdan bakmak lazım? Biraz karışık ve uzun oldu Kusura bakmayın Hepinize çok iyi hafta sonları diliyorum �yi ki varsınız
Tesekkurler:)sana ve bütün hastalara geçmiş olsun
Ayyy cok sevindim. Bir yerde karsima cikmadigi surece takip etmiyorum bu gokyuzu olaylarini. Iyi ki soyledin:) isime de geldi bu sekli:)))Sağolun canlarım, eminim vardır bir bildiği yüce yaradanın :) bugün iyi uyandım, umarım düşmeden devam ederim yola. insanız tabii, düşüyoruz,ağlıyoruz,üzülüyoruz vs...beklemediğimiz yerlerden vuruluyoruz bazen :) bu arada dolunay vardı terazi burcunda, ilişkilerimizin biraz soru işaretleriyle, buhranlarıyla uğraştığımız bir dönem bu 10 gün.. öyleymiş daha doğrsu 10 gün boyunca etkisi sürüyormuş, ee bi de merkür retrosu var, bazı hiç düşünmediğimiz etkileriyle birlikte eski sevgililerin dönüm dönemi :) aman diyim, zaaflara yenilmeyelim.. yani diyeceğim gökyüzü karışık, birazcık kemerleri sıkı bağlayıp, 10-15 gün sonra mis gibi nisan havasını içimize çekeriz..
Eklemeye devam edeyim bu topik ile Rabbin güzelliklerine insallah daha farkli gozle bakacaksiniz.İlahi düzenin harikaliklarina bizzat tanik olacaksiniz. Her şeyin muhtesem bir dizaynda oldusuna şahit olacaksiniz. En guzel taraflarindan biri kendinizin ya da başkalarinin yaşadığı acı bir olaya artik eskisi gibi üzülüp karalar bağlamayacaksiniz.Mutlaka bunda da alinmasi gereken bir ders oldugunu,aslinda zaten icinizde hep var olan negatif bir enerjinin artik gun yuzune cikarak sizden ayrilmak istedigini gosterir.Eger dersinizi alir sevgiyle kabul edip gonderirseniz hayatinizin hicbir aninda size bulasmayacagini gorursunuz.Bu sadece size degil gelecek gecmis genlerle aktardiginiz tum nesillere ulasacak,coook derin bir konu ama yasadiklarimizin dna ile coook ilgisi var.Hastaliklar gibi,tum genetik ozellikler gibi...İnsanlarla da eskisi gibi olmayacaksiniz mesela.Cok gicik aldiginiz bir insan var mesela.Zamanla ogreneceksiniz ki o gicik aldiginiz sey sizinle alakasi olmasaydi zaten sizin karsiniza cikmazdi.Once o gicikligi gecirmeniz lazim ki enerji dagilip o insan ya da o gicik durum tamamen ortadan kalksin.Başkalarindan haksizlik gormemizin en onemli nedeni: bir yerde mutlaka kendmize haksizlik etmemizdir mesela; oyle olmasa o insandan bize zerre his gecmez o olay yasanmazdi.İste bunlar gibi farkindalik kazanabilirsiniz.[/QUOTE
Merhabalar dna kodlarını nasıl değişirebiliriz. Belirli teknikler var mı? Bugün hava değişiminden ve gökyüzü olaylarından galiba çok gerginim, aslında isediğim küçük bişeyde oldu.(İnşallah hep olur). Bu yazıyı okuyunca kendin için olmasada gelecek nesiller için değişmelisin dedim kendime :)))
Eklemeye devam edeyim bu topik ile Rabbin güzelliklerine insallah daha farkli gozle bakacaksiniz.İlahi düzenin harikaliklarina bizzat tanik olacaksiniz. Her şeyin muhtesem bir dizaynda oldusuna şahit olacaksiniz. En guzel taraflarindan biri kendinizin ya da başkalarinin yaşadığı acı bir olaya artik eskisi gibi üzülüp karalar bağlamayacaksiniz.Mutlaka bunda da alinmasi gereken bir ders oldugunu,aslinda zaten icinizde hep var olan negatif bir enerjinin artik gun yuzune cikarak sizden ayrilmak istedigini gosterir.Eger dersinizi alir sevgiyle kabul edip gonderirseniz hayatinizin hicbir aninda size bulasmayacagini gorursunuz.Bu sadece size degil gelecek gecmis genlerle aktardiginiz tum nesillere ulasacak,coook derin bir konu ama yasadiklarimizin dna ile coook ilgisi var.Hastaliklar gibi,tum genetik ozellikler gibi...İnsanlarla da eskisi gibi olmayacaksiniz mesela.Cok gicik aldiginiz bir insan var mesela.Zamanla ogreneceksiniz ki o gicik aldiginiz sey sizinle alakasi olmasaydi zaten sizin karsiniza cikmazdi.Once o gicikligi gecirmeniz lazim ki enerji dagilip o insan ya da o gicik durum tamamen ortadan kalksin.Başkalarindan haksizlik gormemizin en onemli nedeni: bir yerde mutlaka kendmize haksizlik etmemizdir mesela; oyle olmasa o insandan bize zerre his gecmez o olay yasanmazdi.İste bunlar gibi farkindalik kazanabilirsiniz.
Bence tamamla ve akisina birak. Cok guzel oldugu icin de sukret.Acaba acaba 21 günlük olumlamamı inanç kaybıma vs rağmen sürdürüp tamamlasam mı? yoksa yarım mı bıraksam? yani inanç kaybı derken tatsız bikaç gelişme oldu ve üzülmüştüm hatırlarsanız. bilemedim devam edip 21 günümü tamamlayıp sonra gerisini bırakmak mı mantıklı yoksa ister istmez "olmayacak mı bu iş acaba" diye sorguya düştüğümden olumlamaya zaten balta mı vurdum... emin değilim?
Merhaba gunaydin.
Bende de olumlama adına şöyle şeyler yasaniyor.
Ben esimin ailesiyle gorusmuyorum.
Bu konuda cok haksızlığa uğradım, dedikodu yapıldı, hakkım yendi hem maddi hem manevi.
7 yıldır gorusmuyorum ama bana yapılanlarda hep icime oturmuştu.
Surekli her esmamda her duamda Allahım kim ne hakkımda düşünüyorsa ona 2 katını ver dedim.
Çünkü çok ağladım cok canim yandı zamninda.
Mazlum olan bensem eger hakkım olanı onlarda bırakma dedim.
Çünkü benim esim ıssız gezerken onlar esimle yaptıkları ortak işlerin paralarını yiyorlardi.
Şuan hallerini size anlatamam
Ben bununla övunmuyorum.
Sadece ilahi adaletin tecellisini anlatmak icin yazdim.
Sadece inanin.
Tevekkul edin.
O keyif yapan kaynim suan hasta ve calisamiyor.
Karısı 45 yaşından sonra ise girdi.
Cocuk evlendiriyorlar düğünlere gelen bir Allah'ın kulu yok.
Üzerine kendileri kardeşler arasında da kavgalilar kusler.
Birbirlerinin cocuklarinin düğünlerine gitmiyorlar.
Bunlar vakti zamanında beni dışlayan birlik olan insanlardi.
Ben yinede düğünlerine gittim esimin yanında oldum esimi mahcup etmedim onlar utandilar.
Şuan onlar birbirine dusman.
Ben unutuldum yani.
Allah cok buyuk ve ilahi adalet hic şaşmıyor
Er yada geç.
Çokça dua bolca tevekkül.
Bende aşk konusunda (aslında insanlarla ilişkilerimde) hep sıkıntı yaşadım,aldatıldım.Bunları bende uygulayacağım. :)HayallerimGercekOldu nin dedigine katiliyorum bizim kabul etmedigimiz,secmedigimiz hicbir sey bize sunulmaz.Aramizda bir sey olacagindan degil de diyerek genel anlamda aşk duygusuna negatif cekim yapiyorsunuz.Yani bildiginiz itiyorsunuz.Kendinizi layik gormuyorsunuz diye dusunuyorum,kendinizden hosnut degilsiniz.Mutlu bir iliskinin imajinasyonunu yapin desem yapamazsiniz cunku yeteri kadar motivasyonunuz yok.Ama once kendinizi sevme deger verme uzerine alistirmalar yaparsaniz enerjiniz yukselir, guzellikleri ilgileri cekersiniz.Sonra baslarsiniz yuksek motivasyonla ask imajinasyonlarina.
Simdi ben sizin yerinizde olsam ne imajinasyonlar yaparim; belki ilham olur hemen ornek vereyim : )))) Sizin nelerden hoslandiginizi,neleri sevdiginize dair cooook ince arastirmalar yapiyor;sizden,yakinlarinizdan,arkadaslarinizdan bir sekilde ogreniyor bunlari. Tesadufi bir sekilde onuneze hoop diye sunuyor.Sizi şaşirtmaya bayiliyor jestleriyle,bilinclatiniza da muazzam uyum sinyalleri gidiyor tabi.İcinizde havai fisekler atiyor hissi filan : ))))) Sizdeki en kucuk degisimi farkediyor, her harketiyle her davranisi buram buram ilgi kokuyor.
Tabi imajinasyonlariniz tek tarafli olmamali, sizden ona da yogun hisler gecmeli ki enerji alisverisi korunsun.Sizin her davranisiniz onda annesi olur kardesi olur hep onun yakinligini,sevgisini hissettiriyor(erkekler hep annelerini ararlar aslinda : )))) ) Onu hep keyifle coskuyla gulerken,iyiki seni tanimisim dedigini duyun.Seninle vaktin nasil gectigini anlamiyorum,senle yuzyillardir tanisan sonsuzdan gelen bir beraberligi olan cift gibi hissediyorum dedigini filan duyun.İste motivasyonunuza,zevklerinize,yaraticiliginiza gore arttirabilirsiniz.
Yani ne demek istedigimi anlatabildim dimi.Duygularin ve dusuncelerin gercekten de kokusu rengi var inaniyorum.Onlari biz bilincalti ile iletiyoruz.Hayatimiza olaylari insanlari da boyle cekiyoruz canlar,ne istiyorsaniz uzerine calisin detaylandirin.Enerjiniz degisecek,olaylara bakis aciniz degiseceginden istemsiz davranizlariniz eylemleriniz degisecek nacizane
Ne güzel " kendine gel, silkelen " mesaji bu böyle. Çok teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?