Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Cok guzel bir yazi :)) dua nin hayatimizin her yerinde ciddi anlamda etkisi var

Merhabalar geldimmmm.Ben degistirebildigimize inaniyorum acikcasi.Düşünün ki endise heyecan panik halinde filan hormonlarimizin aktivitesi degisiyor, buna bagli olarak bir cok metabolizmik olaylar gerceklesiyor.Eee zamanla bu durum kalicilasip DNA ya etki ediyordur, psikolojik fizyolojik acidan.Eee o zaman biz de dusunce kaliplarimizi degistirip gönlūmüzü ferahlatip enerjiimizi yükseltebiliriz.Boylelikle bizi olumsuz etkileyecek hormonlar degil de olumlularini uretmis oluruz. Bilincli olarak,yonlendermeli olarak yaptigimiz bu etkilerle olumsuz etkilenmis olan hucreler de huzur bulacak.Boylelikle DNA lara sirayet eder diye düşünüyorum. Zaten gelecekte beklenen de aynen bu degisikliklermir,ilacsiz sifa.Günümüzdeki placebo iste buna en iyi ornek sanki

Son düzenleme:
Kızlar merhaba bu başlığa ilk yazışım genelde bir derdim var forumunda takılırım . Elimden geldiğince dilim döndüğünce insanlara yardımcı olmaya çalışırım orada.

Benim size bir sorum var özellikle pofu size :)

Hoponopono yöntemini duymuştum . Fayda görenleri de duydum . Çekim yasası ve bilinçaltı gücü hakkında da bir çok fikrim var fakat pratiğe dökmekte açıkçası yardıma ihtiyacım var .

Çok hoşuma giden bir beyefendi var . Sanırım onunda bana ilgisi bulunuyor . Aramızdaki elektriği çekimi güçlendirmek adına kuracağım cümleler düşüncelerim nasıl olmalı ki artık sonuca ulaşabileyim ? pofu ne dersiniz ? :)

Enerjinizi iliskiden ziyade kendinize kullanin.Ozguveninizi arttiracak iyi seyler dusunun.Kendinizle mutlu olun,her turlu sevgi ve saygiya layik degerli biri oldugunuzu dusunun.Size sadece keyifli guzel an larin geldigine inanin.Zaten o kisiyle ayni rezonans cekim,itim alani icerisindesiniz .Pozitif olun ki pozitif cekim yapin.

Cok guzel bir yazi :)) dua nin hayatimizin her yerinde ciddi anlamda etkisi var
Kesinlikle
3.sahislardan dedikodularımı duydum.
Senin icin boyle diyorlar soyle dediler vs.
Benimle dedikodu yapmayın onlarla yapın dedim hep kestirip attim.

Allah'a sigindim.
Dua ettim.
Cok da ağladım ama hepsi gecti.
Hem maddi hem manevi anlamda resmen tirmandim.

Onlardan alip Rabbim bana fazlasıyla verdi.

Icimize kotuluk,fesatlik, hırs, öc alma gibi seyler dusurmedigimiz ve Allaha siginmadigimiz surece bence hersey oluyor.

La havle vela kuvvetten illa billahil aliyyil aziym.
Bunu sabrım kalmadi artik dediğimiz anlarda bolca cekelim.

Ah canım teşekkür ederim güzel yanıtın için . Kendi üzerimde olumlamalara başlıyorum bugün inşallah özsaygı özgüven vs . Sadece hani şu süreci biraz daha hızlandırsam çok güzel olucak :)

Bir de sizler oldukça tecrübelisiniz bu konularda . Bir şey sormak isterim . Ben bu beyle sürekli karşılaşıyorum . Hani böyle ayarlasan drnk gelmez karşılaşmalar . Eğer onunla karşılaşamazsam mutlaka onun arkadaşlarıyla karşılaşıyorum . Bu aramızda bir çekim olduğunu mu gösterir kızlar ? Yani sizce o da beni düşünceleriyle çekiyor olabilir mi ?

Kizlarcim nasilsiniz şu aralar inanilmaz tuhaf enerji dalgalanimlari yasiyorum sizler de oyle olabilirsiniz.Ama inanin cok normal.Gecmiste yasadiklariniz sanki daha dun yasaniyor gibi taza taze onunuze gelmis olabilir.Bu bir kriz degil firsattir.Temizlenmek icin yuzeye cikmistir emin olun.Bizleri yepyeni taptaze enerjilere guzelliklere açiyor,fazlaliklarimizdan bizi arindirmaya calisiyor.Biliyorsunuz tam detoks zamani arinma zamani. Enerjiler sadece dista calismaz iceride de calisiyot biliyorsunuz.En onemlisi icerisi zaten.Hepimiz enerjik anlamda birbirimize bagliyiz canlar,bu baharda hep guzel dusunelim ani fazlasiyla coskuyla yasayalim ki gecmis gelecek tum zamanlar payini alsin;keyifle coskuyle neseyle bollukla bereketle

Evet var zaten cekim ben burdan hissediyorum.Enerjin pozitif yonde devam et.Ama kendinden uzaklasmadan,kendini hep merkeze alarak

Elimizde bombos harika bir enerji topu vardir boyle durumlarda. Bu enerji topunu firsata cevirmek bizim elimizde.İster olumlar enerjimizi yukseltiriz ister dert edinir kurban rolune girer hastaliklara kaliriz dert sahibi oluruz. Eger vicdanimiz rahatsa bizlik bir durum yoksa sevinmeliyiz bile onlarin hayat sinavlarinda yer aliyorsunuz.Eger olumlu bir tutum alirsaniz topu 90 dan atarsiniz : )))) Kriz size olur firsat.Sadece zaman ve sabir...Eeee siz boyle de cesur olunca bir daha boyle durumlar size yaklasamaz bile cunku kendi degerinizi gosterdiniz tum evrene

Son düzenleme:
Inanın en kötü tu kaka bendim
Şuan ben esimin yanında olmak icin onların dugunlerine vs gidiyorum.
Ama mesafeliyim.
Bisi sorana cvp veriyorum.
Onun dışında konuşmuyorum yorum yapmıyorum.
Allah razı olsun geldin diyorlar
Birbirlerinin cocuklarinin dugunlerine, evlerine dahi gitmiyorlar
O derece olmuslar.
Birlik olup beni dislayan insanlardi bunlar..
Benim bosanmam icin ugrasiyorlardi..

Allah var gam yok.

yine harika bir dönüş gibi olmuş yazıların, muhteşemsin canım. evet bahar geliyor, heryer yeşilleniyor. biz de kendi içimizde yeşillenelim, tazelenelim.

yine harika bir dönüş gibi olmuş yazıların, muhteşemsin canım. evet bahar geliyor, heryer yeşilleniyor. biz de kendi içimizde yeşillenelim, tazelenelim.

Tesekkur ederim tatlim o hepimizin muhtesemligi Evvvettttt çiçekler patir patir patlarken niyetlerimizle ektigimiz fidanlar olarak patır patir patlasin.Hem icimizde hem disimizda açılsin baharlar,isil isil parlasin kalbimizdeki güneşimiz.İcimizdeki dünyayi aydinlatalim ki disimiz da aydinlik olsun bea

aminnnn, inşallah canımcım.

Amin amin inşallah canım öyle olsun ilaç gibi geldi yazın

Teşekkür ederim cevabın için.
Ben sağlıkta dahil hayatımın her alanında sorun yaşıyrum. Bu topiği bulduğumda ayağa kalkamaz durumdaydım.Aylarca yatmıştım, daha önce pozitif düşünceyle ilgili bir iki kitap okumuştum ama tam tanışmam bir arkadaşım sayesinde oldu. sonra araştırırken burayı buldum buası bana gerçekten mutluluk vrd. evet hala ağır bir hastalığa sahibim, ama ayağa kalktım, ilk zamanlar yürüyemiyordum şimdi hızlı yürüyebiliyorum. Sizlere teşekkür ederim böyle güzel birkonu açtığınız için ve bilgilerinizi paylaştığınız için ben çok yararlandım.
Ama bazı şeyler iyi giderken tersine döndü,eskisi gibi oldu.Tam kısır döngüler yaşıyorum.İŞyerinde sorun yaşıyorum mesela kolay iş başkalarına verilirken, bana nerede sorunlu, zor iş yada insanlara bakmak (çoğu önyargıyla sorunlu şekilde geliyor) kalıyor. Kendileri herşeyi söylerken benim söylediğim ufak şey sorun oluyor. Bizden sorumlu kişiye bir kere söyledim,ilkinde banada o işten verdi.Bugün başka bir konuya tepki vrdim ama ben yanlış anlamışım. Sonra da bu konuyu açtım, kendide bildiği ve herşeyi kendide sistemde görebildiği halde inkar etti,isim istdi,bende amirle konuşacağımı söyldim. Bu insan tuvalete gitmeme laf edip,gitme dyip. birinde ayağa kalktığımda yerime oturmamı söyledi,saat başı sigara içerken(bunları farklı birimlerdede yaşadım). Birde benimle ilgilenen biri var ama bnimle inatlaşıyr, ben biraz ters davransam ya başkasına teklif ediyor, yada sabah akşam ve öğln bir kızla geziyor,sürekli beraberler ama bnimlede ilgili,sevgililer mi bilmiyorum. ve benimle inat halinde. Bunlar için ne yapmam lazım, nasıl düşünmem, nasıl olumlamalar yapmalıyım.Yüzüm yumuşak kimseyi kırmayım drkn insanlar beni kırıyor,ben tpki vrince kötü bir hal alıyor.Çok uzun yazdım kusura bakmayın, Yardımcı olursanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…