Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Merhaba arkadaşlar bu topik çok faydalı özellikle benim hayatım için faydalı olacağını düşünüyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim hayatımda düzeltmek istediklerim var ama öncelikle sorum şu yeni doğum yaptım sutum biraz sıkıntılı şimdi sutum var sutum geliyor mu demek lazım ilk saifeyi okudum da yanlış olmasin
 
Bu konularla ilgili affetme çalışmaları, bağ kesme çalışmaları yaptım.Ama değişen bir şey yok
 
Hayirli olsun bebisiniz

Cok sukur sütüm bol bol geliyor. Hem bebegime yetiyor hem de artiyor.

Olabilir:)
 
Bu konularla ilgili affetme çalışmaları, bağ kesme çalışmaları yaptım.Ama değişen bir şey yok
Kendinizi affedin. Bence siz icinize donun. Kendinizle ilgili, oz guveninizin artmasi icin calismalar yapin. Ho'oponopono yontemini de uygulayabilirsiniz.

Ama bence en guzeli hayallerimi yaratiyorum meditasyonu

Aaa vir de mistik yolun ekledigi son youtube videosu var ona da bakin:)
 
Teşekkür ederim.
olumlamalarım nasıl olabilir.
Birde benimle ilgilenen kişiyi onu tanımadan 2 yada 3 yıl önce rüyamda görmüştüm. hırsız olarak gece pncereden giriyor,pencerenin altında çömelmiş duruyordu.evden bir şey çalmıyordu. hırsız görmek kalp hırsızına çıkar derler,rüyamda çok çirkinmiş,inşallah evleneceğim kişi bu değildir deyip,onu pencereden geri çıkardım.Daha doğrusu çıktığını gördüm.Buna lucid rüya deniyormuş yeni öğrndim. onunla sorun yaşadıktan birkaç ay sonra rüyamı hatırladım. çok ilginç şimdi gezdiği kızıda hiç tanımadan rüyamda gördüm.otobüstydik bukişi kalktı oturduğu yere değil yanındaki koltuğa kız oturdu. o ise benim elinde,içinde bnim bir iki eşyam olan sırt çantamla toz bulutu olan bir yerde indi.Benim eşyalarım onda nasılsa getirecek diyorum ben.
 
Gonul isleriyle ilgili olarak
Kelin merhemi olsa kendi basina surermis diyorum

Bu konuya gelen cevaplari ben de heyecanla bekliyorum

Bu konu ile ilgili ben de olumlama yapmistim. Oldukca ayrintili olarak yazmistim isteklerimi. Boyu, yasi, ailesi, cevremle olan iliskisi... Karsima olumlamalardaki cogu ozellige sahip biri de cikti. Ama olmadi:) Bu yaz oldu bunlar.

Bundan 3 sene once, daha bu pozitif dusuncelerden haberim yokken "eeeeeh baslarim gonul islerine, gorusmeyecegim artik kimseyle" dedim. 1-2 ay sonra aşık oldum aramizda bir sey yasanmadi ama ben cok guzel duygular yasadim

O yuzden bilemiyorum hangisi dogru davranis

Ruyalarin cok ilgincmis. Lucid ruyayi ilk defa goruyorum. Ben de cok ruya gorurum. Hatta cikar. Artik cok yorumlamak istemiyorum:)
 
Gönül işleri çok yordu beni de ya. Keşke aşk olsa heyecan olsa güzel bir şeyler olsa da yaşadığımı hatirlasam :)
 
Selam pozitif kızlar :)) Herkesi burda mutlu görmek çok güzel
 
Neden böyle oluyor ki.. gerçi benim durumuma ek olarak eski yaşadığım yere gitmemde etken. Ben içinde herkesi affettiğime emin oldum ama bazen rüyama girmemesi gereken kişileri görmem iletişime itiyor. Bunu yapmam çok saçma olur ama bende uyandıran his bu.
 
Teşkkür ederim.Anlattığım rüyaları bu insanları tanımadan gördüm. Lucid rüyayı internetten tesadüfen öğrendim, rüyayı yönllendirme oluyormuş,ben bilmeden bunu yapyormuşum.Bazen istemediğim şeyler gördüğümde rüyada olduğumu bilerek yapyordum. ve hatta üniversitedeyken uyanmaya yakın zamanlarda uykumda ders çalışır tekrar yapardım :)))). Eskiden çok rüya görürdüm,bnimle ilgisi olmayan kişileri bile görürdüm ve çıkardı.Şimdi öyle çok göremiyorum. Sadece aşk konusunda değil, insan ilişkileri konusundada yardıma ihtiyacım var. Buttrfly'nin dediği gibi bazı şeyler genlerden geçiyor, bir de onlardan görddüğünü sende uyguluyorsun. bnim ailem herkese karşı çok vericiydi.Bende öyleyim, verici olmak istemediğimdede sorun yaşıyrum. Ama artık hep ben vermek istemiyorum, birazda ben düşünülmek istiyorum.
 
Ben dogru ifade edemedim sanirim. O yapabilirsin dedigim her sey kendine donmenle alakali. Kendini sevdigin zaman insan iliskileri de gonul iliskileri de duzelir:)

Herkese gunaydin bu arada. Bahar geldi ya nasil degisiklikler var hayatinizda bakem? Benin maddiyatta olumlu yonde hic beklemedigin degisiklikler oldu. Cok sujur bu gunlerime...:)

Geldi bahar aylari gevser gonul yaylari diyerek mesajimi bitiriyorum
 
Gönül işleri çok yordu beni de ya. Keşke aşk olsa heyecan olsa güzel bir şeyler olsa da yaşadığımı hatirlasam :)
Ama pozitif dusunceye gore boyle soylenmez ki:)

Ask var, heyecan var, guzel seyler var cok sukur

Bir onceki mesajimin tekrari;
Geldi bahar aylari, gevser gonul yaylari...
 
Merhaba . Yok aslında doğru ifade ettin ama ben nereden başlayacağımı bilemiyorum :)) birazda devam ettirememe sorunum var.Affetme çalışmaları, kndimi sevme olumlamalar yaptım, ama bu aralar bıraktm negatife döndüm.Yılların birikimi biranda düzelsin istedim sanırım. yinede 5-6 ay öncesine göre iyiyim diyebilirim. Karşılaştığım kişi ve olayların benimle ilgili olduğunu biliyorum, mesela İnsanların beni ertelemesi yada unutması, ben birçok şeyi sonra yaparım diye ertelediğim için oluyor bir kaç gün önce anladım, ( buttrfly 'nin yazısını görünce) bunu düzeltmeye çalışıyorum. Ama anlayamadığım o kadar çok şey varki, bir an önce çözerim inşallah. Bir de almam gereken dersleri anlayamıyorum fazla. Kendimi geliştirmem lazım.Sağol canım yardımların için.
 
Evet elimizde sihirli degnek yok. Bir anda olmuyor hepsi. Uzun bir surec. Yillarin birikimini atiyoruz. Cok sukur

Ha bu arada ben de yazin basladim. Yaz boyu superdi her sey. Sonra is rutinine donunce bazi sorunlar kendini tekrarlamaya basladi. Hatta baslarim pozitif dusunceye de olumlamaya daaaa dedigim gunler oldu

Sunu sakin unutma muhim olan olaylar degil senin bakia acin
 
Aynen bende işe dönünce sorunlar tekrarladı. Bnimde senin gibi düşündüğüm oluyor :))). Haklısın bakış açımı dğiştirmem ve gerekli derslri almam lazım.Bunu yapabilsem çok şeyi aşacağım. Ama artık çok olumlu düşünüyorum.Bir arkadaşım var mesela çok iyi biri,çok uzun yıllardır arkadaşız. onun konuşmaları artık çok olumsuz geliyor, Bir ara bana biraz daha yaşlanınca sende şekerde çıkar dedi,geçenlerde menopaza ne zaman gireceksin, yaşımdan dolayı evlensende çocuğun olmaz gibi şeyler diyor.Eskiden olsa normal karşılardım. Ama şimdi olumsuz buluyorum kendisinede söylüyorum,böyle şeyler konuşmayalım, neden olsun olmaz diye.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…