- 3 Nisan 2018
- 163
- 112
- 18
- 37
Bu konularla ilgili affetme çalışmaları, bağ kesme çalışmaları yaptım.Ama değişen bir şey yokTeşekkür ederim cevabın için.
Ben sağlıkta dahil hayatımın her alanında sorun yaşıyrum. Bu topiği bulduğumda ayağa kalkamaz durumdaydım.Aylarca yatmıştım, daha önce pozitif düşünceyle ilgili bir iki kitap okumuştum ama tam tanışmam bir arkadaşım sayesinde oldu. sonra araştırırken burayı buldum buası bana gerçekten mutluluk vrd. evet hala ağır bir hastalığa sahibim, ama ayağa kalktım, ilk zamanlar yürüyemiyordum şimdi hızlı yürüyebiliyorum. Sizlere teşekkür ederim böyle güzel birkonu açtığınız için ve bilgilerinizi paylaştığınız için ben çok yararlandım.
Ama bazı şeyler iyi giderken tersine döndü,eskisi gibi oldu.Tam kısır döngüler yaşıyorum.İŞyerinde sorun yaşıyorum mesela kolay iş başkalarına verilirken, bana nerede sorunlu, zor iş yada insanlara bakmak (çoğu önyargıyla sorunlu şekilde geliyor) kalıyor. Kendileri herşeyi söylerken benim söylediğim ufak şey sorun oluyor. Bizden sorumlu kişiye bir kere söyledim,ilkinde banada o işten verdi.Bugün başka bir konuya tepki vrdim ama ben yanlış anlamışım. Sonra da bu konuyu açtım, kendide bildiği ve herşeyi kendide sistemde görebildiği halde inkar etti,isim istdi,bende amirle konuşacağımı söyldim. Bu insan tuvalete gitmeme laf edip,gitme dyip. birinde ayağa kalktığımda yerime oturmamı söyledi,saat başı sigara içerken(bunları farklı birimlerdede yaşadım). Birde benimle ilgilenen biri var ama bnimle inatlaşıyr, ben biraz ters davransam ya başkasına teklif ediyor, yada sabah akşam ve öğln bir kızla geziyor,sürekli beraberler ama bnimlede ilgili,sevgililer mi bilmiyorum. ve benimle inat halinde. Bunlar için ne yapmam lazım, nasıl düşünmem, nasıl olumlamalar yapmalıyım.Yüzüm yumuşak kimseyi kırmayım drkn insanlar beni kırıyor,ben tpki vrince kötü bir hal alıyor.Çok uzun yazdım kusura bakmayın, Yardımcı olursanız sevinirim.
Hayirli olsun bebisinizMerhaba arkadaşlar bu topik çok faydalı özellikle benim hayatım için faydalı olacağını düşünüyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim hayatımda düzeltmek istediklerim var ama öncelikle sorum şu yeni doğum yaptım sutum biraz sıkıntılı şimdi sutum var sutum geliyor mu demek lazım ilk saifeyi okudum da yanlış olmasin
Kendinizi affedin. Bence siz icinize donun. Kendinizle ilgili, oz guveninizin artmasi icin calismalar yapin. Ho'oponopono yontemini de uygulayabilirsiniz.Bu konularla ilgili affetme çalışmaları, bağ kesme çalışmaları yaptım.Ama değişen bir şey yok
Teşekkür ederim.Kendinizi affedin. Bence siz icinize donun. Kendinizle ilgili, oz guveninizin artmasi icin calismalar yapin. Ho'oponopono yontemini de uygulayabilirsiniz.
Ama bence en guzeli hayallerimi yaratiyorum meditasyonu
Aaa vir de mistik yolun ekledigi son youtube videosu var ona da bakin:)
Teşekkür ederim.
olumlamalarım nasıl olabilir.Kendinizi affedin. Bence siz icinize donun. Kendinizle ilgili, oz guveninizin artmasi icin calismalar yapin. Ho'oponopono yontemini de uygulayabilirsiniz.
Ama bence en guzeli hayallerimi yaratiyorum meditasyonu
Aaa vir de mistik yolun ekledigi son youtube videosu var ona da bakin:)
Gonul isleriyle ilgili olarakolumlamalarım nasıl olabilir.
Birde benimle ilgilenen kişiyi onu tanımadan 2 yada 3 yıl önce rüyamda görmüştüm. hırsız olarak gece pncereden giriyor,pencerenin altında çömelmiş duruyordu.evden bir şey çalmıyordu. hırsız görmek kalp hırsızına çıkar derler,rüyamda çok çirkinmiş,inşallah evleneceğim kişi bu değildir deyip,onu pencereden geri çıkardım.Daha doğrusu çıktığını gördüm.Buna lucid rüya deniyormuş yeni öğrndim. onunla sorun yaşadıktan birkaç ay sonra rüyamı hatırladım. çok ilginç şimdi gezdiği kızıda hiç tanımadan rüyamda gördüm.otobüstydik bukişi kalktı oturduğu yere değil yanındaki koltuğa kız oturdu. o ise benim elinde,içinde bnim bir iki eşyam olan sırt çantamla toz bulutu olan bir yerde indi.Benim eşyalarım onda nasılsa getirecek diyorum ben.
Teşekkür ederim başladım bugün olumlu düşünmeye faydalı olacağına inanıyorumHayirli olsun bebisiniz
Cok sukur sütüm bol bol geliyor. Hem bebegime yetiyor hem de artiyor.
Olabilir:)
Neden böyle oluyor ki.. gerçi benim durumuma ek olarak eski yaşadığım yere gitmemde etken. Ben içinde herkesi affettiğime emin oldum ama bazen rüyama girmemesi gereken kişileri görmem iletişime itiyor. Bunu yapmam çok saçma olur ama bende uyandıran his bu.Kizlarcim nasilsiniz şu aralar inanilmaz tuhaf enerji dalgalanimlari yasiyorum sizler de oyle olabilirsiniz.Ama inanin cok normal.Gecmiste yasadiklariniz sanki daha dun yasaniyor gibi taza taze onunuze gelmis olabilir.Bu bir kriz degil firsattir.Temizlenmek icin yuzeye cikmistir emin olun.Bizleri yepyeni taptaze enerjilere guzelliklere açiyor,fazlaliklarimizdan bizi arindirmaya calisiyor.Biliyorsunuz tam detoks zamani arinma zamani. Enerjiler sadece dista calismaz iceride de calisiyot biliyorsunuz.En onemlisi icerisi zaten.Hepimiz enerjik anlamda birbirimize bagliyiz canlar,bu baharda hep guzel dusunelim ani fazlasiyla coskuyla yasayalim ki gecmis gelecek tum zamanlar payini alsin;keyifle coskuyle neseyle bollukla bereketle
Teşkkür ederim.Anlattığım rüyaları bu insanları tanımadan gördüm. Lucid rüyayı internetten tesadüfen öğrendim, rüyayı yönllendirme oluyormuş,ben bilmeden bunu yapyormuşum.Bazen istemediğim şeyler gördüğümde rüyada olduğumu bilerek yapyordum. ve hatta üniversitedeyken uyanmaya yakın zamanlarda uykumda ders çalışır tekrar yapardım :)))). Eskiden çok rüya görürdüm,bnimle ilgisi olmayan kişileri bile görürdüm ve çıkardı.Şimdi öyle çok göremiyorum. Sadece aşk konusunda değil, insan ilişkileri konusundada yardıma ihtiyacım var. Buttrfly'nin dediği gibi bazı şeyler genlerden geçiyor, bir de onlardan görddüğünü sende uyguluyorsun. bnim ailem herkese karşı çok vericiydi.Bende öyleyim, verici olmak istemediğimdede sorun yaşıyrum. Ama artık hep ben vermek istemiyorum, birazda ben düşünülmek istiyorum.
Ben dogru ifade edemedim sanirim. O yapabilirsin dedigim her sey kendine donmenle alakali. Kendini sevdigin zaman insan iliskileri de gonul iliskileri de duzelir:)Teşkkür ederim.Anlattığım rüyaları bu insanları tanımadan gördüm. Lucid rüyayı internetten tesadüfen öğrendim, rüyayı yönllendirme oluyormuş,ben bilmeden bunu yapyormuşum.Bazen istemediğim şeyler gördüğümde rüyada olduğumu bilerek yapyordum. ve hatta üniversitedeyken uyanmaya yakın zamanlarda uykumda ders çalışır tekrar yapardım :)))). Eskiden çok rüya görürdüm,bnimle ilgisi olmayan kişileri bile görürdüm ve çıkardı.Şimdi öyle çok göremiyorum. Sadece aşk konusunda değil, insan ilişkileri konusundada yardıma ihtiyacım var. Buttrfly'nin dediği gibi bazı şeyler genlerden geçiyor, bir de onlardan görddüğünü sende uyguluyorsun. bnim ailem herkese karşı çok vericiydi.Bende öyleyim, verici olmak istemediğimdede sorun yaşıyrum. Ama artık hep ben vermek istemiyorum, birazda ben düşünülmek istiyorum.
Ama pozitif dusunceye gore boyle soylenmez ki:)Gönül işleri çok yordu beni de ya. Keşke aşk olsa heyecan olsa güzel bir şeyler olsa da yaşadığımı hatirlasam :)
Merhaba . Yok aslında doğru ifade ettin ama ben nereden başlayacağımı bilemiyorum :)) birazda devam ettirememe sorunum var.Affetme çalışmaları, kndimi sevme olumlamalar yaptım, ama bu aralar bıraktm negatife döndüm.Yılların birikimi biranda düzelsin istedim sanırım. yinede 5-6 ay öncesine göre iyiyim diyebilirim. Karşılaştığım kişi ve olayların benimle ilgili olduğunu biliyorum, mesela İnsanların beni ertelemesi yada unutması, ben birçok şeyi sonra yaparım diye ertelediğim için oluyor bir kaç gün önce anladım, (Ben dogru ifade edemedim sanirim. O yapabilirsin dedigim her sey kendine donmenle alakali. Kendini sevdigin zaman insan iliskileri de gonul iliskileri de duzelir:)
Herkese gunaydin bu arada. Bahar geldi ya nasil degisiklikler var hayatinizda bakem? Benin maddiyatta olumlu yonde hic beklemedigin degisiklikler oldu. Cok sujur bu gunlerime...:)
Geldi bahar aylari gevser gonul yaylari diyerek mesajimi bitiriyorum
Evet elimizde sihirli degnek yok. Bir anda olmuyor hepsi. Uzun bir surec. Yillarin birikimini atiyoruz. Cok sukurMerhaba . Yok aslında doğru ifade ettin ama ben nereden başlayacağımı bilemiyorum :)) birazda devam ettirememe sorunum var.Affetme çalışmaları, kndimi sevme olumlamalar yaptım, ama bu aralar bıraktm negatife döndüm.Yılların birikimi biranda düzelsin istedim sanırım. yinede 5-6 ay öncesine göre iyiyim diyebilirim. Karşılaştığım kişi ve olayların benimle ilgili olduğunu biliyorum, mesela İnsanların beni ertelemesi yada unutması, ben birçok şeyi sonra yaparım diye ertelediğim için oluyor bir kaç gün önce anladım, (buttrfly 'nin yazısını görünce) bunu düzeltmeye çalışıyorum. Ama anlayamadığım o kadar çok şey varki, bir an önce çözerim inşallah. Bir de almam gereken dersleri anlayamıyorum fazla. Kendimi geliştirmem lazım.Sağol canım yardımların için.
Aynen bende işe dönünce sorunlar tekrarladı. Bnimde senin gibi düşündüğüm oluyor :))). Haklısın bakış açımı dğiştirmem ve gerekli derslri almam lazım.Bunu yapabilsem çok şeyi aşacağım. Ama artık çok olumlu düşünüyorum.Bir arkadaşım var mesela çok iyi biri,çok uzun yıllardır arkadaşız. onun konuşmaları artık çok olumsuz geliyor, Bir ara bana biraz daha yaşlanınca sende şekerde çıkar dedi,geçenlerde menopaza ne zaman gireceksin, yaşımdan dolayı evlensende çocuğun olmaz gibi şeyler diyor.Eskiden olsa normal karşılardım. Ama şimdi olumsuz buluyorum kendisinede söylüyorum,böyle şeyler konuşmayalım, neden olsun olmaz diye.Evet elimizde sihirli degnek yok. Bir anda olmuyor hepsi. Uzun bir surec. Yillarin birikimini atiyoruz. Cok sukur
Ha bu arada ben de yazin basladim. Yaz boyu superdi her sey. Sonra is rutinine donunce bazi sorunlar kendini tekrarlamaya basladi. Hatta baslarim pozitif dusunceye de olumlamaya daaaa dedigim gunler oldu
Sunu sakin unutma muhim olan olaylar degil senin bakia acin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?