- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.523
- 528
okuyorum ama anlamıyorum rica etsem biri bana 21 günlük olumlamaları anlatabilir mi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
okuyorum ama anlamıyorum rica etsem biri bana 21 günlük olumlamaları anlatabilir mi![]()
keşke daha açık yazsaydınız o halde. çünkü benim mesajımın ardından gelince öyle anlaşıldı. ayrıca yazım dilinizi biraz düzeltmenizi tavsiye edebilirim. malum burada olumlamalardan ve pozitiflikten bahsediyorsunuz. Amacınız sadece bu şekilde düşünenleri çekip kendiniz gibi olanlarla mı beraber olmak, yoksa zaman zaman boşluğa düşüp yanlış şekilde düşünenlere yol göstermek mi? eğer olumsuz düşünenlere enerjilerle bir şeyler öğretemezseniz yakında onların karanlığı da sizi kaplayacak kadar büyüyebilir. Aynı dili konuşanlar değil aynı şeyleri hissedebilenler anlaşabilirler. Ben sizin kendi içinizde hala bir takım şeyler olduğunu düşündüm. Zira beni tanımadan kuantum/ kişisel gelişim/metafizik vb hakkında bilgim olmadığını iddia ettiniz. Bir de atarlanıp/içerlenmek kelimeleri çok olumlu gelmedi bana. Polemik yaratmak için değil yazdıklarım size farklı bir pencere sunabilmek ve dışarıdan bakabilmenizi sağlamak. Başarmayı bilmiyorum. Kalıplarımı değiştirmeye çalışıyorum ve öğrenmek istiyorum. Bundan sonra arkadaşların da dediği gibi baştan okurum. Bakalım o bahsettiğiniz düzeye ulaşabilecek miyim.Ben sizin için değil sizden sonrakiler için ricada bulunmuştum.Hak vereceksiniz ki ondan sonra aynı dilden konuşamama problemi doğuyor atarlanıp içerleniyorsunuz durduk yere.Bari buraya kadar geldiniz öğrenmeye devam edin belki kaçırdığınız yerler vardır,size fırsattır.
tamam o halde başlıyorum okumaya.canım ben sana kendimden örnek vereyim, 3 yıl önce şu yaadığım hayatı yaşayacağımı söyleseler dalga geçme be, nasıl olacak o derdim. sen değişince dünyan da değişiyor, hem de öyle müthiş bir şekilde değişiyor ki, inanamazsın. ilk başta evet anlamsız geliyor sana bunlar, ama arkadaşlarımın da dediği gibi baştan okumaya ve 21 günlük olumlamaları yapmaya başlarsan, inan en kısa zamanda hayatındaki değişimi hayretle yaşayacaksın.
chentiq Ben uzuuuuun zamandir buralardayim. Kisisel gelisim topicleri bana cok iyi geldi. Bdv de bosuna zaman kaybetmisim. Gelismeler zihnimde oldu bile. Kucuk ama emin adiimlarla sindire sindire ilerliyorum. Kendimi taminimaya basladim. Eksiklerim, zayif yonlerim neler onlari bulmaya calsiyorum. Bulduklarimin yerine olumlusunu yuklemeye calisiyorum. Esmalarla, olumlsma videolari ve kendi kendime zihinsel telkinlerle.
En onemlisi her an, her saniye bu farkindaligi olusturdugu icin rabbime ve buna vesile olan; hayatima giren aci tatli butun anilara, insanlara sukrediyorum.
En temeli kendimi sevmeyi ogrendim.
Her aklima geldiginde, " Canim kendim, Seni cok seviyorum. Kimse sevmese bile ben seni sonsuza kadar severim, korkma. HER SEY YOLUNDA. "
:)) teşekkürler ama okuyacak halim bile yok :)))
Kızıcaksınız ama çocuklar duymasındaki gibi
Napıyım yalan mı söyliyim :))
Burnum kanadı şimdi sıkıntıdan
Senelik izindeyim de ama köyde :))
Elime kağıt kalem alıp yazıyım dicem ama birçok şey olumlu şükür
Ama ben nie olumsuzum :)))
Ya latif i okuyum ben :)) teşekkürler
Tamam sizi dinliyorum
Ve çok iyiyim şükür :))) eee sora napıyoruz
keşke daha açık yazsaydınız o halde. çünkü benim mesajımın ardından gelince öyle anlaşıldı. ayrıca yazım dilinizi biraz düzeltmenizi tavsiye edebilirim. malum burada olumlamalardan ve pozitiflikten bahsediyorsunuz. Amacınız sadece bu şekilde düşünenleri çekip kendiniz gibi olanlarla mı beraber olmak, yoksa zaman zaman boşluğa düşüp yanlış şekilde düşünenlere yol göstermek mi? eğer olumsuz düşünenlere enerjilerle bir şeyler öğretemezseniz yakında onların karanlığı da sizi kaplayacak kadar büyüyebilir. Aynı dili konuşanlar değil aynı şeyleri hissedebilenler anlaşabilirler. Ben sizin kendi içinizde hala bir takım şeyler olduğunu düşündüm. Zira beni tanımadan kuantum/ kişisel gelişim/metafizik vb hakkında bilgim olmadığını iddia ettiniz. Bir de atarlanıp/içerlenmek kelimeleri çok olumlu gelmedi bana. Polemik yaratmak için değil yazdıklarım size farklı bir pencere sunabilmek ve dışarıdan bakabilmenizi sağlamak. Başarmayı bilmiyorum. Kalıplarımı değiştirmeye çalışıyorum ve öğrenmek istiyorum. Bundan sonra arkadaşların da dediği gibi baştan okurum. Bakalım o bahsettiğiniz düzeye ulaşabilecek miyim.
tamam o halde başlıyorum okumaya.teşekkür ediyorum.
hayatdevamedecek merhaba. sende mi buralardasın. bir gelişme var mı fark ettiğin?
O halde temizlik başlasınPozitif dusunmeye meyilli arkadaslarim:)))
Niyet degil midir onemli olan. Eger niyetiniz olumlu dusunmekse olur
Topigi bastan okuyun gercekten cok zevkli. Kitap okuyormus gibi aynen... olumlamayi da tekrar tekrar anlattilar okudukca gorrceksiniz.
hayatdevamedecek hep once zihin temizligi der
hayallerimi yaratiyorum meditasyonunu yapin. Once onlari temizleyelim...
Bilincaltinin gucu kitabini ve rezonans kanunu kitabini tavsiye ederim.
Ne dusunursek onu yasariz![]()
Herhangi bir problem olmadığı halde hamile kalamıyorsanız bilinçaltınızda hamileliğinize engel olan bazı duygular olabilir.Bunları bulup boşaltırsanız probleminize çare bulabilirsiniz.hayatdevamedecek canım sana bişey danışıcam
Daha önce de sormuştum buraya yazdım gerçi
Bana klasik şeyler söyleme ama :))
Alışveriş yap
Hobi bul
Vb deme
:)))
Ben beyin gücüne acaip inanan biriyim
Hatta uyuyamadığımı zaman
Uyumucam diyip beynimde bitirdiğim an uykum gelio
Ama başaramadığım bi konu var ki
Hamile kalmak
Bende de eşimde de sorun yok şükür gittik hastaneye
Beynimde bitirdiğim an hamile olucam adım gibi eminim
Bu konuda beynimde nasıl bitiririm
Hamilelik beklentimi bitirmem lazım ki hamile olabileyim
Bitiremessem senelerce olamıcAm
Beynimde bitirmeme yardımcı olursan asla unutmucam bu iyiliğini emin ol
HayallerimGercekOldu
![]()
Kisisel gelisim kitaplari okudunuz mu?hayatdevamedecek canım sana bişey danışıcam
Daha önce de sormuştum buraya yazdım gerçi
Bana klasik şeyler söyleme ama :))
Alışveriş yap
Hobi bul
Vb deme
:)))
Ben beyin gücüne acaip inanan biriyim
Hatta uyuyamadığımı zaman
Uyumucam diyip beynimde bitirdiğim an uykum gelio
Ama başaramadığım bi konu var ki
Hamile kalmak
Bende de eşimde de sorun yok şükür gittik hastaneye
Beynimde bitirdiğim an hamile olucam adım gibi eminim
Bu konuda beynimde nasıl bitiririm
Hamilelik beklentimi bitirmem lazım ki hamile olabileyim
Bitiremessem senelerce olamıcAm
Beynimde bitirmeme yardımcı olursan asla unutmucam bu iyiliğini emin ol
HayallerimGercekOldu
![]()
Çok kitapsı bir cevap oldu :)) teşekkürlerHerhangi bir problem olmadığı halde hamile kalamıyorsanız bilinçaltınızda hamileliğinize engel olan bazı duygular olabilir.Bunları bulup boşaltırsanız probleminize çare bulabilirsiniz.
Allah gönlünüze göre hayırlı evlatlar nasip etsin:)
Yararlı olmaz benceKisisel gelisim kitaplari okudunuz mu?
Çok kitapsı bir cevap oldu :)) teşekkürler
Amin inşallah ama bu kafayla zor :))
Yararlı olmaz bence
Babam dalga geçiyodu bi arkadaşı vardı
Nasıl zengin olunur vb tarz gelişim kitapları okuyordu bak kafayı yedi dddi
Gerçekten de yemişti iflas da etti çıkmaza girdi
TeşekkürlerTekrarliyorum. Elimizde sihirli degnek yok. Cabalayacaksiniz degismek icin...
Mesajlarinizdan anladigim kadariyla dermaniniz burda degil.
Size verilen her tavsiyeye bir bahane buluyorsunuz. Biz boyle yaptik ve iyiyiz. Hayallerimize kavustuk. Bunun icin burdaki tavsiyeleri dinledik. Anam oyle dedi babam boyle dedi demedik. Ki onlarin soyledikleri dogru olsaydi siz burda aramazdiniz dermaninizi...
Merhaba hoşgeldiniz umarım dileğinize kavuşursunuz... Arkadaşlarımın tavsiye ettiklerinin ben de arkasında durup size de öneriyorum.... Kişisel gelişim kitaplarına inanmıyorsanız esmalara ve dualara başlayın, Tasavvuf edebiyatı çok güzel destek motivasyon olur (ki Mevlana Celalledin Rumi ve Şems i Tebriz’i ve daha birçok sayabilecek bir sürü üstad kişisel gelişimin ülkemizde ki atalarıdır bence)Yararlı olmaz bence
Babam dalga geçiyodu bi arkadaşı vardı
Nasıl zengin olunur vb tarz gelişim kitapları okuyordu bak kafayı yedi dddi
Gerçekten de yemişti iflas da etti çıkmaza girdi
Teşekkürler ağzınıza emeğinize sağlıkMerhaba hoşgeldiniz umarım dileğinize kavuşursunuz... Arkadaşlarımın tavsiye ettiklerinin ben de arkasında durup size de öneriyorum.... Kişisel gelişim kitaplarına inanmıyorsanız esmalara ve dualara başlayın, Tasavvuf edebiyatı çok güzel destek motivasyon olur (ki Mevlana Celalledin Rumi ve Şems i Tebriz’i ve daha birçok sayabilecek bir sürü üstad kişisel gelişimin ülkemizde ki atalarıdır bence)
bunlardan başka .. bilimsel kitapları önerebilirim kuantum fiziği, belgeseller, yeterli değilse bu argümanlarla çok şeyi başarmış insan biyografileri önerebilirim...
•(örn; Yaşamı boyunca sağlık problemleri çeken Beethoven 1801'de işitme problemleri yaşamaya başlamış ve 1817'de tamamen sağır olmuştur. Bu dönemden sonra sağırlığı müzik yaşamını hiçbir şekilde etkilememiştir. 9. senfoniyi sağırlık döneminde bestelemiştir.
•İlk okulda otistik teşhisi konulan Alber Einstein
•Nikola Tesla Günümüzde kullandığımız bir çok elektrikli eşyanın icadına sebep olan elektrikli motorların mucidi Amerikalı bilim adamı da bir otistikti.
Liste böyle uzar gider....
Bunlardan sonra kişisel gelişim kitapları geliyor, döngü bumerang gibi hepsi birbiri ile bağlantılı aslında
Siz herhangi bir yola adım atarsanız arkası gelir zaten, önemli soru siz adım atmak istiyor musunuz.....
Burdaki herkes ben de dahil emin olun sizin gibi ne yapabiliriz nasıl düzeltebiliriz diye burdayız ve destek oluyoruz birbirimize... Kolaylıklar ve başarılar diliyorum Sevgiler....
Kendinizi "bu kafayla zor" diyerek kilitlemeyin. Ben bu topiği 2015 ya da 2016 senesinde okumaya başladım. O zamanki zihnimle ve düşüncelerimle şimdiki düşüncelerim arasında dağlar kadar fark var. Evet ara ara kafama oturmayan bazı şeyler oldu, ama bilincim geliştikçe onlar da mantık çerçevesinde bir yerlere oturdu.Şu an zihnimde hiç bir boşluk yok çok şükür:) Bana neyin çözüm olacağını iyi biliyorum artık.Çok kitapsı bir cevap oldu :)) teşekkürler
Amin inşallah ama bu kafayla zor :))
Teşekkür ederim sağolun, insanî cevabınızdan ötürü de teşekkür ederim ayrıcaKendinizi "bu kafayla zor" diyerek kilitlemeyin. Ben bu topiği 2015 ya da 2016 senesinde okumaya başladım. O zamanki zihnimle ve düşüncelerimle şimdiki düşüncelerim arasında dağlar kadar fark var. Evet ara ara kafama oturmayan bazı şeyler oldu, ama bilincim geliştikçe onlar da mantık çerçevesinde bir yerlere oturdu.Şu an zihnimde hiç bir boşluk yok çok şükür:) Bana neyin çözüm olacağını iyi biliyorum artık.
Bence topiği biraz kolaçan edin:)Baktınız kafanıza uymuyor, o zaman sizin çözümünüz burada değil demektir.Yine de burayı okumanızı tavsiye ederim...
Rica ederim size ilk yorumum biraz sert gelmis olabilir ama kim ne soylese on yargili cevaplariniz vardi biraz dikkatinizi ona çekmek istedim yanlis anlamayin, burdaki hiç bir arkadas kötü yanlis yonlendirme yapmaz topigin adina ters düşer :) aslinda gözünüzü korkutmadan topigi baştan okursanız mucize donusum yasayan hikayeler bulursunuz, ben de yillar once takip etmeye basladigimda sessizce okuyordum bir yildan fazladir yorum yapmaya paylasim yapmaya basladim olumlu yonde cok değiştim sizde inanin kendinizeTeşekkürler ağzınıza emeğinize sağlık