Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Yasa cok takilmissin. Inan oyle bir sey yok. Yasi genc olup cocuk yapamayanlar, yasi biraz daha ileri olup rahat rahat doguranlar var... ki bunlar duyduklarim degil bizzat tanidiklarim, arkadaslarim... hatta en yakin arkadasim tup bebek tedaviiyle ugrasti. Cok kafasina takmamaya basladigi anda oldu. Hatta dogum yapti cok az bir zaman sonra tekrar hamile kaldi:)

Lutfen yasi unut...
Tamam yaşı unuttum valla
Ne derseniz deyin inanıcam ve yapıcam ı durumdayım
Mesela kendimi nasıl kandırsam da beklentim bitse
Beklentimi bitirmeye yönelik iki üç cümle kurar mısınız?

Ciddi anlamda takıntı haline getirmiş olabilir misiniz.Bizim toplumsal takıntılarımızın en önemli nedeni kendimiz çok çok istediğinden değildir de etraf ne der,nediyor baskısından kurtulmaktır. Bence öncelikle bunu halletmelisiniz.Kendinize geniş bir perspektif oluşturun.Hayırlısı değilmiş,kısmet filan tarzında değil...Çok istediğiniz şey üzerine kader kısmet hayırlısı... dediğinizde bilinçaltı bence çıldırıyor ve ya olmazsa ya olmazsa diye ego bangır bangır bağırıyor :KK70:Geniş perspektiften kastım şu: hayata bakış açını değiştirmen. Çocuk olduktan sonra bambaşka bir hayatın olacak,artık çoook önemli bir sorumluluğun altına gireceksin.Kendinden zamanından vereceksin,uykundan olacaksın, enerjinden olacaksın çoğu zaman.Şu an ki gibi rahat rahat kişisel gelimine zaman ayıramayacaksın.Çocuksuzluk senin hayatının fırsatıdır şu an belki de.Bunu sana zaman ve çaban gösterecek. İstediğimiz şeyi hayatımıza çekmenin püf noktası enerjimizdir, sen ne zaman isteklerinden çok kendine değer verirsin o zaman isteklerin de peşinden gelir.Bu insan içinde madde için de böyledir.Çünkü her şey enerjidir.İstediklerimiz aslında bize aittir enerji anlamında, onunla aynı frekansta olana kadar hayatımıza girmez sadece.Biz düşünce gücümüzle (egomuzla da abarttığımızda) onu iteriz resmen. Ama benliği güçlendirdiğimizde yani kendimize verdiğimiz değeri arttırdığımızda onlar bize kolaylıkla gelir.Çünkü bizden daha değerlisi yoktur ki...En çok sevdiklerimizle imtihan ediliyoruzdur sırf bu yüzden misal.
Bir de derler ki ne zaman vazgeçtim,unuttum oldu diye...Olur tabi çünkü gereksiz şekilde arttırdığın enerjinin frekansı düşünce sana geldi,çünkü o zaten sana aitti ; senin düşük enerjinle eşitlendi ve hayatına girdi : )))

yazdıklarınız çok güzel ve çok doğru. 9 aylık evliyim ve sanki nesli tükenen panda gibi hissediyorum kendimi. eşimin ailesinin yaşı biraz var her fırsatta torun görmek istiyoruz diye söylüyorlar. 2 kez düşük yaptım ve bende haşimato hastalığı var. benden kaynaklı bir sıkıntıymış gibi görülmek can acıtıcı geliyor yaşadığım kayıpların acısı aileden uzak olma durumu... hepsi üst üste biraz ağır gelmiş gibi geliyor. kendimi söylediğiniz şekillerde telkin ediyorum. her şeyin zamanı var. dualardan güç alıp biraz kendimi toparladım ama düşünmeden edemiyorum bebek ile ilgili. korkularım da oluştu acaba olur da yine bir şey olursa diye. karma karışık oldum bir çok duygu bir arada.

Tamam yaşı unuttum valla
Ne derseniz deyin inanıcam ve yapıcam ı durumdayım
Mesela kendimi nasıl kandırsam da beklentim bitse
Beklentimi bitirmeye yönelik iki üç cümle kurar mısınız?
Baska islere yonel. Tavsiye edilen kitaplari oku. Youtube de bir cok kanal var, onlari takip et.

Hepsinden once bilincalti temizligi yap. Hep emir kipi gibi oldu kusura bakma:)

yazdıklarınız çok güzel ve çok doğru. 9 aylık evliyim ve sanki nesli tükenen panda gibi hissediyorum kendimi. eşimin ailesinin yaşı biraz var her fırsatta torun görmek istiyoruz diye söylüyorlar. 2 kez düşük yaptım ve bende haşimato hastalığı var. benden kaynaklı bir sıkıntıymış gibi görülmek can acıtıcı geliyor yaşadığım kayıpların acısı aileden uzak olma durumu... hepsi üst üste biraz ağır gelmiş gibi geliyor. kendimi söylediğiniz şekillerde telkin ediyorum. her şeyin zamanı var. dualardan güç alıp biraz kendimi toparladım ama düşünmeden edemiyorum bebek ile ilgili. korkularım da oluştu acaba olur da yine bir şey olursa diye. karma karışık oldum bir çok duygu bir arada.
Cok tatlisiniz nesli tukenen panda:))) beni guldurdunuz insallah bugun sizi cok mutlu edecek bir haber alin...

buttrfly buttrfly Rabbim dunyanin neresinde olursa olsun sifa arayan, huzur arayan tum canlilara senin ve senin gibilerin bakis acisindan gormeyi nasip etsin. Sizin gibi insanlar cogalsin hep cogalsin.
Biraz fitrat biraz yaradilis meselesi. Dogustan sanslisiniz. Sana onceden de soylemistim; benim esimde ayni senin gibi. Bende tam tersiydim. Bayagi yol katettim.
Icimden geldi, firsatim olunca yazmak istedim. Her zaman uygun olamiyorum. Allah razi olsun.

Çok doğru bir tespit ama oturduğumuz yerde bırakın sosyalleşmeyi
Sadece 2 cafe var :) düşünün yani...
İşyerşnde de işler çok yoğun tüm gün kafamı kaşıyamıyoeun aklıma gelmiyo
Şuan senelik izindeyim
Temiz hava aldım çok da rahattım ama yine 1 gün bile gecikmeden regl oldum dün
Hatta dedim amannn sene sonunda hamile kalsam da olur yine olmadı gerçekten ilk kez takmamıştım
Videolar rahat yüklendiğinde izlicem netten
Belki bir dahaki aya olur...

O kisiler surekli aklina geliyor mu? Aklina geldiginde hangi olaylari hatirliyorsun? Bunlara bakmak lazim sanki...

Calisma yapmadan affettiysen ne mutlu sana:) cok buyuk yuk atmissin demek...
Aklıma gelse de çok etkilenmiyor gibiyim.Tabii bilinçaltımda durum ne bilmiyorum:)

Yine olumsuz tarafindan almissin:))Bak kucuk yerde yasayabilirsin ama hicbir seye engel degil. Sokak hayvanlari yok mudur orda? Iste temizmama dan kedi kopek mamasi. Cik sokaklara besle onlari. Sonra senin pesinden gelecekler:KK200: ama oncesinde instagramdaki bu isle ugrasan insanlari takip et. Onlarla iletisime gec. Bak nasil yapiyorlar?

Niyet et, iste, inan, yap:rapci:
Senin cevabın nezdinde burada bir hobimi paylaşmak istiyorum.Ben geçen sene saksılarda kendime küçük bir bahçe yaptım.Domates,salatalık,patlıcan,mısır falan yetiştirdim.Hatta karpuz bile yetişiyordu.O kadar harika bir terapi ki, inanılmaz enerji ve mutluluk veriyor.Bu sene baharı iple çektim ki,bir an önce yine bahçe yapayım diye:) Şimdi fidelerim büyüyorlar.Ben her gün onlarla ilgileniyorum.Organik mısır buldum onları ektim.Yaklaşık on-on bir tane mısırım büyüyor.Limonum,karpuzum büyüyor.Domates ve salatalık fidelerin keza öyle.Kapya biber tohumu ektim.Heyecanla filizlenmelerini bekliyorum:)) Yani inanılmaz bir mutluluk...toprakla meşgul olmak gerçekten insana çok çok iyi gelen bir şey.Bu saydıklarımı evinizin balkonunda
bile yapabilirsiniz.

Toprakla uğraşın arkadaşlar,asla pişman olmazsınız:)

Oncelikle o kisileri bir sekilde hayatiniza kendin cektigini kabul etmelisin tatlim.O kisi olmaz da baska bir kisiyle yine olurdu yani.Bu kisi hayatina girdi cunku senden bu tarz ofke ve kin duygulari senden ayrilmak istiyor yerine pozitif duygular gelmek istiyor ki boyle insanlar yerine harika insanlar cekesin.O insan senin icin hediye bile bu sekilde dusununce,tesekkur bile edebilirsin sana bombos bir enerji topu gonderiyor onu kullanasin diye. Cok sukur boyle insanlar sayesinde inanilmaz guzellikte olaylari hayatima cekiyorum : ))))) Bakis acini azicik degistirdiginde bile o kisi gozunde onemsizlesecek hatta komik gelecek. Simdi aklima gelenler bunlar valla :)
Teşekkür ederim cevabınız için, evet dediğiniz gibi ben çektim:)))
Ona teşekkür konusunda da şöyle haklısınız, ben o olayları yaşamasaydım büyük ihtimalle burayı asla okumayacaktım, onun sayesinde bir sürü kişisel gelişim kitabı okudum, esmaların gücünü daha çok öğrendim, bilinçaltı neymiş onu anlamadım ve daha bir sürü şey:)))

O olaylar canımı yaktıntan sonra Bdv de debelenip duruyordum , ne zaman ki kurtulmak istedim burayı keşfettim, dediğim gibi canım o kadar canmasaydı bdv den buraya uğramazdım bile...

Tadını çıkarırım rahatlığımın ama çocuk yapma yaşım tükeniyor
Bakın hep aynı örnek ama yine söylücem
Uyuyamadığım zaman uyumucam diyip beynimde bitirdiğinde uyku basıyo uyuyorum
Bu hamilelik beklentisi nasıl biter ki
Basit bi yol ama ne
Aklınıza gelen başka biley var mı?

Bulursunuz inşallah bir yol,dediğiniz gibi her şey beyninizde bitiyor.Biz burda ne kadar dil döksek bomboş...

Kendinizi nesli tükenmek üzere olan çoook değerli biricik bir panda niteliyorsanız ahh ne ala ama yok benden daha şansız bahtsız yoktur diye düşünüyorsanız vahh ki ne vahhh.Hangi enerjideyseniz de hayatınıza girenlerin olayların enerjileri de o yönde olacak ki zaten oluyordur da. Çok değerlisiniz çoook değerliyiz ama bu değeri bilmedikten sonra hiçbir anlamı yok ki.Siz mesela anneliği çok kutsal olarak nitelendiriyorsanız kafanızda anne olamamayı da eksiklik filan diye düşünüyorsunuzdur.Böyle düşündüğünüz sürece kutsallığa ulaşamayacaksınız.Önce siz kendinizi sadece yaratılıştan ötürü bile kutsallığınızı kabul edin ki diğerleri hayatınızda yerini alsın.

Kendinize nasıl değer vereceksiniz ? Aynaya geçip kendinizi seveceksiniz, öpeceksiniz omzunuzdan,güzel güzel sözler söyleyeceksiniz.Bugün nasıl da tatlısın,pırıl pırıl parlıyorsun her zamanki gibi diyeceksiniz,başkasına söyler gibi evet.Başkasına ayıp olmasın diye yaptıklarınızı asıl kendinize yapacaksınız.Biri bir şey istedi ve yapmak istemiyorsanız; şimdi kendime ayıp etmeyeyim diyeceksiniz ve hayır demeyi öğreneceksiniz çok net bir şekilde.Eğer siz gerçekten net olursanız karşınızdaki sizi samimi,içten,dürüst buluyor;çünkü enerji net gidiyor.Yurtdışında edindiğim en güzel tecrübelerden : )))
Yani işte şimdilik aklıma gelenler...

buttrfly buttrfly Rabbim dunyanin neresinde olursa olsun sifa arayan, huzur arayan tum canlilara senin ve senin gibilerin bakis acisindan gormeyi nasip etsin. Sizin gibi insanlar cogalsin hep cogalsin.
Biraz fitrat biraz yaradilis meselesi. Dogustan sanslisiniz. Sana onceden de soylemistim; benim esimde ayni senin gibi. Bende tam tersiydim. Bayagi yol katettim.
Icimden geldi, firsatim olunca yazmak istedim. Her zaman uygun olamiyorum. Allah razi olsun.

Çok sağol canım hep birlikte gelişip güçleniyoruz Allahım hepimizden razı olsun.Bazen benim de öyle anlarım oluyor ki çok daralıyorum, tek bir yönden bakıyorum mesela.O an buraya bakıyorum sizler sanki tam bana yazmışsınız gibi ruhum o an coşuyor sanki, bir dk önceki ben olmuyorum : )))) Tabi bakış açım da çoooktan değişmiş oluyor,iyiki varsınız iyiki varız hepimiz:KK200:

Back
X