Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inanamiyorum gercekten. Cok saskinim. Aslinda hala inanamamam bir garip boyke olaylara. Daha dun bu sozu dusundum tam olarak neydi diye... birine soyleyecektim. Tamami aklima gelmedigi icin soyleyememistim:) tesekkurlerDüşüncelerine dikkat et çünkü onlar söz olur.
Sözlerine dikkat et çünkü onlar davranış olur.
Davranışlarına dikkat et alışkanlık olur.
Alışkanlıklarına dikkat et çünkü onlar senin karakterini oluşturur.
Karakterine dikkat et çünkü o senin kaderini oluşturur.
Kaderine dikkat et çünkü o senin yaşantın olur.
(Alıntı)
Bir blogtan aldım. Sahibi de yaında yazar diye düşünüyorum.
Hayat karmaşık değil.
SAYGILAR! BİR DOST
- Siz ve evren yalnızsınız. Evren sizin lambadaki cininiz ve söyleyeceklerinizi yapmak için, karar vermenizi bekliyor.
- Hayatı zorlarsanız, o da sizi zorlar.
- Olmasını istediğiniz bir şey varsa, oldu sayın.
- ‘Ye kürküm ye’, ‘Para parayı çeker’, ‘Ne ekersen onu biçersin’, lafları boşuna söylenmemiştir. Evrende her zaman benzer benzeri çeker. Mutlu hissediyorsanız, daha fazla mutluluğu; mutsuz hissediyorsanız, daha fazla mutsuzluğu çekersiniz.
- Yoksul olduğunuzu düşünüyorsanız, hiçbir zaman zengin olamayacaksınız demektir.
- Mutlu olmak istiyorsanız, şu an çok mutlu olduğunuzu hissedin. Öyle değilse bile.
- Para istiyorsanız, çok paranız olduğunu düşünün, kendinizi çok zengin hissedin ve bu kadar çok parayla yapacaklarınızı planlayın.
- Hislerinizi ve düşüncelerinizi kontrol etmeyi öğrenin. Hisleriniz sizi değil, siz hislerinizi kontrol edin. Mutsuz hissetmeye başladığınız an, fark edin ve hemen güzel bir şeye yöneltin düşüncelerinizi ve tekrar iyi hissedin.
- Siz hayatınızın merkezindeki mıknatıssınız, bunu hiç unutmayın. Benzerlerini çeken bir mıknatıs. Hayatınızda, olmasını istediğiniz şeylere benzer durumlar yaratın.
- Olmak istediğiniz kimliğe bürünün. Unutmayın, evren sizin o an gerçekten öyle mi olduğunuzu yoksa öyleymiş gibi mi yaptığınızı bilmez. Evren sizin o an yaydığınız enerjiyi bilir ve benzer enerji alanlarını size getirir.
- Kocaman bir ev istiyorsanız mesela, kendinizi o evin içinde hayal edebilmelisiniz.
- İmgeleme yeteneğinizi geliştirin. İstediğiniz durum olmuş gibi düşünüp, sonrasında yaptıklarınızı imgeleyin.
- Tüm bu yazılanların gerçek olduğuna inanın. İnanın ya da inanmayın, evren size şu an inandığınızı verecek. Hadi canım olur mu öyle şey diyorsanız, evren size olmaz diyecektir.
- Olmasını istediğiniz şeyi gelecekte olacakmış gibi hayal etmeyin. Şu an olmuş gibi hayal edin. Siz sonrasına bakın. -ecek / -acak ekiyle oluşturulan düşüncelerin geri dönüşü sürekli geleceğe aktarılır, bunu bilin.
- Hastaysanız ve iyileşmek istiyorsanız, iyileşeceğim demeyin, iyileşmek için de uğraşmayın. Sağlıklı olduğunuzu düşünün, söyleyin, sürekli ne kadar sağlıklı olduğunuzu söyleyin.
- Varlığınızı paylaşın. Paylaşmak, evrene bolluk mesajı gönderir ve evren bollukla karşılık verir.
- Sahip olduğunuz şeyler için teşekkür edin, şükredin, şükran, memnuniyettir ve memnuniyet getirir.
- Unutmayın, geleceğiniz, şimdi hissettiklerinizin kusursuz bir yansımasıdır. Yolunuzun doğruluğunu anlamak için hislerinizden yararlanın. İyi hissediyorsanız, doğru yoldasınız demektir. Kötü hissediyorsanız, korkuyorsanız, endişeleriniz varsa, başka bir yöne yönelin.
- Çekim Yasasını öğrenin. Evrendeki her şeyin temelinde kuantum fiziği vardır. Kuantum fizikçilerinin sözlerini okuyup anlayın.
- Çekim Yasası siz bilseniz de bilmeseniz de, uygulasanız da uygulamasanız da, inansanız da inanmasanız da çalışıyor.
- Bundan sonra ne olacağına siz karar verin.
- Hiçbir şeyin hemen başarılamayacağı gerçek ama hislerinizi kontrol etmeyi öğrenip, imgeleme yeteneğinizi geliştirdiğinizde hayatınızı değiştireceksiniz, bunu bilin.
- Bu yazıyı buraya kadar okuduysanız, hayatınız değişti bilin.
Alıntı
http://www.terstenglob.com/wp-content/uploads/2015/10/2015-10-07-2B00.20.37.png
Yaratıcı İmgeleme- Acun Kutlu Melis
Yaratıcı İmgeleme Nedir?
Farkına varsak da varmasak da devamlı yaratıyoruz. Bir şeyi düşünür veya hissedersek O ‘olur’. Dikkatimizi neye verirsek, bir süre sonra, istesek de istemesek de onu yaratırız. “Ne istediğinize dikkat edin “ deyimini duymuşsunuzdur. Evet, çok doğru ama duygu ve düşüncelerinizi nereye koyduğunuza dikkat edin. Onlar sizin yaratımlarınızdır.
Eğer bir bulutu kaybedebilirseniz, düşüncelerinizin ne denli güçlü olduğunu bilirsiniz. Size sadece keyif için dışarı çıkıp bulutları kaybetmenizi veya etrafta dolaştırmanızı telkin etmiyorum. Benim kişisel inanıcım bir bulutun da diğer her şey gibi bir anlamı olduğudur. Ama, düşüncelerinizin gerçek ve ne kadar güçlü olduğuna dair kanıt istiyorsanız, çekinmeyin deneyin – tabi önce bulutun iznini almak şartı ile. Gökyüzünde küçük, şişkin bulutların olduğu bir gün, bir bulut seçin. Çok büyük olmasın ( bu alıştırma birkaç dakika sürmeli ). Bulutunuzu seçtikten sonra ona sevginizi gönderin. Buluta, onun izini ile kaybolmasını istediğinizi söyleyin. (Bazen kaybolmak istemezler, ama çoğunlukla istediğinize uyarlar) Şimdi buluta odaklanın ve onun tamamen kaybolduğunu imgeleyin. Gözlerinizi ondan ayırmayın. Parçalanmaya başladığını ve aniden kaybolduğunu göreceksiniz. Diğer küçük bulutların gökyüzünde olduğunu, ama bizim bulutumuzun kaybolduğuna dikkat edin. Tamam, şimdi buluta teşekkür etmeyi unutmayın. çok zevkli mutlaka deneyin :) )
Gönderdiğiniz düşünceleri göremeseniz de, bu alıştırmayı yaparak, düşüncelerinizin etkilerini görebilirsiniz. Bunun bazılarınızı şaşırtacağını biliyorum. Bu sihir değil. Bu düşüncelerinizin ne denli güçlü olduğunun bir göstergesidir. Dikkat ederseniz, iyi veya kötü her düşüncenizin ethere gittiğini anlayacaksınız. Buna dikkat edin ve her düşünce ve her ‘yatartım’ dan sorumlu olduğunuzu öğrenin.”Şimdi” de kalmak yardımcı olur çünkü geçmişte yaşamanın faydası yoktur, gelecekte henüz burada değildir. Onun için dikkatinizi ona odaklayın.
Hayatınızda bir şey yaratmak veya ortaya koymak istiyorsanız, içinizde yer açmayı öğrenmelisiniz böylece onu önce üçüncü boyutta yaratabilirsiniz.
Ortaya koymanın 3 temel adımı vardır. Kavrayın (istediğiniz nedir?).İnanın (her yönüyle olmuş gibi davranın). Sonra da alın. Daima şükredin.
Önce kendiniz için yaratmak istediğinizi imgeleyin. Bir yere yazın. Yazdıklarımı bilgisayarımda ekran koruyucuya, evde ‘bolluk’ köşeme, bazen arabamın kontrol paneline koyarım. Önemli olan olabildiğince sık görebilmektir. Sonra kendiniz için bir olumlama seçin. Kelimelerde yüksek sesle söylendiğinde çok güçlüdürler. Bu sitede pek çok günlük olumlama bulabilirsiniz, ama biz yine de, yapabilirseniz, kendi günlük olumlamalarınızı yaratmanızı tavsiye ederiz.
Günlük tutmak ve en küçük detaya kadar arzularınızı yazmanız yararlı olur. On yıl önce kendime bir define haritası yapmıştım. Büyük sarı bir kartonun üzerine, arzu ettiğim her şeyin bir resmini yapıştırmıştım. Bu kartondaki her şey gerçekleşti.(yeni bir tane daha yapmanın zamanı geldi)
Yaratmak istediğiniz konuda çok açık ve kesin olun. Ne istediğiniz konusunda çok dikkatli olun. Her şeyi göz önüne alın.
Kendiniz için ne yaratmaya veya ortaya koymaya karar verdikten sonra, her akşam uyumadan önce ona sahip olmanın, onu yapmanın veya o olmanın nasıl bir şey olduğunu hissedin. Onu yaparken kendinizi görün. Seçtiğiniz bir olumlamayı kullanın ve uyumadan Evrene şu an sahip olduklarınız için teşekkür edin. Sabah kalkmadan aynı alıştırmayı yapın. Şükretmek, süreci hızlandıracaktır.
Her gece, aynı yaratıcı imgelemeyi düşünün, hissedin, görün, olun, yapın ve olumlayın. Değişiklik, ayar yapın ve şükredin. Bir şey gerçekten istiyorsanız bunu yapın ve gerçekleşeceğine güvenin.
Her zamanki gibi sevgi ve hizmetle sunulmuştur.
*KIZLAR AYRICA KENDI YAPTIGIMI SIZE ANLATIYIM :) GULUN BOL BOL :)
Moldıv dıye bır program varya orda begendıgım fotografları tabıkıde hayatımda ıstedıgım seylerle ılgılı olan fotografları kronolojik sıraya gore dızdım ve kolaj yaptım sonrada kendı yuzumun oldugu bır fotografı ve artık baska dusundugunuz ınsanda varsa onun yuzunun net bır fotografını ustlerıne yıne kolajladımcunku ben hayal ederken yuzlerı bazen netlestıremıyorum beynımde kendı suratımı bıle ama o fotograflara bakıp hayal etmek daha kolay ve guzel oluyor bunu fark ettım =)) benım gıbı acemılere duyrulur =))
Kendi kendime dedim ki rastgele bir sayfa acacagim bakalim karsima hangi mesajlar cikacak? 176.sayfayi actim ilk alintiladigim mesaj da bir baskasi tarafindan alintilanmis:) gayet guzel ozetlemis her seyiufak bir hatirlatma oldu bana da.
2.alintiladigim da sana8993
Ben yeniden okuma heveslisiyken senin kizlar 800 sayfa bir anlatin imajinasyonu yazman bir garip geldi. Artik boyle yazanlara cevap vermeyi dusunmuyorsum ama sansa bu mesaj cikti. Biraz emek, zaman ayirmak gerekli. Biz de hazir olarak bulmadik. Ben de yardim istedim herkes de cok yardimci oldu sag olsunlar ama hicbir zaman su kadar sayfa diye isyan etmesim. Yaklasik 400.sayfalardaykrn kesfettim topigi, bastan basladim kitap gibi okumaya. Sonra ben de katildim yazanlarin arasina...
Diyecegim su; 800 sayfa oyle guzel geciyor ki bitirdikten sonra anliyorsun. Cogu litaptan daha faydali. Insanlarin gunluk degisimine sahit oluyorsun. Mesela ben![]()
Bnde 600lü sayfalardayken keşfettim burayı, baştan sona okudum, bazı sayfaları tekrar okumak içinnotlar almıştım. Onları tekrar okuyacağım ama yinede baştan okumayı düşünüyorum.Asla zaman kaybı değil.Kendi kendime dedim ki rastgele bir sayfa acacagim bakalim karsima hangi mesajlar cikacak? 176.sayfayi actim ilk alintiladigim mesaj da bir baskasi tarafindan alintilanmis:) gayet guzel ozetlemis her seyiufak bir hatirlatma oldu bana da.
2.alintiladigim da sana8993
Ben yeniden okuma heveslisiyken senin kizlar 800 sayfa bir anlatin imajinasyonu yazman bir garip geldi. Artik boyle yazanlara cevap vermeyi dusunmuyorsum ama sansa bu mesaj cikti. Biraz emek, zaman ayirmak gerekli. Biz de hazir olarak bulmadik. Ben de yardim istedim herkes de cok yardimci oldu sag olsunlar ama hicbir zaman su kadar sayfa diye isyan etmesim. Yaklasik 400.sayfalardaykrn kesfettim topigi, bastan basladim kitap gibi okumaya. Sonra ben de katildim yazanlarin arasina...
Diyecegim su; 800 sayfa oyle guzel geciyor ki bitirdikten sonra anliyorsun. Cogu litaptan daha faydali. Insanlarin gunluk degisimine sahit oluyorsun. Mesela ben![]()
Gerçkten çok yararlı şeyler var. Vaktiniz oldukça okuyun.Yeniden yeniden okumak için bolca vaktiniz olabilir ama takdir edersiniz ki herkesin vakti yetmeyebilir . Dediğim gibi internetteki bilgilerden ziyade buradaki tecrübeleri merak ettim . 800 sayfa ay okuyamam olayı değildi aslında benimki 800 sayfa içeeisinde nerede acaba oraya gelene kadar da merakımı giderir misiniz diye yardım istemiştim .
Sağolun yazmışsınız .
Buradan benimle inatlaşan biri var demiştim, bana karşı ilgisi var hala biliyorum. başkasıyla ben ona ters davrandığım için çıktığını farkındayım, kız ona önceden ilgi gösteriyormuş zaten. Kızla birlikteyken bile benimle ilgiliydi bende sinirleniyordum yine ters davrandım :) ) Şİmdi hiç bakmıyor, baksada kırgın. Kendisinin bana gelmesini, yine onun adım atmasını istiyorum. Ama bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum, nasıl imajine edebilirim.Coşku enerjisi nasıl gönderilir. İçime korku doluyor, daha önce yaşadıklarımdan kaynaklı.Buda beni aldatacak diye düşünmüştüm hep zaten. Neden bilmiyorum böyle davranmayacağım diyorum ama o her yaklaştığında ben ters davranıyorum bunu nasıl aşabilirim. Kızla hala beraber bu arada.İmajinasyonlarda kurduğumuz yaşamlar ruhsal havuza kollektif bilince düşüyor.Yani uzayda oluşuyor,tüm bilinçlere bilinçaltı yoluyla yayılıyor tabi bu imajinasyonun etkililiğine göre.Şöyle diyelim siz yapımcı yönetmensiniz, film çekiyorsunuz.Oyuncuları belirlediniz,sözleri de belirlediniz.Kimse size neden niçin diye sormuyor,herkes rollerini senaryoya göre uyguluyor...Çünkü o sizin filminiz,sizin eseriniz...Ama sizin her şeyi ince ayrıntısıyla düşünen,duyguları hisleri çok iyi yansıtan bir yönetmen olmanıza bağlı : )))))
Coşkulu enerjilerini nasıl gönderiyorun.Haklisin. Bugun hatta son gunlerde iyice agresiflestimo zaman coskulu enerjilerimi gonderiyorum kendilerine
![]()
Hrmrn hemen ayni seyleri yasamisiz... evlilik ya da birliktelik ile ilgili ben de ayni durumlari yasiyorum. Acaba bu kurdugumuz hayalde bas bir kisi ve onun da evrene gonderdigi baska mesajlar oldugu icin mi istesigimiz sonuca ulasamadik?Hayatimda bir cok sey salt hayal ederek oldu. Cidden bunu yasadim. Sizlere ornek olmasi acisindan anlatayim moral olsun. Ben ogretmenim su an ilk atanacagim zamanlar daha kpss sinavi vs ile ugrasiyorum. Neyse bi gun sehirde cok kullanmadigim bi otobus hattina bindim neyse yolda giderken cok buyuk bahcesi olan bi okul gordum dedim ben bu okula gelecegim. Allah imkansizi mumkun kilar ben burayi istiyorum dualari kabul eder. Neyse ben baska bi sehire atandim ve aradan iki sene gecince sehrime tayin istedim bilin bakalim hangi okul :) isin ilginc yani ben o okulu tercih ettigimi bile bilmiyordum ancak okula gidince iki sene onceki okul oldugunu anladim. Cunku ilk gordugumde hic ismine bskmak aklima gelmemisti :) Diger ikinci yer ise yine tayin isteyecegim dedim madem istedigim yerler dua ile oluyor o zaman isteyecegim. Gittim cok tarihi bi okul var onunde hergun okula geldigimi yorgunlukla okulfan ciktigimi hayal ettim. Yani sanki atanmisim da onun bi hani normalligi var gibi. Iste gel zaman git zaman iki uc sene sonra o okuldaydim cidden hayal ettigim gibi oldu. Ve sunu diywyim o okul imkansiz gibi bir seydi hala da derler torpille mi girdin filan. Evet diyorum rabbimden torpilliyim :)
Ama yillardir istedigim gerceklesmeyen hayalimde evlilik. Belki is konusundaki ozguvenimi rabbime olan guvenimi tam olarak bu istedigimde yansitamiyorum. Is konusunda once hayalini kurarim gerceklesmis gibi hissedip Allaha dua ederim cogunlukla olur ki imkansiz denebilecekler ama evlilik yok. Bu konuda basarili olan arkadaslarin nasil basardigini nasil hayalini gerceklestirdigini duymak isterim.
:)))) kendine deger vererek. Mutlu enerji dolu hayaller kurarak...Coşkulu enerjilerini nasıl gönderiyorun.
Bunları yapıyorum, sonra hayal başka bir yöne kaymış oluyor :))). Aldatılma korkusu yaşıyorum galiba,bu kişiyle yaşadığım şeylerde bundan. Yukarıdada yazdım, o bana adım atmaya çalıştıkça ben ters davranıyorum.Neden böyle yapyorum bilmiyorum aslında ben de istiyorum ve onun bana ilgisini farkındayım.:)))) kendine deger vererek. Mutlu enerji dolu hayaller kurarak...
Ama baskasi ile ilgileniyor diyorsun. Ben mi yanlis anladim?Bunları yapıyorum, sonra hayal başka bir yöne kaymış oluyor :))). Aldatılma korkusu yaşıyorum galiba,bu kişiyle yaşadığım şeylerde bundan. Yukarıdada yazdım, o bana adım atmaya çalıştıkça ben ters davranıyorum.Neden böyle yapyorum bilmiyorum aslında ben de istiyorum ve onun bana ilgisini farkındayım.
Benimle ilgileniyor ama sorun yaşadık ben ters davrandım. Bana adım atmaya çalıştı yine ters davranınca kendisiyle ilgilenen bir kızla çıkmaya başladı. Ama hala benimle ilgili kızla çıktığı halde. Bu durum beni sinirlendiriyor hem başkasıyla çıkıp hem benimle ilgilenmesi yani .bu yüzden ters davrandım yine. Biliyorum ki benden emin olsa gelecek. Ama ben her seferinde ters davranıyorum.Ama baskasi ile ilgileniyor diyorsun. Ben mi yanlis anladim?
Biraz karışık oldu galiba, umarım anlamışsındır.Benimle ilgileniyor ama sorun yaşadık ben ters davrandım. Bana adım atmaya çalıştı yine ters davranınca kendisiyle ilgilenen bir kızla çıkmaya başladı. Ama hala benimle ilgili kızla çıktığı halde. Bu durum beni sinirlendiriyor hem başkasıyla çıkıp hem benimle ilgilenmesi yani .bu yüzden ters davrandım yine. Biliyorum ki benden emin olsa gelecek. Ama ben her seferinde ters davranıyorum.
Anladim ama bir yol olmaz sanki ondanBiraz karışık oldu galiba, umarım anlamışsındır.
Neden öyle düşündün :))Anladim ama bir yol olmaz sanki ondan![]()
Soyle diyeyim ben is yerinde cok zor durumda kaldim ama oyle boyle degil. Ustum beni nasil ezdi anlatamam ben de hassasim oyle sert konusanlara cevap veremem. Neyse ciktim durumu duzeltmeyr calisiyorum bi de moral dipte o sirada dua ettim duzelsin hic yasanmamis gibi olsun. Ancak sen kurtarirsin su an beni diye dualar ama nasilim anlatamam. Aradan bes dk gecti amirim geldi biseyler olmus tekrar konustuk bir ozurler bi iste kusura bakmalar filan. Dedim rabbim sen dualari boyle daha saati bile gecmeden kabul ediyorsan benim yillardir ettigim duayi da biliyorsun demek ki daha uygun bi zaman olmamis dedim. Hersey vaktin esiri biz bilmesekte ama yine de vazgecmeden sabirla istemek lazim. Iste ben belki isterken dogru istemiyorum veya dogru motivasyona sahip degilim. O konuda basarili olanlarin ruh hallerini isteme sekillrrine bakmak lazim.Hrmrn hemen ayni seyleri yasamisiz... evlilik ya da birliktelik ile ilgili ben de ayni durumlari yasiyorum. Acaba bu kurdugumuz hayalde bas bir kisi ve onun da evrene gonderdigi baska mesajlar oldugu icin mi istesigimiz sonuca ulasamadik?
Aslında ben bu konularda çok gururluyum, başka birine bakan birini bile kabul edecek biri değilim zaten bu yüzden ters davranıyorum ona. Ama içimde bir his var, neyden kaynaklanıyor bilmiyorum. sanki biz onunla birlikte olacakmışız gibi bir his.Herşey tam tersini gösterirken ben böyle hissediyorum.Anladim ama bir yol olmaz sanki ondan![]()