Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Bende de ben anlayış gösterdiğim,idare ettiğim yada işlerine yardım ettiğim sürece iyiyim. Çalıştığım farklı birimlerde aynı oldu. Bu benim geçmişimle bağlantılı, geçmişimle ilgili bilinçaltı kalıplarımı değiştirememişim.Ama değiştirmeye başladım gelişmeler var gibi.
İkiöiz için de güzel olsun inşşşş

Profil resminiz ruh eşi çağırmaya yönelik değilmi :))).hayırr diyebilme, önceden biten ilişkimdeki kişiyi silme, olumsuz enerji kesme çalışmalarında neler yaptınız.
Tabi profil resmimde uygun olsun dedim :KK76:öncelikle evet hayır var beden dilince ayaktayken önce evet diyorsun beden öne hayır dediginde arkaya gidiyor sonra bana sordu X kişisini seviyor musun diye ben öne aslında unuttum demiştim :110: sonra oturdum gözlerimi kapattım kişi sana ne hissettirdi diyo sayıyorsun affet vs diyo helalleş ugurla diyo tabi bunlar burada yazdığım kadar kısa degil en az 20 dk sürüyor :halay:gerçekten işe yarıyor ama onun dışında biri vardı baya deli divane olduğum farkına varmadı bana kendi sevgilsini anlatıyordu düşün hepsini kapattık bi seansta hem eski sevgilimi hem onu sonra beyefendi benim umrumda olmadı gerçekten bi enerji vardır ya yok oldu kişi kendi geldi bana artık hiçbişey hissetmedigim onun doğru kişi olmadığını düşündüğüm için hayır dedim :KK12::KK12:

Bakalım sonu nereye varacak cnm ne kadar ugradacaklar
Canım sana şöyle bi önerim var yanında birileri olumsuz konuşurken sag elini karnına koy amaç göbek deligini kapatmak yada dilini üst damagınına yapıştır uzman demişti olumsuzdan etkilenme üzerine çekme diye denemelisin:KK50:

Cnm özeti söyle.beş arkadaş birlik olup beni dıslıyorlar.hiç konusmuyoruz selam sabah yok.sebep de en yKın arkadaşım sandıgım koynumda besledigm yılan demediklerimi de ekledi.öbürleri de bu satışı fırsata cevirdi.hiç dedikodu yapmamıslar birbirlerini cok severlermis gibi kankitoş oldular yapmacık bir sekilde.tavırlar imalar dışlamalar.işe yansıtıyorlar çocuk gibi muhabbetler haline cevirdiler.beni de olumsuz ortam ve haksızlık duygusu çok yordu;(
Anlıyorum canım bende çok benzer bişey yaşamıştım üniveristede 1 yılım ziyan olmuştu resmen ama şunu unutma yukarda Allah var bol bol dua et olumlu düşün ortalığı karıştıran kişinin işten ayrıldığını düşün evrene mesaj yolla :KK76::KK76:

Anlıyorum canım bende çok benzer bişey yaşamıştım üniveristede 1 yılım ziyan olmuştu resmen ama şunu unutma yukarda Allah var bol bol dua et olumlu düşün ortalığı karıştıran kişinin işten ayrıldığını düşün evrene mesaj yolla :KK76::KK76:
Çok sağol cnm önerini de deneyeceğim inş olumlu mesajlar işe yarar

Screenshot_20180528-005621.webp
bir de boyle diyorlar. Ne dersiniz?

Back
X