- 27 Kasım 2016
- 2.324
- 6.854
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz önce bir arkadaşına mesajlaşıyorum. Nazardan açıldı konu İşte bizim orada nazara karşı şöyle yaparlar yok bizim burada böyle yaparlar. Sonra alakası olmayan başka bir arkadaşım bana nazarla ilgili bir şey göndermiş. Hepsi 10 dakika içinde oldu Çok şaşırdım:)
Ben baskalarinin deneyimlerini dinlemeyi cok seviyorum. Kitap ogretileri yerine...Bak simdi sen bunu yazdin mesela. Bense bir onceki mesaji yazarken ve aslinda cogu zaman yasadigim degisim ve deneyimleri yazmakta, anlatmakta kararsiz kaldigimi dusunuyordum. Sanki baskalarinin bakis acilarindan etkilenecekmis gibi geliyor bana. Aslinda bununda bunun da bendeki belli inanc kaliplarindan kaynaklandiginin farkindayim. Al iste kendimde duzeltilmesi gereken bir nokta daha.![]()
Evet canım belli bir yerden sonra ne oluyor ya deyip o kötü gidişata son verirsin, silkelenir uyanırsın. Hayatına, bedenine, kalbine yani en değerli yuvana sahip çıkmaya başlarsın, sonra bizim de okuduğumuz, başkalarının yaşadığı gerçek deneyimler kitap olur :) işte ben de öyle kitapları seviyorum.Ben baskalarinin deneyimlerini dinlemeyi cok seviyorum. Kitap ogretileri yerine...
Yine de begendigim bir sozu paylasayim:)
Eki Görüntüle 2158354
Sahra- buna benzer bir yazi paylasmisti ben neydi acaba diye dusunurken:))) bulup onu da paylasayim:)
Canım çok zor evet ama ölüm herkesin başına birgün mutlaka gelecek. Huzurla uyusun inşallah. Bşran önce toparlanmaya çalış, zaman geçtikçe acısı hafifleyecek, şu an çok zor gibi gelse de.herkese selam, uzun suredir ugrayamiodum cunku 20 yillik kopegim ailemin bi uyesini kaybettm ve bi yandan yasadigimiz uzun guzel yillara sukrederken bi yandan cok kizgin ofkeliyim o sebeple pozitiflik falan kalmadimelegime guzel dualar gonderınn kızalr sızden rıcam bu cok guzel huzurlu mutlu uyusunnn
yani nasıl affedicez ? kitap reklamı mı?Affetmek(1)
AFFETMEK (1)
Herkesin hayatında kırıldığı bir nokta var. Kimi insan aldatılmış kimisi dolandırılmış.Ve bunların birikimi sonucunda insanların hoşgörü limitleri dolmuş. Ama affetmeden yolumuzda ilerleyemeyiz ve başarılı olamayız.
Binlerce kişiyle yaptığımız çalışmalarımızda ortak olarak ortaya çıkan en ilginç yan, geçmişte affedemedikleri, canlarını yakan, haklarını yiyen, korkularını tetikleyen olaylar yaşamalarıydı.
Bu ilginç ortak yan ortaya çıktığında en hızlı ve faydalı çözümü elde etmek için birçok farklı bilginin harmanlanmış halini bir araya getirdik.
Hayatımızın en önemli dönüm noktası olan affetmenin ne kadar önemli olduğunu, çözümlenmezse ileride çok ciddi yaşam yolundan uzaklaşmalar, hastalıklara sebep olmalar olacağını gördük ve uygulamaları kişilerle direk kendi tekniklerimiz ile çalıştık.
YÜZDE DOKSAN DOKUZ BAŞARI
Evet, sizce bu çalışmamızdaki başarı oranı neydi? Tam olarak yüzde doksan dokuz…
Çalışmalarımıza başladığımızda, ilk başlarda birçok kişi herkesi affederim ama onu asla affetmem demiştir. Birçok kişide affedemeyecek kadar canını yakan muhakkak bir derin acı olmuştur.
Bir düşünün on yıl önce biri sizin canınızı çok derinden yaktı ve hayatınızdan bir şekilde çıktı gitti veya halen daha hayatınızda. O kendi hayatını bir şekilde sürdürüyor. Peki sen? O kişinin size yaptığı darbeyi halen daha yaşıyorsun ve sürdürüyorsun… Acıyla, üzüntüyle, gözyaşıyla, kırgınlıklarla belki kin ve öfkeyle…
Herkesin hayatında kırıldığı bir nokta var. Kimi insan aldatılmış kimisi dolandırılmış. Ve bunların birikimi sonucunda insanların hoşgörü limitleri dolmuş. Şu anki toplumumuz o yüzden sabırsız, gergin ve bazı konularda kırılgan. Çünkü birçok insanın limitleri dolmuş, hatta taşmış durumda…
Affetmeden yolumuzda ilerleyemeyiz ve başarılı olamayız…
Not: Nasıl affederim ? Nasıl dengede kalabilirim ? ve 21 gün düşünce detoksu ile ilgili bilgileri "Evrenin İlahi Dili - Uyanış" kitabımızda elimden geldiğince kaleme almaya çalıştım.
affetme videoları bulabilirsin canım, illaki kitap alman gerekmez ki. internette bir sürü video var, googla yaz çıkar. kişisel gelişimin ilk başlangıç noktası affetmektir, çok önemli bir konu.yani nasıl affedicez ? kitap reklamı mı?
haklısınız teşekkür ederim :)affetme videoları bulabilirsin canım, illaki kitap alman gerekmez ki. internette bir sürü video var, googla yaz çıkar. kişisel gelişimin ilk başlangıç noktası affetmektir, çok önemli bir konu.
Melek olmuş huzurla uyusun sizede sabırlar dilerimherkese selam, uzun suredir ugrayamiodum cunku 20 yillik kopegim ailemin bi uyesini kaybettm ve bi yandan yasadigimiz uzun guzel yillara sukrederken bi yandan cok kizgin ofkeliyim o sebeple pozitiflik falan kalmadimelegime guzel dualar gonderınn kızalr sızden rıcam bu cok guzel huzurlu mutlu uyusunnn
Kişileri affetmediğimizde bozuk plak gibi aynı olayları farklı kişilerle tekrar tekrar hayatımıza çeker dururuz. Evrende bu yüzden bizim arınmamız için aynı olayları farklı insanlarla bizlere yaşatır. Burada amacınız farkındalığınızı yakalamak olmalı
Ben soyle yapmistim elime kalem kagit aldim. Beni uzenleri, uzme sebeplerini yazmistim. O kadar coktu ki, elim agrimisti bitinceyani nasıl affedicez ? kitap reklamı mı?
rica ederim canım, ne demek. ne mutlu bana, bir farkındalık yaşamana aracı olabldiysem. hepimizde var sanırım bu tekrar tekrar yaşama durumu, Rabbim hepimizi güzel günlere çıkarsın inşallah. affettim desek de kalıyor bişeyler, inşallah tamamen affedebiliriz tüm geçmişi, olayları, kişileri.Yeniden okudum ve resmen aydinlandim. Cok ufak bir ayrintiyi hatirladim. En basta affetmem gereken kisiyi buldum. Daha dun arkadasimla konustum sozde affettim diyordum ama o kotu bir insan diye pesinden de siraliyordumdemek gercek bir affetme olmamis... o kisinin bana lisede yasattigini 3 kez daha 2 si ayni kuzenim olamk uzere baska kisiler de yasattilar. Halbuki bana onu iyi ki yapmis. Eger yapmamis olsaydi cok sacma bir hayatim olabilirdi
ben onu tam affetmedigim icin tekrar tekrar ayni olaylar basima geldi. Oh be
buldum sorunu pesinden de cozumu
hemen bununla ilgili guzel cumleler bulup tekrarlayacagim.
Son seansta psikologumla da bu kaygimi konusmustum. Normal, zamaninda bunlari yasamissin ve herkes sana ayni sekilde davranacak diye genelleme yapmissin dedi. Kesinlikle onlar hayatina devam etti. Ben bu korkuyla yasayip durdum. Resmen aydinlanma yasadim. Tekrar cok tesekkur ederimftemiz
Melek yine melek olduherkese selam, uzun suredir ugrayamiodum cunku 20 yillik kopegim ailemin bi uyesini kaybettm ve bi yandan yasadigimiz uzun guzel yillara sukrederken bi yandan cok kizgin ofkeliyim o sebeple pozitiflik falan kalmadimelegime guzel dualar gonderınn kızalr sızden rıcam bu cok guzel huzurlu mutlu uyusunnn
Kendi adima konusayim evet benim enerjim düşük ya toparlamaya calisiyorum. Bayramdan once esimin iş arkadaşları ile görüştük, eşi bayağı bir negatif resmen enerji vampiri surekli sikayet belli bir saatten sonra tüketti beni ertesi gün hasta oldum bana kalsa gitmezdim de iş yemeği gibi mecburi bişeydi yılda bir kez denk geliyor gecen sene taşınma yerleşme derken olmamıştı yemek. Beni etkilemez yaa boyle insanlar diyordum uzun saatler maruz kalinca demek dayanamadım enerji duvarımı çökertti kadin yaa neyse uzun oldu biraz kusura bakmayın, internetten tlf tv den uzak duruyorum iste kızlar arınma duşu dualar nefes meditasyonu derken biraz daha iyiyim. Aman dikkat edin böyle tiplere .Gunaydiiiiiiin...
Topikcanlar, enerjiler mi düşük? Neden çok yazmiyorsunuz? Ben de hep ordan burdan aldigim seyleri paylasiyorum. Acaba hayatimizdaki mucizeleri mi fark etmiyoruz?
O zaman ne diyelim?
MUCİZELER ANSIZIN GELİR:)
Eki Görüntüle 2158801 Eki Görüntüle 2158802