Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Biraz önce bir arkadaşına mesajlaşıyorum. Nazardan açıldı konu İşte bizim orada nazara karşı şöyle yaparlar yok bizim burada böyle yaparlar. Sonra alakası olmayan başka bir arkadaşım bana nazarla ilgili bir şey göndermiş. Hepsi 10 dakika içinde oldu Çok şaşırdım:)

Bak simdi sen bunu yazdin mesela. Bense bir onceki mesaji yazarken ve aslinda cogu zaman yasadigim degisim ve deneyimleri yazmakta, anlatmakta kararsiz kaldigimi dusunuyordum. Sanki baskalarinin bakis acilarindan etkilenecekmis gibi geliyor bana. Aslinda bununda bunun da bendeki belli inanc kaliplarindan kaynaklandiginin farkindayim. Al iste kendimde duzeltilmesi gereken bir nokta daha. :KK70:

Bak simdi sen bunu yazdin mesela. Bense bir onceki mesaji yazarken ve aslinda cogu zaman yasadigim degisim ve deneyimleri yazmakta, anlatmakta kararsiz kaldigimi dusunuyordum. Sanki baskalarinin bakis acilarindan etkilenecekmis gibi geliyor bana. Aslinda bununda bunun da bendeki belli inanc kaliplarindan kaynaklandiginin farkindayim. Al iste kendimde duzeltilmesi gereken bir nokta daha. :KK70:
Ben baskalarinin deneyimlerini dinlemeyi cok seviyorum. Kitap ogretileri yerine...
Yine de begendigim bir sozu paylasayim:)
Screenshot_20180619-001214.webp

Sahra- Sahra- buna benzer bir yazi paylasmisti ben neydi acaba diye dusunurken:))) bulup onu da paylasayim:)

Ben baskalarinin deneyimlerini dinlemeyi cok seviyorum. Kitap ogretileri yerine...
Yine de begendigim bir sozu paylasayim:)
Eki Görüntüle 2158354

Sahra- Sahra- buna benzer bir yazi paylasmisti ben neydi acaba diye dusunurken:))) bulup onu da paylasayim:)
Evet canım belli bir yerden sonra ne oluyor ya deyip o kötü gidişata son verirsin, silkelenir uyanırsın. Hayatına, bedenine, kalbine yani en değerli yuvana sahip çıkmaya başlarsın, sonra bizim de okuduğumuz, başkalarının yaşadığı gerçek deneyimler kitap olur :) işte ben de öyle kitapları seviyorum.

herkese selam, uzun suredir ugrayamiodum cunku 20 yillik kopegim ailemin bi uyesini kaybettm ve bi yandan yasadigimiz uzun guzel yillara sukrederken bi yandan cok kizgin ofkeliyim o sebeple pozitiflik falan kalmadi :( melegime guzel dualar gonderınn kızalr sızden rıcam bu cok guzel huzurlu mutlu uyusunnn

Affetmek(2)
AFFETMEK ( 2 )

Bu dünyaya geliş sınavımız, koşulsuz sevgiyi deneyimlemek. Yaradan’ın yarattıklarını koşulsuz sevdiği gibi, bizlerinde birbirimizi koşulsuz ve sonsuz sevmesidir. Birbirimizi koşulsuz sevmemiz gerekiyor. İşte sınavımız bu…

Toplum içinde birbirinizle, kendinizle ve hayatla ne kadar barış içindeyiz?

Örneğin: Birisi, arkadaşından darbe alıyor ve yıllarca ondan intikam almak için uğraşıyor. Fakat intikam alma tutkusundan dolayı, kendi hayatını heba ediyor.

Biz insanlar duygusal olarak çok güçlüyüz ve artık farkındalığımızın farkına varma vakti geldi. O yüzden kimsenin arkasından dedikodu, eleştiri ve haset gibi negatif enerjiler üretmeyin.

Hepimiz birbirimize lazımız. Ve aynı takımdayız. Birbirimize ihtiyacımız var. Ya bu sınavı birlikte atlatacağız ya da hep birlikte sınıfta kalacağız.

Bunun seçimi toplumumuza yani bize aittir. Güçlü, başarılı, farkındalıklı bir takım mıyız? Yoksa birbirimizin kuyusunu kazmaya devam eden bir birey / topluluk muyuz?

Yapmanız gereken kendi iyiliğiniz için öfke, kin ve nefretlerinizi bırakıp insanları koşulsuz sevmeye başlamak.

SINAVIMIZ, KOŞULSUZ SEVGİYİ DENEYİMLEMEK

Unutmayın, hayatınızda insanları ve olayları suçlayarak hiçbir yere gidemezsiniz. (Ben suçlayarak hiçbir yere gidemedim…) Sadece dipte gezersiniz ve gerçekten korktuğunuz her şey başınıza gelir.

İlk başlarda affetmek zor gibi gözükebilir. Hele de benim gibi asla affetmeyeceğim dediğiniz kişiler varsa. Bende bunları yaşadım. Ama niyet ettikten sonra her şeyin ne kadar kolaylaştığını göreceğiz. Kişileri affetmediğimizde bozuk plak gibi aynı olayları farklı kişilerle tekrar tekrar hayatımıza çeker dururuz. Evrende bu yüzden bizim arınmamız için aynı olayları farklı insanlarla bizlere yaşatır. Burada amacınız farkındalığınızı yakalamak olmalı. Sorunlarınız olan kişileri affettiğinizde ve onları özgür bıraktığınızda enerjiniz yükselmeye başlıyor ve hayatınızda ne yaşamak istiyorsanız daha yüksek bir enerjiyle onu daha kolay ve sağlıklı olarak kendinize çekebiliyorsunuz.

KÜSKÜNLÜK KIRGINLIK VARSA BEREKET BEKLEMEYİN !!!

Eğer evinizde küskünlük, kırgınlık varsa ya da yaşadığınız olayları sürekli içinize atıyorsanız, hayatınıza çok fazla bolluk ve bereket beklemeyin. Sizi bolluk yerine, hoşlanmadığınız olaylar daha çok ziyaret edecektir. Ben yaşadım bizzat…

Geçmişi sevgiyle affedin ve geçmiş dosyaları bir daha açmamak üzere gönderin. Artık birbirinizin hatalarını, eksiklerini ve kötü taraflarını görmek yerine iyi ve olumlu taraflarını görün. Ben hem olumsuz hem olumlu tarafları olan bir insanım. Hayatımdaki iletişim içerisindeki insanlar benim bu olumsuz taraflarımla beni değerlendirirse, her zaman benim olumsuz taraflarımı göreceklerdir. O zamanda benimle mutlu yaşayamazlar. Ama benim olumlu taraflarıma yönelirse, o zamanda benim tüm güzel yanlarımı görebilecekler ve benimle kolaylıkla mutlu yaşayabileceklerdir.

Not: Nasıl affederim ? Nasıl dengede kalabilirim ? ve 21 gün düşünce detoksu ile ilgili bilgileri "Evrenin İlahi Dili - Uyanış" kitabımızda elimden geldiğince kaleme almaya çalıştım.

Sevgilerimizle

Bülent Gardiyanoğlu

herkese selam, uzun suredir ugrayamiodum cunku 20 yillik kopegim ailemin bi uyesini kaybettm ve bi yandan yasadigimiz uzun guzel yillara sukrederken bi yandan cok kizgin ofkeliyim o sebeple pozitiflik falan kalmadi :KK43: melegime guzel dualar gonderınn kızalr sızden rıcam bu cok guzel huzurlu mutlu uyusunnn
Canım çok zor evet ama ölüm herkesin başına birgün mutlaka gelecek. Huzurla uyusun inşallah. Bşran önce toparlanmaya çalış, zaman geçtikçe acısı hafifleyecek, şu an çok zor gibi gelse de.

Affetmek(1)
AFFETMEK (1)

Herkesin hayatında kırıldığı bir nokta var. Kimi insan aldatılmış kimisi dolandırılmış.Ve bunların birikimi sonucunda insanların hoşgörü limitleri dolmuş. Ama affetmeden yolumuzda ilerleyemeyiz ve başarılı olamayız.

Binlerce kişiyle yaptığımız çalışmalarımızda ortak olarak ortaya çıkan en ilginç yan, geçmişte affedemedikleri, canlarını yakan, haklarını yiyen, korkularını tetikleyen olaylar yaşamalarıydı.

Bu ilginç ortak yan ortaya çıktığında en hızlı ve faydalı çözümü elde etmek için birçok farklı bilginin harmanlanmış halini bir araya getirdik.

Hayatımızın en önemli dönüm noktası olan affetmenin ne kadar önemli olduğunu, çözümlenmezse ileride çok ciddi yaşam yolundan uzaklaşmalar, hastalıklara sebep olmalar olacağını gördük ve uygulamaları kişilerle direk kendi tekniklerimiz ile çalıştık.

YÜZDE DOKSAN DOKUZ BAŞARI

Evet, sizce bu çalışmamızdaki başarı oranı neydi? Tam olarak yüzde doksan dokuz…

Çalışmalarımıza başladığımızda, ilk başlarda birçok kişi herkesi affederim ama onu asla affetmem demiştir. Birçok kişide affedemeyecek kadar canını yakan muhakkak bir derin acı olmuştur.

Bir düşünün on yıl önce biri sizin canınızı çok derinden yaktı ve hayatınızdan bir şekilde çıktı gitti veya halen daha hayatınızda. O kendi hayatını bir şekilde sürdürüyor. Peki sen? O kişinin size yaptığı darbeyi halen daha yaşıyorsun ve sürdürüyorsun… Acıyla, üzüntüyle, gözyaşıyla, kırgınlıklarla belki kin ve öfkeyle…

Herkesin hayatında kırıldığı bir nokta var. Kimi insan aldatılmış kimisi dolandırılmış. Ve bunların birikimi sonucunda insanların hoşgörü limitleri dolmuş. Şu anki toplumumuz o yüzden sabırsız, gergin ve bazı konularda kırılgan. Çünkü birçok insanın limitleri dolmuş, hatta taşmış durumda…

Affetmeden yolumuzda ilerleyemeyiz ve başarılı olamayız…

Not: Nasıl affederim ? Nasıl dengede kalabilirim ? ve 21 gün düşünce detoksu ile ilgili bilgileri "Evrenin İlahi Dili - Uyanış" kitabımızda elimden geldiğince kaleme almaya çalıştım.

Affetmek(1)
AFFETMEK (1)

Herkesin hayatında kırıldığı bir nokta var. Kimi insan aldatılmış kimisi dolandırılmış.Ve bunların birikimi sonucunda insanların hoşgörü limitleri dolmuş. Ama affetmeden yolumuzda ilerleyemeyiz ve başarılı olamayız.

Binlerce kişiyle yaptığımız çalışmalarımızda ortak olarak ortaya çıkan en ilginç yan, geçmişte affedemedikleri, canlarını yakan, haklarını yiyen, korkularını tetikleyen olaylar yaşamalarıydı.

Bu ilginç ortak yan ortaya çıktığında en hızlı ve faydalı çözümü elde etmek için birçok farklı bilginin harmanlanmış halini bir araya getirdik.

Hayatımızın en önemli dönüm noktası olan affetmenin ne kadar önemli olduğunu, çözümlenmezse ileride çok ciddi yaşam yolundan uzaklaşmalar, hastalıklara sebep olmalar olacağını gördük ve uygulamaları kişilerle direk kendi tekniklerimiz ile çalıştık.

YÜZDE DOKSAN DOKUZ BAŞARI

Evet, sizce bu çalışmamızdaki başarı oranı neydi? Tam olarak yüzde doksan dokuz…

Çalışmalarımıza başladığımızda, ilk başlarda birçok kişi herkesi affederim ama onu asla affetmem demiştir. Birçok kişide affedemeyecek kadar canını yakan muhakkak bir derin acı olmuştur.

Bir düşünün on yıl önce biri sizin canınızı çok derinden yaktı ve hayatınızdan bir şekilde çıktı gitti veya halen daha hayatınızda. O kendi hayatını bir şekilde sürdürüyor. Peki sen? O kişinin size yaptığı darbeyi halen daha yaşıyorsun ve sürdürüyorsun… Acıyla, üzüntüyle, gözyaşıyla, kırgınlıklarla belki kin ve öfkeyle…

Herkesin hayatında kırıldığı bir nokta var. Kimi insan aldatılmış kimisi dolandırılmış. Ve bunların birikimi sonucunda insanların hoşgörü limitleri dolmuş. Şu anki toplumumuz o yüzden sabırsız, gergin ve bazı konularda kırılgan. Çünkü birçok insanın limitleri dolmuş, hatta taşmış durumda…

Affetmeden yolumuzda ilerleyemeyiz ve başarılı olamayız…

yani nasıl affedicez ? kitap reklamı mı?

affetme videoları bulabilirsin canım, illaki kitap alman gerekmez ki. internette bir sürü video var, googla yaz çıkar. kişisel gelişimin ilk başlangıç noktası affetmektir, çok önemli bir konu.
haklısınız teşekkür ederim :)

herkese selam, uzun suredir ugrayamiodum cunku 20 yillik kopegim ailemin bi uyesini kaybettm ve bi yandan yasadigimiz uzun guzel yillara sukrederken bi yandan cok kizgin ofkeliyim o sebeple pozitiflik falan kalmadi :KK43: melegime guzel dualar gonderınn kızalr sızden rıcam bu cok guzel huzurlu mutlu uyusunnn
Melek olmuş huzurla uyusun sizede sabırlar dilerim

Kişileri affetmediğimizde bozuk plak gibi aynı olayları farklı kişilerle tekrar tekrar hayatımıza çeker dururuz. Evrende bu yüzden bizim arınmamız için aynı olayları farklı insanlarla bizlere yaşatır. Burada amacınız farkındalığınızı yakalamak olmalı

Yeniden okudum ve resmen aydinlandim. Cok ufak bir ayrintiyi hatirladim. En basta affetmem gereken kisiyi buldum. Daha dun arkadasimla konustum sozde affettim diyordum ama o kotu bir insan diye pesinden de siraliyordum:olamaz: demek gercek bir affetme olmamis... o kisinin bana lisede yasattigini 3 kez daha 2 si ayni kuzenim olamk uzere baska kisiler de yasattilar. Halbuki bana onu iyi ki yapmis. Eger yapmamis olsaydi cok sacma bir hayatim olabilirdi:rapci: ben onu tam affetmedigim icin tekrar tekrar ayni olaylar basima geldi. Oh be:halay: buldum sorunu pesinden de cozumu:KK200: hemen bununla ilgili guzel cumleler bulup tekrarlayacagim.
Son seansta psikologumla da bu kaygimi konusmustum. Normal, zamaninda bunlari yasamissin ve herkes sana ayni sekilde davranacak diye genelleme yapmissin dedi. Kesinlikle onlar hayatina devam etti. Ben bu korkuyla yasayip durdum. Resmen aydinlanma yasadim. Tekrar cok tesekkur ederim ftemiz ftemiz

yani nasıl affedicez ? kitap reklamı mı?
Ben soyle yapmistim elime kalem kagit aldim. Beni uzenleri, uzme sebeplerini yazmistim. O kadar coktu ki, elim agrimisti bitince:KK70:sonra da yaktim. Kardesim geldi ne oldu burda yangin mi cikti dedi:KK70: kagit cok olunca...
Oncelikle affetmeye niyet etmen gerekli. Cunku yoluna o sekilde devam edemiyorsun. Hep mi benim basima gelir dediklerin zamaninda affetmesigin olaylar ya da kisilere karsi olusturdugun dusunce kaliplarindan kaynaklaniyor. Hayallerimi yaratiyorum mesitasyonunu tavsiye ederim. Ama tek sefer dinlememek lazim. Bolca dinlemek ve farkindaligini gelistirmek lazim. Bak ben affettim saniyordum ama affetmemisim...:olamaz:

Yeniden okudum ve resmen aydinlandim. Cok ufak bir ayrintiyi hatirladim. En basta affetmem gereken kisiyi buldum. Daha dun arkadasimla konustum sozde affettim diyordum ama o kotu bir insan diye pesinden de siraliyordum:olamaz: demek gercek bir affetme olmamis... o kisinin bana lisede yasattigini 3 kez daha 2 si ayni kuzenim olamk uzere baska kisiler de yasattilar. Halbuki bana onu iyi ki yapmis. Eger yapmamis olsaydi cok sacma bir hayatim olabilirdi:rapci: ben onu tam affetmedigim icin tekrar tekrar ayni olaylar basima geldi. Oh be:halay: buldum sorunu pesinden de cozumu:KK200: hemen bununla ilgili guzel cumleler bulup tekrarlayacagim.
Son seansta psikologumla da bu kaygimi konusmustum. Normal, zamaninda bunlari yasamissin ve herkes sana ayni sekilde davranacak diye genelleme yapmissin dedi. Kesinlikle onlar hayatina devam etti. Ben bu korkuyla yasayip durdum. Resmen aydinlanma yasadim. Tekrar cok tesekkur ederim ftemiz ftemiz
rica ederim canım, ne demek. ne mutlu bana, bir farkındalık yaşamana aracı olabldiysem. hepimizde var sanırım bu tekrar tekrar yaşama durumu, Rabbim hepimizi güzel günlere çıkarsın inşallah. affettim desek de kalıyor bişeyler, inşallah tamamen affedebiliriz tüm geçmişi, olayları, kişileri.

Melek yine melek oldu:KK200: sen hic merak etme...

Gunaydiiiiiiin...

Topikcanlar, enerjiler mi düşük? Neden çok yazmiyorsunuz? Ben de hep ordan burdan aldigim seyleri paylasiyorum. Acaba hayatimizdaki mucizeleri mi fark etmiyoruz?
O zaman ne diyelim?
MUCİZELER ANSIZIN GELİR:)
Eki Görüntüle 2158801 Eki Görüntüle 2158802
Kendi adima konusayim evet benim enerjim düşük ya toparlamaya calisiyorum. Bayramdan once esimin iş arkadaşları ile görüştük, eşi bayağı bir negatif resmen enerji vampiri surekli sikayet belli bir saatten sonra tüketti beni ertesi gün hasta oldum bana kalsa gitmezdim de iş yemeği gibi mecburi bişeydi yılda bir kez denk geliyor gecen sene taşınma yerleşme derken olmamıştı yemek. Beni etkilemez yaa boyle insanlar diyordum uzun saatler maruz kalinca demek dayanamadım enerji duvarımı çökertti kadin yaa neyse uzun oldu biraz kusura bakmayın, internetten tlf tv den uzak duruyorum iste kızlar arınma duşu dualar nefes meditasyonu derken biraz daha iyiyim. Aman dikkat edin böyle tiplere .

Hepimizin ülkemizin bütünün en yüksek harına sevgi olsun ışık olsun :KK200:Amin....

"Mücadele edin" ve "Hatırlayın" diyen enerji akışları içindeyiz..

Arkadaşlar Biliyorsunuz ki, Enerji akışları ve uyumlama süreçleri her ne kadar ay döngüleriyle de (yeniay / dolunay) alakalı olsa, aslında kolektif Bilincin yön vermesi ve ruhsal titreşimimizin kademeli olarak değişmesi/değiştirilmesi gibi etkileşimlerle bir BÜTÜN OLarak Bizi ruhsal ve fiziksel dönüştürerek, hep konuştuğumuz boyutsal yükselişe hazırlıyor.
Nitekim şu an yine öyle ( son 2-3 gün) ani bir dönüş ve etkileşim içindeyiz ve gerçekten çok sert ve kuvvetli enerjiler yine bizi tetikliyor..
Bu kez enerjiler, ülke olarak hazırlandığımız, Birlik, Beraberlik, Değişim ve bu içinde bulunduğumuz sert viraj’dan çıkma niyetimize çok paralel bir akış içinde..
Hak ve Hakkaniyet, Adalet ve Dürüstlük, Vicdan ve Sevgi için SAVAŞIN yani “Mücadele” edin diyerek bizleri destekliyor ve BAŞ bölgesinde etkili olarak yine BİZE özgür ruhumuzu, Bağımsız Benliğimizi, Değer yargılarımızı, Kendimizle yüzleşmeyi, BİZ OLarak düşünebilmeyi öğretmeye/hatırlatmaya çalışıyor. Tabii bunun yanı sıra her zaman olduğu gibi yine "Gücünü" keşfet ve "Kendine Güven" diyor.
Tabii ben tüm akışı Bütünsel değerlendirmeyi tercih etsem de, Bu kişisel anlamda herkesin hayatında neye veya kime karşı haksızlık yaptıysa bunun karşısına çıkacağı veya Neye göz yumup görmemezlikten geldiyse hiç ummadık olaylarla ve kişilerle benzerlerini yaşayacağı, Hakkını savunmayıp sürekli kabuldeyse artık hakkını savunmak için zorlanacağı, Kendinden başka kimseyi düşünmüyor ve haksızlıklara göz yumuyorsa da o zaman kendi hayatında benzer olaylarla çırpınacağı ve kendini anlatmaya çalışacağı bir döneme gireceğini de söyleyebiliriz.Muhtemelen daha önce kendisinin başkalarına yaptığı gibi kendisinin yanında da onu anlayan ve savunan olmayacaktır. Sınavlar anlayıp temelinden sallayana kadar hep bir basamak yukarı sert çıkışlar yapar. Ta ki kişi “şimdi anladım bunların neden olduğunu. Bir daha herkese de kendim gibi davranıp hakkını koruyacağım” dediği an ise düğüm çözülür ve bununla ilgili sınav biter.
Kader dediğimiz olgu, Seçimlerimizden oluşur. Herkes seçimleriyle önce kendi kaderini yaratır sonra Toplumsal etkileşim başlar.
Dolayısıyla seçimlerinizi kendi çıkar ve menfaatlerinize değil, BÜTÜNÜN en yüksek Hayrına kullanırsanız o zaman “Ortak Kaderimiz” BİRLİKTE ve Muhteşem OLur.. Yani toplumsal sınavlarımızı da BİRLİKTE geçer, Ülke olarak Tekamül yolumuzu Işıl Işıl genişletip yükseltiriz..
Bir Ülkenin yükselişi ve Işığı tüm Dünya’yı etkiler.. O yüzden Kişisel yükselişler, Toplumsal, Toplumsal yükselişler ise BÜTÜNSEL yükseliş demektir. Bu da BİR’e giden SEVGİ Yolunun ilk adımlarıdır..
Herşeyin bir sonu vardır ve her Son yeni bir BAŞLANGIÇ’dır.
Aynen kişisel hayatlarımızda olduğu gibi toplum olarak da bu BAŞLANGIÇ’ı anlayıp ne kadar hızlı girersek o kadar hızlı yol alır ve Toplumsal Tekamülümüze yön veririz.
Şimdi Enerjinin Fiziksel etkilerine gelince,
Yukarıda bahsettiğim gibi bu enerjiler BAŞ’dan direkt bir inişde sanırım beynimizi güçlendirip, “Sizi üzen, ağlayıp kahrolduğunuz, sizi buluşturan ortak duyguları, her şeyi hatırlayın ve değiştirin” demek için..
Bu yüzden BAŞ ile ilgili olarak, Şakaklarda yoğun ağrılar, Tepe noktasında karıncalanma, sanki başa bir titreşim verilmiş gibi hisler, baş dönmeleri, tansiyon iniş çıkışları gibi durumlar ya da AN’lık zaman kaybı gibi durumlar olabilir. Bununla birlikte saçlarınızda ani bir dökülme başlaması ve kıl dönmesi gibi sorunlar yaşayabilirsiniz. Uykusuzluk ve gece 3-5 arası uyanmalar olabilir.
Ruhsal etkilerine gelince,
Ruhsal titreşiminize ve dolayısıyla attığınız adımlara bağlı olarak içinizde çok büyük heyecan adrenalin yükselmesi gibi coşku hissi ya da bıkkınlık ve hayattan haz almama gibi duygu geçişleriniz olabilir. Buna bağlı olarak yorgunluk bitkinlik hissi de olabilir.
Her durumda bu dönem sık sık sirkeli duş almanızı, yürüyüş yapmanızı, görmemezlikten geldiğiniz konularda enerjinin amacı olan “Hakkaniyetli düşünme ve davranma” konusunda kendinizle yüzleşmenizi ve öncelikle kendinize daima dürüst olmanızı tavsiye ederim. Bazı şeyleri Kimse bilmese de sizin bilmeniz size yeter. Zaten herkes kendinden sorumludur.
Velhasıl,
Değişimi herkesin en yüksek Hayrına sevgiyle kabul ediyor ve Işığa doğru emin adımlarla yürümeye devam ediyoruz..
Ve de öyle OLdu çok şükür..
Alev Cedimağar

Back
X