- 25 Ekim 2017
- 413
- 955
- 53
Evet hatırlıyorum, ama daha sonra diğeri mesaj attı yada aradı gibi bir şey demiştin sanki, Ben ona ilgin devam ediyor zanndiyordum hala yanlış anlamışım demek ki:)). Senin adına sevindim inşallah, istediğin gibi olur ve devam eder. Benim ki daha farklı ben elimdekini altın tepsiyle başkasına sundum :))). Daha önce yaşadığım şeyler gibi olacak gibi düşünüp öyle davrandım. Yine de o hala benimle ilgilenirken çok kötü bir şey dedim, ben ki daha önce kimseye öyle bir şey dememiştim. Aslında bende ikilemdeyim başkalarına yönelmesini hazmedemiyorum ama bu durumu düşüncelerimle ve davranışlarımla benim yarattığımı da biliyorum.ftemiz 477.sayfa paylasimi cok guzel not almak super.
Yeni gelen arkadaslarimiz sizler de hos geldiniz.
Universite arkadasimin yanina gittim tatil icin. Bana cok iyi geldi:) pozitif dusunce gucu ve olumlamalardan bahsettim. Yonlendirmeye calistim onu. Sen hep boyleydin sakindin dedi. Tabi son 15 senemi bilmiyor:)))
Cok guzel bir ornek olay gecti basimizdan. Yasadigi ulkede bisiklet kullanimi cok yaygin. Bisiklet parklari 2 katli:) aaa acaba oraya nasil koyuyorlar dedik ve hemen pesine kadinin biri geldi ust katta park halinde olan bisikletini indirdi. Bak dedim sen ne istersen Allah (kimine gore evren) onu veriyor. Sadece bazilari cabuk oluyor bazilari zaman aliyor. Bize dusen basit gibi gorunen seyleri fark edip istemeye devam etmek.
hayatimi degistiriyorum bu da senin icin. Hatirlarsan biri vardi. Bana eski takintimi unutturan. Ama benimle bir ilgileniyor bir ilgilenmiyordu:))) ben de ne yapacagimi sasirmistim. Hayal kurmaya, olumlu dusunmeye devam ettim. Simdi beni havaalanindan almaya gelecek. Yarin da arkadaslarimizla birlikte kisa bir tatile gidecegiz:) ben hala inanamiyorum istedigim ama beklemedigim bu duruma gelmemize
Bana bildirimler gelmiyorduuuu:)
Ama burda cok guzel bilgiler paylasilmis. Tekrar tesekkur ederim pozitif arkadaslarim...
Ben kac gundur cok garip duygular yasiyorum. Ozeti; birine karsi guzel duygular besliyordum, karsilik buldu ama benim duygularinda degisiklik oldu. Cok saskinim. Sanki olsun diye o kadar isteyen ben degildimnereye gitti gecen haftaki heyecan? Istedigim oldu mu? Oldu. Peki benim duygulara ne oldu?
Olumlama mi yapmaliyim? Akisina mi birakmaliyim? Cok dusunmemeli miyim? Aksine karsi taraf da hissetti bunudile getirdi. Ben bir sey diyemedim...
Acaba seni heyecanlandıran, istediğin sadece hoşlanılma olayı mıydı? Yani sadece beslediğiniz duygular mıydı sizi mutlu eden. Duygunuz karşılık bulunca da acaba ben gerçekten bunu mu istiyordum düşüncesine mi kapıldınız? Yoksa bilinciniz artık o kişiyi istemiyor mu? Belki de geçici bir şey yani hala ona karşı duygunuz vardır. Sadece yazılanın üzerine yorum yaptım, bir bakış açısı getirdim :)
Hoşgrldiniz, çok güzel bir giriş yapmışsınız. Tecrübe ve deneyimlerinizi paylaşmanız bizi de motive edecektir. Sayfa bugünlerde biraz sessiz, hareket her daim enerji getirir.Merhaba bu forumdaki ilk mesajım bu konuda olacak. Bu nedenle mutluyum :)
Bilinçaltını olumlu pozitif etkileyen kelimelerden bahsetmek istiyorum.
SEVGI
Örneğin " Bugün sevgi doluyum"
"Ben tüm yüreğimde sevgiyi yaşıyorum" cümlesi ve benzeri cümleler
Kaygıyı ve negatif enerjiyi alır.
ŞANS
"Her geçen gün şansım artıyor"
"Bendeki bu şans uzay boşluğunda bile yok"
Şans kelimesinin aslında içinde yüksek miktarda enerji var.Olumlama yapılırken kullanılmalıdır.
ENERJI
Enerji adı üstünde bomba etkisinde.
Bilinçaltını pozitif ve güçlü etkiler.
"Enerjim 7/24 tam gaz dolu "
HUZUR
Huzur kelimesini okuduğumda hep mavi veya yeşili anımsattığını düşünürüm.
"Huzur tüm bedenimi ve çevremi sarıyor ve zihnimi kuşatıyor"
SAĞLIK
Bedenin ve ruhun en önemli ihtiyacı sağlıktır.
"Sağlıklı ve iyi bir hayatım var"
AKIL
Bilince ve bilinçaltına seslenen bir kelimedir.
"Aklım sorunlarımı çok kolay bir şekilde çözüyor."
AFFET
Güçlü ve güzel bir kelime. Affet kelimesi geçen cümleler genelde ferahlatıcı etkiye sahiptir.
"Kendimi geçmişimi ve tüm her şeyi affediyorum"
"Yaptığım bütün hatalarımı affediyorum"
Ayrıca;
Kötü günlerden geçen kişilere tavsiyem akışa bırakın.Denizin suyu sizi elbet bir yere veya limana bırakır.
Sabır hastalığın adıysa
Mutlu pozitif düşünmek ilacın adı
Zamanla iyileşeceksiniz.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Canım bazı hayallerimize hedeflerimize yürürken o yola sürece aşık oluruz dilekler hal olunca hani nerde o şevk deriz, belki çok duygu beklenti yükledin bir anda kafan karıştı bekle bakalım geçebilir bu durum A azurmavisi ne katılıyorum bende. Hayırlısı olsun senin için.Bana bildirimler gelmiyorduuuu:)
Ama burda cok guzel bilgiler paylasilmis. Tekrar tesekkur ederim pozitif arkadaslarim...
Ben kac gundur cok garip duygular yasiyorum. Ozeti; birine karsi guzel duygular besliyordum, karsilik buldu ama benim duygularinda degisiklik oldu. Cok saskinim. Sanki olsun diye o kadar isteyen ben degildimnereye gitti gecen haftaki heyecan? Istedigim oldu mu? Oldu. Peki benim duygulara ne oldu?
Olumlama mi yapmaliyim? Akisina mi birakmaliyim? Cok dusunmemeli miyim? Aksine karsi taraf da hissetti bunudile getirdi. Ben bir sey diyemedim...
Insallah gecer:)Canım bazı hayallerimize hedeflerimize yürürken o yola sürece aşık oluruz dilekler hal olunca hani nerde o şevk deriz, belki çok duygu beklenti yükledin bir anda kafan karıştı bekle bakalım geçebilir bu durum A azurmavisi ne katılıyorum bende. Hayırlısı olsun senin için.
Sıkıntılar son bulacak yerine cok sukur son buldu diyebilirsiniz. Bir de sabirla bekleyecegiz. Bazen hemen oluyor bazen hemen zaman aliyor...Arkadaşlar ben daha evvel konuştuğumuz gibi evrene sürekli olumlu mesajlar gönderiyorum inanıyorum sıkuntılarım son bulacak yanlıs yaptıgım bişiy olmalı diyorum yani ne eksik sizce
Kızlar kızlar. Paylaşmam lazım bunu. Hayatıma istediğim gibi biri girmesi ve evlilik için olumlama yaptım. Pofu'cugumun yazdığı ilk mesajlardaki her şeye dikkat ederek. Hatta bir kâğıda yazdım istediğim özellikleri. Bir ayrıntı vermek istiyorum, olumlama isteklerimi sıralarken hep "yüzü güzel, kalbi güzel " diye başlıyordum. Olumlama bittikten bir ay kadar sonra biriyle tanıştım, ismi "yüzü güzel erkek" demek. Dolu dizgin başladı her sey. Yalnız şöyle bir sıkıntı var, farklı ülkelerde yaşıyoruzvallahi sinirden gülüyorum.
Ayrıca şöyle bir hata da yaptım. Beni çılgınca sevmesini geciriyordum icimdem, olumlama yaparken. Çocuk şu an çılgınca aşık ve tüm dengesi bozuldu. Kafamı duvarlara vurasim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?