Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

]Bu hayatın dönüm noktası.
Geçmişi siliyorum.Gelecek ise seçimimi yapmamı bekliyor.İşte bu anda yarınlarıma yön veriyorum.
Geçmişte yaptığım tüm hatalar için kendimi bağışlıyorum.
Geçmişi unutarak yeni bir hayata başlıyorum.
Kendim için yalnızca deneyimlemek istediğim şeyleri seçiyorum.
Seçtiklerim: (bunları kendiniz seçin) sağlık,zenginlik,bolluk,mutluluk,arkadaşlık,başarı..
Bilinçaltı istediğiniz şeyi size sunmak için gerekeni yapacaktır.
İSTE SENİN OLSUN!

ALINTIDIR..
%100 DÜŞÜNME GÜCÜ[/QUOTE]

Olumlu düşünmenin,pozitif olmanın en önemli yanı;öncelikle kendinizi daha sonra çevrenizi sevmektir..
geçmişinizin izlerinden kurtulun
çünkü bu izlerde hep ''KEŞKELER'' vardır.
ne kadar çok keşke varsa o kadar çok negatiflik söz konusudur.
benim size öğretmeye çalıştığım olay tamamen enerjinizi pozitif yönde yaymanızdır..
bunu yapmak için öncelikle kendinizi sevip hatalarınızı affetmelisiniz
daha sonra rahatlama ve zihin boşaltma egzersizleri ile tamamen nötr olmanız gerek
-----
sessiz ve sakin bi ortam,ışıklar kapanmış,gerekirse bi mum ışığı eşliğinde
rahat giyecekler ve minder ile
telefonlarınızı bilgisayarınızı tvnizi kısacası herşeyi kapatın..
kimse rahatsız etmesin sizi
şimdi oturun minderinize
gözlerinizi kapatın
ve hiç bişey düşünmeyin
sadece nefes alın ve nefes verin
burundan alıp ağızdan verin..
her nefes aldığınızda içinizin nasıl rahatladığını hissedin
iliklerinize kadar hissetmelisiniz
parazit hiç bi düşünce girmesin
kulak asmayın onlara
şuan rahatlamak için burdasınız
sadece rahatlayın
aman sakın uyumayın :)
alfa ritimlerinizi oluşturuyoruz şuan
tam da istediğimiz budur:)
gevşeyin
bütün kaslarınızı sanki uykuya dalıyor edasında rahatça bırakın
nefes alıp vermeye devam edin
---------

şimdi sıra hayallerde :)
hadi biraz da hayal edelim..
sizi en çok mutlu eden bişey olsun bu
kimimize göre eş/sevili olan bi anı
kimimize göre güzel doğal bi ortam ,kuşlar balıklar rüzgar esintisi
herhangi bişeyi hayal etmeye başlayın
ordaymışsınız gibi hissedin
doğal ortamdaysınız kuşların sesini duyun
rüzgarın esintisinin teninizde bıraktığı o serinliği hissedin
izleyin çevrenizi
nasıl mutlu ve huzurlu olduğunuzu görün
eşinizle yada sevgilinizle iseniz
onun elini tutun
bunu hayal edin
elinizi tuttuğunda size verdiği o sıcaklığı mutluluğu hissedin
------------------
hadi düşlerinizden hafifçe kalkın şimdi
önce ayaklarınızı oynatın :)
daha sonra ellerinizi
hafifçe gözlerinizi açın
ve neler hissetiğinizi düşünün :)
ne kadar güzel duygular içindesiniz öyle değil mi ?:)

--------------

bu hayal kısmı tamamen size kalmış bişey
belki hayatta en çok istediğiniz bişey vardır
o zaman hayalinizi onunla doldurun
nerde yada nasıl olduğunun hiç bi önemi yok
tamamen onu düşünün ve onunla olun
------

hayal et-hisset-iste işte bütün mesele :)

sevgiler
Pofu :)[/QUOTE]

"]21 gece boyunca yatağa yattıktan sonra "uykudan hemen önce bilinçaltına daha rahat mesaj gönderebileceğimiz anda"çalışmayı gerçekleştirin:
(Bilinç size gelerek "ruh eşi diye bir şey yok" demeyi sever,o nedenle bu çalışmayı yapmak ,yukarıda yazdığım gibi alfa boyutuna yaklaşırken daha uygun olacak.Bilinçaltınız konuya inanırsa size onu yaşatmaya başlar!)
Aşkta her zaman istediğinizi "çekme" şansınız var,yeter ki o konu bilinçaltınızda olsun....

Bu anlarda sadece ruh ikizinize odaklanın,kendinizi bir "aşk mıknatısı" olarak tanımlayın ve kodlayın.Olumlamalara vuruş anında devam edin:
♡ Ruh eşimi yaşamıma davet ediyorum.
♡Ruh eşimle yoluma devam etmeye niyet ediyorum.
♡ Ruh eşim yaşamıma doğru çekiliyor.
♡Onu seviyorum,ona teşekkür ediyorum,onu tüm kalbimle yaşamımda kabul ediyorum.

--------------------------------------------------------------

RUH EŞİMLE BULUŞMA MEDİTASYONU

Derin derin nefes alın,burundan alıp ağızdan vererek...
İçinizden sayarak 7'ye kadar nefesi alın,7'ye kadar yine sayarak nefesi verin.Bu çalışmayı 7 kere tekrar edin.Lotus pozisyonu bu çalışma sırasında uygun olucaktır.Ortam mümkünse pastel tonlardan oluşsun ve dinginliği sağlayan gülyağı tütsüsü yakın.
Şimdi: Pembe Renge odaklanın.Evren ile bir oldunuz ve şimdi ,şu anda tam olarak kendinizi çok seviyorsunuz ve akışa güveniyorsunuz.
Siz sevginin en saf halisiniz.Medite haldeyken,hep sevgide kalın,mutlu anları canlandırın,imgeleyin.
Gece yeniay zamanı bu çalışma için uygundur."Yeniliğe açılma" kodu ve enerjisi daha güçlü olur.
İçinizden tekrarlayın:
♡Ruh eşimi yaşamıma çekeceğime inanıyorum.
♡Onun varlığını kabul ediyorum.
♡Onu zaten tanıyorum.
♡Ruhlarımız hep irtibattaydı.
♡Onu yaşamıma şimdi davet ediyorum.
♡Onun beni duyduğunu biliyor ve onaylıyorum.
♡Şimdi ve tüm zamanlara doğru birbirimize çekiliyoruz.
♡O ve ben biriz...

Odanızda ertesi sabah "ruh eşinize" benzediğine inandığınız birinin resmini yatak odanızda kapıdan içeri girdiğiniz anda sağ tarafa duvara asın!
Kaynak:Tuğçe Işınsu

*Onu Kendine Aşık Et*

-----
ALINTIDIR :)[/QUOTE]

]buyrun kızlar,sevgi için okunacak esmalar:

”Sevgi kaynağını kullanıyori beklentisiz sevgiye kendimi açıyorum” Sevgi kaynağını deneyimlemeyi seçtiğinizde, ruhunuz bu kaynağa ve Allah’ın sıfatlarına getirildiğinde: Kendinizi bu kaynağın enerjisine açmayı kabul edin. Kaynağın isimlerine uyumlanmak ve Allah'ın sizi yaratırken sevgiyle sizde var ettiği kaynağının vicudunuzdaki yerini bilmeyi seçin. Anlayış,sıcaklık,yakınlık, şefkat ve merhameti içeren bir kaynaktır. Her ne yapıyorsanız yaptığınız şeyi sevgiyle yapmak. Beklentisiz bir şekilde sevgi vermek. Karşılıksız iyilik yapmak. Kendiniz için değer gördüğünüz herşeyi başkaları için de değer görmek. Yaşadığınız deneyimler için ”NEDEN BEN?” diye sormamak. Allah’dan geleni kabul etmek. Sevgi kaynağının hayatınızda aktif olarak akmasıdır.Kaynağı sevgi olan kişiler çoğunlukla kendilerine bunun tam tersi ortamlar seçerler.Yani anlayışsızlık, yargılama,soğuk ortamlar. Bağlılıktan kuşku duymak, güvenip açılmamak. Sevgi kaynağının bağlı olduğu
ESMA_ÜL HÜSNA’LAR:
RAUF
AFUVV
KERİM
BERR
HALİM
LATİF
VEDUD
MÜMÜN

---
ALINTIDIR

sayısına gelince sizin içinizden ne kadar geçiyorsa o kadar okuyun :)[/QUOTE]

"]Ya Cami Esmasının Sırlarından, Mıknatıs etkisine Sahiptir..
''YA Cami'' esması mıknatıs etkisi yapan bir enerji alanına sahiptir. Niyet ettiğiniz ve dilediğiniz her şeyi kolaylıkla hayatınıza çekersiniz.
Örneğin hayatınızda sevgi ve aşk istiyorsanız '' Ya Cami Ya Vedud''
Rızık bolluk bereket istiyorsanız ''Ya Cami Ya Rezzak''
Hastalıklarınıza Şifa istiyorsanız ''Ya Cami Ya Şafi''
Bilgi ve zekanızın artmasını istiyorsanız ''Ya Cami Ya Alim'' şeklinde zikredebilirsiniz.

Cami esmasının anlamı; Toplayan, birleştiren, bir araya getiren demektir. Amacınıza uygun esmayı belirleyip başına da Ya Cami' esmasını koymanız, niyet ettiğiniz şeyi daha çabuk size getirecektir..Sihir etkisi yaratan çok önemli bir esmadır. ''
Ya Cami esmasının gezegen saati Müşteridir, dolayısıyla Müşteri gezegeninin saatinde etkisi çok daha fazla olacaktır..İhmal edilmemesi gereken en önemli esmalardan biri bu Yüce esmadır.
---
ALINTIDIR[/QUOTE]

ftemiz hepsi cok guzel cok tesekkur ederim. Ilk calismayi cok begendim. Esmalari okumayi bitakmistim. Hatirlattigin cok iyi oldu.

Cok sukur hayatimizda her sey yolunda, olmasi gerektigi gibi
Rica ederim canım, hepsi pofu nun paylaşımları canım, tekrar hatırlatayım dedim.

Amin inşallah böyle geçsin yaz...

Hoşgeldin Ağustos

Sevgili Ağustos; çabucak geldin, biraz uzun kalasın ki yaz bitmesin. Çok sıcak geçeceksin ya; şikayet etsek de esas yüreğimiz ferah olsun. Tembellik yapmadan dinlenelim, gülmeyi ihmal etmeyelim. Sen güzelliklerinden ver bize, ama asıl, güzelliklerini görecek göz eyle. Geceleri cır cır böceklerinin sesi şarkımız olsun, güzel sesleri duyacak kulak da eyle. Sen şimdi her yeri incirle donatırsın, ve de mor erikle; tüm nimetlerin için ağız tadı da ver bize.
Sevgili Ağustos; ben aslında mevsimlerden en çok sonbaharı severim. Eylül'ü beklerken senin her bir gününü sevgiyle yaşama isteği de eyle...

MERİH KEÇE İle Hayata Dair syfsı

Merhaba pozitif bayanlar benim cok bilgim yok o yuzden sizlere sormaya karar verdim :) . Kendi enerjimi yukseltecek ve kafami ciddi anlamda rahatlatacak meditasyonlara baslamaya karar verdim. Fakat arastirirken videolarda 528hz seklinde iste bilincalti..vs vs seklinde videolarda bulunuyor. Bunlarin bir sakincasi var midir sizce ?

Selam meditasyon müziklerinde hangi ses boyutu sağlıklı tam bilmiyorum canim bilgili arkadaşlar cevap verirler, ama doğa sesleri, deniz sesi gibi müziksiz videolar var onlarla da meditasyon yapabilirsin amaç zihni boşaltıp kalbe dönmek

Tesekkur ederim. Normalde o seslerle meditasyon yapiyorum fakat boyle bazi videolarda ayrica yaziyor ya. Onlari da dinlemenin bi sakincasi var mi diye sormak istiyorum. Bilen arkadaslar bana yol gosterirse sevinirim :)) bende ona gore devam ederim :))

Rica ederim araştırıp :) öğrenmek lazim onu da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…