Aynen öyle canımcım. Allah yardımcımız olsun inşallah.Selaaaam. Nasilsiniz pozitif arkadaslarim?
Sicaklik dolayisiyla kolunuzu kaldiramiyorsunuz. O yuzden buraya gelen mesajlar azaldi degil mi?
Ilk sayfalardan degil mi?:)Rica ederim canım, hepsipofu nun paylaşımları canım, tekrar hatırlatayım dedim.
Evet canım 32.sayfadan itibaren bikaç sayfadan seçtim.Ilk sayfalardan degil mi?:)
Teşekkürler sen nasılsın sıcaklarla yuvarlanıp gidiyoruz ama olsun her mevsimin bir güzelliği varSelaaaaam:)
Nasilsiniz arkadaslarim?
Selam meditasyon müziklerinde hangi ses boyutu sağlıklı tam bilmiyorum canim bilgili arkadaşlar cevap verirler, ama doğa sesleri, deniz sesi gibi müziksiz videolar var onlarla da meditasyon yapabilirsin amaç zihni boşaltıp kalbe dönmekMerhaba pozitif bayanlarbenim cok bilgim yok o yuzden sizlere sormaya karar verdim :) . Kendi enerjimi yukseltecek ve kafami ciddi anlamda rahatlatacak meditasyonlara baslamaya karar verdim. Fakat arastirirken videolarda 528hz seklinde iste bilincalti..vs vs seklinde videolarda bulunuyor. Bunlarin bir sakincasi var midir sizce ?
Selam meditasyon müziklerinde hangi ses boyutu sağlıklı tam bilmiyorum canim bilgili arkadaşlar cevap verirler, ama doğa sesleri, deniz sesi gibi müziksiz videolar var onlarla da meditasyon yapabilirsin amaç zihni boşaltıp kalbe dönmek
Rica ederim araştırıp :) öğrenmek lazim onu da.Tesekkur ederim. Normalde o seslerle meditasyon yapiyorum fakat boyle bazi videolarda ayrica yaziyor ya. Onlari da dinlemenin bi sakincasi var mi diye sormak istiyorum. Bilen arkadaslar bana yol gosterirse sevinirim :)) bende ona gore devam ederim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?