Merhabaaa güzel insanlarUmarım herkes iyidir. Forumda değildim, burayı özledim Tatil kaçamakları yapmıştım dinlenmek için. Bir kez daha fark ettiğim şeylerden birisi de nereye gidersen git ister yakın ister uzak yolun sonunda insan yine kendisiyle kalıyormuş. Uzaklaşmak tek başına sorunları çözmüyor. En yakınımız kendimizsek o zaman önce kendimize saygı ve sevgi göstermeliyiz :) Başkalarının bizi nasıl gördüğünden çok önce acaba kendimizi nasıl görüyoruz, tanımlıyoruz. Sonra fikrine güvendiğimiz kişilere de sorabiliriz :) Sizlere güzel bir Ağustos ayı diliyorum :)
Herkese merhabaNegatif enerjiler günden güne dört bir yanımı sarıyor, son zamanlarda iyice boğulmuş, sıkılmış, sıkışmış, bunalmış... hissediyorum. Bu hisler beni günden güne eritiyor, hergeçen gün biraz daha kilo veriyorum. Fiziksel olarak da bozulduğumu farkediyorum, Eridiğimi hissediyorum... belli bir sebebi yok ama genel olarak hayatımda yolunda gitmeyen şeyler var. Dönüp de geriye baktığımda tek bir mutlu an bile bulamıyorum... off ne bileyim denk geldi yazayım dedim.
Selaaaaaam :)
Herkese iyi bayramlar. Bir suredir buraya ugrayamadim. Kendi kendime halletmeye calistim yasadiklarimi. Buranin faydasini hep gordugumu soyluyordum. Bu sefer de istedigim kisiyi hayatima cekmek icin yapilmasi gerken seyleri yaptim. Hatta surece cogunuz tanik oldunuz. Sonuc o kisi simdi hayatimdaAncak ben buyuk bir hayal kirikligina ugradim. Evet hayalini kurdugum ozellikleri var ama kalan ozellikleri benim cok da hosuma giden seyler degil. Nasil anlatsam bilemedim. Ben cektim hayatima. Muhtemelen agzimdan cikan kelimelerle. Evet ben bunu istiyorum dedim. Allah da (kimine gore evren) verdi. Simdiye kadar ne istediysem Oldu cok sukur. Ancak yanlis isteklermis gibi geldi. Ben de artik soyle dua etmeye karar verdim; Allahim, Benim kiminle iyi anlasacagimi, mutlu olacagimi benden daha iyi biliyorsun. En uygun olanini sen karsima hayirlisiysa cikarirsin. Tam teslimiyet. Ancak bu da pozitif dusunce, kuantum, cekim yasasi felsefesini uygun mu bilemedim. Ama su an zihinsel olarak cok rahatim.
Butimar- A azurmavisi nin bu mesaji anlatiyor senin icin cozumu. Aslinda sadece senin icin degil hepimiz icin cozum. Bir de nickinin de ters etkisi olabilir daha pozitif bir seyler secebilirsin
Öncelikle teşekkürlerkendi kendimi bir kalıpta sıkıştırdığımın farkındayım ki yıllar önce seçmiştim bu nicki ve bugün açmış olsam yine aynı olurdu ismim herhalde :) içimdeki bu sıkıntının sevgisizlikten geldiğinin farkındayım. Ve ne yazıkki kendi kendimi telkin edecek kadar da güçlü bir psikolojim yok.
Tam olarak bu oldu:)kafandakiyle tam anlamıyla uyuşmayınca bu kadar hayal kırıklığına uğradın.
Tam olarak bu oldu:)
Cok haklisin. Ne istedigimi bilemiyormusum. Bu da kolayina kacmak gibi aslinda:))) Allahim ben yapamadim, sen yap.
Bu arada sadece gonul isleri konusunda hayirlisi diyecegim. Yoksa diger konularda cekim yasasi tam gaz:)
Kendimden ornek vereyim. Yaklasik 1,5 sene oldu buraya baslayali. Once sayfalari bastan itibaren okudum. Herkese de bunu tavsiye ettik. Coguna zor geldi. Burda insanlarin paylastiklari deneyimleri okuya okuya kendi hayatimdaki cekimlerimi gordum. Kendi kendime cok sey yapmisim farkinda olarak ya da olmayarak. Tabi bunlar olumlu da olmus olumsuz da olmus. Cok farkli teknikler varmis onlari da ogrendim.A azurmavisiHayallerimGercekOldu küçük adımlar atarak başlamam gerektiğinin farkındayım ama bunu nasıl yapacağımı ve de nerden başlayacağımı bilemiyorum :s mesela çekim yasası demişsiniz, ben daha hayatıma neyi çekmek istediğime bile karar veremedim.
Size başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum sammimiyetinize güvenerek :) geçenlerde sanal bir ortamda çoğusu da benim yaşıtım olan insanlarla tanıştım o kadar güzeldi ki herşey, 'demekki içimde ki bu duygusal boşluğun sebebi etrafımda paylaşımda bulunacağım insanın olmamasıymış' dedim.. farklı sebeplerden dolayı çıkmak zorunda kaldım zira olaylar hiç ummadığım noktalara varıyorduherneyse fazla vaktinizi almadan noktalayayım, dediğiniz gibi insan paylaştıkça güçleniyor ya da aynı mantıkla paylaşamadıkça zayıflıyor; günden güne eriyor ... :)
Kendimden ornek vereyim. Yaklasik 1,5 sene oldu buraya baslayali. Once sayfalari bastan itibaren okudum. Herkese de bunu tavsiye ettik. Coguna zor geldi. Burda insanlarin paylastiklari deneyimleri okuya okuya kendi hayatimdaki cekimlerimi gordum. Kendi kendime cok sey yapmisim farkinda olarak ya da olmayarak. Tabi bunlar olumlu da olmus olumsuz da olmus. Cok farkli teknikler varmis onlari da ogrendim.
Sonra burda tavsiye edilen kitaplari okudum. Benim favorilerim "Bilincaltinin Gücü" ve "Rezonans Kanunu" onlarin da cok faydasini gordum.
Sonra okuduklarimi uygulamaya koydum. Gercekten hayatimda olumlu anlamda cok buyuk degisiklikler oldu.
Ha bu arada nickimi de degistirdim:)))
Eskisi bazi kelimelerin kisaltmasinin birlesimiydi:))) simdi sifrelerimi de ozenle seciyorum:)Ne güzel ya :) sorması ayıp eski nickiniz neydi ki değiştirdiniz? Elimdeki kitaplar biter bitmez hemen buradaki önerilere başlamayı düşünüyorum
önemli olanın insanın iç huzuruymuş ... kalbte o huzurla nereye gidersen git orası cennet oluyormuş insana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?