Amin çok teşekkür ederim güzel cevabın için
Masallah diyorum sana. Mesajlarindan cok guzel enerjiler aldim...
Allah hepimize ic huzur versin insallah
Merhaba kızlar nasılsınız? Bende nickimi değiştirdim. Hayatımı değiştirmeye karar verdim tamamen, nasıl ne şekilde olacağını bilmiyorum. Çekim yasasını çok fazla leyhime kullanabildiğimi söyleyemem . Bir yerlerde yanlış yapıyorum . Bende daha önce bahsettiğim kişiyle kendi içimde tüm bağımı kopardım. Aslında hiç bana uymayacak biri çok uzun süre ilgilendiği halde ben karşılık vermemiştim. Çok kötü dönemimde ilgilenmesi hoşuma gitti sonra. Şimdi bu insan neden karşıma çıktı, benim kendi içimde neyi değiştirmem lazım bunları bulmaya çalışıyorum.
buttrfly en kuvvetli çekimim eşim diyordu. Bizede nasıl yaptığını anlatırsa ne güzel olur
Merhaba rica ederim :)SelamlarrrHerkese hayırlı günler/geceler... öncelikle iç açıcı bu güzel yazınız için size teşekkür ederim Sahra- . Dediğiniz gibi mesele herşeyin güzel olması yada yolunda gitmesi değil mesele nasıl değerlendirdiğimiz. Bunun farkında olmama rağmen birşeyleri değiştirme çabasına girmiyorum. Uzansam üstümdeki o ağları atabileceğim ama yapmıyorum, bi tutukluk var sanki üstümde bir durgunluk yada adını koyamadğım herneyse ... günüm birinde tüm negatiflikten arınmış olmak dileğiyle herkesi öpüyorum
Selam canim of of dökturmüşsün yineSelamlar topikcanlar
Bana seslenmişsin canım geldim hemen :) Çekim yasası aleyhimize ya da lehimize sürekli çalışıyor her zaman.Yani hem iyi yönde hem de kötü yönde.İyi kötü zaten bizim nitelediklerimiz, başka bir coğrafya da başka bir zamanda bizim iyi dediklerimizin hepsi belki de çok kötüdür; mesela evlilik bizim için harika süperdir pembe panjurdur; başkası için mazoşistliktir : DDD Ya da tersi durumlar, ama hepimizin bilinçaltı evrenseldir doğrular yanlışlar bizim onlara yüklediğimiz anlamlar,duygulardan ibarettir...Duygularımız,hislerimiz hepimizde ortaktır;mutlu olduğumuzda ya da heyecanlandığımızda salgılanan hormonlar ve üretttiğimiz enerji türleri ortakdır. İşte bunlarla başlar çekimlerimiz...Evliliğe,sevgililiğe pek çok anlam yükleriz; bu yaştan yaşa, bölgeden bölgeye bile değişiyor biliyoruz zaten.Hayat sadece an'dan ibaret ve o an'dan başka bir an yok,ne geleceğe ne geçmişe gidebiliyoruz.Ama zaman hologramik olduğu düşüncesine ben inanıyorum, yani o an'la geçmiş gelecek tüm an'larımızı etkileyebiliyoruz.Yani şu anda verdiğin değişim kararı tüm zamanlara doğru etkisini gösterecek.Zaten öyle değil midir geçmişte yaşadığımız bazı olayları şu an gülerek hatırlarız, o zamanın enerjisi ile bile oynuyorsunuz,bu gelecekteki seçimlerini bile değiştiriyor.Çok yakın zamanda bilim adamları ispat etmiş ki sadece geçmiş geleceği etkilemiyor;gelecekte geçmişi etkiliyor. An'da verdiğimiz kararlar çoook değerli ve çok önemli,geleceğimizi etkileyip geçmişimizi dönüştürecek kadar.O yüzden tüm çekimler kararda başlar.Evlilikle ilgili sevgiyle ilgili belki neler duyduk nelere inandık.Belki başkasının yaşadığı kötü evlilikler yüzünden böyle olacaksa hiç evlenmeyeyim dediniz de tüm olasılıkları kötüye çevirip evlenmeme kararına vardınız.Bu karar tek bir haberle bile olabilir,ya da çok güvendiğiniz bir insanın tuhaf evlilik düşüncesiyle de olabilir.Önce bu düşünceleri tamamen iptal edip yaratımlarını yıkmak lazım.Yaratımları neler mi;tabi ki kötü eş adayları olacak,ya da kötü evliliklere sahip insanlar olacak.Eğer evlilik,aş konusunda kendimizi iyiye harikaya açarsak hep böyle insanlar dolacak çevremiz evren görünür kılacak önce,bilinçaltı eeee işte aynen böyle olur evlilik der gibi onaylayacak.İçinizde de sadece imrenme olacak,güzel harika duygular uyanacak ki bunlar size de ait çünküVe istediğiniz gibi işleyecek çekim yasası...Önce nerde pürüz var temizlemek lazım işte, ben başkasının aşk hayatına ayyy ne güzel mi diyorum yoksa ığğğğ ne yapış yapış ya da yalan dolan mı diyorum...Yalan dolan ya da yapış yapış bile olsa öyşe ilişkilieri kalıplı bilinçaltınız çekti, sorun var demektir.Düzeltmek lazım.Evet benim en büyük çekimim eşim hala da öyle binlerce şükür ama ben o zaman 15 yaşımdaydım bilinçaltım evliliğe karşı tertemiz ve tozpembeydi.Yani şu an ruh eşimi istesem tertemiz kalıplarım olmayabilir, etrafın baskısı üstümde olabilir mesela hadi evlenmeliyim zaman geçiyor diye tıhaf iç sıkışmam olabilir.Beklentim yüksek olabilir illa şu geliri olsun şu evi arabası olsun...Ama bakayım bu beklentileri hırsla mı istiyorum yoksa coşkuyla keyifle mi; yani olmasa da olur ya diyebiliyor muyum? Ya da olduğunu düşünüp aklıma yok şu filan filan da gününü görür benim de bir kocam sevgilim var işte diye düşünüp enerjiyi bozuyor muyum : ))) Yani gerçekten o kişi gününü görecek kadar kötü bile olsa enerjiyi bozar bu düşünceler çekim yasasında.İşte ne bileyim aklıma gelenler bunlar, imajinasyonlar bütünün hayrına olacak şekilde diye düşünülüp yapılmalı, ben istiyorsam o isteğim zaten benimle deyip enerjiyi serbest bırakmak lazım.O kişi en harika kişi bile olsa o değilmiş gibi davranıp sadece an a odaklanılmalı,değeri hep en önce kendimize vermeliyiz.Hadi bakalım bana o hakettiğim evliliği,aşkı verebilecek misin düşüncesinde,enerjisinde olunulmalı
Bu kastettiklerim sadece evlilik için aslında eğitim,kariyer,aile,maddi manevi tüm hayatımız için geçerlidir tatlışlarım.
Küçük bir ekleme daha yapayımSelamlarrrHerkese hayırlı günler/geceler... öncelikle iç açıcı bu güzel yazınız için size teşekkür ederim Sahra- . Dediğiniz gibi mesele herşeyin güzel olması yada yolunda gitmesi değil mesele nasıl değerlendirdiğimiz. Bunun farkında olmama rağmen birşeyleri değiştirme çabasına girmiyorum. Uzansam üstümdeki o ağları atabileceğim ama yapmıyorum, bi tutukluk var sanki üstümde bir durgunluk yada adını koyamadğım herneyse ... günüm birinde tüm negatiflikten arınmış olmak dileğiyle herkesi öpüyorum
Cok istiyorum canim benim gelip bir seyler karalamayi.Mesela bazen bir ilham gelir ya da boyle inanilmaz tesaduflu bir cekim yasamisimdir anlatayim ya yarim kalir ya da unutur giderim araya bir seyler girer.Hani uzun suredi hep aklinizda olan bir arkadasiniz akrabaniz olur arayayim dersiniz bir turlu firsatiniz olmaz, kismet olmaz aynen oyle iste. Elimden geldigince yazilar yazacam insallah,cok tesekkur ederim tatlim.Selam canim of of dökturmüşsün yinebende üzerime alınmam gereken yerleri aldim mesajından cok teşekkür ederim kendi adıma.
Dün demiştim canlanır buralar tekrar diye arada uğrayip iki cümle de olsa güzel enerjinden bırak canim özlüyoruz seni.
Aynı katılımı diğer arkadaşlardan da bekliyoruz özledik bu sayfanın coşkun hallerini 886 syf olmuş hani 1000 li sayfalara geçecektik
Küçük bir ekleme daha yapayım
Günün birinde... diyerek zamanı da ileri ötelemis oluyorsun günün birinde değişmek istiyorum ..ne zaman ? belirsizlik var... Evren netlik ister .. yazmadan geçemedim :)
SelamlarrrHerkese hayırlı günler/geceler... öncelikle iç açıcı bu güzel yazınız için size teşekkür ederim Sahra- . Dediğiniz gibi mesele herşeyin güzel olması yada yolunda gitmesi değil mesele nasıl değerlendirdiğimiz. Bunun farkında olmama rağmen birşeyleri değiştirme çabasına girmiyorum. Uzansam üstümdeki o ağları atabileceğim ama yapmıyorum, bi tutukluk var sanki üstümde bir durgunluk yada adını koyamadğım herneyse ... günüm birinde tüm negatiflikten arınmış olmak dileğiyle herkesi öpüyorum
️ ️ ️
Bir kısa ekleme daha yapayım; bu aralar kendi hayatımda fark ettiğim en önemli şey bulunduğumuz ortamın cennetten düşme bir ada, minicik bir köy evi, lüks bir villa, dünyanın en pahalı tatili ya da en ucuz tatili, küçük tatlı salaş bir piknik fark etmez neresi olduğu, önemli olanın insanın iç huzuruymuş ... kalbte o huzurla nereye gidersen git orası cennet oluyormuş insana
Mutlu huzurlu akşamlar.....
Cok istiyorum canim benim gelip bir seyler karalamayi.Mesela bazen bir ilham gelir ya da boyle inanilmaz tesaduflu bir cekim yasamisimdir anlatayim ya yarim kalir ya da unutur giderim araya bir seyler girer.Hani uzun suredi hep aklinizda olan bir arkadasiniz akrabaniz olur arayayim dersiniz bir turlu firsatiniz olmaz, kismet olmaz aynen oyle iste. Elimden geldigince yazilar yazacam insallah,cok tesekkur ederim tatlim.
İçinden gelenleri çok içten bir şekilde ifade etmişsin tabiki saçmalamamışsın :) Arkadaşını ve dostunun aramasını istiyorsan içten bir şekilde ona sevgini gönderebilirsin mesela, ama onun arayıp aramaması hiç önemli değil.Bir beklentiyle yapmayacaksın yani,arasın diye değil.Sevgini göndermek için güzel anılarınızı düşünüp kahkahalarını duyabilir,ona sarıldığını filan hissedebilirsin. İyi ki varsın de ona mesela,çok teşekkür et içinden. Mutlaka hissediyor.Değerli fikirleriniz için çook teşekkürler... demekki kafamda hep bir şeyleri geleceğe, bilinmezliğe ötelemişim gelecek zaman kipini kullanarak... bugünden sonra hayatıma daha hayırlı insanlar çekmek için ve de güzel bir iş için çekim yasası uygulamaya karar verdim...
bir de bir şey eklemek istiyorum, hani hep düşündüğümüz dostumuz ya da eski bir arkadaşımızı andığımızda bir kaç gün içinde arar ya? Ha işte o bana bir türlü olmuyor sonra şey düşündüm ‘utangaç onlar seni aramıyorsa sen ara hal hatır sor” ama bunu ancak bi kaç kes yapabilirim ya sonra ? İnsanların hayatına zorla girmeye çalışmış gibi hisssediyorum.. sonra geçen gün arkadaşım wp dan davetiyesini göndermiş. Küçücük şehir zaten ofisime ayak üstü gelip davetiyeyi bırakamaz mıydı yani? Ben mi fazla alınganın? Bir yıldır çalışıyorum hiç bir arkadaşım arayıp da napıyorsun demedi.. demekki neymiş bundan sonra daha sağlıklı be sağlam ilişkiler kurmaya çalışıcam ..
Saçmalamış olabilirim kusura bakmayın buraya içimi dökeyim dedim
Estağfurullah niye saçmalayasınız hepimiz zaman zaman buraya kalbimizi açıyor birbirimize yardım ediyoruzDeğerli fikirleriniz için çook teşekkürler... demekki kafamda hep bir şeyleri geleceğe, bilinmezliğe ötelemişim gelecek zaman kipini kullanarak... bugünden sonra hayatıma daha hayırlı insanlar çekmek için ve de güzel bir iş için çekim yasası uygulamaya karar verdim...
bir de bir şey eklemek istiyorum, hani hep düşündüğümüz dostumuz ya da eski bir arkadaşımızı andığımızda bir kaç gün içinde arar ya? Ha işte o bana bir türlü olmuyor sonra şey düşündüm ‘utangaç onlar seni aramıyorsa sen ara hal hatır sor” ama bunu ancak bi kaç kes yapabilirim ya sonra ? İnsanların hayatına zorla girmeye çalışmış gibi hisssediyorum.. sonra geçen gün arkadaşım wp dan davetiyesini göndermiş. Küçücük şehir zaten ofisime ayak üstü gelip davetiyeyi bırakamaz mıydı yani? Ben mi fazla alınganın? Bir yıldır çalışıyorum hiç bir arkadaşım arayıp da napıyorsun demedi.. demekki neymiş bundan sonra daha sağlıklı be sağlam ilişkiler kurmaya çalışıcam ..
Saçmalamış olabilirim kusura bakmayın buraya içimi dökeyim dedim
Merhaba hoşgeldiniz :) olumlamalar ve affetme için doğru yerdesiniz incelemediyseniz topicde güzel paylaşımlar varmerhabalar. ben de geldim. bir suredir olumlama yapiyorum. geçmişi ve insanlari affetmeyle ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?