Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Merhaba hoşgeldiniz :) olumlamalar ve affetme için doğru yerdesiniz incelemediyseniz topicde güzel paylaşımlar var
Karsilama komitesi gibi oluyoruz:)

Ben bu aralar biraz bosladim yeni katilan arkadaslari gordukce gecen seneki halim aklima geliyor:) Nasil heyecanliydim, paniktim, bilgisizdim... guluyorum simdi o zamanlara. Bilmeden istedigim, istemedigim her seyi hayatima cekmisim. Simdi bilincli yapiyorum her seyi

En son bugun yasadigim seyi anlatayim. Teyzemlerle carsiya ciktik. Her yer kalabalik. Gidecegimiz magazaya yaklastigimizda teyzem park yeri bul da park et dedi. Ben de magazanin onunde bulacagim dedim veeeee tam onunde park yeri buldum aksama yazayim topikcanlarima dedim:)))
Bu yasadigim kucuk bir seymis gibi gorulebilir. Aslinda bir kanit. Istedigimiz her seyi hayatimiza cekebiliriz. Yeter ki inananlim.

hayatdevamedecek hep der once temizlik

Yeni baslayan arkadaslarimiz once bilincaltimizi temizleyelim. Cok guzel meditasyon videolari var. Sonra cekim yasasi ile ilgili kitaplari ve makaleleri okuyalim. Sonra gun icinde yasadigimiz mucizeleri gorelim...

Bir de ben topigi ilk sayfadan itibaren okumaya basladim. Hem guncel sayfayi hem baslari ayni anda okudum. Arkadaslarimizin degisimlerini, kendi degisimlerimi gordum Cogu arkadasimiza zor geldi bastan okumak bence siz yine de deneyin. Hatta pdf olarak cikartabilsek diyoruz

Son olarak buttrfly geldigin belli oluyor. Sahra- yine paylasimlarin cok guzel hayatdevamedecek bende saldim gibi. Negatif dusunmeye basladigim zaman hemen ceviriyorum pozitife. Sacmalama hayallerimgercekoldu diyorum. En azindan bunu birakmadim

Karşılama komitesi çok tatlısın cnm hangimize denk gelirse elimizden geldiğince ağırlıyoruz yeni gelen arkadaşları işte naçizane :) bu arada otopark yerini zınk diye bulman süper hiçde küçük bir olay değil bence ...
Ben de kayıptım bir ara sıcaklar yaz yorgunluğu ağırlığı hayat koşuşturması işte.... toparlanırız inşallah boş bırakmayalım bir birimizi Meksika dalgası gibi hep beraber canlanır toparlanırız
Bu arada teşekkür ederim paylaşımları beğenmene sevindim.

Geçmişte kendini ifade etmemiş, dönüşmemiş enerjiler travmalar karşımızdaki kişilerin bize karşı davranışları olarak ortaya çıkar.

Atalarımızdan,dedelerimizden sadece genleri almıyoruz ki aslında onların huylarını karakterlerini de alıyoruz. Bazı huylar karakterler; bence işte bu "kendini ifade edememiş ,dönüşmemiş enerjileri" de barındırıyor.Karşımıza çıkan insanlar, olaylar sadece araçlardır bu enerjileri değiştirp dönüştürmemiz için.Dönüştürmediğimiz zaman hala o hisleri,o enerji alanını barındırmaya devam ederiz.Kısır döngü gibi tekrar tekrar aynı olayları yaşar,duyar,görürüz.O olay yada kişilere ne zaman nötr olur hatta pozitifleşirsek o zaman alanımızdan çıkıp giderler;burda yerimiz yok derler : ) Mesela kadın,çocuk tacizlerine içimizden çok tepki veriyoruz,lanet ediyoruz,iğreniyoruz...Ama bu tacizleri yapan insanların yaşadıkları olayları yaşasanız,onların doğduğu ortamlarda yaşayıp o çevrde yaşasanız (akıl noksanlığı,küçükken tacizle geçen hayat,insanlara kin nefret ya da sadece madde duygusuyla yaklaşma...) aynı şeyleri belki de sizler de yapacaksınız.Çünkü o alanda, o enerjide yaşamış olacaksınız. Örnekler çoğaltılabilir...Böyle haberler,olaylar duyduğumuzda içimizden edeceğimiz küfürler,nefret duyguları,... hisler zaten negatif olan duruma negatiflik katar.Zaten negatiflik,sevgisizlik kaynağı o enerjileri sadece pekiştirir.O yüzden ya negatif duygu barındırmamak (bu bende yok diyerek ) ya da en iyisi öylesi olaylara hem yaşamaya hem de yaşatmaya maruz kalmış insanları sevgi dolu,şefkat duyguları ile toplumla barışık mutlu bir şekilde imajinasyon yapmak...Bu cümleler çoğunuza uzak gelecek ama duyguların,enerjilerin mutlak iyiliği ya da doğruluğu yok.Sadece tepkileri var,oluşturdukları alan var.O alana ya yenilerini hatta daha beterlerini katarlar ya da sönerek tükenirler...

Mevlana "ne olursan ol gel" der bende sendeki negatife ait yer yok,onlara karşı alan yok zaten der.Gel ki kabule geç,alanından çık benim alanıma pozitife geç,sevgiye geç, sonsuza geç,Yaradana geç der

merhabalar. ben de geldim. bir suredir olumlama yapiyorum. geçmişi ve insanlari affetmeyle ilgili

Hoşgeldiniz,topiği başından başlayarak okumanızı tavsiye ederim.Zamanla kavrayacaksınız ki affedemediğim geçmişim,insanların hepsi aslında benmişim...Onlar sadece bana aynalık etmiş diyeceksiniz.Başardığınızda o insanları bırakın affetme hissini teşekkür edeceksiniz,şu enerjimi dönüştürmemde bana aracı olup,görevini gerçekleştirdiğin için diye.

harika bir bakis acisi

Harikasın canim ... kötü yorum yaparak enerjiye çapa atarız bizim hayatımızı da etkiler en iyisi dediğin gibi nötr kalmak

Mevlana "ne olursan ol gel" der bende sendeki negatife ait yer yok,onlara karşı alan yok zaten der.Gel ki kabule geç,alanından çık benim alanıma pozitife geç,sevgiye geç, sonsuza geç,Yaradana geç der
Sahra- çoook teşekkür ederim bu harika paylaşımların için nasıl ilhamlar,enerjiler çıkartıyor içimden
Rica ederim canım ne mutlu bana ilham verdiyse
Gel ne olursan gel .... ingilizce türkçe arapça herhangi bir dil fark etmez kelime bilimi de açıklamis zaten yazıda.. kökenine inince hepsi ortak dil sevginin dili ....❤

dedikodu da bunun icine girer sanirim
Evet en kötülerinden... Hatta siz yorum yapmasanız o ortamda bulunsaniz bile çöp kokusu gibi üzerinize sinebilir enerjisi ( biraz kötü bir benzetme oldu kusura bakmayin arkadaşlar ama uzak durmak için akılda kalıcı olur) en iyisi konuşmamak hatta o ortamdan mümkün olduğunca uzak durmak ... Ben eğer o ortamdan ayrılamıyorsam içimden ben bu enerjinin dışındayım diyorum sürekli ve kendimi bir su baloncugunun içinde hayal ediyorum :)
İlla dedikodu olması gerekmez ayrılamadiginiz bir ortam, sevmediginiz içinize sinmeyen konular konuşulurken de aynısı yapılabilir.

dedikodu sevmem de yapmam da. ama isyerinde toplantilarda vs. cok yapiliyor. susturamiyorsun da karşındakini konuyu degistiriyorum firsat bulabilirsem.

soyledigin yontemi deneyeyim. su balonu, harika bir fikir!

Insaniz bazen o konuşmanın içinde buluveriyoruz kendimizi önemli olan hemen fark etmek kendimizi korumak ben de dikkat etmeye calisiyorum.
Haklısın bazen insan hem ortamdan kaçamıyor ya da karşıdaki devamlı konuşuyor. Evet guzel yöntem bir yerde okumuştum o yöntemi hatırlayamadım kaynağını simdi.

dedikodu sevmem de yapmam da. ama isyerinde toplantilarda vs. cok yapiliyor. susturamiyorsun da karşındakini konuyu degistiriyorum firsat bulabilirsem.

soyledigin yontemi deneyeyim. su balonu, harika bir fikir!
Alintilayamamisim ilk mesajda.

Bilincaltimda farkindalik , dikkati oraya yoneltme icin dun paylastigin videodaki teknikleri not almistim.

dun kendime bir amac listesi yaptim. suan en cok ihtiyacim olan "korkmamak". videoda belirlediginiz amac uzerine 3 gun boyunca yazin diyordu.

dun epey yazdim. dun esim eve gelmedi isyerinde kaldi. gecen hafta eve gelmediginde epey zor bir gece gecirmistim.

bu gece ise rahat gecti. evdeki çıt pıt seslerden ürkmedim. kafayi koyunca uyumuşum.

bugun bindiğim dolmus otobanda aslinda hiz siniri icinde ama bana gore hızlı kullanip sıkça sollamalar yapti. bense sofor yaninda idim. normalde gogus arama bicak saplanmasi ve derin bir korku hissi olurdu. icimden "ucuyoruz heyyyy" dedim ve kendimi koltuga biraktim. hastaneden geliyordum ac ve uykusuzdum. onun da etkisi olmus olabilir ama neticesinde "korkmadim"

eve gelince bedenimle ilgili bir degisiklik biran tansiyonumun düşüp sendelememe neden oldu. derken o his geldi. toparladim. mantiga sarıldım. kanser olma ihtimalin dusuk bu hormonlarin etkisi diyerek sakinlestirdim kendimi.

suan dinleniyorum. eski ben olsa idim epey eziyet ederdim kendime.

aldigim enerji seanslari, duzenli yapamasam da yaptigim olumlamalar işe yariyor.

Allaha sığınıyorum artık. bunun verdiği teminat hissi bambaşka. ne şükür cok şükür

guzel enerjilerle...

not: lavanta keseleri yaptim, hem güve,bocek vs gelmemesi için hem negatiflerin evden uzaklasmasi icin. ve kaya tuzu koydum kaselere, 1 hafta önceki yaptigim kaseyi görmeliydiniz, buzdan heykele dönmüştü! bugun yenisini yaptim yerlestirdim olumlamalar ile... gitsin negatifler, gelsin tebessümler.

Hastaneden geliyorum yazmissiniz. Oncelikle gecmis olsun. Umdugunuzdan cok daha guzel sonuclar alirsiniz insallah.

Burdan aldigim tavsiyeler uzerine ben de bir aksam oturup beni uzen kisileri ve davranislarini yazmistim. Yazarken kah guldum kah agladim. Cok uzun surdu elim yoruldu hatta:))) sonunda hepinizi affettim dedim ve kagitlari yaktim. O kadar coktu ki kagitlar, yanmasi uzun surdu. Hatta eve gelen kardesim bir yer mi yaniyor diye panikledi:)))

Tavsiye ederim yazmak rahatlatiyor. Hatta soyle bir oneri de vardi: Gun icinde basiniza gelen 3 guzel, olumlu olayi yazin ki kalkabilmel bile cok guzel bir olay:)))

Aslinda gun icinde hep guzel seyler hatta mucizeler yasiyoruz ama fark etmiyoruz. Belki de onemsemiyoruz kucuk seyler oldugu icin. Halbuki kucuk seyleri gordukce buyuk seyleri de hayatimiza cekecegiz:) Yapmamiz gereken en onemli sey farkinda olmak:) bir de An da kalmak. Ben cok zorlaniyordum an da kalmaya calisirken. Artik daha rahat uygulayabiliyorum. En azindan olumsuz dusunmuyorum. Bu benim icin cok buyuk bir basari:)

Son olarak youtube de hayallerimi yaratiyorum meditasyonu var. Onun cok faydasini gormustum. Bir sure her gun dinledim. Bilincalti temizliginde cok ise yaradi. Tavsiye ederim. Hatta baglantiyi paylasayim:)

Gece gorenlere iyi geceler, sabah gorenlere gunaydin:)

Hoş geldin canım benim. kendi adıma söyleyeyim seni özlemişim. Yazdıklarını okurken gülümsüyorum ve mutlu oluyorum. İçindeki enerjiyi, heyecanı hissediyorum. Sen hep yaz .Evlilikle ilgili bilinçaltı kalıbım var mı bilemiyorum, varsa bunu nasıl düzeltebiliriz. Geçmişteki (çok uzun süre önceki) bir düşüncemizi iptal edip,yerine olumlusunu koyabilir miyiz. Bunu imajinasyonlarla mı yapabiliriz. Ben daha liseye giderken anneme hiç evlenmeyecem dediğimi hatırlyorum yalnız.
Çok haklısın biz kendi değerimizi bilmeyince kendi ailen bile senin değerini bilmiyor.Verdiğin cevap için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…