Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Harika bir anı,deneyim olmuş sizin için;bundan daha iyi daha güzel neler olabilir ??? Diye soralım,cevaplansın

İmajinasyon yaptığımız zaman bir boyutta şekillendirmiş oluyoruz.İlk başta çizgi çizgi oluşuyor,kuvvetlendirdiğimizde çizgiler birleşiyor resim gibi oluyor.Sonra kalınlaşıyor levhalaşıyor.Enerjiyi kuvvetlendirdikçe tek boyuttan 2 boyuta ordan da 3 boyuta geçiyor veee inancı koruduğunda,zamanı geldiğinde ki bu zaman 5 dk sonra da olur 5 yıl sonra da hayatımıza dahil oluyor Allahın izniyle

Zaten kuvvetli imajinasyon yapıldığında yaşamak istediğinizi yaşamıştan hiçbir fark kalmıyor; o muhteşem hisleri,doyumu yaşıyorsunuz şükürler içerisinde,sanki geçmişte yaşadığınız hatırladığınız bir anı gibi oluyor

Ne güzel :) hep göz kırpsın. Bende geçen hafta yiyecek bir şey istemiştim keşke yapan getiren olsa demiştim. Artık gelmez herhalde diyordum ki bugün geldi :))).

Yaaa geçenlerde burnuma mis gibi börek kokusu,görüntüsü geliyor ama gerçekte öyle bir koku yok : )) Ertesi gün arkadaşla yemeğe gittim,kendi yemekhanelerinin. Yemekte kokusuyla aynen bu börek vardı,arkadaşım dedi ki ilk defa çıkıyor bu börek İlkmiş,sonmuş hiç olmamışmış... filan yok olmamalı bizim lügatımızda Evren bize çalışıyor

Haklısın evren bize çalışıyor

Kızlar çok önemli paylaşmadan olmazdı bunu ben de fark etmeden yapmış olabilirim . Sizde dikkat edin cümlelerinize bu kitabı okuyan var mı aranızda? Çok dikkatli konuşmak gerek yaaa

Kunter Kurt’un “Küllerinden Yangın Çıkaranlar” kitabından... alıntılanmış
Rezonons Kanunu- Bilinçaltı-Farkındalık facebook syf sından paylaşım

Arkadaşlar ben de size hemen bir olay daha anlatmak istiyorum. Bunun sonucu Henüz belli değil ama böyle olmasının sebebi benim sanırım. Iki gün önce ek isten alip zulada sakladigim para aklima gelmisti. Aklima geldigi miktardan az olunca moralim bozulmustu. Sonuc, bugun beni aradilar ve isin iptal olma ihtimali var ben cok uzuldum. Seviyordum yaptigim isi. Nasil dusunecegimi bilemedim...

Cok guzel bir paylasim.

Üzülmeyin hemen ihtimal var demişsiniz bakalım hayat ne gösterir hayırlısı olsun sizin için... Ne oluyorsa bizim hayrımıza olmuyorsa da hayrımıza. Olmayana daha güzeli gelir evvellah ...
Dedim ya az önce paylaşımda ki gibi ağzımızdan çıkan hatta Zihni’mizden geçirdiklerimize bile dikkat etmeliyiz diye...
Paranın tahmininizden daha az kaldığını görünce bitmiş şeklinde üzüldünüz belki hepimiz yapıyoruz bu tepkiyi...
buttrfly dediği gibi faturalara ödenen fişlere bile mutlu olmamız lazım bunları karşılayacak paramız bolluğumuz bereketimiz var diye şükür edelim...

Son düzenleme:
Tesekkur ederim
Aslinda ben de farkindayim. Vardir bunda da bir hayir diyorum. Iste bir taraftan da uzuluyorum Neyse daha sonuc belli degil. Bol bol kazaniyorum cok sukur

diğimiz
Söylediğimiz,düşündüğümüz en ufak şeye bile dikkat etmek gerekiyor, benim anladığım. İstemediğim şeyleri düşünürken yakalıyorum bazen kendimi ( aslında çokça ) iptal ediyorum olumlusunu düşünmeye çalışıyorum ama bazen iş işten geçmiş oluyor :)). İlişkilere ve yaşadığım kısır döngülere daha uygulayamadım pozitif düşünceyi, birde üstümdeki üşengeçliği atamıyorum,herşeyi erteliyorum

Bende o kısır döngüleri ve hep aynı frekansta çektiğimiz insanlar için bir yazı okudum ( bu arada ben de bu konu üzerinde çalışıyorum düzeltmek için) sonra paylaşırım karışık şekilde doldurmayım syfyı bugün dedim hemen bulup paylaşayım sizin için yeri gelmiş

teşekkür ederim :))) memnun olurum

Aslında ben bir şey daha yaptım Hani demişsiniz ya kendimi olumsuz şeyler düşünürken buluyorum sonra iş işten geçmiş oluyor
İş yerinde fazla mesai paylaşımı yapılıyordu ben de bu ek işim olduğu için daha az saat istemiştim idareciler de kabul etmişti ancak dün şöyle bir değişiklik oldu iş fazla olunca ben de fazla mesai tam yapmak zorunda kaldım. Aklıma direk şey geldi yarım istiyordum tam oldu Neyse vardır bunda da bir hayır acaba sonra şükredecek miyim? İyi ki tam olmuş diyecek miyim? Yoksa ek işime mi bir şey olacak acaba?

Kizlar alin size ornek. Evren cok hizli isliyor:))))

Cok sukur ek isim de fazla mesaimde tam faturalarimi, kredi kartimi, gezi masraflarimi cok rahat oduyor ustune para biriktiriyorum

Bazen hayat bir bilgisayar oyunu gibi geliyor. Bir seviyeyi atlamadan öbür seviyeye geçemiyorsunuz. O seviyeyi geçene kadar da hep aynı tipte karakterler karşınıza çıkıyor. Gelenin tipi değişse de sizi hep aynı yerinizden vuruyor, sizi hep aynı şekilde incitiyor.Sizi inciten şey her ne ise, onu bir de genellediniz mi, o zaman işler iyice karışıyor: “Bütün erkekler, kadınlar, patronlar birbirinin aynıdır” gibi.

Halbuki onu birçokları içinden siz çektiniz ve seçtiniz. Onunla yola devam etmeye siz karar verdiniz.

İşin püf noktasını keşfedip bulunduğunuz seviyeyi atlayana kadar hep aynı tiplerle oynamaya devam ediyorsunuz.
Gözden kaçırdığınız şeyi bulup düzeltene kadar…
Bütün bu aynıların içinde artık yeniye merhaba demek istiyorsanız, yapabileceğiniz birkaç şeyi hemen burada sıralayayım:

Tepkilerinizi değiştirin.
Karşınızdaki kişiye kızmaya başladığınızı fark ettiğinizde genelde ne yapıyorsanız, gidin hiç yapmadığınız bir şey yapın. Mesela gidip dişlerinizi fırçalayın.
Böylece kendini tekrar eden döngüyü kıracak, otomatik tepki vermeyi bırakacaksınız. Tepkileriniz sizi yönetmeyecek, siz tepkilerinizi yönetmeye başlayacaksınız.

İletişimle ilgili neyi farklı yapabileceğinize bakın. Her olumsuz duygu, karşılanmamış bir ihtiyaçtan doğar. Diyelim ki çok sinirlendiniz, kendinize sorun: Benim aslında neye ihtiyacım var?
Hangi ihtiyacım karşılanmadığı için sinirlendim? Bulduğunuz cevabı karşınızdaki kişiyle de paylaşın. “Şuna ihtiyacım vardı ve bu ihtiyacım karşılanmadığı için şu davranışın karşısında sinirlendim” gibi. Ve sonra ihtiyacınızı giderin.

Önceki ilişkilerinizden getirdiğiniz birikmiş üzüntü ya da öfkeyi temizleyin. Bunu yapmadığınız sürece, yaşadığınız her olayı sizi yaralayan olaya benzetip otomatik tepki vermeye devam edeceksiniz. Geçmişle ilgili depoladığınız yükü temizlemeden hayatınızın değişmesini beklemeyin.

Olaylara büyük pencereden bakın. Kişiselleştirmeyin. Büyük resimde olan bitenin o an hiç bilmediğiniz bir anlamı olduğunu hatırlayın. O anki çatışmanın 10 sene sonra hiçbir anlamı kalmayacağını düşünün. “Yaşadığım bu durum bana ne öğretiyor, bundan ne ders çıkarabilirim?” diye kendinize sorun.

Varsayımda bulunmayın. “Bana çiçek getirmedi, demek ki beni sevmiyor.” Neden çiçek getirmediğini öğrenmeye, anlamaya çalışın.

Beklediğiniz şeyi önce siz verin. İlgi bekliyorsanız, ilgi; anlayış bekliyorsanız anlayış… Yani bulmak istediğiniz şeyi önce kendinizde yaratın.
Bu yazıyı okuduktan sonra, “söylemesi kolay ama” diyerek söze başlamayın. Yazıyı tekrar okuyup gerçekten küçük küçük de olsa neleri değiştirebileceğinize bir daha bakın.

Alıntı.
(Son paragrafı okurken güldüm öncesinde tam “söylemesi ko... “ diyecektim ki sustum hadi hadi kızım boş yapma uygula düzelt değiştir dedim )

Evet canım böyle düşündüğün zaman yani kıtlık bilincine girdiğinde hemen uzaklaşıveriyorlar; amaaaa hiç önemli değil.Hemen fazlasıyla çoğaltacak yeni bir bakışı da geliştirebilirsin. Mesela çok iyi bir yerde çalışıyorsun, patronun yöneticin her neyse size çok değer veriyor,başarılarınıza güveniyor size inanıyor. Sizi bir işten aldığını duydunuz.İlk aklınıza gelen ne olurdu, ellerinizi ovuşturup oooo beni hangi yeni fırsatlar,güzel işler,maaşlar bekliyor diye düşünürsünüz değil mi ? İşte yeni düşüncende böyle olmalı evren bana göre çok çok çok daha iyilerini benim için hazırlıyor.Dün üzülüyordun keşke daha fazla olsa diye, işte evren seni duydu Ama senin bu isteğini koruman lazım harika enerjilerle,güzel beklentilerle.Sonsuz sınırsız dünyada yaşıyoruz,evren birinin yerine diğerini fazlasıyla koymaya bayılır

Çok teşekkür ederim canım paylaşım için Ben yazdım sandım valla : ))) Hatta yukarıda bir yeri okurken bir yorum yaptım alttaki satırlarda yorumumun aynısı gördüm :) Şöyle ki ben olayları kişiselleştirmem ki dedim aşağıda kişişselleştirmeyin i gördüm. Uzun süredir bakış açımı 180 derece değiştirdim, eskiden beni inanılmaz sinirlendirecek kişiye sevgiyle bile bakabiliyorum,gülümseyebiliyorum Çünkü o kişi benim değişmem için bir araç,o benim aynam. Asıl gerçek olan olayın kaynağı her neyse onu sevgiyle bırakıyorum o kişiyle.Veeee o kişi hayatımdan sevgiyle çıkıyorÇünkü görevini yerine getirmiş oluyor,sağolsun iyiki varmış Yıllardır hep burda bunu diyorum,aaaa yıllar diyorum vayy beeeİiyiki varsınız

Rica ederim canım ben de takip ettiğim bir syfdan alıntılandım orda da alıntı yazıyordu kaynak kim bilmiyorum. Çoookk iyi yazı tam göz açıp silkelenmelik ...
Ben de düzeltmeye çalışıyorum canım bazen iyi ki varlar diyemiyorum o malum kişilere, ama çok yol kattetim burayla sizlerle kızlar kızınca bir durup kendimi nötrleyip sevgiye git lütfen yolun ışık olsun açık olsun deyip sakinleşiyorum.
Sende iyiki varsın burdaki tüm pozitifcanlar sizlerde iyi ki varsınız ....

Teşekkür ederim.Olay ve insanların aynalık yaptığını farkındayım, bazen anlayabiliyorum neyi değiştirmem gerektiğini. Tepkimi değiştirmeyede başladım :). Şuna ihtiyacım vardı sinirlendime benzer bir konuşmayı yapmıştım işyerinde karşımdaki kişi tınmadı bile :)))). Özür bekledi üstüne :). Daha farklı şeylerde yapmaya başladı. Ama olsun ben yinede seviyorum ve affettim.
Beklediğiniz şeyi önce siz verin. İlgi bekliyorsanız, ilgi; anlayış bekliyorsanız anlayış… Yani bulmak istediğiniz şeyi önce kendinizde yaratın. Bunu da çok yaptım ama daha çok anlayış ve ilgi bekledi karşımdakiler.Çünkü küçüklükten beri yaşadığım şeyler bunlar ve bilinçaltı kalıplarım oluşmuş, onları bulmaya çalışıyorum.Benim anladığım her ne kadar kendimi seviyorum, değerliyim desemde tam anlamıyla kendime daha değer veremediğim.Birazda bu konuda tembellik yaptığım. Bunları yazmamam lazımdı belki. Ama benim gibi olanlar varsa örnek olayım istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…