Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Bende çokdeğiştirdim bakış açımı ,çok olumsuzdum ben artık daha olumlu düşünebiliyorum. beni sinirlendiren kişilere içimden teşekkür ediyorum artık bana gerçeği görmemi sağladıkları için. Benim de son zamanda hayatımda çok çıkan oldu böyle. Sende iyi ki varsın.

Rica ederim öncelikle yazıyı ahha tamamen bana yazmış dedim paylaşsam mı ağır mı acaba derken siz birkaç şey sorunca paylaşmam gerektiğini hissettim.

- Beklediğiniz şeyi önce siz verin ilgi anlayış..... - Ben kendimi eleştirerek yanıtlayacağım bu bölümü. Etraftan beklediğim her neyse kendime veririyor muyum diye uzunca düşündüm. Dışarıya vermeden önce , İlgiyi sevgiyi anlayışı kendime gösteriyor muyum ? Kendimi tamamen besleyebiliyor muyum bunlarla?
Silkeleyen paragraflardan biriydi ... Dilerim en güzel duyguları önce kendime verebileyim , isteyen herkes yapar umarım..

Son düzenleme:
A evet ben orayı yanlış anlamışım, uyarın için sağol. İnşallah canım isteyen herkes yapsın.

Gunaydiiiiiiin.
Aslinda benim soylemek istedigim pozitif dusuncenin gucunu ya da cekim yasasini Farketmeden once boyle mi yapiyorduk?

Bu arada dun resmen yetisemesim topigin hizina:) Ne guzel oldu eskisi gibi...

Severim yeni demlenmiş çayın kokusunu, koca ulu yaşlı bir ağaca sarılmayı, sokakta yaklaşan kediyi sevmeyi, kışın gelmesini, pofuduk çorapları, ilk çıkan ekşi mandalinanın bıraktığı buruk tadı ve harika kokusunu, elim kolum sallana sallana çocuk gibi yürüyüş yapmayı, hasretle beklenen aile kavuşmalarını sıcak sarılmaları, uzun uzun gökyüzüne bakmayi, bazen sadece nefesimi dinlemeyi, kitap sayfalarina dokunmayı, battaniye ile film seyretmeyi, hafif yağmur sesini severim ...

Liste böyle uzayıp gider aslinda aklıma gelenler şimdilik.. minik minik bir sürü minnettarliklarim çok şükür çookkk
Sizler de yazın sevmelerinizi kızlar küçük büyük fark etmez

Okurken bile içim böyle bir hoş oldu canım çok güzel; en sevdiğim mevsimdir kış Üşürsün dışarıda eve girersin ohhh mis gibi sıcacıktır;şükür dolar için Düşen kurumuş yapraklara basarsın çıtır çıtır ses çıkan sesler, yağmur sonrası kokan mis toprak kokusu, sisli puslu hava ve onun dağılması sonrası ortaya çıkan bembeyaz karlı dağlar, havanın erkenden kararmasından dolayı aktivite olarak ailecek yaptığımız bol bol kekler,pastalar,kurabiyeler tabi yanında mis gibi kokan filtre kahve şu an aklıma gelen şükürlerim

Selam pozitif arkadaşlarım

Dün bahsettiğim ek iş olayı devam ediyor çok mutlu oldum. Çok şükür
Dün beni olumlu yönde motive eden herkese çok teşekkür ederim . Çünkü bir anda modum düşmüştü
İnşallah sizin çok istediğiniz olaylarda Bugün gerçekleşir.

Dün misafir geldiği için Hazırlık yapmam gerekti o yüzden @sahra8482 ve @buttrfly paylaştıklarını detaylı okuyamadım. Ama içimde de kalmadı değil

Şimdi onları okuyup kendince yorum yapacağım.

Ilk sevgi sözcüğü ile başlamak istiyorum.

Seviyorum Bu sayfayı açtığımda açtığımda bir sürü mesaj görmeyi

Evet son paragraf Çok iyi olmuş gerçekten de:))))

Şimdiden iki tane Seni aklıma yazdım Sinirlendiğimde başka bir iş yapma Bunlardan biri. Çok güzel bir yazıymış teşekkür ederim.

Aynen bu mesajı okudum ve burada yazılanlar gibi davrandım. Sonuç kaldığım yerden çoğalarak devam çok şükür:)

En acımasız eleştirileri ben yaparım kendime. Herkesten önce ben suçlarım kendimi
Bunun çok farkındayım Bununla ilgili çalışmam lazım.

Çok teşekkür ederim caniimm sukurlerin cok güzelmiş :))

Evet son paragraf Çok iyi olmuş gerçekten de:))))

Şimdiden iki tane Seni aklıma yazdım Sinirlendiğimde başka bir iş yapma Bunlardan biri. Çok güzel bir yazıymış teşekkür ederim.
Rica ederim evet en çok beklenen değer saygi ve ilgiyi önce kendimize veriyoruz.

Arada kalmis bu msj cevap yazmamışım cok sevindim gözün aydın.
Varsayımlarda bulunma... en önemli maddemiz ... bak olumluya dönmüş bile ihtimalin
Bu arada Amiinn güzel dileklerin için :))

Aynen bu mesajı okudum ve burada yazılanlar gibi davrandım. Sonuç kaldığım yerden çoğalarak devam çok şükür:)

İşte buuuu Düşüncelerini kontrol edersen hislerini kontrol edersin;hislerini kontrol edersen frekansını kontrol edersin; kontrollü frekansınla da istediklerini çekersin

"Şükran dolu bir kalp evrenin tüm zenginliklerine açıktır"

Şükran dolu bir kalp taşıyorum ve sadece bundan dolayı bile kendimi hali hazırda mükemmel zenginlikler içinde hissediyorumİşte bu almaya açıklık durumudur, dirençlere en zayıflıktır.Bizim eksiğimiz yok fazlalıklarımız var; fazlalıklarımız da endişelerimiz,korkularımız,kaygılarımız.Onları serbest bırakınca geriye huzur kalıyor mutluluk kalıyor

"Hiçbir direncin bulunmadığı mükemmel hissettiren titreşim içerisinde, abartılı izin verme halinde olursunuz; isteklerinizin deneyimlerinize kolayca akabildiği titreşim halinde olursunuz. Daha iyi oldukça,daha iyi olur!" Alıntıdır

Gunaydiiiiiin.
Coook mutlu gunleriniz olsun insallah:)

Dun gece bugun giyinecegim dantelli bluzu utuleyeyim dedim. Utuledim ve son basmamda bluzu yaktim inanilmaz uzuldum ama kisa surdu. en sevdigim bluzlerden biriydi. Sonra dusundum bu kadar uzulmemem gerektigine karar verdim. Gece huzurla uyudum, savah kalktim o bluzu giyinip ise geldimeger ustumdeki ceketi cikarmazsam gorunmuyor Niye boyle yaptim anlayamadim

Günaydınlarrrr;

Günün olumlamaları;

"Koşulsuz sevgiyi,bolluğu bereketi, yüksek titreşimli deneyimleri ve kutsal bağlantıları hayatıma çekiyorum"

"İnanıyorum ben tutkularımın,isteklerimin hayatıma dahil olması için yeterliyim ve çok değerliyim; kalbimi almaya açıyorum"

"Parayla,aşkla,dostlukla harika bir ilişkim var"

"Mükemmel dengedeyim;fizksel ve duygusal olarak akıştayım, şifa içerisindeyim.Kaygıdan eser yok içimde,kim olduğum ve nerde olduğum konusunda ferah içerisindeyim.Her geçen gün daha da güçleniyorum ve rahatlıyorum.Kendimi ve hayatımı seviyorum"

"Ben tam ve bütünüm.Geçmişimi sevgiyle kucaklıyorum.İstediğim,ihtiyacımın olan her şey duyuluyor ve bana gelmeye hazırlar.Sahip olduğum her şey için minnet doluyum,şükran içindeyim.Kendimi her halimle seviyorum.Bana hizmet etmeyen her şeyi serbest bırakıyorum.Bıraktıkça kendimi çok çok daha iyi hissediyorum"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…