Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Çok geçmiş olsun canım 3 4 ay önce çok sevdiğim ipek gömleğimi yaktım, tam yanmadı da incecik oldu.Ama hiiiiç umrumda değil,her şekilde giyerim ben onu Evrene siparişlerimi verdim o anda; bu gönleğimi çok sevdim,bunun gibi seveceğim başka başka gömlekler rica ediyorum dedim

Ben sonrasini dusunmemistim. O da guzelmis. Daha da guzelleri, daha da cok seveceklerim geliyor...

Bir de bugun spora basliyorum

günayddıınnn kızlarrr :)

Dün kitap okurken diyordu ki bir kısımda "Genellikle de,bir kimse yada bir kişiye yönelik takdir hisleri beslerken tüylerinizin ürperdiğini hissedersiniz. Bu tür duygular Kaynak ile hizalanmış olduğunuzu teyit eder"

Pofuyla, tüyleriniz ürpermesi zaten onun zaten size ait olduğunu gösterir diyorduk,işarettir filan.Şimdi de hissetmis gibi yazdın

Ben sonrasini dusunmemistim. O da guzelmis. Daha da guzelleri, daha da cok seveceklerim geliyor...

Bir de bugun spora basliyorum

Süpppersin canım hadi başla ve burda hep paylaş yaptıklarını bizi gaza getir,sen de gel.Spora başlamak için gaza gelmeyi bekleyen ben gibi çok insana ilham ol

Keyif almayi ogreniyorum.
Keyif aliyorum.
Anin tadini cikariyorum.
Rahatliyorum, genisliyorum, ferahliyorum.
Yavasliyorum.
Hayati sindiretek yasiyorum.

Bunlar da benim olumlamalarim.
Butune sifa oldun.
Mubarek cuma gunu yuzu suyu hurmetine cok dua ettim. Rabbim kabul etsin.

Spor icin motivasyon isteyenlere ipucu vereyim.
Zinciri kirma metodu bende cok ise yaramis
. Yaramis cunku boyle bir metod oldugunu bilmeden baslamistim. Tibet egzersizi gunluk rutinimde. Onlar bitince, o geceki zamanima, yorgunluguma gore ardindan ne eklersem kardir diyorum.
Spor degilde hareket etmek olarak beynimi yonlendiriyorum. Merdiven cikmak, ev islerini hareket olarak degerlendirip usenmemek. Disardaki islerimi yuruyerek halletmek vs.
Ya hep ya hic; siyah yada beyaz kafasindan cikinca cok rahatladim.
Yeni mottom oldugu kadar.
Bende biliyorum, her gun en az yarim saat egzersiz yapmak cok dogru ama aliskanlik edinemedim bir turlu. Belki zamanla olur.
Hergun 12- 15 dk yapmak bile cok iyi hissrttiriyor.

Süpppersin canım hadi başla ve burda hep paylaş yaptıklarını bizi gaza getir,sen de gel.Spora başlamak için gaza gelmeyi bekleyen ben gibi çok insana ilham ol

HAYIRLI cumalarınız olsun

spor konusu olunca yazmak istedim

spor hem bedensel hem zihinsel olarak kişi çok rahatlatıyor

böyle bir alışkanlık yok ise ;

nasıl ki herşeyi ufak ufak emin adımlarla başlarsanız emin olun devamı gelecek

kendimden örnek verecek olursam

yıllarca diyet yapmış ama başarı sağlamamış biriyim ki

ne zaman hayatıma sporu soktum ozamn sonuç aldım

gerçi sporu hayatıma sokarken ilerki yaşantıma sağlığam yatırım olarak başladım

yağmur demedim çamur demedim günlük 20 dk ile yürüşe başladım

bunlar 1 ile 1,5 saat kadar çıkardım arkasında koşmaya başaldım tabi

bazen oflayarak bazen poflayark gittim geldiğimde ise iyi ki gitmişim dedim

hiç bırakmadım 2 yıl kadar sonrasında yürüş cazip gelmemeye başladı

evde youtube değişik videolardan harketler yaptım sonrasınsa spor salonuna üye oldum

hala zumba ve plates yapıyorum haftanın 5 günü fırsat buldukça da yürüşle destekliyorum

spor hayatıma gireli dört yıla yaklaşıyor..

sevgiler

Ben de siyah beyaz takılıyorum malesef canım, spora varsa diyet de var,spor yoksa salıyorum resmen.Yavaştan başlayayım artık

3.5 yıldır mutlaka bir spor salonunda üyeliğim var canım.Dönem dönem gaza gelip başlıyorum istediğim seviyeyi hemen yakalıyorum çok şükür ben de pilates,spinning,cardio ve tabiki yürüyüş.Ama 4 aydır resmen cozuttum,2 ay dondurmuştum salonu zaten.2 çocuk var malum,çalışıyorum; yemekler ödevler spor salonu da saat 10 da kapanıyor.İşte zamanı sıkıştırabilsem halledeceğim

ftemiz inanır mısın kaç defa yazacaktım bugün nerelerdesin,niye yoksun diye.Şimdi birbaktım bir sürü bildirim,beğeni bildirimlerin Dedim işte kalplerimiz nasıl da karşılıklı
canımmmmm inan o kadar mutlu oldum ki şu an. sayfalar birikmiş okudum, silkelendim kendime geldim. hepiniz, paylaşımlarınız harikasınız inan. dün aklımdaydın inan, ve bugün sen de beni andın buluştuk. sağlıkla ilgili bir sıkıntım var, burda paylaşmayım, yazacağım sana.
sağlıklıyız, mutluyuz, huzurluyuz, şükürler olsun.

Gecmis olsun canim Allahım bir an önce şifa versin

Bu arada uzuuuun zamandir firsat bulamadigim bir sey yaptim.
Meditasyon videolari izledim.
Rutinime alirsam super olacak.

Dikkat daginikligini azaltacak eminim.
Cocuklarimada ogretecegim.
Çok iyiymiş süpersiniz kızlar tam kaytarmaya doğru gidiyordum gaza getirdiniz az modum düşünce bile burda mutlaka o konuya yakın bir destek hep geliyor şükürler olsun

Şikayetlendiğim her durumda varlığım için kendime teşekkür ederim, Endişelendiğimde Allahım kalbimi duyar ve hayra ulaştırır, Vazgeçer gibi olduğumda yola devam edecek bir dolu umudum ve şükürlerim hep beni ayağa kaldırır ...
Sizde Şükür sebeplerimdensiniz kızlar

Geçmiş olsun. Allah acil şifa versin

Masallah masallah diyorum

Bugun ben de salona yazildim. Kadin sag olsun sadece baseniniz var dedi
Bir de ne kadar gelebilirsiniz dedi tabi hemen her gun demek geldi icimden ama aklima Sahra- in paylaatigi zincir videosu geldi 3 dedim. Hoca en az 5 olmali ben buraya 4 yaziyorum siz yine de 5 gelin dedi
Ilk gun basladik. Darisi diger guzel, zevkli, saglikli, spor dolu gunlerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…