Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

bayıldım yazdıklarına canım hani bazen insan arayış içindedir ya bunu okuyunca bende dedim işte içimdeki dökmüş kaleme...Bu güzel bir işaret...

bayıldım yazdıklarına canım hani bazen insan arayış içindedir ya bunu okuyunca bende dedim işte içimdeki dökmüş kaleme...Bu güzel bir işaret...
sevindim canım, ben yapıyorum bazen inanmasam da devam ediyorum hiç yoktan iyidir diye..
dün iyiydim bugün yine dağıldım bu boğuk enerjiler beni mahvediyoor. aklımı dağıtmaya çalışıyorum ama bakalım

Inanmasam da yok. Inanacaksin
Bilincaltinin gucu ve rezonans kanunu kitaplarini okumus muydun?

ayy ben de çok beğendim yazdıklarını :) hemen notuma alıyorum :)

Inanmasam da yok. Inanacaksin
Bilincaltinin gucu ve rezonans kanunu kitaplarini okumus muydun?
Evet caniim okumustum bu sira tekrar bi baksam mi diyorum
Ben esmalarin gucune tinilarindan dolayi cok inaniyorum allahin adi sonucta daha guzel ne olabilir diye. Ama mucizeyasam vs gbi sayfalarda salavat ve diger dualari one koyduklarinda onlari es geciyorum cunku ben yalnizca allahima inaniyorum dinlere degil. O yuzden acaba bi eksik mi yapiyorum da dedigm olyo aslinda

Haklisin o kitaplar ara ara yeniden ele alıp okumak lazım

Geçen soracaktım unutmuşum neden NLP yi unut dedi acaba merak ettim bir daha gittiğinde sorabilir misin cnm

Selamlar canlarım,tatlışlarım

Hayat koşturmacası,bahaneler falan filan derken uzun süredir yazamadım. Çalıştığımız yerde çalıştığımız insanları seçemiyoruz ve her bir olay her bir insan şahsına münhasır olduğu için egoda boş durmuyor,vızır vızır devreye g,r,yor bir bakıyorum kendimi eleştirirken filan buluyorum yada meditasyon yapamazken buluyorum Bazen bir oluyor içinde dahil olmadığım olay için bile empati yapıp enerjisine girmiş halde bile buluyorum,ve temizlemek için uğraşıyorum.Bu kime ait, bu bana ait değil diyorum enerjimi temizlemeye çalışıyorum.Çok şükür başarılı oluyorum genellikle. Bunları yaşamayı çok seviyorum çok şükür,şikayet bile etmiyorum.Eğer bunları yaşamasam bu düşüncelere girmesem o kadar öğrendiğim şeyi nasıl uygulayabilirdim ki Şaka bir yana eşim 1 haftalığına il dışındayken 2 çocukla başbaşa kalsam daha önceleri,krize girer eşimi huysuzluklarımla boğabilirdim.Ama bu sefer öyle olmadı,krizi fırsata çevirdim veeee çocuklarıma bambaşka bir hafta yaşattim; bol bol eğlendik dışarıya çıktık arkadaşlarını çağırdım. Benim için de onlar içinde çok verimli geçti

Bu süreçle ilgili değişik bir şey anlatmak istiyorum aynı zamanda. Yurtdışından gelmeden önce oraya has orada çok makul olup burda fiyatı 3 katı olan bir ev eşyası almıştım.Gaza gelip almıştım,ama bizim evlerde çok kullanışlı bir şey olmadığı için satışa çıkardım yaklaşıp 8 9 ay boyunca sadece soruldu ciddi alıcı olmadı, eşimin il dışına çıkmadan bir kaç gün önce buraya 800 900 km ötede gideceği ilden ciddi alıcısı çıktı.Ve eşim onuda götürdü ve verdi, evet Allahın ve yasalarının muhteşem bir düzeni,işleyişi var neler nelere bahane oluyor ve yolunu buluyorHiiiiç kaygıya gerek yok her konuda akışta olun frekansınızı yükseltin en basit konuda da en zor en saçma da bile güvende olun.Aşk,iş,eş,dostluk,eğitim,... ne olursa yani umutta kalın ama olmazsa da olur modunda,enerjisinde olun

Sesin frekansın etkisi !!!! Bu da demek oluyor ki agzimizdan cikan pozitif sevgi dolu her ses kelime cümle bizi ve etrafımızı yükseltir değiştirir

Çok güzel bir deney canım, bizi de düşünüp paylaştığın için sağol.İçimizdeki hücrelerinde düşüncelerimizle bu şekilde hareket ettiğini düşünürsek tüm hastalıkların negatif düşünceden kaynaklandığı gerçeği apaçık ortaya çıkar.Eeee genetik etki ne olacak denirse düşünceler de enerji, onlarda da genetik yatkınlık oluyor işte onlarda geliyor bize atalardan dedelerden bize düşen fırsat buldukça karşılaştıkça temizleyip aklamak paklamak

Selam canim bu ara herkes öyle hayat insanlarla kılıç kalkan halinde :) bir gezegen 40 gündür geri gidiyormuş ondan hep 6-7 Aralıkta bitecekmiş bu gerileme haliyle bu garip duygu durumlari da biter inşallah
Ne güzel çocuklarınla baş başa güzel vakit geçirmişsin zaman cok hızlı akıyor bi bakmışsın kocaman insan olmuşlar onun için her anı özümsemek lazim

Rica ederim canim Bende inanıyorum genetikden gelen davranış ve özelliklerimizi iyilestirecebilecegimize hatta geliştirip daha iyi olabilecegimize. Öyle değil miyiz zaten. Şu an ki fiziksel ve mental bedenlerimiz atalarimizin ( annemin annesinin annesinin... böyle cok geri gider ) çok geliştirilmiş versiyonlarıyız. Zamanla çevre koşulları iklim hava şartları beslenme değişiklikleri, deneyip yanılma düzeltme daha iyi olma çabasıyla şimdiki insanlık olduk. Eskiden asırlar sürüyordu bu gelişmeler ama şimdiki zamanda teknoloji ve bilinclerimizin uyanması ile sadece şu son 15 yılda insanlığın nerelere geldiğine baksak kanıtı işte. Yani dediğin gibi canim umutta kalıp frekansimizi yükselttikçe herşey mümkün olabilir.

Daha dun etiketleyeyim buttrfly i dedim icimden evren calisiyor.

Ben de basima gelen guzel bir seyi anlatayim. Bu hafta icinde arkadasimin masasinda bir sekerlik gordum cok hosuma gitti. Peki bugun ne oldu? O sekerligin aynisi hediye olarak geldi cok alakasiz ama oldu. Diger dileklerimin olmasina engel olan hangi dusuncem varsa tez zamanda kurtulayim insallah

Canim NLP yi sordum psikologa. Bilimsel bulmuyorlar. Zaten o yontemi gelistirenlerden biri matematikci biri dilbilimci. O yuzden pek sicak bakmiyorlar. Genelde herkes uyguluyor ya uzmanim diye. Bunlar da insan psikolojise uygun degil, uygun olsaydi eger biz de uygulardik dedi:) daha cok sey soyledi de aklimda kalanlar bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…