hatta vermis bile rituel.bugun mucize yasam sayfasi rituel verecek kesinlikle yapacagim ve tabiki olumlamalar.
olumlama veya imajinasyon mu yaptinMerhaba kızlar, size anlatmadığım hala şaşırdığım bir şey anlatacağım belki bana inanmayacaksınız. Benim çürük dişim vardı ama çok gerideydi doktor zor olur dedi yine de yaptırmak istedim. Gittiğim doktor çürük dişimin olmadığını söyledi benböyle kaldım.yanlış anlama diye düşündüm amaröntgenimi götürmüştüm çürük diş görünüyor.
Ben de onu soylemek icin girmistim:)))bugun mucize yasam sayfasi rituel verecek kesinlikle yapacagim ve tabiki olumlamalar.
Çok fazla bir şey yapmadım. Başka sorunlu dışım vardı onun kendiliğinden düzelmesi için olumlama yaptım, imajinasyonda yaptım ama toplasan 5-6 kere değildir.Sonra unuttum gitti. Yine de başka bir doktora soracağım. Böyle bir şey mümkün mü acaba.olumlama veya imajinasyon mu yaptin
Aslında benim biraz değişik oluyor. bazen sadece hayal kuruyorum. Hani hissetme gibi değil de bazen de farkında olmadan o anı yaşıyorum genelde gözümün önüne isim falan geliyor. ad soyadı geliyor. ilginç bir biçimde ya da alışkın olduğum bir durumla ilgili değil de ilk defa karşılaştığım bir durum oldugunda bir anda kalbim pır pır ediyor. O anda oluyormusum gibi oluyit. Tabii imajinasyon konusunda oldukça başarılı olan kişilerden birikizlar bana nasil imajinasyon yaptiginizi soyler misiniz? nasil odaklaniyorsunuz ana odak ne . cok arastirdim ama sizi de dinlemek istiyorum.
Sonraki yorumlara baktım Orada şey dedi burada Mühim olan dua Dilek kısmı O yüzden isteyen adresini yazabilir. Bir de şey Toprağa gömülen ya da suya atılsın. Bulunduğum şehirde su yok o yüzden toprağa gömeceğim.Mucize yaşam ritüelinde doğaya bırakmak derken toprağa gömmek mi yani. Zarfın üzerine isim soyisim adres yazın demiş çünkü
Teşekkür ederimSonraki yorumlara baktım Orada şey dedi burada Mühim olan dua Dilek kısmı O yüzden isteyen adresini yazabilir. Bir de şey Toprağa gömülen ya da suya atılsın. Bulunduğum şehirde su yok o yüzden toprağa gömeceğim.
Hoş geldiniz:)))merhaba herkese..
ben de yeniyim.. olumlamanın enerjinin gücüne inananlardanım.. sizlerle pekiştereceğim inşaallah.. inanıyorum ama uygulama desen orda eksiğim oldukça..çünkü ne yapacağımı çoğu zaman bilmiyorum..aslında çok pozitif biriyim..şen şakrak hoppidi zıppidi..ama yaşadıklarım ille ki dur dibe bat der gibi üstüme üstüme geliyor. bunun direnci içindeyim Allah kolaylık versin hepimize..
desteğinizi esirgemez dibe batmanın ucundan da olsa dönebilrsem ne mutlu bana..
hepinize sevgiler:)
Merhaba kızlar olumlamanın gücüne insanlardanım. Ama açıkçası nasıl yapılacağı konusunda bir fikrim yok. Şuan yapan var mı. Yardımcı olursanız sevinirim
Sağolun . Sizde mi yeni misinizbir ben daha :) hoş geldiniz
Sağolun . Sizde mi yeni misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?