Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Anladım cnm teşekkürler onu geç bir daha sorma deyince merak etmiştim.

ben de ufaktan reikiye başlıcam kızlar :) insanın kendine yatırım yapması kadar önemli bişi yok. Olumlamamda 4ncü günüm. kaçıyor muyum bilmiyorum ama canımı sıkan konu ve kişi aklıma geldiğinde unut unut unut diyip kendimi bi küre içinde korunuyor düşünüyorum. o da gelip küreye çarpıp geri sekiyor. böylece onu düşünmeden enerji alanımı temiz tutuyor gibi bi içgüdüyleyim. bakalım :)

Supermis

Selammm canım, bende seni merak ediyordum uzun zaman girmeyince .
Ben çok istiyorum ama bilinçaltımı temizleyemiyorum

Enerjiler,enerjiler...
Bugün içimden geçeni sizinle paylaşmak istiyorumEnerjimizi değiştirmek için önce hislerimizi değiştirmeliyiz.Bunun içinde kaygılarımızdan kurtulmamız gerekir. Odağı kendimizden çekip başkasına vermeliyiz, çevremizde neler olup neler bitiyor onları takip etmeliyiz.Herhalde ilişki sonrası ayrılıklarda erkeklerin kadınlardan daha çabuk toparlanmasının,kadının kafayı yemesindeki ana sebep bu.Erkek sosyalleşiyor, arkadaşlarıyla takılıyor.Kadınlar dallandırıp budaklandırıyor meseleyi.Ne anlamlar yükleyip işi çıkılmazlara sokuyor,sonra da enerji dönüşmediği için aynı korkuyla başka ilişkilere başlanıyor,acaba bunda da mı olacak diyor ve sonuç hiç şaşırtmıyor yine aynı oluyor. Sadece ilişkilerde değil her şeyde geçerli bu,aynı bakışla aynı sorunu çözemeyiz ki. Enerjiyi enerji çözecek ki, sorun çözülsün.Bizim ilk odağımız,önceliğimiz hissetmek istediğimiz hissi belirlemek olmalı, gerisi eşleşecek zaten.Biz hep sondan gidiyoruz ve sınırlı kaynaklardan sınırlı sonuçlar doğuyor işte. Hangi hisler sizi bir çocuk gibi saf sınırsız sürdürlebilir mutluluğa eriştirecek ? Hangi engeller koydunuz kendinize, nelere inandınız da sizi hak ettiğiniz mutluluktan,sağlıklı ilişkiden,eşten işten sizi alıkoyuyor sınırlandırıyor ? Cevaplar belirdikce sonuclar da,cozumler de cikacaktir.

Bu yaziyi dün yazmistim ama paylasamadim, simdi de kendime kahvaltı sipariş ettim. Onu bekliyorum ve diyorum yine ne keyifli kendimle birlikte olmasi, ne eglenceli Vee uzerine benim icin acilmis gibi daha da mutlu olacagim robbie williams sarkisi caldi, daha ne olsun dedim evren bana eslik ediyor veee tabi hemen buraya yazayim dedim

Ben yasamis kadar mutlu oldum yaaa harika bir deneyim,diger her sey icin de bu kadar kolay iste

butterfly hanim bazen enerjim cok yukse ama bazen cok dusuyor. olumlama yapsam bile sanki icimden bir ses yav he he diyor yaa

butterfly hanim bazen enerjim cok yukse ama bazen cok dusuyor. olumlama yapsam bile sanki icimden bir ses yav he he diyor yaa

Enerjilerin gun icinde inisleri cikislari cok normal, onemli olan dustugu zaman farketmek.Farkettiginiz anda kendinizi yukarida da yazdigim gibi baska seylere vermelisiniz.Olumsuz oldugumda olumlama yapsam egom da benle dalga gecer he he der, o zaman enerjimizi notr e almamiz gerekiyor iste,olumlama yapma zamani degil yani.Olumsuzlugun da normal oldugunu kabul etmek oncelik tabi. Ben hemen pinteresti aciyorum, sonra resimler enerji yukselten sozler derken ohoooo baska bir alana gecmis hissediyorum kendimi. Yani su ara yaptigim enerji yukseltenlerim bunlar.

Diyorsunuz ya olumlama yaparken bile yav he he diyor dediniz, olumsuzken sevdiginiz hareketli sarkiyi dinleyin bu ne gurultu dersiniz.Kendimden biliyorum sarkiyi dinlemeye tahammul bile edemiyorum iste. Bunu gibi iste olumlamalar da :)

Selammm canım, bende seni merak ediyordum uzun zaman girmeyince .
Ben çok istiyorum ama bilinçaltımı temizleyemiyorum

Tesekkur ederim tatlim ilgine

Belki de sen farketmiyorsun temizleniyordur her gecen gun adım adım.Bakis acinin degismesi bile bilincaltindaki kaliplarin degistigini gosterir, bunu en guzel deneyimlerimize verdigimiz farkli tepkilerden anlariz.Eskikisi gibi etkilenmiyoruzdur insanlarin bakislarindan dediklerinden mesela bunlar cok guzel degisimlerdir mesela, enerji korunumunu saglar

Haklısın eskisi kadar etkilenmiyorum ama bazı verdiğim tepkilerimi değiştiremedim daha. Üzldüğüm yada ben olsaydım şöyle yapardım dediğim olaylarda, olay sahibi benmişim gibi düşünüp hissettiğimi hemen farkına varıp, herkesin kendi hayatı, seçimi diyorum artık.

hepimize şahane haftalar diliyorum , hayal ettiğimzden daha güzel sürprizlerle buluştuğumuz, mutluluktan coştuğumuz muazzam güzel haftamız olsun :) 26-27 kasım yılın en şanlı günleriymiş kızlar , güneş ve jüpiter buluşuyomuş gökyüzünde şölen varmış dua niyet dilek meditsyon çalışmları için şahane zamandayız , sağlık aşk şans mutluluk bereket bizimle olsun bu hafta muazzam güzel deneyimlerimi buraya yazmayı seçiyorum , hepimize bol şanslı aşklı berektli haftalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…