Anladım cnm teşekkürler onu geç bir daha sorma deyince merak etmiştim.Canim NLP yi sordum psikologa. Bilimsel bulmuyorlar. Zaten o yontemi gelistirenlerden biri matematikci biri dilbilimci. O yuzden pek sicak bakmiyorlar. Genelde herkes uyguluyor ya uzmanim diye. Bunlar da insan psikolojise uygun degil, uygun olsaydi eger biz de uygulardik dedi:) daha cok sey soyledi de aklimda kalanlar bunlar
Supermisben de ufaktan reikiye başlıcam kızlar :) insanın kendine yatırım yapması kadar önemli bişi yok. Olumlamamda 4ncü günüm. kaçıyor muyum bilmiyorum ama canımı sıkan konu ve kişi aklıma geldiğinde unut unut unut diyip kendimi bi küre içinde korunuyor düşünüyorum. o da gelip küreye çarpıp geri sekiyor. böylece onu düşünmeden enerji alanımı temiz tutuyor gibi bi içgüdüyleyim. bakalım :)
Selammm canım, bende seni merak ediyordum uzun zaman girmeyinceSelamlar canlarım,tatlışlarım
Hayat koşturmacası,bahaneler falan filan derken uzun süredir yazamadım. Çalıştığımız yerde çalıştığımız insanları seçemiyoruz ve her bir olay her bir insan şahsına münhasır olduğu için egoda boş durmuyor,vızır vızır devreye g,r,yor bir bakıyorum kendimi eleştirirken filan buluyorum yada meditasyon yapamazken buluyorumBazen bir oluyor içinde dahil olmadığım olay için bile empati yapıp enerjisine girmiş halde bile buluyorum,ve temizlemek için uğraşıyorum.Bu kime ait, bu bana ait değil diyorum enerjimi temizlemeye çalışıyorum.Çok şükür başarılı oluyorum genellikle. Bunları yaşamayı çok seviyorum çok şükür,şikayet bile etmiyorum.Eğer bunları yaşamasam bu düşüncelere girmesem o kadar öğrendiğim şeyi nasıl uygulayabilirdim ki Şaka bir yana eşim 1 haftalığına il dışındayken 2 çocukla başbaşa kalsam daha önceleri,krize girer eşimi huysuzluklarımla boğabilirdim.Ama bu sefer öyle olmadı,krizi fırsata çevirdim veeee çocuklarıma bambaşka bir hafta yaşattim; bol bol eğlendik dışarıya çıktık arkadaşlarını çağırdım. Benim için de onlar içinde çok verimli geçti
Bu süreçle ilgili değişik bir şey anlatmak istiyorum aynı zamanda. Yurtdışından gelmeden önce oraya has orada çok makul olup burda fiyatı 3 katı olan bir ev eşyası almıştım.Gaza gelip almıştım,ama bizim evlerde çok kullanışlı bir şey olmadığı için satışa çıkardım yaklaşıp 8 9 ay boyunca sadece soruldu ciddi alıcı olmadı, eşimin il dışına çıkmadan bir kaç gün önce buraya 800 900 km ötede gideceği ilden ciddi alıcısı çıktı.Ve eşim onuda götürdü ve verdi, evet Allahın ve yasalarının muhteşem bir düzeni,işleyişi var neler nelere bahane oluyor ve yolunu buluyorHiiiiç kaygıya gerek yok her konuda akışta olun frekansınızı yükseltin en basit konuda da en zor en saçma da bile güvende olun.Aşk,iş,eş,dostluk,eğitim,... ne olursa yani umutta kalın ama olmazsa da olur modunda,enerjisinde olun
Daha dun etiketleyeyimbuttrfly i dedim icimden evren calisiyor.
Ben de basima gelen guzel bir seyi anlatayim. Bu hafta icinde arkadasimin masasinda bir sekerlik gordum cok hosuma gitti. Peki bugun ne oldu? O sekerligin aynisi hediye olarak geldicok alakasiz ama oldu. Diger dileklerimin olmasina engel olan hangi dusuncem varsa tez zamanda kurtulayim insallah
butterfly hanim bazen enerjim cok yukse ama bazen cok dusuyor. olumlama yapsam bile sanki icimden bir ses yav he he diyor yaaEnerjiler,enerjiler...
Bugün içimden geçeni sizinle paylaşmak istiyorumEnerjimizi değiştirmek için önce hislerimizi değiştirmeliyiz.Bunun içinde kaygılarımızdan kurtulmamız gerekir. Odağı kendimizden çekip başkasına vermeliyiz, çevremizde neler olup neler bitiyor onları takip etmeliyiz.Herhalde ilişki sonrası ayrılıklarda erkeklerin kadınlardan daha çabuk toparlanmasının,kadının kafayı yemesindeki ana sebep bu.Erkek sosyalleşiyor, arkadaşlarıyla takılıyor.Kadınlar dallandırıp budaklandırıyor meseleyi.Ne anlamlar yükleyip işi çıkılmazlara sokuyor,sonra da enerji dönüşmediği için aynı korkuyla başka ilişkilere başlanıyor,acaba bunda da mı olacak diyor ve sonuç hiç şaşırtmıyor yine aynı oluyor. Sadece ilişkilerde değil her şeyde geçerli bu,aynı bakışla aynı sorunu çözemeyiz ki. Enerjiyi enerji çözecek ki, sorun çözülsün.Bizim ilk odağımız,önceliğimiz hissetmek istediğimiz hissi belirlemek olmalı, gerisi eşleşecek zaten.Biz hep sondan gidiyoruz ve sınırlı kaynaklardan sınırlı sonuçlar doğuyor işte. Hangi hisler sizi bir çocuk gibi saf sınırsız sürdürlebilir mutluluğa eriştirecek ? Hangi engeller koydunuz kendinize, nelere inandınız da sizi hak ettiğiniz mutluluktan,sağlıklı ilişkiden,eşten işten sizi alıkoyuyor sınırlandırıyor ? Cevaplar belirdikce sonuclar da,cozumler de cikacaktir.
Bu yaziyi dün yazmistim ama paylasamadim, simdi de kendime kahvaltı sipariş ettim. Onu bekliyorum ve diyorum yine ne keyifli kendimle birlikte olmasi, ne eglenceliVee uzerine benim icin acilmis gibi daha da mutlu olacagim robbie williams sarkisi caldi, daha ne olsun dedim evren bana eslik ediyor veee tabi hemen buraya yazayim dedim
butterfly hanim bazen enerjim cok yukse ama bazen cok dusuyor. olumlama yapsam bile sanki icimden bir ses yav he he diyor yaa
Selammm canım, bende seni merak ediyordum uzun zaman girmeyince.
Ben çok istiyorum ama bilinçaltımı temizleyemiyorum
Haklısın eskisi kadar etkilenmiyorum ama bazı verdiğim tepkilerimi değiştiremedim daha. Üzldüğüm yada ben olsaydım şöyle yapardım dediğim olaylarda, olay sahibi benmişim gibi düşünüp hissettiğimi hemen farkına varıp, herkesin kendi hayatı, seçimi diyorum artık.Tesekkur ederim tatlim ilgine
Belki de sen farketmiyorsun temizleniyordur her gecen gun adım adım.Bakis acinin degismesi bile bilincaltindaki kaliplarin degistigini gosterir, bunu en guzel deneyimlerimize verdigimiz farkli tepkilerden anlariz.Eskikisi gibi etkilenmiyoruzdur insanlarin bakislarindan dediklerinden mesela bunlar cok guzel degisimlerdir mesela, enerji korunumunu saglar
Sesli guldum vallahi. Cok tatlisiniz:)))butterfly hanim bazen enerjim cok yukse ama bazen cok dusuyor. olumlama yapsam bile sanki icimden bir ses yav he he diyor yaa
Evet kolay ama nekle tiye giriyorum sanirim bu da bazi seylerin gerceklesmesini engelliyilor olabilirBen yasamis kadar mutlu oldum yaaa harika bir deneyim,diger her sey icin de bu kadar kolay iste
sapina kadar rituel yapacagimeveeet, mucize haftaya girmişiz :)
ritüel yapan paylaşsın biz de yapalımmm
oo nasıl nasıl?sapina kadar rituel yapacagim
bugun mucize yasam sayfasi rituel verecek kesinlikle yapacagim ve tabiki olumlamalar.oo nasıl nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?