Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler canım. Hayırlısı olsun senin için dilerim gönlünden geçen olur :)kızllaarrr :) nasılsınıızzz?
bu ara bi sıkıntı içindeyim nasıl ilginçtir ki hep karşıma içinde bulunduğum durumla alakalı güzel sözler çıkıyor..
bu bir işaret diyorum kendime, zaten negatif düşünce sarınca benliğimi eskiden olduğu gibi hemen def ediyorum :)
mesela bugün karşıma çıkan yazı şuydu:
"bi sürü kapı kapanır binlercesi açılır, ve sen o kapanan kapılar için şükredersin"
tarzı bi cümleydi, Mevlanaya aitti sanırım, çok hoşuma gitti, sonra içimde oluşan konuşmalar aynen şöyleydi" biliyorum daha zamanı var, kısmet nereyse oradır, ne zamansa o zamandır, beklemem gerek, demekki şuan benim olmam gereken yerde başkası var ve o gidecek ben geleceğim"
işin özü sabır!
buttrfly canım nasılsın nerdesin bu Hicks’ lerin yazılarını okuyunca aklıma sen geliyorsun hep :)) bu konudan çok bahsettin ya bize
️
️
️
Eğer size kendinizi daha iyi hissettirmeyecekse bir şeyle ilgili konuşmayın...
Sadece, şayet hakkında konuştuğunuz şey size kendinizi iyi hissettiriyorsa konuşun. Size iyi hissettirmeyen bir şey hakkında konuşmak ve onu aktive etmek hiçbir değer taşımaz çünkü konuştuğunuz şey sizin titreşiminizde tekrar aktive olur ve dikkatinizi ona yöneltmenize neden olur, netliğiniz azalır.
Diğer bir deyişle, başkalarının sorunlarına odaklandığınızda onlara yardım edebilme imkanınızı yok edersiniz. İnsanlar çözüm bulabilmek için soruna odaklanmanız gerektiğine inanırlar. Biz diyoruz ki, soruna odaklanarak hiç bir çözüm elde edemezsiniz, çözümle ilgili ilham alamazsınız. Çünkü bunlar tamamen farklı titreşimlerdir.
Eğer etrafınızda her şeyi yanlış giden birisi varsa ve sadece bir şey doğru gidiyorsa, o yolunda gidene odaklanın ve çekim alanınızın o olmasına izin verin.
Eğer onların sorunlarına odaklanırsanız, size çözümü verecek olan Kaynak'tan farklı olan ve negatif bir şeyle titreşime girersiniz...
- Abraham Hicks -
Desene alıcılarımız çok iyi çalışıyor o zamanTam da Abraham sözlerini okurken uzun zamandır bir şeyler yazmıyorum şu sözünü yazayım dedim ki sen de bana yazmışsın canım hem de Abraham sözlerinden
"Benliğin seninle titreşimler aracılığı ile konuşur.Titreşimlerin tercümanı ise duygulardır"- Abraham
Abraham, Esther Hicks in benlikten gelen ilham sözleridir; dışarıdan ilk defa duyan,okuyanlar yeni çağ dini olarak düşünebilir. Ama alakası yoktur. Kendimizi yeteri kadar eğittiğmizde, egonun sesini kısıp benlik sesimizi yükselttiğimizde aynı ilhamlar zaten hepimizden akacağına inanıyor ve anlatıyor da. Benim de burada sizlerle paylaştığım cümlelerin özü de burdan bu ilhamlardan geliyor zaten nacizane. Muhteşem bağlarla, ağlarla birbirimize bağlıyız.DNA larımızda kollektifin,evrenin tüm bilgilerinin kayıtlı olduğuna inanılıyor; ki ben de böyle olduğuna inanıyorum. Bizler öğrendiklerimizi sandıklarımızı öğrenmiyoruz sadece hatırlıyoruz;onlar bizlerde zaten mevcut; ama bizler düşük enerjilerde düşük enerji formlarını yaşadığımız için bu kadarına ulaşabiliyoruz. Geçmişte yaşayan pek çok uygarlıkların bizlerden daha ileri teknolojiye,güce sahip olduklarına inanılıyor ki kalıntılar bile çağın ötesinde olduklarını kanıtlıyor. Yani evren yaşlandıkça bizim daha iyi , daha ileri teknolojide olduğumuzu göstermiyor; bilmediğimiz,anlamlandıramadığımız pek çok şey var. Belki de onlar yüksek enerji formlarında olduğu için sadece düşünce gücüyle bile istediği formlara kolaylıkla ulaşabiliyorlardı, tabi bize bu durum afaki,ütopik gelecek çünkü bu durumu kavrayacak ne enerji formundayızdır ne de bilincindeyizdir. Abraham sözleri de bize hatırlatma yapmaya çalışıyor; sizler isteklerinize zaten sahipsiniz, ya itersiniz ya da çekersiniz titreşimlerinizle diyor. Hep dileklerden,isteklerden yola çıkılıyor, çıkıyoruz. İsteklerimizle,dileklerimizle; bütünlüğe,tamlığa varacağımıza inanıyoruz. Aslında vardığımızda anlayacağız ki heplik aynı zamanda bir hiçliktir; isteklerimiz biziz,biz olmasak onlar da olmaz zaten. Onlarla bir bütünüz@Summer-girl e dediğin gibi " o gemi zaten sensin"
![]()
Ne güzel yorumlamışsın canım sende iyiki varsıngucci merhaba. Sanki son donemlerdeki hislerime tercuman olmussunuz; cevap yazmak istedim.
Bastan soyleyeyim,
Yazacaklarim sadece kendi tecrubelerim. Bir nevi gecmisimi degerlendirme olacak.
Hic birimizin hayati dumduz bir grafik seklinde seyretmedi, dususe gectik, yavas yavas yukseldik yine dustuk, yukseldik.Hayat dongusu boyle birseydi.
Ben 38 yasimdan geri donup bakinca; her seferinde kendi kendimin ayagina sikmisim, batarken basima bastirip iyice dibe itmisim kendimi. Yardim cigliklarimi duymamisim bile. Butun felaket senaryolari HEPSI ZIHNIMIN OYUNLARIYMIS.
Ailemi sucladim, genetigimi sucladim vs. Ergenlik isyanlarim 30lu yaslardan sonra durulmaya basladi diyorum.
Yas aldikca mi olgunlastim, anne olunca mi hayata bakisim degisti, insanlarin arasina karistikca herkesten birsey mi kaptim, esimin dunya gorusunden mi etkilendim, is yasaminin kucuk hirslarindan kacmak icin mi herseyden once kendimi tanimam gerektigini dusundum ? Uzun zamandir kafamin icinde buna benzer bir suru sorular donup duruyor. Cevap hepsi.
Internetten once bilgiye ulasmak zordu. Bilgiye ulasmak kolaylasinca herkes uzman kesildi ama herkesin kafasi karman corman oldu.
Bazen pozitif dusunmenin Allah vergisi oldugunu dusunuyorum. Esimden ve kucuk oglumdan bilyorum. Mesela duraga gideriz, buyuk oglum yolda " Tam gideriz otobus yeni gitmis olur." diye konusur. (eski ben).Kucugu " Otobus hemen gelir ." der(tipki babasi). Bunun gibi milyonlarca ornek yasiyoruz.
Sonucta olumlu dusunmenin getirisi saymakla biitmez, goturusu sifir.
Farkindaligim arttikca zihnimden gecen olumsuzluklara ben bile inanamiyorum. Onca zehirli dusuncenin arasinda yolumu iyi bulmusum; rabbime sonsuz kere sukurler olsun.
Esmalara dondum demissin.
"Muslumanin kisisel gelisim kitabi Kurandir." sozunu animsadim.
Okulda din kulturu derslerinde ezberletilen dualari unutmusum, simdi kendim ezberlemeye basladim; sindirerek ogreniyorum.
Uzak dogulu olsaydik, farkli uygulamalarimiz olurdu .
Sonucta hepsi ayni kapiya cikiyor.
1 tane dunya var. Evrende 2 enerji var; sevgi ve korku.
Dinler bile insanlara dogrulari gosterirken bu 2 yolu secmis; korkutarak yaptirim uygulama yada sevgi ile insanlarin icinden gelerek ahlakli olma yolunu secmesi.
Topigi bastan sona okuyanlar fark etmistir, size iyi hissettiren yolu secin vurgulamasi ; hep yapilir.
Vardigimiz nokta ayni.
Yolu sevgiden gecenlerle mutlak bir sekilde yolumuz kesisiyor.
Bugunun sukur sebebi bu olsun.
Iyi ki varsiniz topikcanlar...
Ayy canım gecen haftalarda yoğunum yazmak istiyorum ama yazamadım bir türlü deyince herhalde yine yoğun dedim kendimce. Evet birkaç gündür beğeni de yapamamışsın haklısın kusura bakma soramadım seni. İyisindir herşey yolundadir umarım :)Bana bildirimlerin gelmemesi
Yoklugum da fark edilmemis
Ama ben buraya guzel bir haber birakmak istiyorum. Is yerinde sorun yasadigim (sadece ben degil, buyuk bir cogunluk) kisinin kesin olarak baska bir yere gonderilfihini ogrendim
Gecen sene keske gitse demistim
Cunku cok canimi sıkmışti. Bir bakmistim 1 haftaligina seminere gondermislerdikeske komple gitse demistim veeeee bugun ogrendim ki gitmis
Dogru zmanada dogru seyleri istemisim
Darisi tum is yerinde sorun yasayanlarin basina
Aradaki sayfalari da sabah okuyacagim![]()
gucci merhaba. Sanki son donemlerdeki hislerime tercuman olmussunuz; cevap yazmak istedim.
Bastan soyleyeyim,
Yazacaklarim sadece kendi tecrubelerim. Bir nevi gecmisimi degerlendirme olacak.
Hic birimizin hayati dumduz bir grafik seklinde seyretmedi, dususe gectik, yavas yavas yukseldik yine dustuk, yukseldik.Hayat dongusu boyle birseydi.
Ben 38 yasimdan geri donup bakinca; her seferinde kendi kendimin ayagina sikmisim, batarken basima bastirip iyice dibe itmisim kendimi. Yardim cigliklarimi duymamisim bile. Butun felaket senaryolari HEPSI ZIHNIMIN OYUNLARIYMIS.
Ailemi sucladim, genetigimi sucladim vs. Ergenlik isyanlarim 30lu yaslardan sonra durulmaya basladi diyorum.
Yas aldikca mi olgunlastim, anne olunca mi hayata bakisim degisti, insanlarin arasina karistikca herkesten birsey mi kaptim, esimin dunya gorusunden mi etkilendim, is yasaminin kucuk hirslarindan kacmak icin mi herseyden once kendimi tanimam gerektigini dusundum ? Uzun zamandir kafamin icinde buna benzer bir suru sorular donup duruyor. Cevap hepsi.
Internetten once bilgiye ulasmak zordu. Bilgiye ulasmak kolaylasinca herkes uzman kesildi ama herkesin kafasi karman corman oldu.
Bazen pozitif dusunmenin Allah vergisi oldugunu dusunuyorum. Esimden ve kucuk oglumdan bilyorum. Mesela duraga gideriz, buyuk oglum yolda " Tam gideriz otobus yeni gitmis olur." diye konusur. (eski ben).Kucugu " Otobus hemen gelir ." der(tipki babasi). Bunun gibi milyonlarca ornek yasiyoruz.
Sonucta olumlu dusunmenin getirisi saymakla biitmez, goturusu sifir.
Farkindaligim arttikca zihnimden gecen olumsuzluklara ben bile inanamiyorum. Onca zehirli dusuncenin arasinda yolumu iyi bulmusum; rabbime sonsuz kere sukurler olsun.
Esmalara dondum demissin.
"Muslumanin kisisel gelisim kitabi Kurandir." sozunu animsadim.
Okulda din kulturu derslerinde ezberletilen dualari unutmusum, simdi kendim ezberlemeye basladim; sindirerek ogreniyorum.
Uzak dogulu olsaydik, farkli uygulamalarimiz olurdu .
Sonucta hepsi ayni kapiya cikiyor.
1 tane dunya var. Evrende 2 enerji var; sevgi ve korku.
Dinler bile insanlara dogrulari gosterirken bu 2 yolu secmis; korkutarak yaptirim uygulama yada sevgi ile insanlarin icinden gelerek ahlakli olma yolunu secmesi.
Topigi bastan sona okuyanlar fark etmistir, size iyi hissettiren yolu secin vurgulamasi ; hep yapilir.
Vardigimiz nokta ayni.
Yolu sevgiden gecenlerle mutlak bir sekilde yolumuz kesisiyor.
Bugunun sukur sebebi bu olsun.
Iyi ki varsiniz topikcanlar...
Evet şükretmek çok önemli, dün gece bu soğukta sıcak yatağımda olduğum için şükrediyorum Allahım soğukta kalanlara yardım et diyerek uyudum kendim için şükrediyorum da dışarda kalanları düşününce şükrettiğim şeye üzülüyorum tv izlemiyorum hiç bişey bilmek istemiyorum elimden bişey gelmiyor çünkü bu aralar tek üzüldüğüm başka insanların çektiği acılargucci Gunaydin...
Aynen, imtihan dunyasindayiz; ogrencilik bitmez.
Ben aklim geldikce; en cok uyumadan once gunun muhasebesini yaparken " Allahim sukrumu arttir." diye dua ediyorum.
Bu incelik seni rahatsiz ediyor mu?Evet şükretmek çok önemli, dün gece bu soğukta sıcak yatağımda olduğum için şükrediyorum Allahım soğukta kalanlara yardım et diyerek uyudum kendim için şükrediyorum da dışarda kalanları düşününce şükrettiğim şeye üzülüyorum tv izlemiyorum hiç bişey bilmek istemiyorum elimden bişey gelmiyor çünkü bu aralar tek üzüldüğüm başka insanların çektiği acılar
Bu incelik seni rahatsiz ediyor mu?
Yani iyi bari.. ben de cok hassasim herkesin derdi benim derdim.. pms doneminde bir de bunun icin uzuluyorsun diye uzuluyorum :))Rahatsızlık deil de kalbim buruk buruk oluyorum sonra hayatın akışına kapılıp geçici süre unutuyorum kaygılarımı bu yüzden kendimi hep meşkul ediyorum :)
Yani iyi bari.. ben de cok hassasim herkesin derdi benim derdim.. pms doneminde bir de bunun icin uzuluyorsun diye uzuluyorum :))
Ama olsun insaniz dusunebiliyoruz.. kimseyi umursamamaktansa kendime bunu dert etmeyi tercih ediyorum.
Haha demi yani cok haklisin.. ama iyi dusuncelerimiz de hemen oluyor :)Bu dünya da hassas insan olmak artık baya sarsıcı çok kötü zamanlar insanların çoğu mutsuz pozitif düşünmek iyice zorlaştı bide ben kötü düşününce niye anında oluyor da iyi düşününce hemen olmuyor ona taktım iyi düşünmek için yok hayal kur yok olumlama yap yap oğlu yap ama kötü düşünce ne kolay düşün olsun :) kötü düşüncelerin ne ayrıcalığı var hayır nedir yani ??????????